Wij zijn super goed geholpen door Suze (locatie Amersfoort). Van begin tot eind is er met ons meegedacht en gekeken naar wat voor ons goed is. Uiteindelijk hebben we samen dik binnen ons budget een... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Onze adviseur was Mounir van Super Keukens Utrecht. Erg vriendelijk, en dacht goed met ons mee. Uiteindelijk samen tot een hele mooie keuken gekomen. Complimenten voor Mounir en de service van Super K... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wat een fijne ervaring bij Superkeukens Utrecht! Mounir heeft ons ontzettend goed geholpen. Hij nam alle tijd om mee te denken, gaf eerlijk advies en gaf ons de rust om de juiste keuzes te maken. We t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super goede ervaring bij Superkeukens in Utrecht gehad. Wij zijn geholpen door Eric. Een hele fijne en aardige man. Luistert enorm goed, geeft passend advies en schakelt snel. Overigens heeft hij eerd... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een nieuwe keuken kopen is een grote stap. Daarom maken we het proces graag helder en overzichtelijk. Bij Superkeukens luisteren we naar je wensen, je ruimte en je budget. Samen maken we keuzes die passen bij jouw situatie. Je ontvangt een persoonlijk 3D-ontwerp en een duidelijke, gespecificeerde offerte. Onze prijzen zijn vast en transparant, dus onderhandelen hoeft niet. Je vindt bij ons keukens in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Van praktisch en betaalbaar tot comfortabel en verfijnd. We werken met betrouwbare producten, A-merk apparatuur en materialen die gemaakt zijn voor jarenlang gebruik. Ook bij het inmeten, de montage en de oplevering weet je waar je aan toe bent. Onze vakmensen werken netjes en volgens afspraak. En na de plaatsing blijven we bereikbaar voor vragen of service. Op meubelen en werkbladen krijg je 10 jaar garantie. Met meer dan veertig showrooms is er altijd een Superkeukens bij jou in de buurt. Loop gerust binnen om inspiratie op te doen of plan een advies- en ontwerpafspraak voor persoonlijk advies, een volledig 3D-ontwerp, een VR-presentatie en een transparante offerte. Superkeukens eerlijk? eerlijk.
Zeelantlaan 15, 3526 AK, Utrecht, Utrecht, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Vandaag op aanraden van vrienden bij Superkeukens in Utrecht geweest. Daar werden we heel hartelijk ontvangen door Mounir. Hij was meteen heel transparant over de gang van zaken. Besproken wat onze wensen waren en we hebben goed advies gehad bij het kiezen van onze keuken. We hebben alles wat we maar wensten en Mounir heeft goed gekeken of het binnen ons budget past. Wat erg fijn is! Hij gaf ons de tijd om dingen te bespreken en te overleggen, we voelden ons op ons gemak! Dat is erg fijn bij een beslissing als deze. Dus al met al een goede ervaring gehad bij het uitzoeken van onze keuken!

Risposta di Superkeukens - Utrecht
We zijn echt heel goed geholpen door mounir vriendelijk goede advies en tips we raden hem zeker aan om bij hem een keuken te bestellen.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
We hebben onlangs een keuken gekocht bij Superkeuken Utrecht en hadden een afspraak met Mounir El Ouakili. We zijn ontzettend blij met hoe het hele proces is verlopen.
Mounir was vanaf het begin volledig transparant over de prijzen, wat we erg waardeerden. Hij hielp ons om binnen ons budget te blijven, zonder concessies te doen aan onze smaak of wensen. Zijn advies was precies in balans: hij gaf ons de ruimte om onze eigen keuzes te maken, maar wist ook precies wanneer hij ons moest bijsturen met zijn expertise.
Dankzij hem hebben we nu een keuken die helemaal bij ons past én betaalbaar is gebleven.
Nu hopen we alleen nog dat de montage net zo soepel zal verlopen als het aankoopproces.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Wij hebben onze nieuwe keuken uitgezocht bij Superkeukens.
Wij zijn netjes en fijn geholpen door Eric Beemer. Bij het eerste gesprek heeft hij een uitgewerkte tekening en offerte gemaakt.
De week daarop zijn wij terug naar de winkel gegaan om wat veranderingen aan te brengen.
Dat was voor Eric geen probleem .
We hadden door het gesprek met Eric zo'n goed en vertrouwd gevoel gekregen dat we gelijk hebben besloten om de keuken te bestellen.
Het was een fijne ervaring
Wij zien uit naar onze nieuwe Superkeuken.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Tijdens de zoektocht naar een nieuwe keuken uitgekomen bij Superkeukens Utrecht.
We zijn na het binnen lopen heel goed geholpen door Eric.
In eerste instantie met wat globale wensen een goede schatting gemaakt.
Vandaag bij het volledig uitwerken heeft Eric rustig de tijd genomen om alle wensen door te spreken en ons duidelijke adviezen te geven.
Nu hebben we een mooie prijs ontvangen zonder rare kortingsacties.
Al met al een hele fijne ervaring!

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Hele fijne ervaring gehad met Mounir! Na bij een concurrent te zijn geweest bij Super Keukens terecht gekomen, wat een goede keuze was dat! Kunnen niet wachten tot onze keuken staat.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Na een lange zoektocht maakten we op aanraden van een vriend kennis met Superkeukens. We bezochten de vestiging in Utrecht. Wat meteen opviel, was de kwaliteit van de producten in de showroom. Daarna maakten we een afspraak. Meneer Mounir hielp ons heel professioneel: met praktische en creatieve oplossingen wist hij al onze vragen weg te nemen. In korte tijd hebben we de keuken van onze dromen besteld – het ging veel makkelijker dan we hadden verwacht. Alle medewerkers in de winkel zijn erg positief en vriendelijk, wat ons veel vertrouwen gaf. We kijken met enthousiasme uit naar het vervolg van het proces. We zijn erg tevreden over onze samenwerking met Superkeukens.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Mounir heeft ons goed geholpen met het samenstellen van onze nieuwe keuken. Hij luistert goed, geeft goede tips en neemt de tijd voor je.
Verder denkt hij goed mee over zaken zoals afwerking, looproutes, indeling. Goede ervaring gehad.
Mvg Ralph en Joyce

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Heel netjes geholpen in Utrecht door Mounir, goed meegedacht en goede adviezen gekregen, sympathieke man, uiteindelijk 5 uur gezeten {2 x2,5uur) en de knoop doorgehakt 🤝

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Bij Superkeukens in Utrecht voelden wij ons op ons gemak. Er werd op geen enkel moment gehaast en we konden de tijd nemen die wij nodig hadden om goed alles met z'n tweeën en ook met de vriendelijke experts door te nemen om op onze droomkeuken uit te komen. Het advies was eerlijk and wij hebben vertrouwen in hun expertise. Ook was de uitstraling van de winkel en de gastvrijheid van de mederwerkers uitstekend.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Voor de aankoop van een keuken zeer de moeite waard. Nette zaak, vriendelijke mensen en vakbekwaam. Nooit was iets te veel. Eric en Monier zijn beide toppers. Nu nog afwachten hoe de keuken zal worden geplaatst.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Super geholpen voor en tijdens de aankoop van onze nieuwe keuken.
Kwamen ook met allerlei goed tips, waar wij dankbaar gebruik van hebben gemaakt.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Fijne ontvangst, volgens afspraak. Goed advies gekregen, eerlijk zeggen als iets niet mooi is of niet effectief. Denken ook mee wat mogelijk is en wat je kunt besteden. Voor ieder wat wils. Maar ook hier is het wel zoals bij de slager, het is altijd iets meer😄

Risposta di Superkeukens - Utrecht
De ervaring met Superkeukens voor ons was in 1 woord prettig te noemen. Kim Mondé heeft ons geweldig geholpen. Er is voldoende tijd genomen voor de afspraak. Kim is erg geduldig, vriendelijk en behulpzaam. Ze dacht goed met ons mee en kon onze vraag goed interpreteren en vertalen tot een ontwerp. Het ontwerp is precies onze smaak geworden. Wat overall fijn is aan Superkeukens is dat je geen druk voelt om de keuken te moeten kopen. Het is een behoorlijke uitgave en daar hebben zij begrip voor. Dit is voor mij de tweede keuken die ik hier koop. Klantervaring is top. Bedankt Kim voor al je hulp en geduld! Ik heb al het vertrouwen dat de keuken goed wordt geplaatst!

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Na meerdere keukenwinkels te hebben bezocht kwamen wij uit bij Superkeukens in Utrecht.
Wat een fijne winkel. Wij waren op zoek naar een landelijke keuken en gelukkig hebben wij die bij Superkeukens kunnen vinden. Wij zijn heel goed geholpen door Kendra. Ze nam alle tijd om helemaal te luisteren naar onze wensen. Ze is vriendelijk en ook kundig in haar werk. Wat wij ook heel fijn vonden is dat Kendra flexibel is om alles zo fijn mogelijk voor ons te maken. Met elkaar zijn wij tot een hele mooie keuken gekomen.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Vandaag hebben wij onze nieuwe keuken gekocht bij Superkeukens en we zijn ontzettend blij met de service die we hebben ontvangen. Mounir heeft ons uitstekend geholpen. Hij is deskundig, denkt goed mee en neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Het gesprek verliep prettig en ontspannen, we voelden ons direct op ons gemak. Ook de kwaliteit van de keukens maakt een zeer goede indruk. Al met al een fijne ervaring en we kijken uit naar het eindresultaat!

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Goed geholpen door Monir. Hij luistert goed naar je wensen en denk mee met jou Budget
Aanrader!!

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Superkeukens heeft bij familie en kennissen ook een keuken geplaatst, De gebruikers zijn erg tevreden.
Ca 2 jaar geleden bij Superkeukens in Utrecht naar een nieuwe keuken gekeken en daar heel netjes uitleg gekregen van Kim.
In de afgelopen weken weer een aantal bezoeken aan de winkel in Utrecht gebracht en goed contact gehad met Eric Beemer, ontwerp keuken goed doorgesproken en een nette offerte ontvangen met een geldigheidsduur van 21 dagen. Vandaag alles nog een keer met Eric besproken en de nieuwe keuken besteld!
Tot nu een prima overleg geweest,
Wij hopen dat de montage van de keuken in Oktober net zo goed zal verlopen.
WIj hadden nog wel elders geinformeerd maar wij zijn afgeknapt op de onduidelijke kortingsvoorstellen die geboden werden als er direct een opdracht gegeven zou worden!

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Na een rondje keukenwinkels op de meubelboulevard werden wij erg enthousiast van een keuken die bij superkeukens stond. Uiteindelijk hebben wij twee afspraken met Mounir gehad die ons erg goed geholpen heeft. Hij dacht met ons mee en liet ons vrij om keuzes te maken zonder aan te dringen.
Uiteindelijk hebben wij onze fantastische keuken besteld bij Mounir. Nu nog paar maanden wachten. Tot op heden meer dan tevreden.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
We waren op zoek naar een andere keuken en zijn terecht gekomen bij de Vestiging in Utrecht hier hebben wij 17 jaar geleden onze oude keuken ook gekocht. Na 17 jaar zijn we weer goed geholpen door Jaimy van Vestiging Utrecht. Binnen een 1 uur hadden we van a-z onze nieuwe keuken uitgezocht. We hebben zelf de keuken gemonteerd wat ook prima te doen was als je een beetje handig bent. Je krijgt goede tekeningen en we hebben vrij snel de keuken goed geleverd gekregen. Al met al van het begin tot het eind zijn wij Super behandeld door Superkeukens.