Superkeukens - Utrecht Recensioni

TrustScore 5 su 5

Zeelantlaan 15, 3526 AK Utrecht, Utrecht, NL

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn super goed geholpen door Suze (locatie Amersfoort). Van begin tot eind is er met ons meegedacht en gekeken naar wat voor ons goed is. Uiteindelijk hebben we samen dik binnen ons budget een... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Onze adviseur was Mounir van Super Keukens Utrecht. Erg vriendelijk, en dacht goed met ons mee. Uiteindelijk samen tot een hele mooie keuken gekomen. Complimenten voor Mounir en de service van Super K... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wat een fijne ervaring bij Superkeukens Utrecht! Mounir heeft ons ontzettend goed geholpen. Hij nam alle tijd om mee te denken, gaf eerlijk advies en gaf ons de rust om de juiste keuzes te maken. We t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super goede ervaring bij Superkeukens in Utrecht gehad. Wij zijn geholpen door Eric. Een hele fijne en aardige man. Luistert enorm goed, geeft passend advies en schakelt snel. Overigens heeft hij eerd... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili per cucina
  2. Esperto nella ristrutturazione di cucine
  3. Negozio di articoli da cucina

Scritti dall'azienda

Een nieuwe keuken kopen is een grote stap. Daarom maken we het proces graag helder en overzichtelijk. Bij Superkeukens luisteren we naar je wensen, je ruimte en je budget. Samen maken we keuzes die passen bij jouw situatie. Je ontvangt een persoonlijk 3D-ontwerp en een duidelijke, gespecificeerde offerte. Onze prijzen zijn vast en transparant, dus onderhandelen hoeft niet. Je vindt bij ons keukens in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Van praktisch en betaalbaar tot comfortabel en verfijnd. We werken met betrouwbare producten, A-merk apparatuur en materialen die gemaakt zijn voor jarenlang gebruik. Ook bij het inmeten, de montage en de oplevering weet je waar je aan toe bent. Onze vakmensen werken netjes en volgens afspraak. En na de plaatsing blijven we bereikbaar voor vragen of service. Op meubelen en werkbladen krijg je 10 jaar garantie. Met meer dan veertig showrooms is er altijd een Superkeukens bij jou in de buurt. Loop gerust binnen om inspiratie op te doen of plan een advies- en ontwerpafspraak voor persoonlijk advies, een volledig 3D-ontwerp, een VR-presentatie en een transparante offerte. Superkeukens eerlijk? eerlijk.

• Zeelantlaan 15, 3526 AK, Utrecht, Utrecht, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

596 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fijn en goed geholpen

Fijn en relaxt adviesgesprek gehad met Johan Beersma. Erg goed geholpen en uitgekomen bij mooie keuken, helemaal naar wens en voor een leuke prijs.

21 febbraio 2026

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je een prettig en ontspannen adviesgesprek hebt gehad met Johan Beersma van Superkeukens Utrecht. We vinden het belangrijk dat je op je gemak keuzes kunt maken en rustig kunt kijken wat het beste bij jouw wensen en budget past.

Mooi dat jullie samen zijn uitgekomen op een keuken die helemaal naar wens is én voor een leuke prijs. Daar doen we het voor: een complete keuken waar je blij van wordt, zonder verrassingen achteraf.

We wensen je alvast heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Fijne en warme ervaring

Mijn vriend en ik kwamen bij SuperKeukens terecht op advies van mijn ouders, die hier recentelijk een keuken kochten. Wij zijn erg fijn geholpen door Mounir in de winkel in Utrecht. We zijn stap voor stap door het proces heen begeleid en er was een goede balans tussen eigen input en adviezen. Er hangt een fijne sfeer in de winkel en je wordt warm onthaald. Dit resulteerde voor ons in een geslaagde aankoop waar we ontzettend blij mee zijn.

21 febbraio 2026

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat leuk dat jullie via je ouders bij ons terecht zijn gekomen – dat is misschien wel het mooiste compliment dat we kunnen krijgen.

Fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Mounir van Superkeukens Utrecht. Het is precies onze bedoeling om jullie stap voor stap te begeleiden, met een goede balans tussen jullie eigen wensen en eerlijk, passend advies. Mooi dat jullie dat ook zo hebben ervaren.

Ook de fijne sfeer en het warme ontvangst vinden we belangrijk. Een nieuwe keuken koop je niet elke dag, dus het moet niet alleen goed voelen qua ontwerp en prijs, maar ook tijdens het hele proces.

Geweldig dat dit voor jullie heeft geresulteerd in een aankoop waar jullie ontzettend blij mee zijn. We wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Valutata 3 stelle su 5

Te veel onderaannemers, tijdrovend

De keuken staat en ziet er goed uit. Prima prijs/kwaliteit en vriendelijk personeel. Daar gaan al mijn sterren naartoe.

Echter wordt vanuit SK niet altijd tijdig opvolging gegeven aan vragen van de klant. Zo bleef een (achteraf bij de montage belangrijke) vraag van mij, gesteld in december, onbeantwoord tot vlak voor de installatie eind januari. Dit kwam door afwezigheid van vaste contactpersoon SK, en had wat mij betreft intern beter moeten worden opgepakt. Uiteindelijk hebben ze het afgeschoven op de montagepartner... Moest ik daar weer achteraan bellen, dus (in plaats van dat SK dit op zich neemt; is dus niet servicegericht).

Verder ben ik veel tijd kwijtgeraakt aan het contact leggen met: SK zelf, de leveringspartner (die de keuken leveren), het montagebedrijf (die de keuken monteren) en het afvalophaalbedrijf (die het afval ophalen). De klant moet zelf voor iedere individuele partner afspraken maken en bellen indien er vragen zijn. Soms is onduidelijk wie waarvoor verantwoordelijk is (bijvoorbeeld met leidingsschema: dat is dus SK, maar ik had een vraag over een aansluiting en toen verwezen ze mij naar de montagepartner?).

Montagepartner BouwRob laat wat te wensen over in de afwerking... Ik kreeg een foutmelding in AEG inbouw-kookplaat, omdat deze niet goed was aangesloten: dus weer de elektricien moeten laten komen... Enfin, het is eindelijk klaar. Blij dat ik van deze partij(en) af ben.

20 febbraio 2026

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid te delen. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de uitstraling van uw keuken, de prijs-kwaliteitverhouding en het vriendelijke personeel. Dat waarderen wij enorm.

Tegelijkertijd vinden we het oprecht jammer om te horen dat het traject rondom de communicatie en afstemming met verschillende partijen voor u tijdrovend en onduidelijk is geweest. Dat is niet de ervaring die wij willen bieden.

U geeft aan dat een belangrijke vraag in december te lang onbeantwoord is gebleven door afwezigheid van uw vaste contactpersoon. Dat had intern beter opgepakt moeten worden. Wij nemen uw feedback hierover serieus. Ook het gevoel dat u zelf achter verschillende partijen aan moest bellen, terwijl u verwacht dat wij dit voor u coördineren, begrijpen wij heel goed. Ontzorgen is voor ons juist een belangrijk uitgangspunt.

Daarnaast vinden wij het vervelend om te horen dat er onduidelijkheid was over verantwoordelijkheden, zoals bij het leidingsschema, en dat de aansluiting van uw AEG kookplaat niet in één keer goed is verlopen. Dat had uiteraard zorgvuldig en correct moeten gebeuren.

Wij nemen uw opmerkingen mee om onze interne communicatie en samenwerking met onze partners verder te verbeteren. Uw ervaring helpt ons om processen scherper in te richten, zodat toekomstige klanten minder schakels ervaren en duidelijk weten waar zij aan toe zijn.

Ondanks het intensieve traject zijn we blij dat u uiteindelijk tevreden bent met uw nieuwe keuken. Mocht er nog iets zijn waarbij wij u kunnen ondersteunen, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Kim mondé van superkeukens utrecht…

Kim mondé van superkeukens utrecht heeft ons echt top geholpen! Heeft echt de tijd genomen en enorm veel geduld gehad. Dankjewel!

12 febbraio 2026

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat fijn om te lezen dat jullie zo’n goede ervaring hebben gehad met Kim van Superkeukens Utrecht. We geven jullie compliment met veel plezier aan haar door. Bij Superkeukens vinden we het belangrijk dat we écht de tijd nemen voor onze klanten. Een keuken kies je niet elke dag. Fijn om te horen dat jullie dat zo hebben ervaren.

Heel veel plezier gewenst met jullie (nieuwe) keuken!

Heel goed geholpen door Mounier

Heel goed geholpen door Mounier, duidelijkheid over prijzen en mogelijkheden, rustig de tijd genomen en na twee gesprekken de keuken besteld

11 febbraio 2026

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door Mounier van Superkeukens Utrecht! Duidelijkheid en rust vinden wij ontzettend belangrijk in het aankoopproces van een nieuwe keuken. Super bedankt voor je vertrouwen en alvast veel voorpret met het uitzoeken van de laatste details.

We kijken ernaar uit om jouw droomkeuken binnenkort te mogen plaatsen!

Hartelijke groet,

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn heel goed geholpen door…

Wij zijn heel goed geholpen door Chavanno. Het contact was heel persoonlijk en er werd goed met ons meegedacht.

7 febbraio 2026

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Chavanno van Superkeukens Utrecht. Persoonlijk contact en écht meedenken met de klant vinden we ontzettend belangrijk bij Superkeukens. We zijn blij dat dit zo positief is ervaren.

Veel plezier met jullie keuken!

Valutata 3 stelle su 5

Keuken gekocht in het filiaal te utrecht

Keuken gekocht in het filiaal te Utrecht. Goed geholpen en goed advies gekregen bij het uitzoeken. Order geplaatst. Keuken werd zonder beschadigingen afgeleverd en de dag daarop geïnstalleerd, uitbesteed door SK aan triple P. Aardige en vakkundige monteur. Keuken naar tevredenheid geplaatst. Echter een paar beschadigingen aan het stucwerk op het plafond en de muren. SK gaf aan dit op te lossen met Triple P. Na veel aandringen, telefonisch en via de mail uiteindelijk het herstel van de beschadigingen vergoed door Triple G. De wand achter de kookplaat was krom. Dus niet geplaatst en zou opnieuw besteld worden, om een lang verhaal kort te maken nu 6 maanden geleden dat de keuken geplaatst werd en 4 achterwanden verder nog steeds geen complete keuken. Nog niet afgekit waardoor er vuil en vocht tussen het aanrechtblad en wanden/kasten komt. Hoop niet dat dit invloed heeft op het keukenblad.
De nieuw bestelde achterwanden waren of krom, of een verkeerde afwerking en verkeerde maten. SK schuift alle verantwoording af. Moet zelf steeds contact opnemen hoe het ervoor staat. Nu weer 6 weken wachten op een nieuwe achterplaat. Ben benieuwd naar de volgende plaat. Keuken zijn we erg tevreden over echter de service na plaatsing laat te wensen over. Hoe moeilijk kan het zijn!

6 febbraio 2026

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om zo uitgebreid je ervaring te delen. Wat fijn om te horen dat je in onze vestiging in Utrecht goed bent geholpen en tevreden bent over de keuken zelf én de plaatsing daarvan. Daar doen we het voor.

Tegelijkertijd willen we oprecht onze excuses aanbieden voor de teleurstellende naservice die je beschrijft. De problemen rondom de achterwand, de gebrekkige afwerking en het uitblijven van duidelijke communicatie zijn absoluut niet hoe wij willen dat onze klanten hun keukenperiode ervaren. We begrijpen heel goed dat je teleurgesteld bent – zes maanden wachten op een volledige oplevering is veel te lang.

Je feedback nemen we serieus. We zullen dit intern bespreken met alle betrokken partijen, want we willen hiervan leren en het in de toekomst beter doen. Mochten er nog openstaande punten zijn, dan mag je altijd contact met ons opnemen – we willen graag meedenken in een passende afronding.

Valutata 4 stelle su 5

Superservice

Ik wilde graag een goede maar niet al te dure keuken voor mijn huurwoning. Was voor mij de eerste keer dat ik een keuken ging samenstellen. Na een aantal zaken binnen te zijn gelopen vond ik de sfeer bij Superkeukens Utrecht het prettigst. Kendra heeft vervolgens goed met mij meegedacht over een praktische opzet met zoveel mogelijk opbergruimte. Maar ook over de kleur van de kastjes en het aanrechtblad.

Toegegeven, niet alles verliep vlekkeloos maar ze zijn goed bereikbaar, denken mee en nemen verantwoordelijkheid. Ik heb oprecht een (binnen mijn budget) Superkeuken waar ik erg blij mee ben.

Dus mijn advies: Loop gewoon eens naar binnen, proef de sfeer en weet dat je in goede handen bent.

5 febbraio 2026

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat een fijne en eerlijke review – dank je wel! Goed om te horen dat je eerste ervaring met het samenstellen van een keuken zo positief is verlopen, en dat je bij Superkeukens Utrecht en Kendra in goede handen was. We vinden het belangrijk dat iedereen, ook met een beperkt budget, een keuken krijgt waar je écht blij van wordt.

Fijn ook dat je onze bereikbaarheid en betrokkenheid waardeert, juist als er iets niet meteen vlekkeloos gaat. Daar staan we voor: meedenken, oplossen en altijd verantwoordelijkheid nemen.

Dank voor je vertrouwen én mooie advies aan anderen.

Nieuwe keuken kopen

Vandaag heel leuk ontvangen bij Superkeukens Utrecht en daarna prima geholpen door Mounier. Eerlijk, deskundig en duidelijk advies.
We zijn blij met de keuze voor onze nieuwe keuken en hebben er alle vertrouwen in!
Superkeukens..een aanrader!!

31 gennaio 2026

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat een mooie review – dank jullie wel! Fijn om te horen dat jullie zo leuk zijn ontvangen bij onze vestiging in Utrecht en dat Mounier jullie met eerlijk en deskundig advies heeft geholpen. Geweldig dat jullie met een goed gevoel hebben gekozen voor jullie nieuwe keuken. We doen er alles aan om die verwachtingen waar te maken!

Heel veel plezier straks met jullie keuken, en bedankt voor de aanrader!

SUPERchavanno

Wij zijn erg goed geholpen door Chavanno Tamo.
Hij is meedenkend en luistert naar je wensen. Door zijn advies en hulp hebben wij onze droomkeuken kunnen ontwerpen.
Zeker een aanrader!!

23 gennaio 2026

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat een mooie review, dankjewel! Fijn om te horen dat Chavanno van Superkeukens Utrecht jullie zo goed heeft geholpen en echt met jullie heeft meegedacht. Samen de droomkeuken ontwerpen – daar doen we het voor!

We geven jullie compliment met plezier door. Heel veel plezier straks in jullie nieuwe keuken!

Super!

Wij zijn super goed geholpen en geadviseerd! Er werd geluisterd naar al onze wensen en er was voor alles een oplossing. Bedankt Chavanno!

23 gennaio 2026

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen en geadviseerd zijn! Dank voor het mooie compliment aan Chavanno van Superkeukens Utrecht

Geniet van de voorpret én straks van jullie nieuwe keuken!

Valutata 5 stelle su 5

Kundig advies en een nette realistische prijs

Erg goed geholpen door Eric bij het uitzoeken van onze keuken bij SuperKeukens in Utrecht. Kundig advies en een nette realistische prijs.

22 gennaio 2026

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn door Eric van Superkeukens Utrecht bij het uitzoeken van jullie keuken! Bedankt voor het delen van deze mooie review. We vinden het belangrijk om transparant advies te geven tegen een eerlijke prijs, dus het is geweldig om te lezen dat dit precies is wat jullie hebben ervaren.

We wensen jullie alvast heel veel plezier met de nieuwe keuken!

Bezoek bij Superkeukens

We zijn begin januari 2026 bij Superkeukens in Utrecht bij Mounir langsgeweest. Vanwege erg krappe deadlines voor onze nieuwbouwwoning zijn we uiteindelijk niet met Superkeukens in zee gegaan, maar we waren erg tevreden over de manier van werken. Mounir heeft uitgebreid de tijd genomen om met ons een ontwerp uit te werken en heeft daarbij ons van eerlijke en goede adviezen voorzien. De bijbehorende offerte was transparant en we konden over elk onderdeel de prijs opvragen. De uiteindelijke offerte was in onze ogen ook erg scherp. Alles bij elkaar een enorme aanrader!

2 gennaio 2026

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Hartelijk dank voor jullie mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden waren over het adviesgesprek bij onze winkel in Utrecht, en in het bijzonder over de hulp van Mounir. We vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor een goed en eerlijk keukenadvies, helemaal afgestemd op jullie wensen en woonsituatie.

Hoewel jullie uiteindelijk een andere keuze hebben moeten maken vanwege de strakke deadlines, waarderen we het enorm dat jullie de moeite hebben genomen om jullie positieve ervaring met ons te delen. Dat betekent veel voor ons en voor toekomstige klanten.

Heel veel woonplezier gewenst in jullie nieuwe woning!

Valutata 5 stelle su 5

We zijn bij superkeukens Utrecht super…

We zijn bij superkeukens Utrecht super goed geholpen door Mounir. Hij luisterde goed naar onze wensen en gaf een eerlijk advies. Wij wilden er graag nog over nadenken en waar vaak bij keukenzaken de prijs dan hoger wordt, kregen wij hier netjes de tijd voor zonder dat de prijs veranderde. Nu al super blij met onze keukenaankoop. Ik zou zo weer naar superkeukens gaan!

8 gennaio 2026

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat een mooie review, dankjewel! Wat fijn dat Mounir van Superkeukens Utrecht jullie zo goed heeft geholpen en echt naar jullie wensen heeft geluisterd. We geloven bij Superkeukens in eerlijk advies en transparante prijzen, dus het is geweldig om te horen dat dit voor jullie het verschil heeft gemaakt. Nu al superblij met de aankoop – dat is precies waar we het voor doen!

Superkeukens

Heel veel plezier straks met jullie nieuwe keuken!

Vakkundig geholpen en geplaatst

Personeel denkt met je mee
Vakkundig geplaatst
We zijn blij met onze keuken

16 dicembre 2025

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat een mooie woorden, dankjewel! Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over onze service, de snelle levering en de vakkundige plaatsing. En nog belangrijker: dat jullie blij zijn met de keuken! Daar doen we het voor.

Veel plezier gewenst met jullie nieuwe keuken!

Valutata 5 stelle su 5

Heel fijn geholpen bij Superkeukens in…

Heel fijn geholpen bij Superkeukens in Utrecht. Er werd door Eric echt goed naar onze ideeën geluisterd, want hij begreep helemaal wat voor soort sfeer we in onze keuken wilden creëren en wat voor apparatuur paste bij onze wensen.
Hij dacht geweldig mee en had super handige en mooie aanvullende ideeën waarvan hij ons voorbeelden kon laten zien in de showroom en in het 3D model. Blij dat we hier naar binnen zijn gelopen!

4 gennaio 2026

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat een mooie review, dankjewel! Fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn door Eric in onze vestiging in Utrecht. Het is precies ons doel om écht naar jullie wensen te luisteren en samen tot een keuken te komen die perfect past bij jullie stijl en manier van leven. Super dat Eric met zijn ideeën en voorbeelden jullie verder heeft kunnen inspireren.

We wensen jullie heel veel plezier met de keuken en natuurlijk: super bedankt dat jullie zijn binnengewandeld!

Valutata 5 stelle su 5

Goede service en vertrouwen in verkoper…

Goede service en vertrouwen in verkoper Johan, denkt goed mee en hopen op een goede plaatsing maar daar hebben we alle vertrouwen in

27 dicembre 2025

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Hartelijk dank voor jullie positieve review! Wat fijn om te horen dat Johan van Superkeukens Utrecht jullie het vertrouwen heeft gegeven en goed met jullie heeft meegedacht.

We doen er alles aan om ook de plaatsing net zo soepel en zorgvuldig te laten verlopen — fijn dat jullie daar alle vertrouwen in hebben!

Fijne hulp en meedenken.

Na eerste gesprek, vandaag tweede gesprek. Eric heeft ons erg fijn en goed geholpen. Alle opties meegenomen en erg fijne eigen inbreng die ons zeker nieuwe ideeën en inzichten gegeven heeft.
We kijken uit naar de inmeting en plaatsing van onze nieuwe keuken. Dank!

27 dicembre 2025

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de gesprekken met Eric! Fijn dat zijn advies en eigen inbreng jullie hebben geholpen aan nieuwe inzichten — precies waar we het voor doen.

We kijken samen met jullie uit naar de inmeting en de plaatsing van de nieuwe keuken. Dank voor jullie vertrouwen!

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben inmiddels onze tweede keuken…

Wij hebben inmiddels onze tweede keuken aangeschaft via Superkeukens. Erg vriendelijk en behulpzaam ondanks dat wij onze keuken twee keer hebben aangepast. Ook de monteur, Tom die onze keuken heeft geplaatst was erg deskundig. Gewoon mooi om deze vakman aan het werk te zien.

19 novembre 2025

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat leuk dat jullie zelfs voor een tweede keer voor ons hebben gekozen! Dat jullie tijdens het aanpassen van de keuken steeds vriendelijk en behulpzaam zijn geholpen, is precies waar we voor staan. En geweldig om te horen dat monteur Tom zo’n deskundige indruk heeft gemaakt — vakmanschap in actie blijft mooi om te zien.

Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Nieuwe keuken van Super Keukens

Ik heb onlangs een keuken gekocht bij Super Keukens in Utrecht en ben ontzettend tevreden met het hele proces. Ik ben geholpen door Kendra, die een prachtig ontwerp heeft gemaakt, helemaal afgestemd op mijn smaak en wensen. Ze was erg geduldig en reageerde steeds snel op mijn mails, wat ik als zeer prettig heb ervaren.

De levering en plaatsing van de keuken verliepen soepel en volgens afspraak. Alles is netjes gemonteerd en het resultaat is precies zoals ik had gehoopt. Ik ben superblij met mijn nieuwe keuken en kan Super Keukens Utrecht, en zeker Kendra, van harte aanbevelen!

25 novembre 2025

Risposta di Superkeukens - Utrecht

Wat een mooie review, dank je wel voor het delen van deze ervaring. Fijn om te lezen dat het hele traject zo prettig is verlopen, van het eerste ontwerp tot en met de montage en dat Kendra van Superkeukens Utrecht zo goed met jullie meedacht, dat zie je duidelijk terug in jouw verhaal. Ook fijn dat de levering en plaatsing precies liepen zoals afgesproken en dat het eindresultaat volledig aan je verwachtingen voldoet. We wensen je heel veel kookplezier en mooie momenten in je nieuwe keuken in Utrecht.

Superkeukens

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più