Valutata 5 stelle su 5

Mycket nöjd med hela processen från början till slut. Bra kommunikation med säljaren, snabb återkoppling. Mycket proffsiga installatörer. Granitskivorna passade perfekt och installationen fungerade ut... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

KÖP INTE, det är så himla bra service när man kontaktar dom och ska lägga beställning. Vid en konflikt blir man genast hotad med att bli stämd. Vi kom överens om beställningen muntligt, jag säkerställ... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Vi är mycket nöjda med Stenskivor.se. Vi hade kontakt med säljaren Emma via mail som var lättillgänglig och tillmötesgående under hela processen. Även utmätning samt montering kändes professionellt oc... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fick bra service genom hela processen, från beställning till montering. Vi är väldigt nöjda med vår nya sten. Det enda negativa var att det tog några veckor extra från mätning till installation, men d... Leggi di più

1. Fornitore di pietra naturale

Scritti dall'azienda

Vi är det trygga valet när du behöver ny stenbänkskiva. Vi erbjuder billiga och högkvalitativa stenskivor i marmor, granit, komposit och keramik.

3,7

1 stella

Ha risposto al 23% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Valutata 5 stelle su 5

Trevligt och proffsigt bemötande av…

Trevligt och proffsigt bemötande av Mattias, säljare. Väldigt engagerad i hela processen som sätter kunden i fokus!

Installatörerna kom på utsatt tid och gjorde ett snabbt men väldigt noggrant arbete! Kan varmt rekommendera stenskivor och speciellt säljare Mattias Frölander!

13 dicembre 2023

Risposta di stenskivor.se

Tack för att du delar med dig av din positiva upplevelse.
Det glädjer oss att höra att du är nöjd med hela vår process och våra produkter.

Vi tackar för att vi fick förtroendet.
Mattias hälsar så gott.

Valutata 5 stelle su 5

Tack för allt från nöjda kunder

Snabb och bra återkoppling via mejl oavsett fråga. Bra leveranstider proffsiga installatörer och superfina skivor kan varmt rekommendera.

11 dicembre 2023

Hej Lina
Tack för att du tagit dig tid att skriva.
Det värmer oss att höra att du är nöjd med hela vår process, vår återkoppling och även våra produkter.

Tack för att vi fick förtroendet och även att du rekommenderar oss.

Valutata 5 stelle su 5

Mycket professionellt genomförande från…

Mycket professionellt genomförande från sälj till färdigmonterad stenskiva med vask och kranar. Imponerand av det engagemang och känsla säljare Kristoffer Persson har även hela kedjan från lasermätningen till en noggrann montering. En mer än nöjd kund. Tack!

26 novembre 2023

Jag kan definitivt rekommendera Stenskivor.se

Jag kan definitivt rekommendera stenskivor.se. Mattias har varit min kontakt och han är både kunnig och väldigt trevlig att ha att göra med. Bänkskivan levererade redan efter 2 veckor, en vecka tidigare än vad som hade sagt, och självklart blev det jättesnyggt!

24 novembre 2023

Slutresultatet blev väldigt bra

Slutresultatet blev väldigt bra. Möjligheten att betala var dock extremt strulig men länkar och oberoende av vilket betalningssätt som valdes så gjordes en kreditupplysning helt i onödan.

27 ottobre 2023
Valutata 2 stelle su 5

Tack men nej tack

Sammanfattningsvis blev detta en blandad upplevelse där man slutligen behöver ställa sig frågan; vad är viktigt?.

Första kontakten var mycket god, både sett till upplevelsen tillsammans med försäljning och de möjliga materialval som fanns. Material och initiala leveranstider var heller inte inledningsvis några problem vilket gjorde att vårat val av leverantör och företag kändes bra. Dessutom så enligt utsaga så fanns bänkskivan redan tillgänglig i produktion och när vi ansåg att det började bli dags för montering skulle inte leveranstiden inte vara längre än uppskattningsvis 2 veckor vilket gjorde att överföringen av 50% handpenning gjordes omgående med god känsla. I tillägg så fortsatte den positiva upplevelsen när underleverantörerna som var hemma hos oss och tog mått samt själva monteringar var proffsiga och mycket kundfokuserade, de jobbade dessutom snabbt och med oss i fokus - inga problem där.

Utmaningarna och en förändrad kundupplevelse började snarare när det började närma sig datum för faktiskt leverans och montering, den var allt annat än problemfri och beskrivs i följande. Efter otaliga försök att få ett bekräftat leveransdatum så fick vi det slutligen bekräftat. Veckan innan det var dags för montering så visade det sig att hela den beställningen som vi gjorde hade fått kasseras, vilken otur men frågan är när man faktiskt hade information om det eftersom den skulle levereras från utlandet och med det minst ett par dagar i ren transport.

Våra val var att antingen vänta ytterligare minst 6 veckor eller ändra materialval, efter att renoveringen stått i delar stilla och planering för montering av bänkskivan gjorts så var ytterligare tid att vänta inget hållbart alternativ. Nytt materialval gjordes, ett dyrare sådant och det var uppenbart direkt genom att man inte alls såg någon anledning till att erbjuda en reducering i pris, som ett litet plåster på såret och en aning kundvård.

Märkligt minst sagt och man sa också att man inte alls hade någon sådan skyldighet enligt avtal och en kompensation på något sätt var inte aktuellt. Efter nån vecka fick vi nyheten om att heller inte denna skiva kunde levereras enligt överenskommelse och beställning utan och vi fick återigen alternativet att välja ett annat vilket genomfördes.

Efter ytterligare ett par veckor var det dags för leverans och montering av alla delar och vidare renovering kunde återigen börja planeras. Monteringen och underleverantörerna som utförde installationen agerande återigen proffsigt och jobbade snabbt och kommunikativt. När bänkskivan var installerad så syntes det tyvärr något på skivan vilket både vi och underleverantören snabbt kunde konstatera var ett konstruktionsfel och förmodligen något som mest troligt uppkommit av den maskin som utför putsningen av skivan inför leverans. Flertalet försök gjordes för att försöka ”putsa och gnugga bort” detta, men självfallet utan tillfredställande resultat.

Underleverantören skickades ut i 2 omgångar till för att försöka, för man trodde uppenbarligen inte på vare sig oss som kund eller montörerna på att det kunde vara ett fel och beställning av ersättningskiva var inte aktuellt trots alla diverse fördröjningar totalt sett så ville man ha mera ”bevis” och den egna underleverantören kunde uppenbarligen inte vara betrodd i ämnet. Tillslut så beställdes en ersättningskiva och igår levererades och installerades äntligen skivan.

Vi har såklart haft en pågående dialog med företagets kundservice, som helt verklighetsfrånvänt tycket att dem inte heller har haft påverkan på detta utan varit tydliga med och bedyrat sin oskyldighet i detta. Vi begriper också att dem möjligtvis haft begränsad produktionspåverkan, men kundservice och kommunikation ägs i slutändan av dem själva. Vi frågade om de själva hade några planer på att kompensera för det elände som pågått men inte heller där har man tagit några initiativ. När nu slutfakturan kom så frågade vi igen om man hade någon sorts självinsikt i ärendet och för att åtminstone avsluta beställningen genom slutfakturan hade för avsikt att kompensera oss eller reducera kostanden så var man tydliga med att; vi behöver inte göra det och tänker heller inte göra det. Jag menar nog att man kanske skall fundera på vad man bör göra i ett sådant här fall och lägga mindre fokus på vad man inte behöver göra. Tiden mellan att handpenning erlades och slutlig montering utfördes blev tillslut 5 månader.

Sammanfattningsvis, om du har för avsikt att beställa en ny bänkskiva, fundera gärna kring på vad just du tycker är viktigt, vilket sorts bemötande du vill ha och hur viktigt den sammantagna kundupplevelse är för dig i val av leverantör?
för oss är det ett nej tack aldrig igen

18 novembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Sämste servicen

Vi beställta en bänkskiva och en diskho. Vi fick ingen information av säljer om att diskhon skulle komma seperat så vi tänkte att diskhon kom tillsammans med bänkskivan, men det gjorde den inte. Bänkskivan blev monterad och då vill företaget ha 1600kr för att komma ut en vecka senare och installera diskhon, när den hade anlänt med posten.
Vad som var konstigt var att vi beställde diskhon och bänkskivan samtidigt och bänkskivan var först klar 5 veckor efter. I de 5 veckor kom det inget meddelande om att diskhon var på väg. De hade glömt att beställa diskhon åt oss och de ville fortfarande uppkräva 1600kr för montering trots att det är företagets fel. Sämste kundservice. Hitta ett annat bolag att köpa din bänkskiva ifrån.

Som svar på eran svar.
Nej, det är inte korrekt att vi skulle ha mottagit någon mail som förklarade att vi skulle motta diskhon innan och det är inte heller sanningen att ni har försökt lösa det på annat sätt än att vi fick veta att vi fick betala 1600kr för att ni skulle komma och sätta upp diskhon.
Vi blev uppringda av installatören innan han kom hem till oss och han frågade efter diskho och annat och vi sa till honom att vi trodde att han skulle komma med både bänkskiva och diskho eftersom vi hade köpt både och inte hade mottagit någon info om att diskhon skulle komma separat (och inte heller någon info om att diskhon i så fall skulle komma efter 6 veckor). Installatören kom ändå hem till oss och satta upp bänkskivan.
Det är korrekt att vi klickade i att allt var redo innan vi bokade tid för installationen men det var för att vi var övertygade om att diskhon skulle komma tillsammans med bänkskivan för att vi inte hade fått annan info.

28 ottobre 2023

Hej Lisa
Tack för din feedback.

Informationen om att diskhon kommer separat direkt hem till er har ni fått i flertalet olika informations mail. Detta står även i våra allmänna villkor.
Ytterligare så har ni själva angett i "mina sidor" att ni mottagit diskhon hos er inför installationen vilket alltså varit felaktigt. Detta har gjort att vi inte fått någon indikation eller information om att diskhon saknats inför installationen av stenskivor. Vi mottog denna information på plats hos er när vi skulle installera stenskivorna.

Vi beklagar att detta ställt till det men vi har erbjudit lösningar på problemet.

Vi står fast vid att vi kan lösa detta men inte fått något svar ifrån er.

Hoppas ni är nöjda med er nya fina sten.

Prisvärda fina stenskivor

Prisvärda fina stenskivor, ganska snabb leverans samt mycket bra återkoppling på frågor kring beställning!

16 novembre 2023

Hej David

Tack för att du tog dig tid att skriva.
Blir blir otroligt glada över att läsa att ni är nöjda med vår service och våra produkter.

mvh Stenskivor.se

Valutata 5 stelle su 5

Bra service och snabb leverans

Bra service, lätt att boka tid för mätning och montering och många dagar att välja mellan. Leveransen var snabbare än väntat och vi är supernöjda med resultatet. För oss tog det bara 2 veckor från bokning av mätning tills skivan satt på plats, trots att vi inledningsvis fick besked om 2-3 veckors leveranstid från godkänd ritning.

12 novembre 2023

Hej
Tack för att ni tagit er tid att skriva och dela med er av er positiva upplevelse. Vi blir väldigt glada över att läsa att ni är nöjda med processen och det slutgiltiga resultatet.

Stenskivor.se förtjänar högsta betyg

Stenskivor.se förtjänar högsta betyg. Detta grundar jag på allt från första kontakten, deras system där man kan följa alla steg i sitt ärende/beställning och slutligen kvalitén på leveransen nu när våra nya bänkskivor är på plats. Mycket nöjd med företaget!

4 novembre 2023

Hej Martin

Vi tackar ödmjukast för att du tagit dig tid att skriva och dela din positiva upplevelse.

Super trevliga och tillmötesgående

Super trevliga och tillmötesgående. Vi fick offerten dagen efter och nu ska vi bara räkna ut allt så det blir rätt. :)

9 settembre 2023

Hej Tomas
Tack för att du tagit dig tid att skriva.
Vi strävar alltid efter bästa servicen för att kunna göra våra kunder nöjda.

Superbra service

Superbra service från
Cathrine Johansson, vi är väldigt nöjda med vår nya stenskiva :)

2 novembre 2023

Hej Erik
Stort tack för att du tog dig tid att skriva.
Vi på stenskivor blir alltid lika glada av att få läsa att våra kunder är nöjda.

Cathrine hälsar så gott

Valutata 5 stelle su 5

Der var lidt lang ventetid på…

Der var lidt lang ventetid på bordpladerne men alt i alt super vellykket leverance. Opmåling og levering gennemført til aftalt tid med yderst tilfredstilende forløb og kvalitet.
Det var en fornøjelse at handle med Mattias som vi synes er en rigtig dygtig og yderst professional sælger
med en stor indsigt og kundefokus.

18 agosto 2023

Hej Emil
Tak fordi du valgte os, for at dele dine positive oplevelser og for din feedback.
Vi er utrolig glade for at læse, at du er tilfreds!

Mattias hilser rigtig godt på dig.

Osv Stenskivor.se

Valutata 5 stelle su 5

Beställt Sten från dom flera gånger nu…

Beställt Sten från dom flera gånger nu och är alltid lika nöjd! Kristoffer som jag beställt via är alltid tillgänglig för frågor och snabb hjälp!

18 settembre 2023

Hej Malin

Vi är otroligt tacksamma över att du tagit dig tid att skriva och få läsa att du är nöjd med alla dina beställningar hos oss.

Kristoffer hälsar så gott.

Valutata 5 stelle su 5

Seriöst företag med en smidig process

Hela processen, från frågor och beslutstadiet vidare till offert, mätning och leverans/montering, var väldigt smidig med bra kommunikation. Vår kontaktperson Madelene var supersnabb med svar på våra frågor. Beställde Dekton keramikskivor till ett gammalt hus/kök, med kanske inte helt raka väggar. Vi var lite osäkra på mätresultatet varpå stenskivor kom och gjorde om mätningen. Slutresultatet blev mycket bra. Upplevde stenskivor.se som ett mycket seriöst företag med konkurrenskraftiga priser.

6 settembre 2023

Risposta di stenskivor.se

Tack så mycket för att du tagit dig tid att dela din erfarenhet.
Vi är stolta över att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten, och det glädjer oss att du anser att vi levererade en bra upplevelse till marknadens bästa pris.

Mvh stenskivor.se

Valutata 5 stelle su 5

Efter at ha tjekket trustpilot var vi…

Efter at ha tjekket trustpilot var vi lidt usikre på det men lod til det meste drejer sig om lev tider
Men prisen var skarp så vi tog chancen
Og alt gik som på skinner og til aftalt tid
de to montøre som kom og monteret var dygtige og lette at kommuniker med så alt i alt en god oplevelse og leveret som aftalt til markeds bedste pris

17 settembre 2023

Hej Rasmus!
Mange tak for at dele din oplevelse. Vi sætter stor pris på, at du gav os en sen chance på trods af enhver usikkerhed.

Vi er glade for at høre, at alt gik godt, og at du er tilfreds med både vores proces og produkt.

Tak fordi du valgte os og for at dele din positive oplevelse.

Osv Stenskivor.se

Valutata 4 stelle su 5

Bra pris trevligt bemötande

Bra pris trevligt bemötande, snabb leverans från beställning till installation

13 settembre 2023

Hej Marcus

Tack för att du tog dig tid till att skriva. Vi blir otroligt glada över att läsa att ni är nöjda med både våra tjänster och produkter.

mvh stenskivor.se

Valutata 5 stelle su 5

Från ax till limpa har Stenskivor.se…

Från ax till limpa har Stenskivor.se och säljaren Emma föreslagit och kommit med goda råd.
Jag var först tveksam till att handla från ett bolag jag inte besökt ”på plats” utan hittade via instagram men när stenen väl var på plats och installerad är jag mer än nöjd.
Tanken med den här installationen var också att testa stenskivor.se inför ett kommande husköp om 3-5 år. Ser fram emot framtida köp av nästkommande renoveringar! Rekommenderar stort.

9 settembre 2023

Hej Jerry

Vad underbart att läsa att du blev så nöjd trots tveksamheter.
Vi tackar för att du tog dig tid att skriva.

Du är självklart varmt välkommen när nästa behov uppstår med fina stenskivor.

Mvh Stenskivor.se

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più