Valutata 5 stelle su 5

Mycket nöjd med hela processen från början till slut. Bra kommunikation med säljaren, snabb återkoppling. Mycket proffsiga installatörer. Granitskivorna passade perfekt och installationen fungerade ut... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

KÖP INTE, det är så himla bra service när man kontaktar dom och ska lägga beställning. Vid en konflikt blir man genast hotad med att bli stämd. Vi kom överens om beställningen muntligt, jag säkerställ... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Vi är mycket nöjda med Stenskivor.se. Vi hade kontakt med säljaren Emma via mail som var lättillgänglig och tillmötesgående under hela processen. Även utmätning samt montering kändes professionellt oc... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fick bra service genom hela processen, från beställning till montering. Vi är väldigt nöjda med vår nya sten. Det enda negativa var att det tog några veckor extra från mätning till installation, men d... Leggi di più

1. Fornitore di pietra naturale

Scritti dall'azienda

Vi är det trygga valet när du behöver ny stenbänkskiva. Vi erbjuder billiga och högkvalitativa stenskivor i marmor, granit, komposit och keramik.

3,7

1 stella

Ha risposto al 23% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service af Olivia hos…

Fantastisk service af Olivia hos Stenskivor, hvor var med fra start til slut. Altid fleksibel og meget behjælpelig med finde den optimale løsning for os.
Vi fik bänkskiva i hele køkkenet og på pejs.
Professionel opmåling og hurtig levering og montering. Stor anbefaling herfra

22 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Från start till slut helt igenom bra…

Från start till slut helt igenom bra upplevelse, jätte bra service och hjälp till valg av skiva som passer dina behov om utseende och skötsel. Nu är skivan monterat och hela processen har varit jätte smetig och vi är super nöjda med resultatet, och skarven där de 2 skiver möts syns knappt helt kanon resultat.

8 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

Dålig service och leveranser kom sent…

Dålig service och leveranser kom sent och dessutom hade stenen gått sönder. Dolda priser som kommer upp senare, lita inte på rabatter och priser ni ser på hemsidan. Vi fick ingen kompensation och hjälp från varken VD Therese eller personal.
Tillslut när vi fick bänkskivan så var den i två delar och vi hade varit utan bänkskiva i flera veckor. Kommer aldrig mer handla från detta företag och varnar nu andra.

31 gennaio 2025

Hej Ailin,
Tråkigt att du känner så. Som vi tidigare har informerat dig via e-post, är det din hantverkare som står som beställare. Han har dessutom beställt från oss tidigare och har fortsatt varit nöjd med våra tjänster.

Gällande leveranstiden har vi följt våra allmänna villkor, och allt har skett inom de tidsramar vi kommunicerat.
Angående prisjusteringen går det enkelt att förklara genom att jämföra den offert ni fick före mätningen med den som skickades efter. Ni har bland annat fem extra hörnbearbetningar och två extra hål, vilket påverkar kostnaden.
Oavsett detta accepterades priset i samband med att ritningen godkändes.
Priset justerades ytterligare när ni först valde enbart leverans men ändrade till montering samma dag som leveranstiden var bokad.

Att bänkskivan levererades i två delar beror på ert val av kalksten, som är en känslig sten med högre risk för skador jämfört med tåligare material. Som vi tidigare har förklarat både för dig och din hantverkare kan detta ha flera orsaker, inklusive stenens naturliga egenskaper. Detta framgick även av ritningen som godkändes utan invändningar.

Gällande den skadade skivan är det korrekt att en skiva gick sönder, och tyvärr finns alltid en viss risk, särskilt med denna typ av sten. Vi agerade snabbt för att lösa situationen, hanterade ombeställningen och monteringen skyndsamt och höll oss därmed inom våra avtalade tidsramar.
Vi ser därför ingen anledning till kompensation och vi kan tyvärr inte ge kompensation för att ni mailar och säger att ni ska föra massa saker vidare som inte stämmer. Vi har hanterat allt enligt våra villkor och processer, men beklagar om du ändå upplever situationen som negativ.

Vi hoppas att du trots detta är nöjd med din bänkskiva.

Valutata 5 stelle su 5

Rekommenderar på det starkaste!

Jag fick jättebra hjälp från början till slut! Är jättenöjd med bänkskivan (Technistone Glencoe), all vägledning och uppföljning! Rekommenderar Olivia på det varmaste - kunskapsrik, serviceinriktad och har en magisk egenskap till att allt bara blir toppen!:)

27 gennaio 2025

Hej Andrea
Tack för att du tagit dig tid att skriva och det fina omdömet, det glädjer oss enormt att lösa att ni är nöjda med er fina Tchnistone Glencoe! Också att ni finner vår service och process tillfredställande.
Vi är stolta över vår personal och det är underbart att höra att de levererar underbar service.
Olivia hälsar så gott!

Valutata 5 stelle su 5

Mycket nöjd med detta företag

Mycket nöjd med detta företag ! Beställde bänkskivor till köket som skulle lev två veckor innan jul Tyvärr blev det lite fel sågat vid hällen men det löste vi tillsammans så jul o nyårs maten kunde avnjutas .Sen levererades en ny bit i januari och allt blev jätte bra ! Måste säga att killarna som fixade jobbet var mycket trevliga och duktiga Även kontors personalen var mån om att man skulle bli nöjd med slutresultatet av hela processen efter lite mail konversation / Håkan

23 gennaio 2025

Hej Håkan

Stort tack för din fina recension!
Vi är glada att höra att du är nöjd med både slutresultatet och vår service, även om det blev utmaning längs vägen. Vår ambition är alltid att lösa eventuella utmaningar så snabbt och smidigt som möjligt för våra kunder.
Vi uppskattar din förståelse och ditt samarbete och det glädjer oss att höra att ni är nöjda med våra montörer.

Tack för ditt förtroende!

Valutata 1 stelle su 5

Otroligt dålig kvalitet och bemötande!

Otroligt dålig kvalitet och bemötande!
Dålig sten levererad vilket leverantören vägrar erkänna, och har inte ens försökt gå oss tillmötes. Jag beställde också som tidigare kommentarer Carraramarmor Bianco C och fick en sten med stora fula vita spår. Dessa stora fläckar hamnade mitt på vår största skiva. Vilket förstörde hela känslan i köket. Leverantören hävdar att det är naturligt vilket säkert stämmer men därför inte lämpligt, och definitivt inte premium som de lovar.
Vi har också lång erfarenhet av just marmor, då vi har haft det i tre kök tidigare och aldrig sett något liknanade.

De hotade med stämning, vilket var tråkigt istället för att gå oss tillmötes på något sätt. Kommer nu bli dyrare i slutänden, eftersom vi behöver byta ut minst en skiva, så rekommenderas inte!

16 gennaio 2025

Hej Nina

Det är super tråkigt att ni är missnöjda med både vår kvalitet och service. Som vi tidigare försökt förklara så sorteras inte nyanser eller marmorering bort som är naturligt för stenen. Vi informerar tydligt att just detta är naturliga egenheter för stenen och inget som går att välja bort. Vad man anser är snyggt är högst individuellt och en av charmen för just natursten är att den ena stenen inte är den andra lik. Den ser olika ut, åldras olika och kan skifta mycket i sina unika egenheter. Vi vet att även andra stenbolag har liknande mönstring där dessa typer av vita marmoreringar också finns med.

Vi försöker på vår hemsida och även på Instagram visa olika typer av nyanser och marmoreringar för att det skall bli tydligt att den varierar. Detta har ingenting med premium att göra utan helt enkelt naturliga variationer.
Vi ber om ursäkt om det uppfattats som att vi hotat med stämning vilket inte alls varit vår avsikt.

Vi tycker såklart det är super tråkigt att ni inte är nöjda men hoppas att ni finner en lösning för att på så sätt kunna njuta av marmorns unika egenskaper.

Tyvärr dålig kvalitet

Tyvärr dålig sten levererad vilket leverantören vägrar erkänna. Jag beställde Carraramarmor Bianco C och fick en gråaktig sten med fula vita spår. Leverantören hävdar att det är naturligt vilket säkert stämmer men därför inte lämpligt eller särskilt snyggt.

Jag bad dem lägga upp mina bilder som exempel på hemsidan för att varna andra (vilket de vägrade).

Nästa gång beställer jag av någon som tar ansvar för slutleveransen. Trist. Trevligt bemötande och smidigt i övrigt.

17 dicembre 2024

Hej Charlotte

Vi tycker såklart att det är jätte tråkigt att ni blev missnöjda med er marmor.

Vi har också flera projekt på vår hemsida som visar liknande mönstring som du fått så det är absolut inget som vi på några sätt försöker dölja.

Vi hoppas att ni med tiden kommer kunna uppskatta denna unika mönstring och njuta över ert fina kök.

Super pris

Vi kiggede efter en specifik Silestone borplade. Priser (inkl. opmåling og installation) i DK undersøgt hos 6 forskellige forhandlere lå fra 42.000 til 66.000.
Købte hos Stenskivor.se i Malmø til 27.000
Kommunikationen var god, leveringstid (3-4 uger) blev overholdt og pladen blev installeret uden problemer

18 dicembre 2024

Hej Christian

Tack för att du tagit dig tid att skriva och för att vi fick förtroendet att leverera era nya stenskivor.
Det glädjer oss att höra att vi lyckats bra både i priset, leveransen, vår service och att ni är nöjda med stenen.

Inte nöjda!

Från början var kontakten med stenskivor kanonbra. Snabba med svar på mail och lätta att prata med. Fick även trevligt bemötande i deras showroom. Men så fort vi gjort beställningen så blev servicen direkt mycket sämre. Mailsvar tog ibland över en vecka och vi fick inte svar på frågorna vi hade. Vid önskemål om ändringar i ritningen så fick vi antingen inte svar på dessa, eller så gjorde de fel ändringar. Till slut blev ritningen som vi önskade och de kom och monterade bänkskivan. Dock upptäckte vi ett fel vid monteringen som jag snabbt påpekade och pratade med kundtjänst. Och här måste jag säga att det var den mest otrevliga kundtjänst jag varit med om. Avslutade samtalet med att hon i kundtjänst skulle titta på det och återkomma när hon hade svar. Det har nu gått 4 veckor och ingen har ännu återkommit, och jag förväntar mig inte att någon kommer göra det heller.

Om man anlitar stenskivor så håll tummarna för att allt blir korrekt och dubbelkolla ritningarna ni får, för ni får ingen hjälp med detta av stenskivor. Och går något fel kan ni bara drömma om att ni får någon hjälp därifrån. Nä, välj hellre en annan leverantör av bänkskivor.

11 novembre 2024

VARNING FÖR STENSKIVOR.SE

Jag beställde i feb -24 stenskivor till mitt hus som höll på att byggas. Innan beställningen var gjord var Kristoffer mycket tillmötesgående. Jag skickade fastighetsbeteckningen och frågade om ROT. Fakturan korrigerades så att maximalt ROT kunde tas ut. Under våren skickades aldrig någon bokningslänk för mätning i köket på plats ut. Mailade Kristoffer 7-8 ggr utan svar. Fick till sist svar från annan som beklagade att det ej skickats ut någon bokningslänk. Allt blev försenat. När stenskivan sent om sider skulle monteras står min montering som nr 3 på dagen. Varje montering skulle ta 2 h. Monteringsmontörerna aviserar att de skulle komma vid 18 (efter många samtal om vart de var). Kl 18 hade min byggfirma slutat och ville ej vara kvar. Jag fick en bomkörningsavgift på 6500 kr.
Vid monteringen sätter montörerna inte fast diskhon trots att det skulle ingå. Motiveringen var att köket "inte var färdigt för det" då en regel var kvar, men man bemödar sig inte med att ringa mig och påtala detta. Min byggfirma får istället montera den och en extra räkning skickades mig. När jag tror allt slutligen är över, kommer en faktura på 5500 kr då mitt ROT-avdrag ej godkänts då fastigheten var reg som "småhus". Denna info (fastighetsbeteckning) hade Kristoffer fått vid beställningen. Således skulle han kunnat meddela mig det från början. Istället har han en mailkorrespondens med mig kring ROT-avdraget som skulle "maximeras" genom att manipulera med uppgift om material kontra arbete.
Varning för denna firman!!

4 novembre 2024

Snabb hjälp med komplettering

Fick snabb hjälp med komplettering av kompositskiva till befintligt kök. Bra kommunikation från Madelene. Snabb leverans, t.o.m snabbare än utlovat, och bra pris.

22 luglio 2024

Risposta di stenskivor.se

Tack för att du tog dig tid att skriva.
Vad härligt att ni är nöjda med processen hos oss och vi tackar för att vi fick förtroendet för er beställning. Madelene hälsar så gott!

Mycket bra!

Snabb, konkret och bra dialog med den mycket proffsiga säljaren, Kristoffer.

Flexibla, mycket professionella och jättetrevliga installatörer.

Mycket nöjda med den fina bänkskivan och priset var rimligt och bra.

4 giugno 2024

Hej Daniel
Vii bir otroligt glada över att läsa att ni är nöjda med er process hos oss.
Det är glädjer oss också att ni finner vår personal tillgängliga och duktiga på service och Kristoffer hälsar så gott.

Vi tackar så mycket för att ni valde oss för er beställning och blir så glada av att ni är nöjda med bänkskivorna.

Mvh Stenskivor.se

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più