De reden is de goede orderverwerking.De kwaliteit van de sokken en het draag comfortzijn zonder meer super. Deze sokken zijn een aanrader KOPEN .IK HEB 8 PAAR GEKOCHT.
De schoenen passen niet, daarbij heb ik er 8 maand op moeten wachten, retourneren wordt onmogelijk gemaakt! DROPSHIPPING CHINA!!!!!!! Het is troep!!!!!
Pas op met het kopen van deze site. Na 30 dagen heb je hier geen garantie meer. Mijn schoenen gingen na 4 maanden stuk en als reactie op mijn garantie vraag kreen ik als antwoord: Onze oprechte exc... Leggi di più
Deze sokken heb ik nu aal meer dan een half jaar na allerlei ellende met zogenaamde officiële steun kousen. Deze zijn veel gemakkelijker zelf aan te trekken, hebben ook een rokvoet, maar vooral; mi... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Wij geloven dat elke stap een stap naar gezondheid en geluk moet zijn. Waar comfort en stijl samenkomen om jouw elke stap opnieuw te definiëren. We begrijpen dat jouw reis naar welzijn begint met de juiste basis voor je voeten. Daarom zijn wij er, met een zorgvuldig samengestelde selectie van comfortabele orthopedische schoenen en accessoires, ontworpen om jouw comfort te verhogen zonder concessies te doen aan stijl.
Paesi Bassi
- help@stapgezond.nl
- stapgezond.nl
Ha risposto al 69% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Koop hier niet!
Het lijkt een net bedrijf, duidelijke website met mooie schoenen. Een kenmerk dat ze geen officieel retour beleid hebben (als je het al binnen krijgt ) De producten doen er weken over voordat het bij de koper is. Helaas ben ik er ook ingetrapt.

Goede kwaliteit.
Draag deze sokken al jaren.
Geen last meer van mijn voeten.

Compressiekousen
een week of 4 geleden Compressiekousen gekocht. Ik ben daar zeer tevreden over. Pasvorm is goed en het werkt, ze doen waar ze voor bedoelt zijn.

Risposta di STAPGEZOND
Werk in de horeca dus veel lopen en…
Werk in de horeca dus veel lopen en staan, aan het eind van de dag deden mijn enkels altijd pijn. Met deze sokken voel ik dat mijn voeten veel minder vermoeid zijn, zelfs als ik dubbele shifts draai. Echt een aanrader.

Risposta di STAPGEZOND
Ik draag ze met plezier, is goeie kwaliteit.
Omdat het hele goeie gemakkelijke kousen zijn.

Goed werkende compressiekousen
Ik heb al twee keer compressiekousen bij Stapgezond gekocht. Super service en de kousen helpen echt. Echt een aanrader als je op zoek bent naar goed werkende compressie kousen in leuke verschillende kleuren!

Risposta di STAPGEZOND
ik had toen de speciale zolen gekocht…
ik had toen de speciale zolen gekocht omdat ik zie dat 1+1 aritikel stond. HET IS DAAROM TOCH GOEDKOOP !
Maar ik heb het getest bij mijn vakantie en ook op werk!
Dus het is positief geworden, hoe ik onvermoeiend op mijn werk gewerkt heb en vertelde aan mijn collega s.
Die zijn ook benieuwd omdat ik hun adviseer om de speciale zolen te kopen bij Stapgezond !

Retour schoenen
Een paar maand geleden schoenen besteld. Jammer genoeg te klein, terug gestuurd maar naar je geld kun je fluiten. Ze houden je constant aan het lijntje met te vragen naar een track and tracé nummer terwijl ik dat niet heb. Ze verschuilen hun hier achter ipv een oplossing aan te bieden. Ik raad iedereen aan hier niet te kopen mij hebben ze 100 euro lichter gemaakt...

Prima kousen, maar...
Prima kousen, zitten lekker, echter ik heb ze aangetroffen op het internet voor een fractie van de prijs die stapgezond rekent. Voel me daarom wel een beetje bedonderd.

Risposta di STAPGEZOND
Goede benen na het werk.
Fijne sokken en zeker geen vermoeide benen meer na een dagje werken in de horeca

Risposta di STAPGEZOND
altijd last van opgezwollen enkels na…
altijd last van opgezwollen enkels na mijn werk in de winkel, sinds ik deze sokken draag geen last meer echt een verademing kan ze iedereen aanraden die veel loopt of staat.

Ik was enigszins scepties
Ik was enigszins scepties, aangezien ik van de dokter echt cat.2 steunkousen moet dragen, ik kon mij niet voorstellen dat voor de prijs dit hetzelfde deed , en ik ontving zelfs drie paar. ontzettend blij mee

Fijne schoenen
De schoenen zijn heel soepel en vederlicht. Ik heb er een goed gevoel bij een loop precies op wolkjes.

Oplichting
Mensen, bestel hier niets!!!! Het zijn oplichters. Dropship rommel die je voor een paar euro op Ali express koopt. Of je ontvangt helemaal niets!!

Tot nu toe erg slecht!
Tot nu toe erg slecht!! Schoenen beslteld op 5 Mei nog steeds niet binnen. Bij herhaaldelijk contact via email krijg je steeds dezelfde mail terug...waarschijnlijk automatische bericht...contact krijgen voor een retourlabel lukt niet....weinig vertrouwen dat mijn geld ooit terug komt!! Zeker geen aanrader dus en waarschijnlijk pure oplichting!!
Na aanleiding van jullie onderstaande antwoord...ik mail mezelf helemaal suf naar onderstaande mailadres..bij welke vraag ook..steeds dezelfde automatisch gegenereerde mail terug! Ik ben heel benieuwd of ik nog iets van jullie verneem een retourlabel krijg en mijn geld terug gestort....weinig vertouwen!!!

Extreem lange bezorging
ik heb de schoenen ongeveer 3 weken geleden besteld maar ik heb ze nog steeds niet binnen. Dus puur gebaseerd op de bezorging is dit een slecht bedrijf waar ik niet nog eens bestel. Ik hoop dat de schoenen tenminste goed zijn. Maar nu ik de ervaringen hoor van mensen hier heb ik er geen vertrouwen in.

ik bestelde 6 compressiekousen
ik bestelde 6 compressiekousen, voor 69,9 euro. ik vroeg om de bestelling te leveren binnen de week, was in voorraad. kreeg van een zekere Edmund, wie het ook kan zijn een onduidelijk antwoord. ik zou ze annuleren, maar dat mocht je vergeten. moeilijk is het niet, ze bestellen ze zelf in azie en laten het bij u leveren. deze compressiekousen kon ik waar ik nu ben voor 12 euro bestellen, 6 paar. dus ik heb ze niet en betaal daar veel te duur voor. een webwinkel die zichzelf respecteert, geeft je de kans om te annuleren.

Risposta di STAPGEZOND
Past perfect Ik was al heel lang op zoek naar goede…
Ik was al heel lang op zoek naar goede wandelschoenen en met een vrij brede voorvoet moet je dan meestal gaan passen, bij de dure speciaalzaken. Ik heb last van een gezwollen knie dus met goedkope sneakers lukt het niet meer. De prijs van de prachtige (groene!) schoenen van stap gezond was zo redelijk dat ik de gok waagde. Ze pasten perfect!

Risposta di STAPGEZOND
Bezorgbedrijf geen goed werk geleverd. Stap gezond keurig netjes geld teruggestort
Onderstaand bericht heb ik geschreven en de conclusie is, dat het bezorgbedrijf hun werk niet goed hebben gedaan. Mijn geld is keurig netjes teruggestort door Stap Gezond. Ik kan dus helaas geen ervaring delen of de schoenen prettig lopen. Orthopedische schoenen besteld bij dit bedrijf. Het duurde allemaal lang. Uiteindelijk een bericht; missie geslaagd! Schoenen afgeleverd! Er is helemaal niets afgeleverd! Nog even gecheckt of ik het juiste adres heb ingevuld. Dat is juist. Ik heb gecontroleerd; schoenen zijn afgeleverd bij uw buren. In een totaal andere woonplaats afgeleverd! 100km hier vandaan. Verzending verzekerd wordt er vermeldt, dus dacht dit komt nog wel goed! Mail hierover gestuurd naar stapgezond. Geen reactie. Weer een mail gestuurd na een paar dagen. Geen reactie. Op de website staat de klantenservice reageert binnen 24/48 uur........Ik begin ernstige twijfels te krijgen bij dit bedrijf, zeker nu ik de reviews lees met andere vervelende ervaringen. Ik ga nu een mail sturen of dit bedrijf mijn geld terug gaat storten. Ik ben benieuwd!
Stapgezond; missie geslaagd reactie; ordernummer etc. is 2 mei al doorgegeven omdat de bestelling nog steeds niet geleverd was. Vanochtend heb ik een mail ontvangen van Stap Gezond dat mijn geld op mijn verzoek wordt teruggestort, omdat mijn vertrouwen in dit bedrijf er niet meer is. Zo jammer; al die verloren tijd en energie, terwijl ik me verheugd had op een paar gezonde en prettig lopende schoenen!

Risposta di STAPGEZOND
Hi Edmund lees je mail en mijn reviews en kom in actie!
vervolg op reviews van 24 en 28 april jl. JAAAA we zijn er nog lang niet met het terugkrijgen van mijn bedrag voor het artikel wat nooit is geleverd door Stapgezond.
Nu kreeg ik gisteren dit antwoord op mijn review van 28/4:
Antwoord van STAPGEZOND
We hebben helaas je e-mailadres of bestelnummer niet kunnen vinden om je direct te helpen. Zou je contact met ons kunnen opnemen via help @stapgezond.nl met je bestelgegevens? We willen graag je situatie persoonlijk bekijken en snel een oplossing voor je vinden.
Dank je wel dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht.
Groetjes,
Team STAPGEZOND
Dit antwoord!! Dus hun eigen klantenadministratie is niet echt lekker op orde en lezen is ook niet hun strekste kant want ik heb al eerder aangegeven dat ik mij niet van het kastje naar de muur laat sturen dus dat ik het advies om haar het volgende loket in de stapgezond fuik nl. neem contact op met ons info adres naast me neerleg. Buiten het feit dat ik vorige week de benodigde info heb ingestuurd middels de mail welke ik van trustpilot heb ontvangen:
Naar aanleiding van je review heeft STAPGEZOND aanvullende informatie opgevraagd om je ervaring beter te begrijpen.
En dan loopt er ook nog een separate mailcorrespondentie is met de Stapgezond medewerker van de maand.......
Edmund
STAPGEZOND Support Team
Want hoe toevallig is het toch dat ik op 1 dag en een recatie via trustpilot krijg en weer een persoonlijke mail van Edmund die weer hetzelfde vraagt als zijn mail hiervoor en de mail daarvoor en die klaarblijkelijk moeite heeft met het lezen van antwoorden.
Dank zomaar dat er weer een vervolg komt. Resume top op heden heb ik dus nog steeds geen product ontvangen en ook nog geen geld retour op mijn rekening......Dus nogmaals zaken doen met Stapgezond is Ongezond.

Risposta di STAPGEZOND
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.