De reden is de goede orderverwerking.De kwaliteit van de sokken en het draag comfortzijn zonder meer super. Deze sokken zijn een aanrader KOPEN .IK HEB 8 PAAR GEKOCHT.
De schoenen passen niet, daarbij heb ik er 8 maand op moeten wachten, retourneren wordt onmogelijk gemaakt! DROPSHIPPING CHINA!!!!!!! Het is troep!!!!!
Pas op met het kopen van deze site. Na 30 dagen heb je hier geen garantie meer. Mijn schoenen gingen na 4 maanden stuk en als reactie op mijn garantie vraag kreen ik als antwoord: Onze oprechte exc... Leggi di più
Deze sokken heb ik nu aal meer dan een half jaar na allerlei ellende met zogenaamde officiële steun kousen. Deze zijn veel gemakkelijker zelf aan te trekken, hebben ook een rokvoet, maar vooral; mi... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Wij geloven dat elke stap een stap naar gezondheid en geluk moet zijn. Waar comfort en stijl samenkomen om jouw elke stap opnieuw te definiëren. We begrijpen dat jouw reis naar welzijn begint met de juiste basis voor je voeten. Daarom zijn wij er, met een zorgvuldig samengestelde selectie van comfortabele orthopedische schoenen en accessoires, ontworpen om jouw comfort te verhogen zonder concessies te doen aan stijl.
Paesi Bassi
- help@stapgezond.nl
- stapgezond.nl
Ha risposto al 69% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Een beetje opletten met schoenen met velcro
Geen Windels meer wat een opluchting was er al een tijd mee gestopt tot ik deze sokken aanheb zit zeer aangenaam !!

Risposta di STAPGEZOND
Zgn Orthopedische sportschoenen besteld…
Zgn Orthopedische sportschoenen besteld voor € 45,-
Ik draag normaal steunzolen en had gehoopt om deze tijdens sporten in de zaal niet meer in de schoenen hoeven doen.
Want ORTHOPEDISCH!! Dan neem ik aan dat ik fantastische zolen in de schoenen heb.
Maar wat een flutkwaliteit!!!
Werkelijk schandalig. Ook nog 3 weken op moeten wachten.
Kwamen uit Shanghai 🙈
Als ik dit had geweten had ik bij de Temu gekocht, had ik ze voor €5 gehad. Want daar lijkt het op!!!!!
En even belangrijk te vermelden, men vertrouwt mijn review hier niet. Dus ik moet verifiëren. Wees gewaarschuwd voor dit bedrijf!!!!

Risposta di STAPGEZOND
goedkope chinese brol je kunt dezelfde…
goedkope chinese brol je kunt dezelfde artikelen bestellen bij temu of ali expres voor een derde van de prijs compressie sokken bij temu 5 euro voor vier paar tis rotzooi ik weet het na een wasbeurt vallen de gaten er in en is de rek er wel uit het bedrijfje want het is een eenmans bedrijf had beter kunnen starten met als bedrijfsnaam o. p lichter met als directeur j. zakken vuller dus wees gewaarschuwd en trap er niet in gelijk ik heb gedaan en dan de slogan he door artsen aanbevolen welke arts schrijft chinese rommel voor

Oplichting met slechte kwaliteit - late levering - dropshipping
Geachte, heb aankoop gedaan van 2 paar witte "orthopedische" schoenen die na weken wachten opgestuurd worden vanuit China (dropshipping hoewel Nederlandse site !). Chinese brol kwaliteit. Ik wil mijn geld terug voor de twee dezelfde paar die elk bovendien ander bedrag kosten. Als ik niet volledig vergoed wordt zet ik Test Aankoop en mijn rechtbijstandverzekering erop. Dit bedrog moet stoppen

Wat een verademing
Wat een verademing geen vermoeide voeten en benen meer sinds ik deze kousen draag.

Fijne kousen
Ik gebruikte de kousen soms zelf al met goed resultaat.
Nu heeft mijn man ze gebruikt en besteld. De kousen werken snel en de zwelling en pijn ging in korte tijd weg. Daarom nu weer nieuwe bestelling gedaan.

Al meer dan 2 weken aan het wachten
Al meer dan 2 weken aan het wachten.
"Komt eraan." Ad infinitum.

Risposta di STAPGEZOND
dropshipper die sokken verkoopt voor…
Dropshipper die sokken verkoopt voor 39,95 en ze koopt bij Temu voor 5 euro en veel te lange levertijd. Beter dan maar gelijk bij Temu kopen. Snel verdiend.
Heb ze inmiddels gevraagd mijn geld terug te storten, maar krijg de idiootste antwoorden terug. Behalve mijn geld. Klinkklare oplichters zijn het. Krachtens art. 6:230o BW hadden ze mij het geld moeten terug storten. Mooi niet dus. Dus zijn het oplichters.

Risposta di STAPGEZOND
Vooral omdat de stof soepeler en beter…
Vooral omdat de stof soepeler en beter hanteerbaar is, dan harde steunkousen en toch dikke benen voorkomen. Ze verdrijven het vocht en zitten lekker. Een aanrader

Risposta di STAPGEZOND
Retourneren in Nederland is niet…
Retourneren in Nederland is niet mogelijk. Je kunt producten beter zelf kopen in China. Snel geld verdienen met een goede site. Geen eigen voorraad. Dropshipping

Risposta di STAPGEZOND
Je bestelling komt rechtstreeks uit China en duurt erg lang!
Hoewel men aangeeft in Coevorden gevestigd te zijn, komt je bestelling rechtstreeks uit China. Dit wordt nergens op de website duidelijk aangegeven waardoor je in de veronderstelling bent, je bestelling binnen 2 dagen te ontvangen. Reken gerust op zeker 10 dagen. Schrijf je een email met de vraag over de levertermijn, krijg je een algemeen vaag antwoord waar je niets mee kunt!

Risposta di STAPGEZOND
Ben zeer tevreden zowel van de lange…
Ben zeer tevreden zowel van de lange compressie kousen als de korte compressie sokjes

Risposta di STAPGEZOND
Ik heb nog al een moeilijke maat
Ik heb nog al een moeilijke maat , nl 49.
De schoenen die ik besteld had waren net een half maatje te klein .
Nu wil ik ze graag terug sturen maar dat schijnt nog al een probleem te zijn .
Her enige wat ik wil is de schoenen terug sturen en mn geld terug zodat ik ergens anders kan kijken naar schoenen.

Risposta di STAPGEZOND
Retourneren naar buitenland, dacht Nederlands bedrijf
Dacht bij ern Nederlands bedrijf schoenen te bestellen. Helaas komen van ver, duurde bijna 2 weken. Nu passen ze niet en wil ik ze retourneren, wat een gedoe zeg. Na meerdere mails eindelijk de procedure en dan moet ik ze naar Polen sturen wat nog meer kost. Staat niet duidelijk op de site aangegeven. Eens maar nooit weer.Kost me al 14 euro om ze terug te sturen en dan moet je maar afwachten of je je geld terug krijgt.
Ik hou ze wel en geef ze zelf wel weg. Maar bestellen bij Stap Gezond nooit meer
Update Sinds paar dagen ook geen reactie meer op mijn mails. Heb naar aanleiding reactie hieronder ook weer een mail gestuurd.

Fantastische compressiesokken…
Deze korte compressiesokjes bevallen mij prima. Ze zijn goed voor mijn neuropathische klachten. Ik draag geen andere sokken meer, alleen deze!

Risposta di STAPGEZOND
Allang betaald ,maar niets ontvangen…
Allang betaald ,maar niets ontvangen ,van de dropshipper 1 manszaak uit Utrecht ,zit z’n zakken te vullen ,maar terug betalen heeft hij nog nooit van gehoord ,schandalig ,zo ga je niet met mensen om .

Risposta di STAPGEZOND
Goede kwaliteit en snelle sevice…
Goede kwaliteit en snelle sevice helemaal top.

Dropshipping
Dropshipping, precies dezelfde schoenen zijn te vinden op temu en aliexpress.

Risposta di STAPGEZOND
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.