Valutata 5 stelle su 5

De reden is de goede orderverwerking.De kwaliteit van de sokken en het draag comfortzijn zonder meer super. Deze sokken zijn een aanrader KOPEN .IK HEB 8 PAAR GEKOCHT.

Valutata 1 stelle su 5

De schoenen passen niet, daarbij heb ik er 8 maand op moeten wachten, retourneren wordt onmogelijk gemaakt! DROPSHIPPING CHINA!!!!!!! Het is troep!!!!!

Valutata 1 stelle su 5

Pas op met het kopen van deze site. Na 30 dagen heb je hier geen garantie meer. Mijn schoenen gingen na 4 maanden stuk en als reactie op mijn garantie vraag kreen ik als antwoord: Onze oprechte exc... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Deze sokken heb ik nu aal meer dan een half jaar na allerlei ellende met zogenaamde officiële steun kousen. Deze zijn veel gemakkelijker zelf aan te trekken, hebben ook een rokvoet, maar vooral; mi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di calzature ortopediche

Scritti dall'azienda

Wij geloven dat elke stap een stap naar gezondheid en geluk moet zijn. Waar comfort en stijl samenkomen om jouw elke stap opnieuw te definiëren. We begrijpen dat jouw reis naar welzijn begint met de juiste basis voor je voeten. Daarom zijn wij er, met een zorgvuldig samengestelde selectie van comfortabele orthopedische schoenen en accessoires, ontworpen om jouw comfort te verhogen zonder concessies te doen aan stijl.

3,2

1 stella

Ha risposto al 69% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 5 stelle su 5

Compressie sokjes een aanwinst voor je voeten

Snelle levering ,zodat ik weer snel nieuwe compressie sokjes binnen had

19 settembre 2025

Hoi Wiesje,

We waarderen je feedback enorm! Geweldig om te horen dat je lymfedrainage-therapeut al na één week positieve resultaten heeft opgemerkt.

Valutata 5 stelle su 5

Perfecte kwaliteit en pasvorm.

27 settembre 2025

Hoi Geert,

Heel erg bedankt voor je lieve woorden! We zijn superblij om te horen dat de kwaliteit en pasvorm perfect voor je zijn. We waarderen je feedback enorm!

Valutata 5 stelle su 5

Alles komt optijd toe het is een…

Alles komt optijd toe het is een superkwaliteit en helpt echt tegen zere voeten 🦶

23 settembre 2025

Hoi Nele,

Bedankt voor je fijne feedback! We zijn heel blij dat alles op tijd is aangekomen en dat je tevreden bent met de kwaliteit. Geweldig om te horen dat de sokken helpen bij pijnlijke voeten. We waarderen het enorm dat je je ervaring met ons deelt!

Uitstekend

Uitstekend . Deze review geef ik omdat er 20% kortings coupon gestuurd zou worden maar nooit gehad

22 settembre 2025

Hoi Patricia,

Bedankt voor je lieve woorden! We waarderen je feedback enorm en vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent.

fijne ondersteunende kousen

kousen werden snel geleverd en zitten heerlijk.
helpen goed !!

23 settembre 2025

Hoi Gerritjan,

Heel erg bedankt voor je lieve feedback! We vinden het super om te horen dat de sokken snel zijn geleverd, goed passen en echt verschil voor je maken. We waarderen het enorm dat je je ervaring met ons deelt!

Valutata 4 stelle su 5

Prijs kwaliteit is goed

De kwaliteit van de compressie sokken is prima de pasvorm is perfect en zakken niet af tijdens intensief gebruik .

De levertijden zou sneller mogen ! heb 3 weken op mijn bestelling moeten wachten

22 settembre 2025

Hoi Edwin,

Bedankt voor je eerlijke feedback! We zijn superblij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit, pasvorm en werking van de compressiesokken. We snappen dat de levertijd wat langer was dan verwacht en waarderen je geduld enorm.

snelle levering

snelle levering, nette verpakking, en degelijke kousen. Ook na een paar keer wassen blijven ze goed maatvast.

1 luglio 2025

Hoi Martin,

Bedankt voor het delen van je ervaring! Super om te horen dat de sokken je goed ondersteunen tijdens het wandelen en helpen om de zwelling in je voeten te verminderen.

Extra wandelplezier

Geven bij wandelen zeer goede ondersteuning bijna geen last dikke voeten

14 settembre 2025

Hoi Nijenhuis,

Bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat de sokken je goed ondersteunen tijdens het wandelen en helpen tegen de zwelling in je voeten.

Valutata 5 stelle su 5

Prima compressiekousen voor een leuk prijsje!

Confortabele compressiekousen die zich lekker laten dragen, met name tijdens de sport. Makkelijk aan en uit te trekken en snel gewassen. Draag ze meestal in de sportschool en bij lange wandelingen. Zeer aan te bevelen.

1 settembre 2025

Hoi John,

Bedankt voor het delen van je ervaring! Super om te horen dat de sokken zo comfortabel zijn, zowel bij sporten als bij lange wandelingen. We zijn blij dat ze echt verschil voor je maken!

Een tevreden klant

Dit is de tweede keer dat ik bij jullie steunkousen besteld heb en ze ondersteunen mijn voeten en benen geweldig ik heb er veel baat bij en de service is prima vlot en snel geleverd

21 settembre 2025

Hoi Arend,

Heel erg bedankt dat je opnieuw bij ons hebt besteld en voor je fijne feedback. We vinden het geweldig om te horen dat de sokken je de steun geven die je nodig hebt en dat je blij bent met onze service.

The Best Service

1 agosto 2025

Hoi Klant,

Bedankt voor je lieve woorden! We zijn superblij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service.

Hoi Nadine,

Wat fijn om te horen dat onze sokken een stuk makkelijker aan te trekken zijn dan de voorgeschreven kousen. We zijn blij dat de pasvorm goed voor je werkt en dat je ze comfortabel kunt dragen zodra de zwelling wat afneemt. Super bedankt dat je je ervaring met ons deelt!

Ziten bij mij perfect

Ziten bij mij perfect. Ik heb wat dikkere kuiten, maar dat is geen probleem voor deze kousen. Absoluut géén afknellingsgevoel, en dit is ook niet zichtbaar.
Voor mij as dit een goede aankoop, een aanrader dus!!

21 settembre 2025

Hoi Eddy,

Wat fijn om te horen! We zijn superblij dat de sokken je comfortabel zitten en nergens knellen. Bedankt voor je aanbeveling, dat betekent heel veel voor ons!

Heel prettig materiaal

10 settembre 2025

Hoi Knoppien,

Fijn om te horen dat je het materiaal zo prettig vindt! Comfort en kwaliteit zijn voor ons heel belangrijk, dus super dat je er blij mee bent. Bedankt voor je feedback!

De zolen zijn zo zacht

De zolen geven het gevoel dat je op wolken loop zo zacht
Veel minder pijn aan de voeten

20 settembre 2025

Hoi Nancy,

We zijn superblij om te horen dat de zachte zolen zo’n verschil voor je maken. Lopen op wolkjes en met minder voetpijn is precies wat we willen bereiken. Bedankt dat je je ervaring met ons deelt!

Snel en zonder gedoe

Snel en zonder gedoe. Prettige service en product. Ik heb mijn schoenen snel gekregen en ben tevreden mee

1 settembre 2025

Hoi Klant,

Bedankt voor je lieve woorden! We zijn superblij om te horen dat alles soepel is verlopen en dat je zo geniet van je schoenen.

Beste koop

Prima kwaliteit schoenen.Goede pasvorm.
Ik ben zeer tevreden

9 settembre 2025

Hoi Henk,

Heel erg bedankt voor je feedback! We vinden het super om te horen dat de schoenen goed passen en dat je zo tevreden bent over de kwaliteit.

Valutata 1 stelle su 5

Je moet gèèn haast hebben met je producten die je besteld.

ORTHOSTEP® Orthopedische werk- en veiligheidsschoen - 43 ordernummer:

#15322SG
Goedemorgen,
Tot heden nog gèèn schoenen gezien.
Als ik een bericht krijg van het bedrijf en feedback geef dan reageren ze de volgende dag laat in de avond? En de hele gaat het over vertraging van de douane en vliegvelden in China. Tot slot communicatie is slecht en je geld terugstorten doen ze niet want je bestelling komt eraan!!!!!

21 agosto 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più