absolutt verste jxvla firma jeg har kjøpt noe av, å forbruker tilsynet krever meg 269 for å klage på kjøp som dere er lovpålagt å ta tilbake, som jeg å har returnert. styr unna denne sjappa folkens.... Leggi di più

Har handlet på Sparkjøp i mange år. Finnes ikke billigere ull, boblejakker, barnevotter, nasjonaldrakter, dress til barn.. Litt lang leveringtid, og ikke alltid like god kvalitet på varer som ikke er... Leggi di più

IKKE betal via Klarna når du handler på Sparkjøp. Sparkjøp fakturerer plutselig utenom Klarna, så når du tror du har betalt alt via Klarna, kommer det plutselig en saftig ekstraregning fra Sparkjøp... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento per bambini
  2. Negozio di abbigliamento
  3. Negozio di abbigliamento uomo
  4. Negozio di abbigliamento donna

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hele Norges postordrevarehus. Stort utvalg av varer til hele familien og alltid lave priser. Alt på ett sted.

2,5

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

2,5

Tutte le recensioni

10 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Returen kommer tillbaka

Gjorde 2 köp, festdrakt till 17maj. Köpte 2 olika storlekar för att testa ut, plus skjortor, sko osv. Detta kom 3v försent och kom efter tillfället jag skulle bruka den på. Sände tillbaka en av dräkterna plus en skjorta som var för liten - denna sänder dem nu tillbaka för att den var støvete...?? Det enda jag gjorde var att testa den och sen lägga den tillbaka i förpackningen för att sända tillbaka nästa dag. Samtidigt lovade dem att detta skulle gå bra per telefon. Himla irriterande och dåligt! Kommer inte köpa mer ting där.. rekommenderar ingen att handla där heller.

22 maggio 2026

Jeg prøver å støtte fysiske butikker og…

Jeg prøver å støtte fysiske butikker og har hatt mange gode opplevelser hos Sparkjøp Kokstad. Derfor var det skuffende at retur av en uåpnet flaske tran endte med et raskt «nei, sånn er det». De fulgte sikkert rutinene, bra for Sparkjøp‑systemet, folk "gjør sin jobb" , men dårlig for oss lojale kunder som velger butikk. Å vurdere alternativer var tydeligvis aldri aktuelt. Er det virkelig ingen? En tilgodelapp, en liten rabatt – noe? Jeg savnet et rimelig valg. Fysisk handel trenger oss, men vi trenger også vilje til å hjelpe og god, menneskelig service.

16 gennaio 2026

Kjøpte et par sko til sønnen min

Kjøpte et par sko til sønnen min, han brukte skoene på skolen til å gå og noe utelek i underkant av 2 uker.. allerede etter 1 uke merket jeg at det begynte å bli slitt og noen dager etterpå er det blitt hull nesten tvers igjennom tuppen på skoen.. kontaktet kundeservice da jeg mener dette er en reklamasjonssak, sendte med bilder av skoene og forklarte situasjonen. Da får jeg til svar at dette er pga måten barnet har brukt skiene/ leket.. og derfor er det «normal» slitasje og ikke deres feil. Vi har gått igjennom mange par sko her, og aldri før har jeg opplevd at de har blitt slitt etter 1 uke, og ihvertfall ikke hull igjennom skoen.

23 settembre 2025

Elendig kundeservice

Bestilte et par sko der skolissen, av typen med strikk inni og stoff utenpå, røyk på første gåtur med skoene. Det ytre laget av stoff røyk rett av, uten at jeg tok hardt i den i det hele tatt.

Jeg klaget og fikk tilbud om å få tilsende nye skolisser.

Jeg spurte da om det var mulig å få et par i et nummer større da de jeg fikk også viste seg å være litt i minste laget, men fikk da beskjed om at de ikke hadde fornøydgaranti så det kunne jeg ikke. Jeg aksepterte derfor å få et par nye skolisser istedet.

I dag ankom pakken fra dem og den inneholdet et par nye sko...

...i samme størrelse som dem jeg hadde fra før. Ingen nye skolisser.

Så nå har jeg to par sko som jeg ikke kan bruke. Dette blir nok mitt siste kjøp fra Sparkjøp...

8 settembre 2025

Elendig kundeservice

Jeg måtte reklamere på en genser jeg kjøpte for kort tid siden. Jeg har den samme genseren i en annen farge, men når jeg skulle vaske begge samtidig så ble den ene misfarget i skriften, mens den andre ikke ble det (den jeg hadde fra før). Fikk beskjed om at reklamasjon ikke gjaldt da jeg ifølge dem ikke hadde fulgt vaskeinstruksen. Veldig rart at en genser blir misfarget og en annen ikke når det er i samme vask og samme vare.

19 giugno 2025

Helt elendig kundeservice

Dårlig kundeservice, så dårlig som jeg aldri før har opplevd. De ansatte burde få kurs! Vi kjøpte et par pensko på Metro senter Lørenskog til sønnen min som skulle konfirmeres, helt ok pris for et par sko han vokser fra rett etter konfirmasjonen. Lite ante vi om at de etter kun 2 timers bruk ifm. fotografering skulle se ut som godt brukte, slitte sko bare av å gå litt på en grusvei. Med konfirmasjon rett rundt hjørnet ble det en tur tilbake til butikken for å reklamere. Fikk beskjed om at selve avflakingen på oversiden var reklamasjonsgrunn, men at sålen var for slitt til at de kunne godkjenne det. Kvitteringen viste at de var kjøpt for 2 dager siden og jeg sa de var brukt i 2 timer.. Hvordan kan såler bli slitt så fort, og det være begrunnelsen? Latterlig! Følelse av å ikke bli trodd, flere ansatte som stod der og argumenterte mot meg samt at hun ene ansatte til og med sa at «sånn er det når man kjøper billige sko!» De kostet kr 400,- og bør holde litt i hvert fall.. Jeg har aldri i mitt liv reklamert uten grunn, og aldri blitt møtt på denne måten. Jeg var sjokkert og setter aldri min fot i den butikken igjen. Styr unna!

22 maggio 2025

Håpløst med den papplaten som ligger…

Håpløst med den papplaten som ligger inne i gardin pakken, har vasket og strøket de.like ille merker og skrukker! Skyllet de opp engang til og strøk de klissvåte, men nei like ille.
Her må det lages en annen løsning. Helt tragisk!!

18 marzo 2025

Feil pris, nekter refusjon

Handlet en regnponcho på nett. Den skulle koste 499. Når jeg fikk varen i posten var den priset til 399,-. Ba om refusjon siden varen hadde en billigere pris. Men det var ikke aktuelt. Mailet lenge fram og tilbake, men nei. Synes dette er dårlig kundeservice. Som kunde har man vel krav på den billigste prisen? Jeg bruker ihvertfall ikke mer av mine penger hverken i fysisk butikk eller på nett hos Sparkjøp.

2 luglio 2024

Hadde en rabattkode

Hadde en rabattkode. Handlet varer i nettbutikken. Etter to dager fikk jeg melding om at sparkjøp kansellerte ordren pga at de hadde hatt teknisk feil. De forholder seg ikke til kjøpsloven som en bindende avtale. Styr unna om du ikke vil kaste vekk tiden din på en butikk som ikke leverer varene du bestiller.

20 giugno 2024

Sparkjøp Stoa

Sparkjøp Stoa, Arendal: Besøkte butikken på fredag og det er veldig rotete butikk. Varer står hist og pist, spesielt sminke og kles avdelingen var kjempe rotete og varene lå ikke på sine plasser. Første jeg så når jeg kom inn i butikken var kassemannen som var meget opptatt med mobiltelefonen sin. Jeg var der rett før stengetid og lyset ble slått av 4 minutter før stengetid. Kjøpte med meg ull tights. Butikken burde ryddes oftere, virket også ganske støvete der. Jeg liker mye bedre butikken i Sørlandsparken, da den på Stoa virker gammel, slitt og skitten.

14 giugno 2024

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito