Har fine klær til gode priser, og jeg har aldri opplevd å være misfornøyd med noe jeg har kjøpt hos Bonprix. Veldig fornøyd med både klær jeg har bestilt og levering og ikke minst prisene de har på... Leggi di più
Se vårt store utvalg av klær og sko til hele familien . Kjøp klær på nett til bra priser - klikk hjem dine favoritter idag hos bonprix.no
Haldesdorfer Straße 61, 22179, Hamburg, Germania
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore

Risposta di bonprix
Går ikke an å bruke rabatten deres eller frifrakt blir ikke registrert når en skal betale. Dette har skjedd flere ganger

Risposta di bonprix
oppdatering 14.04,26: OPPDATERING NR 2! Kontaktet kundeservice - nytt svada-svar om utsolgte varer (som FORTSATT står til salgs på siden deres!Ingen info til meg som kunde. Første bestillingen er fortsatt IKKE sendt, selvom dere påstår dette! Postnord venter fortsatt på innlevering og har gjort dette siden 3. April! Nå gir jeg KUN EN STJERNE! Dette står til Stryk! oppdatering nr 1:Til Kiro, Bonprix! Jeg har ingen anelse om hva dere mener jeg skal svare på? Og dere har fått fakt.nr- det i seg selv burde være nok til hvilken bestilling dette gjelder! Jeg har ikke mottatt noen "henvendelse" utenom det dere svarer her!
Jeg blir bedt om å dele erfaringen- fra Bonprix. Når varene "aldri" kommer- hva venter dere for slags vurdering da? Det er 10 dager siden jeg bestilte (og betalte!) Varen er ennå ikke sendt! Ny bestilling - og 12-14 dagers vent?? Det er for dårlig! Man vet ikke om det man bestiller passer, og må man bytte kan det gå en mnd eller mer, og dere er utsolgt! Nope! Ikke fornøyd kunde her! Dere får 2 stjerner for dere var "bedre før"!
Fakturanummer: 755801693 -bestilt 030426 og BETALT! Videre står jeg som jeg skylder dere 19 kr i tillegg? Hva er det for? Ikke sender dere varene, og nå skylder jeg i tillegg enda mer?? For et ROT!
Ny best. blir ikke sendt med det første tydeligvis!

Risposta di bonprix
Likte ikke helt materialet. Hadde foretrukket noe av bomull. Men vil beholde leggingsene.

Risposta di bonprix
Ich will 3 Hosen zurück schicken. Hab aber keinen Retourenschein. Und auch kein Internet,und kein Drucker...ich brauche nur einen Retourenschein. Und bekomme nur immer die Antwort,bitte Passwort ändern,was nicht geht seit drei std.mittlerweile. oder bei Hermes ändern,das funktioniert schonmal garnicht. Siehe Hermes Rezensionen....schrecklich. das kann doch nicht so schwer sein.....ich hab kein Bock Hosen zu bezahlen die nicht passen.....aber gespräche und Mails führen iw zu nix.....deshalb hier nochmal......bitte bitte bitte ich brauche einen Retourenschein!!! Ihr sitzt am PC,es kann doch für euch nicht so schwer sein???
---------------
Mir wurde per Mail gut geholfen....hab das Paket heut weg schicken können👍

Risposta di bonprix
God service, god kvalitet. Lett. Komme i kontakt med kundeservice, bekreftelse når betaling var mottatt

Risposta di bonprix
Bestilte produkter, gjorde betaling 05.03.26, ble trekt fra konto men fikk feil melding på bestilling. Varene var betalt men ikke bestilt i følge kundeservice og de kunne ikke finne ordre men de så at jeg hadde betalt og jeg skulle få pengene mine tilbake.
Ikke fått penger tilbake nå en mnd senere og får heller ikke svar på saken , annet enn at økonomi avdeling ser på det.
Har alt til og med dokumentert på mail skriftelig.
Kommer aldri til å bestille herifra igjen dessverre.
Fort gjort at sånne feil skjer men så lang vente tid for å få tilbake pengene sine gjør hele denne siden useriøs dessverre.
Så anbefaler å holde seg unna!

Risposta di bonprix
Her er svaret jeg har fått fra Bonprix, ingenting har skjedd siden.
"Hei Gitte,
Takk for at du kontakter oss.Du skal selvfølgelig få svar på spørsmålet ditt.
Vi beklager veldig å måtte informere deg om at det har oppstått uforutsette problemer ved behandlingen av din bestilling fra begynnelsen av januar. Dessverre kan vi ikke levere bestillingen din som planlagt. Forsendelsen vil i stedet bli returnert til vårt lager. Denne prosessen vil ta ca. 10 til 14 dager. Så snart returen er mottatt, refunderer vi beløpet umiddelbart.
Vi forstår at dette er veldig beklagelig for deg, og vi vil gjerne beklage oppriktig for ulempene dette har medført. Du vil motta en rabattkode for din neste bestilling i en separat e-post.
Ved spørsmål, forespørsler eller forslag kan du ringe vår kundeservice fra mandag til fredag mellom kl 10:00 til kl 18:00 på telefonnummer 21 05 57 30.
bonprix ønsker deg en fin dag
SEB Bank,
kontonummer: 9750 06 63077
Mail nr 2
Hei Gitte,
Takk for tålmodigheten.Vi beklager!
Faktura 755779450
Vi har kontrollert din bestilling og vi må desverre melde at den har forsvunnet i posthåndteringen og derfor har den ikke kommet til Norge.
For at vi skal kunne opprette en sak ber vi deg om å fylle ut skjemaet.
Siden vi trenger din underskrift, ber vi deg skrive ut dette skjemaet og fylle ut informasjonen på at du ikke har mottatt bestillingen og deretter kan du sende det tilbake til oss.
Du kan ta et bilde av skjemaet og sende det til vår epostadresse.
Hvis du ønsker så kan vi legge inn bestillingen for deg eller så kan du gjøre det selv på vår nettbutikk. Etterkom gjerne med informasjon.
Vi beklager for det som skjedde og håper på forståelse.
bonprix ønsker deg en fin dag
Vennlig hilsen
Irena
bonprix kundeservice
Vær oppmerksom på våre nye bankopplysninger:
SEB Bank,
kontonummer: 9750 06 63077"

Risposta di bonprix
Letzter Laden! Einmal bestellt auf Rechnung. Waren zurückgeschickt weil sie nicht passten und auch teilweise nicht gefielen. Seitdem kann ich nicht mehr auf Rechnung sinder nur Vorauskasse bestellen. Ich werde dort nichts mehr bestellen und kann Bonprix auf gar keinen Fall weiterempfehlen.

Risposta di bonprix
Som vanlig så er d veldig mye utvalg,mye er i bra kvalitet om man ser etter d i produkt lista. D jg alltid må trekke ned for er mangel på hjemlevering o et enklere system som Klarna har. M o betale ned el senere. O d er dessverre veldig lange leveringstider for mg som bor i Norge iaf. Kundeservicen er somregel veldig lett o få tak i må også nevnes

Risposta di bonprix
De er alltid hyggelige og besvarer raskt og høflig. Varene har svært god kvalitet i henhold til prisen og god passform. Det er ytterst sjeldent at jeg må returnere varer fra dem. Og blir det nødvendig er det alltid uproblematisk med retur. Jeg er veldig godt fornøyd med dette nettstedet.

Risposta di bonprix
Pakken kom ganske raskt denne gangen. Gardinene jeg bestilte var som beskrevet, og skjorten var også som beskrevet. Det er stor sjanse for at jeg bestiller noe fra dere igjen.

Risposta di bonprix
Great piece of clothing, arrived in good time

Risposta di bonprix
Fornøyd!! God og behagelig dongeribukse som sitter bra. En fin sommerbluse i god kvalitet.

Risposta di bonprix
G Har vært fornøyd med alt jeg har handlet. Kommer stadig nytt og str er normale.