Banner for Skoringen

Skoringen Recensioni 1.952

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Ble tatt godt imot. Ekspeditrisen kjente meg igjen fra forrige handel. Hun fant fram noen sko som kunne være aktuelle og jeg fikk prøve. Hun forsto godt mine utfordringer i forhold til hælhøyde - buke... Leggi di più

Jeg en ecco sko med 1450kr . Det kvalitet var dårlig, etter bruk for to måneder, stoff er ødelagt Tusen takk for Skoring - Mo i Rana . Med 5 ***** Jeg tok kontakt med Skoring på Mo , de var... Leggi di più

Veldig god service da jeg skulle kjøpe sko 🥾 og enda bedre da jeg en stund senere kom inn med en skade på skoen. Tusen takk for veldig god service, at dere brukte mye tid på å hjelpe meg. Jeg handler... Leggi di più

Dårlig service! Begge damene som jobbet der sto og pratet bak kassa. Titta ikke opp på oss og spurte heller ikke om vi trengte hjelp da vi kom inn i butikken . Jeg gikk bort og lurte på om det var no... Leggi di più

1. Negozio di scarpe
  2. Negozio di borse
  3. Negozio di borse e valigie
  4. Negozio di borsette

Informazioni su Skoringen

Skoringen er med sine 160 butikker i Norge og Danmark den ledende skokjeden i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til barna.

Skoringen kundeservice

Klikk & Hent etter 1 time
Kjøp skoene dine online og hent dem i din lokale Skoringen. Hvis du ikke vil gå forgjeves, er Klikk & Hent et godt alternativ for deg. Så snart du har fullført Klikk & Hent-bestillingen i nettbutikken vår, blir den Skoringen-butikken du har valgt, varslet. Butikken holder av skoene du har bestilt, og du mottar en e-post så snart de er klare for henting. Vi gjør alt vi kan for å klargjøre bestillingen innen 1 time i butikkens åpningstid. Både enkelt og raskt.
Fri frakt på bestillinger over 799,-
Gratis bytte og retur i alle våre butikker

4,4

god service, vennlig betjening

5 gennaio 2026

Hei Randi.

Tusen takk for tilbakemeldingen 😊

Vi er glade for å høre at du har opplevd god service og vennlig betjening.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen 🤩

Sko til 3000kr som ikke passer, ingen retur

Oppdatering: ser nå at jeg har fått et helt intetsigende, og åpenbart AI-generert svar. Det var siste gang jeg handlet på skoringen.

Først kjøpe jeg et par sko til 1500kr som gikk opp i limingen etter kun 2 uker. De ville prøve å reparere disse og sendte inn til skomaker, men de ble ødelagte på nytt kort tid etter reprasjonen.

Jeg fikk da bytte til andre sko, og endte opp med å se å et par til 3000kr. Jeg tenkte at da vil i hvertfall kvaliteten være såpass at de ikke blir ødelagte.

Jeg prøvde min vanlige størrelse, men fikk de nesten ikke på foten, og gikk opp en størrelse. Disse kjentes ok ut. Det de ansatte ikke fortalte meg, var at denne modellen er mye trangere øverst i skoen, spesielt også på grunn av de rue skolissene av skinn som ikke glir så godt. For å få på skoen måtte jeg nesten dra ut hele skolisse, tre inn foten, og etterstramme lissen fra bunn til topp. Og læret i skoen utvider seg etter litt bruk.

Så på vei hjem kjenner jeg at skoen er for stor. Dette var 18.desember og siste dag på jobb før jeg skulle reise bort. Så jeg tenkte at dette kan jeg ordne etter jul.

Når jeg kommer tilbake til butikken i romjula og forklarer situasjonen får jeg beskjed om at det ikke er noe de kan gjøre siden jeg har brukt skoen ute 1 gang. Så fikk jeg et par såler som plaster på såret med håp om at det ville gjøre at skoen passer bedre. Hurra.

Helt klart har jeg noe ansvar her, siden det var jeg som valgte skoen, men kundebehandleren som "hjalp" meg ga ingen informasjon, fulgte ikke opp under prøvingen, sjekket ikke hvorfor jeg reagerte på passformen på min vanlige størrelse. Det eneste av informasjon jeg fikk var hvor fantastiske akkurat disse skoene var i forhold til det første parret jeg hadde kjøpt som ble ødelagt. "Disse går hvertfall ikke opp i limingen, det kan jeg fortelle!".

2 måneder kastet bort og 3000kr for et par sko jeg ikke kan bruke uten å få blemmer. Da er vel mitt eneste håp å få solgt dem på finn, og se om jeg kan redusere tapet mitt noe.

Hei Trygve,

Tusen takk for at du har delt din opplevelse med oss. Vi forstår godt at dette har vært frustrerende for deg, og det er selvsagt ikke den handleopplevelsen vi ønsker for våre kunder.

Vi beklager at informasjonen og veiledningen du fikk i butikken ikke ga deg et komplett bilde av modellen og passformen, og at det ikke ble fulgt opp på en måte som kunne ha hjulpet deg med å unngå problemene du opplevde. Vi ser at dette har ført til både tidsbruk og økonomisk tap for deg, og det er vi lei oss for.

Vi tar tilbakemeldingen din videre til butikken og vårt personale, slik at vi kan forbedre informasjonen vi gir og oppfølgingen ved valg av sko, spesielt i situasjoner der passform kan være utfordrende.

Vi håper at vi i fremtiden kan gi deg en bedre og tryggere handleopplevelse hos oss, og vi setter pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Med vennlig hilsen
Skoringen

Det finnes ikke sko tabell

Finner ikke sko tabell til Noe chestnut vinterstøvel, noen som har dem

29 dicembre 2025

Hej Linda.

Vi har desværre ikke en størrelsesguide til vores sko og støvler. Til gengæld er du meget velkommen til at få hjælp i en af vores butikker, hvor personalet gerne guider dig til den rette størrelse.

Skoringen

Alltid hyggelig personale som er…

Alltid hyggelig personale som er behjelpelig. Hyggelige priser og god service.

22 dicembre 2025

Hej Johannes.

Tusind tak for de pæne ord 😊

Det er vi rigtig glade for at høre, og vi sætter stor pris på din feedback. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 🤩

Skoringen

Reklamerte på et par sko som gikk i…

Reklamerte på et par sko som gikk i stykker etter 2 dager. Fikk beskjed om at det tok 2-3 dager hos skomaker. Etterlyste etter 4 dager, fikk da beskjed om at det normalt tok ca 14 dager. Jeg hadde behov for skoene siden jeg skulle reise bort, og de ordnet heldigvis raskere levering fra skomaker. Jeg forklarte at jeg skulle reise og ville ha det travelt ved henting, ble derfor lovet at pick-up 16:00 skulle de helt klart klare. Kl 16:30 ankom jeg stresset på grunn av min forestående reise. De lette rundt og jeg fikk tilslutt beskjed om at skoene ikke var der, men at jeg kunne løpe over til nabosenteret og hente de. Hva de gjorde der er uvisst, for det var jo ikke noe skobutikk der. Oppgitt ba jeg den unge jenta som ekspederte meg om å løpe kjapt å hente de, fordi jeg hadde det så travelt. Hun returnerte sint og slang posen i henda mine mens hun verbalt uttrykte hvor frekk jeg var som krevde at hun løp og hentet de, for de hadde nemlig gjort alt de kunne for å hjelpe meg! Jeg beklaget og sa at det ikke var meningen å fremstå krevende, men hun bare stilte seg bak disken og gjentok hvor frekk jeg var som kunde. Jeg gikk målløs ut derfra…

Som svært god kunde gjennom 13 år vil jeg nok aldri orke å handle der mer.

6 dicembre 2025

Hej Mona.

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er vi oprigtigt kede af at høre, og vi forstår fuldt ud din frustration over forløbet.

Det er naturligvis ikke den service, vi ønsker at give vores kunder – slet ikke en loyal kunde, som har handlet hos os gennem mange år. Vi beklager både den mangelfulde kommunikation omkring leveringstiden og den uheldige situation ved afhentningen, samt den måde du blev mødt på i butikken.

Vi er glade for, at skoene trods alt blev færdige hurtigere end forventet, men vi anerkender, at oplevelsen samlet set har været utilfredsstillende, og det tager vi meget alvorligt. Din feedback vil blive taget videre internt, så vi kan sikre, at lignende situationer ikke opstår igen.

Vi håber, at du på sigt vil give os mulighed for at give dig en bedre oplevelse, men uanset hvad takker vi for din ærlige tilbagemelding.

God service

22 dicembre 2025

Hei Ann-Karin

Tusen takk for tilbakemeldingen! 🌟
Så gøy å høre at du er fornøyd med servicen 😊

There was no help

There was no help. There was not much people in the shop but nobody asked for help. Than I ask for help but she was not as much friendly. Sorry

14 dicembre 2025

Hi Marion

Thank you for your feedback.

We’re very sorry to hear about your experience and that you didn’t receive the help you expected.
This is not the level of service we aim to provide, and we will share your comments with our team to ensure we improve.

We hope you’ll give us another chance in the future to provide the friendly and helpful service we strive for.

velvillig og serviceminded.

velvillig og serviceminded.

Hei Frode

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 🌟
Så flott å høre at du opplevde vår betjening som velvillig og serviceminded 😊

Nice and forthcoming staff

Nice and forthcoming staff

Hi Aida

Thank you so much for your kind feedback! 🌟

We’re happy to hear that you found our staff nice and forthcoming 😊

Hyggelig og hjelpsom service

Hyggelig og hjelpsom service - ble møtt og sett m en gang og de hadde i tillegg skoen jeg var ute etter.

12 dicembre 2025

Hei Hilde.

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 😊

Så godt å høre at du opplevde service som hyggelig og hjelpsom, og at vi hadde skoen du var på jakt etter.

Velkommen tilbake igjen 🤩

Skoringen

Very nice shoes but they were to small…

Very nice shoes but they were to small in my regular size so I had to return it.

Hi Hanne

Thank you for your feedback! 🌟

We’re glad to hear you liked the shoes, but we’re sorry they didn’t fit as expected. We hope your return process was smooth and that you find the perfect size next time 😊

Very Great

Very Great! Good service

9 dicembre 2025

Hi Gudrun

Thank you so much for your kind feedback! 🌟
We’re happy to hear that you enjoyed our service 😊

Skoringen

La inn bestilling på et par sko den 1…

La inn bestilling på et par sko den 1 desember og har ikke fått skoparet enno. Synes dette har hatt altfor lang tid.

8 dicembre 2025

Hei

Vi beklager at leveringen av skoene har tatt lengre tid enn forventet. Vi har sjekket, og det ser nå ut til at pakken er levert.

Vi håper du er fornøyd med skoene, og takker for tålmodigheten underveis.

Dårlig kundebehandling

Reklamerte på vintersko for barn som ansatt ikke klarte å ta en avgjørelse på. Skoen hadde en stor plastbit oppå risten som laget sår på barnets fot. Bjetjeninngen sendte skoen inn slik at andre måtte avgjøre som skoen var defekt. Jeg prøvde ringe etter 4 dager med hun svarte at hun var opptatt med andre kunder. Merkelig svar når jeg også er kunde synes jeg. Skoene er ennå ikke funnet.
Heldigvis så fikk jeg nye vintersko i en annen butikk.

4 dicembre 2025

Hei

Vi beklager virkelig at prosessen med reklamasjonen på barnets vintersko opplevdes tungvint, og at du ikke fikk hjelp umiddelbart. Dette er ikke slik vi ønsker at våre kunder skal oppleve service.

Trivelig betjening

Foretrekker denne skobutikken, du blir sett, og hilst på når du kommer inn. Hjelpsom og trivelig betjening. Godt utvalg.

Hei Maria

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! 🌟

Så flott å høre at du føler deg sett og tatt godt imot hos oss, og at du liker både betjeningen og utvalget vårt 😊

Flott kundeservice

Flott kundeservice

Hei Sattara

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 🌟
Vi setter stor pris på at du legger merke til vår kundeservice 😊

Gode tilbud

Gode tilbud! Sur ansatt

Hei Helene

Vi er glade for at du likte tilbudene våre, men beklager at du opplevde en sur ansatt – slik service ønsker vi selvfølgelig ikke å gi.

Vi tar tilbakemeldingen videre internt for å forbedre kundeopplevelsen.

Veldig god service.

God service av betjening

Hej Reidun

Tusen takk for tilbakemeldingen! 🌟
Så hyggelig å høre at du opplevde god service fra betjeningen 😊