Banner for Skoringen - Alta

Skoringen - Alta Recensioni 26

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Markedsgata 21-25, Amfi, 9505 Alta, NO

Jeg kjøpte sko i dag og det var så god service jeg opplevde hos Skoringen i Alta. Jeg har vært til alle buttiken i Alta sentrum som selger sko men jeg opplevde dårlige service hos dem. Skoring... Leggi di più

Alltid hyggelig å handle hos Skoringen Alta. Smilende og serviceinnstilte ansatte, ofte gode tilbud og godt utvalg.

Hyggelig og smilende ung dame,oppmerksom på kunder. Savnet engasjement i mer salg,tilby kunden tiisvarende vare om de ikke har den varen som kunden i utgangspunkt var på utkikk etter.

Hyggelig og hjelpsom betjening. Litt dårlig utvalg på sko til større barn.

1. Negozio di scarpe
  2. Negozio di borse
  3. Negozio di borse e valigie
  4. Negozio di borsette

Informazioni su Skoringen - Alta

Skoringen er med sine 160 butikker i Norge og Danmark den ledende skokjeden i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til barna.

Skoringen kundeservice

Klikk & Hent etter 1 time
Kjøp skoene dine online og hent dem i din lokale Skoringen. Hvis du ikke vil gå forgjeves, er Klikk & Hent et godt alternativ for deg. Så snart du har fullført Klikk & Hent-bestillingen i nettbutikken vår, blir den Skoringen-butikken du har valgt, varslet. Butikken holder av skoene du har bestilt, og du mottar en e-post så snart de er klare for henting. Vi gjør alt vi kan for å klargjøre bestillingen innen 1 time i butikkens åpningstid. Både enkelt og raskt.
Fri frakt på bestillinger over 799,-
Gratis bytte og retur i alle våre butikker

• Markedsgata 21-25, Amfi, 9505, Alta, Norvegia

• 21079630

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Alltid hyggelig å handle hos Skoringen…

13 febbraio 2026

Hei Gro.

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen 🤩

Det betyr mye for oss å høre at du alltid opplever det som hyggelig å handle hos oss i Alta. Vi er stolte av de smilende og serviceinnstilte ansatte våre, og det er ekstra kjekt å høre at både utvalget og tilbudene faller i smak.

Hjertelig takk for at du handler hos oss – vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake 🥰

God og hyggelig betjening

Bestandig god kvalitet på sko, hyggelig personalet

1 febbraio 2026

Hei Tatiana.

Tak for den fine tilbagemelding 🤩

Vi er glade for at høre, at du oplever både god og hyggelig betjening – og at kvaliteten på vores sko lever op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på de pæne ord om vores personale og glæder os til at byde dig velkommen igen 👟✨

Skoringen

Alltid blide og hyggelig betjening og…

Alltid blide og hyggelig betjening og de hjelper til med å finne gode sko.

31 ottobre 2025

Hei Elin

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Vi blir glade for å høre at du alltid opplever betjeningen som blid og hjelpsom, og at vi kan hjelpe deg med å finne gode sko. 👟
Det er alltid vårt mål å gi alle kunder en positiv og personlig opplevelse, og tilbakemeldinger som din motiverer oss til å fortsette med nettopp det. 🌟

Venlig hilsen

Godt merke.

Veldig fornøyd med kjøpet, å hyggelig betjening.

22 agosto 2025

Hei Lise.

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 🤩

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med kjøpet og servicen du fikk.

Velkommen tilbake 🥰

Med vennlig hilsen

Merrell

De beste skoene jeg har kjøpt på lenge! Merrell❤️

2 maggio 2025

Hei Thor

Så fantastisk å høre at du er fornøyd med Merrell-skoene! ❤️ Vi er glade for at du har funnet et par som passer perfekt for deg. Håper du får mye glede av dem, og vi ser frem til å hjelpe deg med flere fantastiske kjøp i fremtiden.

De beste hilsner

Betjeningen

13 dicembre 2024

Hei Trond,

Takk for din anmeldelse! Vi setter stor pris på tilbakemeldingen om betjeningen. 😊

Superfornøyd med skoene

Superfornøyd med skoene! Kundeservice kan bli noe bedre.

5 luglio 2024

Hei Renate

Takk for besøket og din tilbakemelding for Skoringen Alta.🌸

De beste hilsener

Smilende og menneskelig

Hyggelig og smilende ung dame,oppmerksom på kunder.

15 giugno 2024

Hei Nina,

Takk for din anmeldelsen og tilbakemelding 🌞

Skoringen

Alltid super service hos dere

Alltid super service hos dere! Det lille ekstra fra Elin ❤️

3 maggio 2024

Hei Tonje

Takk for besøket og tilbakemeldingen! Vi er glade for at du likte vår kundeservice 🥰

Skoringen

Beste service noensinne som skjedd i Alta.

Skoringen i Amfi Alta er de beste for meg og ingen andre. Jeg som jobber innen reiselivsbransje merker det godt. Tro på meg. 😊✌️ Tusen takk til Ida som jobber på aftenvakt da jeg kjøpte min sko.

2 settembre 2023

Hei, Alvin!

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen og de fem stjernene. Godt å høre at servicen levde opp til forventningene. 🤗

Hyggelig og hjelpsom betjening

Hyggelig og hjelpsom betjening. Skjønte akkurat hva jeg var på jakt etter.

3 giugno 2023

Hei, Tove!

Det er godt å høre at betjeningen i butikken levde opp til forventningene. Tusen takk for besøket. 🥰

Hyggelig og hjelpsom betjening

Hyggelig og hjelpsom betjening. Litt dårlig utvalg på sko til større barn.

3 luglio 2022

Hei, Sara!

Tusen takk for besøket. Din feedback er notert. 😊

Flott servise hyggelig betjening

Flott servise, hyggelig betjening, bruker alltid Skoringen

2 luglio 2022

Hei, Gunnhild!

Tusen takk for besøket og den flotte anmeldelsen – den varmer. 🌞