Banner for Skoringen

Skoringen Recensioni 1.952

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Ble tatt godt imot. Ekspeditrisen kjente meg igjen fra forrige handel. Hun fant fram noen sko som kunne være aktuelle og jeg fikk prøve. Hun forsto godt mine utfordringer i forhold til hælhøyde - buke... Leggi di più

Jeg en ecco sko med 1450kr . Det kvalitet var dårlig, etter bruk for to måneder, stoff er ødelagt Tusen takk for Skoring - Mo i Rana . Med 5 ***** Jeg tok kontakt med Skoring på Mo , de var... Leggi di più

Veldig god service da jeg skulle kjøpe sko 🥾 og enda bedre da jeg en stund senere kom inn med en skade på skoen. Tusen takk for veldig god service, at dere brukte mye tid på å hjelpe meg. Jeg handler... Leggi di più

Dårlig service! Begge damene som jobbet der sto og pratet bak kassa. Titta ikke opp på oss og spurte heller ikke om vi trengte hjelp da vi kom inn i butikken . Jeg gikk bort og lurte på om det var no... Leggi di più

1. Negozio di scarpe
  2. Negozio di borse
  3. Negozio di borse e valigie
  4. Negozio di borsette

Informazioni su Skoringen

Skoringen er med sine 160 butikker i Norge og Danmark den ledende skokjeden i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til barna.

Skoringen kundeservice

Klikk & Hent etter 1 time
Kjøp skoene dine online og hent dem i din lokale Skoringen. Hvis du ikke vil gå forgjeves, er Klikk & Hent et godt alternativ for deg. Så snart du har fullført Klikk & Hent-bestillingen i nettbutikken vår, blir den Skoringen-butikken du har valgt, varslet. Butikken holder av skoene du har bestilt, og du mottar en e-post så snart de er klare for henting. Vi gjør alt vi kan for å klargjøre bestillingen innen 1 time i butikkens åpningstid. Både enkelt og raskt.
Fri frakt på bestillinger over 799,-
Gratis bytte og retur i alle våre butikker

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

1952 recensioni

Sist gongen æ handle på butikken der

Sist gongen æ handle på butikken der. Kundeservice e fraværende. E du så uheldig å reklamere på nå du har kjøpt så bli dæm utidi.

Hei Tone

Vi er lei for at du opplevde fraværende kundeservice og vanskeligheter med reklamasjon. Dette er absolutt ikke slik vi ønsker at våre kunder skal bli behandlet.

satisfied

Everything was fine, the staff were friendly and helpful.

Hi Olga

Thank you for your kind feedback! 🌟
We’re glad to hear that everything went smoothly and that our staff were friendly and helpful 😊

Best regards,
Skoringen

Både handel og omgjøring av handel

Både handel og omgjøring av handel var helt ukomplisert. Hyggelig og greit faktisk.

Hei Randolf

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 🌟

Så godt å høre at både handel og omgjøring av handel gikk ukomplisert, og at du opplevde det som både hyggelig og greit 😊

Skoringen

Fant det jeg lette etter.

Fant det jeg lette etter.
Gode skoletter.

Hei Anne

Tusen takk for tilbakemeldingen! 🌟
Så flott å høre at du fant det du lette etter, og at du er fornøyd med skolettene 😊

Dårlig kvalitet

Rask levering men veldig dårlig kvalitet på støvlene jeg hadde bestilt på nett. Blir retur.

17 gennaio 2026

Hei Janne

Vi beklager at støvlene ikke levde opp til forventningene 😔

Vi håper returprosessen går greit, og takker for at du gir oss beskjed – tilbakemeldinger som dette hjelper oss med å forbedre kvaliteten på produktene våre.

Skoringen

KKoselig hos dere. ..........................rivelig og komme…

Det er bestandig trivelig og komme innom dere. God servis. Trivelig betjening. Får hjelp fort.
Kjempegode støvletter.
Tusen takk.🖐🫠💥😉

16 gennaio 2026

Hei Lillian

Tusen takk for den herlige tilbakemeldingen! 😊

Så kjekt å høre at du alltid synes det er trivelig å komme innom, at du får rask hjelp og opplever god service fra betjeningen ✨
Veldig glad for at du også er fornøyd med støvlettene – det setter vi stor pris på!

Raskt og effektivt

Raskt og effektivt, veldig god service

16 gennaio 2026

Hei Aud

Tusen takk for tilbakemeldingen!
Så hyggelig å høre at du opplevde servicen som både rask og effektiv 🌟

Ganske dårlig kundeservice

Jeg mener oppriktig at denne Skoringen-butikken må ha noe av den mest elendige kundeservicen jeg har opplevd i hele Oslo. De ansatte er direkte uhøflige, arrogante og helt utrolig lite hjelpsomme. Det har vært akkurat det samme hver eneste gang jeg har vært der, i flere måneder nå. Jeg betaler gjerne mer et annet sted, rett og slett fordi jeg ikke ønsker å gi penger til den typen service. Veldig synd også, for den andre avdelingen i sentrum (nå stengt) var fantastisk. Gjør deg selv en tjeneste og handle på Sannergaten Sko eller Agnar Hagen – de er helt topp!

15 gennaio 2026

Hei Astrid

Vi er svært lei for at du har opplevd dårlig kundeservice hos oss, og at dette har gjentatt seg over tid. Dette er absolutt ikke den servicen vi ønsker å gi, og vi tar tilbakemeldingen din på største alvor.

Vi setter pris på at du deler både positive og negative erfaringer – det gir oss viktig innsikt i hvor vi må bli bedre.

Ypperlig service

God service og god kunnskap

13 gennaio 2026

Hei Ellen.

Tusen takk for din tilbakemelding 😊

Vi er glade for å høre at du opplevde både god service og god kunnskap.

Hei Torunn.

Tusen takk for tilbakemeldingen 😊

Vi er glade for å høre at du opplevde god service.

Vi håper å se deg igjen snart 🤩

Skoringen

Jeg skulle egentlig ikke handle

Jeg skulle egentlig ikke handle, men fant en flott HÉST-genser på salg, så den måtte jeg selvfølgelig kjøpe.
Betjeningen er alltid imøtekommende, blid og hjelpsom.

11 gennaio 2026

Hei Elisabeth.

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen 🤩

Vi er glade for å høre at du fant en genser du likte, og at du opplevde betjeningen som imøtekommende, blid og hjelpsom.

Vi håper å se deg igjen snart 🥰

Skoringen

Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt

Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt. Jeg var der to dager på rad, og begge gangene ble jeg betjent av en jente med mørkt hår og bobfrisyre. Hun ga meg svært detaljert informasjon om produktene og kom med utmerkede anbefalinger for pleie.

Hei Nataliia.

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen 🤩

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med kjøpet ditt, og at du fikk god hjelp og gode anbefalinger fra vår ansatt.

Vi setter stor pris på at du fremhever detaljert informasjon og service, og vi gir rosen videre til henne.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake 🥰

Fekk god hjelp

Fekk god hjelp, og er godt fornøyd med skoa eg kjøpte

Hei Ingunn.

Tusen takk for tilbakemeldingen 😊

Vi er glade for å høre at du fikk god hjelp og er fornøyd med skoene du kjøpte.

Vi håper å se deg igjen snart 🤩

Skoringen

Har kjøpt alt mitt skotøy hos Rørtvedt…

Har kjøpt alt mitt skotøy hos Rørtvedt siden 1985(nå Skoringen Nygaten) Alltid samme gode servicen og alltid blide imøtekommende personale. Kort og godt,aldri skuffet!

6 gennaio 2026

Hei Lennart.

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen 🤩

Det er utrolig hyggelig å høre at du har vært kunde hos oss siden 1985 og alltid opplevd god service og blide, imøtekommende ansatte.

Vi setter stor pris på din lojalitet og ser frem til å fortsette å gi deg en god opplevelse hos Skoringen Nygaten 😊

Good help!!

Hello Torill.

Thank you so much for your feedback 😊

We’re happy to hear you received good help and hope to see you again soon 🤩

Kind regards

Hei Torild.

Tusen takk for din flotte tilbakemelding 😊

Vi er glade for å høre at du opplevde utmerket service og vennlighet.

Skoringen

Hadde lagt av et par sko som jeg ville…

Hadde lagt av et par sko som jeg ville prøve. Eneste kontakt med betjening var da jeg fikk skoene og da jeg betalte. Kan unnskylde de litt siden det ikke var så lenge før stengetid.

9 gennaio 2026

Hei Marianne.

Tusen takk for tilbakemeldingen 😊

Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Vi forstår at det kan oppleves litt begrenset kontakt når det nærmer seg stengetid, men vi håper likevel at du ble fornøyd med skoene og servicen du fikk.

Vennlig hilsen

Hjelpsom

Hyggelig og hjelpsom betjening. Hjelper deg med et smil om munnen. Trenger vi sko reiser vi til skpringen Egersund

9 gennaio 2026

Hei Jorunn.

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen 😊

Vi er glade for å høre at du opplever betjeningen som hyggelig og hjelpsom – og at vi får hjelpe deg med et smil 🤩

Vi setter stor pris på at du velger Skoringen Egersund, og vi gleder oss til å se deg igjen.

Veldig fint butikk

Veldig fint butikk, og jeg fikk god hjelp av en dame i dag , siden hun var helt alene og det var mange som sto i køen men hun var veldig rask med å hjelpe alle.

7 gennaio 2026

Hei Aimal.

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding 🌸

Det er flott å høre at du opplevde god hjelp i butikken, selv om det var mange kunder og kun én ansatt på jobb.

Vi setter stor pris på at du deler dette, og vi gir gjerne ros videre til medarbeideren.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen i butikken 🤩