Ble tatt godt imot. Ekspeditrisen kjente meg igjen fra forrige handel. Hun fant fram noen sko som kunne være aktuelle og jeg fikk prøve. Hun forsto godt mine utfordringer i forhold til hælhøyde - buke... Leggi di più

Jeg en ecco sko med 1450kr . Det kvalitet var dårlig, etter bruk for to måneder, stoff er ødelagt Tusen takk for Skoring - Mo i Rana . Med 5 ***** Jeg tok kontakt med Skoring på Mo , de var... Leggi di più
Veldig god service da jeg skulle kjøpe sko 🥾 og enda bedre da jeg en stund senere kom inn med en skade på skoen. Tusen takk for veldig god service, at dere brukte mye tid på å hjelpe meg. Jeg handler... Leggi di più
Dårlig service! Begge damene som jobbet der sto og pratet bak kassa. Titta ikke opp på oss og spurte heller ikke om vi trengte hjelp da vi kom inn i butikken . Jeg gikk bort og lurte på om det var no... Leggi di più

Mod Skoven 12, 8541, Skødstrup, Danimarca
Skulle ønske jeg var en av de som fikk god service når uhellet var først ute.
Jeg var riktig uheldig med et par av Sorel skoene mine som jeg er veldig glad i. Dessverre så løsnet sålen på skoene etter kun 3 måneder med bruk. Tok disse med til forhandleren, uvitende at jeg fortsatt var innenfor 2 år reklamasjonstid. Før det så fikset jeg de selv med litt rubberfiks slik at de holder ut litt til før jeg kommer meg til byen.
Det interessante er at skoene var ikke brukt så mye og så veldig fin ut. Jeg jobber i turistbransje der vi har 250 par av disse sko, og ingen har hatt noen lignende skade på 6 år, ved daglig bruk opp til 3-4 ganger/dagen. Hos Skoringen Tromsø fikk jeg beskjed at mine sko var veldig godt brukt og skadet, kunne ikke bli fikset av deres skomaker og at jeg prøvde å fikse dem selv var også et nei nei.
Jeg spurte om vi kan ta dette på reklamasjon, da fikk jeg et blankt "nei dessverre, kan ikke hjelpe deg med noe". Tenkte å ikke ødelegge mer av min dag og ansatte så sa "takk, hadet bra".
Jeg mener at her burde Skoringen ha gjort det bedre, da en glad kunde bringer tilbake mange flere. Men på samme måte er det med en kunde som føler seg dårlig behandlet, man mister også mange. Så etter mange kjøp tror jeg at vi må takke for oss. Er man uheldig som meg så kan man gå på en smell, men som regel går det jo bra vel?

Risposta di Skoringen
bestilte sko, fikk dem dagen før est.levering, fair priser, så jeg er fornøyd

Risposta di Skoringen
Anbefaler ikke å bestille via Klikk og hent
Selv om de har masse av de skoene du bestiller i butikk later de som de må bestille fra Danmark for at du skal betale en ikke eksisterende porto avgift. Adresserte at dette var uærlig, men ville ikke ordne opp. Dårlig og rotete kundeservice

Risposta di Skoringen
Hyggelig og serviceinnstilt personale.
Skoene kjempegode.

Risposta di Skoringen
Kjøpte nye Ecco vintersko til gutt. De virka i 4 dager, så røk det en del. Da ønsket jeg å heve kjøpet. Butikken ville forsøke å fikse, det var ikke første gang det hadde skjedd på modellen fortalte de og de mente det skulle bli helt bra. Vi får håpe det!

Risposta di Skoringen
Denne meldingen kom før jeg har mottatt skoene 😀

Risposta di Skoringen
Er meget godt fornøyd med kvaliteten på produktet og på servicen jeg fikk hos Skoringen i Åfjord.