Banner for Skoringen

Skoringen Recensioni 1.952

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Ble tatt godt imot. Ekspeditrisen kjente meg igjen fra forrige handel. Hun fant fram noen sko som kunne være aktuelle og jeg fikk prøve. Hun forsto godt mine utfordringer i forhold til hælhøyde - buke... Leggi di più

Jeg en ecco sko med 1450kr . Det kvalitet var dårlig, etter bruk for to måneder, stoff er ødelagt Tusen takk for Skoring - Mo i Rana . Med 5 ***** Jeg tok kontakt med Skoring på Mo , de var... Leggi di più

Veldig god service da jeg skulle kjøpe sko 🥾 og enda bedre da jeg en stund senere kom inn med en skade på skoen. Tusen takk for veldig god service, at dere brukte mye tid på å hjelpe meg. Jeg handler... Leggi di più

Dårlig service! Begge damene som jobbet der sto og pratet bak kassa. Titta ikke opp på oss og spurte heller ikke om vi trengte hjelp da vi kom inn i butikken . Jeg gikk bort og lurte på om det var no... Leggi di più

1. Negozio di scarpe
  2. Negozio di borse
  3. Negozio di borse e valigie
  4. Negozio di borsette

Informazioni su Skoringen

Skoringen er med sine 160 butikker i Norge og Danmark den ledende skokjeden i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til barna.

Skoringen kundeservice

Klikk & Hent etter 1 time
Kjøp skoene dine online og hent dem i din lokale Skoringen. Hvis du ikke vil gå forgjeves, er Klikk & Hent et godt alternativ for deg. Så snart du har fullført Klikk & Hent-bestillingen i nettbutikken vår, blir den Skoringen-butikken du har valgt, varslet. Butikken holder av skoene du har bestilt, og du mottar en e-post så snart de er klare for henting. Vi gjør alt vi kan for å klargjøre bestillingen innen 1 time i butikkens åpningstid. Både enkelt og raskt.
Fri frakt på bestillinger over 799,-
Gratis bytte og retur i alle våre butikker

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

1952 recensioni

God og hyggelig betjening

Bestandig god kvalitet på sko, hyggelig personalet

1 febbraio 2026

Hei Tatiana.

Tak for den fine tilbagemelding 🤩

Vi er glade for at høre, at du oplever både god og hyggelig betjening – og at kvaliteten på vores sko lever op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på de pæne ord om vores personale og glæder os til at byde dig velkommen igen 👟✨

Skoringen

God service og hyggelig betjening. hos…

God service og hyggelig betjening hos Skoringen i Storgata, Tromsø. Veldig fornøyd med støvlettene med pigger.

29 gennaio 2026

Hei Jorunn.

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen 🥰

Så fint å høre at du er fornøyd med både servicen hos Skoringen i Storgata og støvlettene med pigger.

Vi håper de gir godt feste og komfort gjennom vinteren.

Hjertelig velkommen tilbake 🥾❄️

Skoringen

Det var den hyggeligste dama som hjelpt…

Det var den hyggeligste dama som hjelpt meg å finne disse riktige sko. Hun er veldig flink. Tusen takk.

Hei Tatjana

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! 🌟

Så flott å høre at du fikk hjelp til å finne de riktige skoene, og at servicen var både flink og hyggelig 😊

Skoringen

Veldig lang leveringstid ved handel i…

Veldig lang leveringstid ved handel i nettbutikken

Hei Sigrun

Vi beklager at leveringstiden har vært lengre enn forventet 😔
Vi jobber kontinuerlig med å forbedre leveringsprosessen, og setter pris på at du gir oss beskjed om dette.

For treg levering

Ikke fått varen enda, tar for lang tid

Hei Bente

Vi beklager at du ikke har mottatt varen enda, og at det har tatt lengre tid enn forventet 😔
Vi anbefaler at du kontakter vår kundeservice, så kan vi se nærmere på bestillingen og hjelpe deg videre.

Skoringen

Veldig hjelpsomt både på telefonen når…

Veldig hjelpsomt både på telefonen når jeg ringte før jeg kom til butikken og i butikken også - super service - takker 👍👍

Hei Wendy

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 🌟

Så flott å høre at du opplevde hjelpsomhet både på telefonen og i butikken, og at du fikk super service 👍😊

Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din!

Skoringen

Hjelpsomme imøtekomende betjening, godt utvalg av skotøy for barn, unge, voksne og eldre, gode merker, fine gode salgstilbod

Hjelpsomme imøtekomende betjening, godt utvalg av skotøy, gode merker , fine salgstilbod .

Hei Lars

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! 🌟

Så flott å høre at du opplevde hjelpsom og imøtekommende betjening, et godt utvalg av skotøy og gode merker – og ikke minst at du likte salgstilbudene våre.😊

Lite kø

Lite kø
Bra utvalg av sko

Hei Dagny

Tusen takk for tilbakemeldingen! 🌟

Så flott å høre at du opplevde lite kø og var fornøyd med utvalget av sko.

Skoringen

Fantastisk handleopplevelse av en…

Fantastisk handleopplevelse av en kompetent og hyggelig dame fra Sørlandet!! 🤩

Hei Inger

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! 🤩

Så flott å høre at du opplevde en fantastisk handleopplevelse med kompetent og hyggelig hjelp. 😊

Hyggelig butikk,god service

Hyggelig butikk,god service. Kvalitet.

Hei Berit

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 🌟

Så flott å høre at du opplevde butikken som hyggelig, med god service og kvalitet.

Satisfied

Great shoes and the staff was very helpful and friendly.

21 gennaio 2026

Hi Kristin

Thank you so much for your kind feedback! 🌟

We’re glad to hear that you liked the shoes and that our staff were helpful and friendly 😊

Best regards,
Skoringen

Veldig fornøyd med servicen.

Veldig fornøyd med servicen🥰

Hei Gerd

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 🥰
Så flott å høre at du er veldig fornøyd med servicen.

veldig fornøyd

veldig fornøyd. god service

Hei Rigmor

Tusen takk for tilbakemeldingen! 🌟

Så flott å høre at du er veldig fornøyd og opplevde god service 😊

Skoringen

Så koselig damer som jobber der og…

Så koselig damer som jobber der og kunderservicen er helt super!! Anbefales å handle der.

Hei Marte

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! 🌟

Så flott å høre at du opplevde damene som koselige og kundeservicen som helt super 😊

Vi setter stor pris på anbefalingen!

Super service!

Hei Maria

Tusen takk for tilbakemeldingen! 🌟
Så flott å høre at du opplevde super service.

Skoringen

veldig god service kjekke…

veldig god service kjekke serivecinnstilte, damer som hjalp og finne riktige sko, ser ut som det trives i jobben med salg, god atmosfære, fulgte med da det så jeg trengte hjelp.

Hei Ida Emilie

Tusen takk for så fin tilbakemelding! 🌟

Så flott å høre at du opplevde veldig god service og hjelpsomhet, og at betjeningen virket engasjert og trives i jobben sin 😊

Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din, og er glad for at vi kunne hjelpe deg med å finne riktige sko!

Skoringen

Bra utbud av skor och otroligt trevlig…

Bra utbud av skor och otroligt trevlig personal.

22 gennaio 2026

Hei Eva-lotta

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 🌟

Så flott å høre at du likte utvalget vårt og opplevde personalet som utrolig trivelig 😊

Skoringen

Godt utvalg av kvalitets sko og ikke…

Godt utvalg av kvalitets sko og ikke minst hyggelig og progesjonel betjening. 👍

21 gennaio 2026

Hei Anes

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 🌟

Så flott å høre at du er fornøyd med både utvalget av kvalitetssko og den hyggelige og profesjonelle betjeningen 👍

Opplevelsen på Skoringen er fin

Opplevelsen på Skoringen er fin, da man blir møtt av hyggelig og hjelpsom betjening, og har utvalg i sko.
Kjøpte Icebug piggsko som var helt fantastiske.

23 gennaio 2026

Hei Jostein

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 🌟

Så flott å høre at du opplevde hyggelig og hjelpsom betjening, og at du er fornøyd med både utvalget og Icebug piggskoene 😊