Banner for Skoringen

Skoringen Recensioni 1.952

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Ble tatt godt imot. Ekspeditrisen kjente meg igjen fra forrige handel. Hun fant fram noen sko som kunne være aktuelle og jeg fikk prøve. Hun forsto godt mine utfordringer i forhold til hælhøyde - buke... Leggi di più

Jeg en ecco sko med 1450kr . Det kvalitet var dårlig, etter bruk for to måneder, stoff er ødelagt Tusen takk for Skoring - Mo i Rana . Med 5 ***** Jeg tok kontakt med Skoring på Mo , de var... Leggi di più

Veldig god service da jeg skulle kjøpe sko 🥾 og enda bedre da jeg en stund senere kom inn med en skade på skoen. Tusen takk for veldig god service, at dere brukte mye tid på å hjelpe meg. Jeg handler... Leggi di più

Dårlig service! Begge damene som jobbet der sto og pratet bak kassa. Titta ikke opp på oss og spurte heller ikke om vi trengte hjelp da vi kom inn i butikken . Jeg gikk bort og lurte på om det var no... Leggi di più

1. Negozio di scarpe
  2. Negozio di borse
  3. Negozio di borse e valigie
  4. Negozio di borsette

Informazioni su Skoringen

Skoringen er med sine 160 butikker i Norge og Danmark den ledende skokjeden i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til barna.

Skoringen kundeservice

Klikk & Hent etter 1 time
Kjøp skoene dine online og hent dem i din lokale Skoringen. Hvis du ikke vil gå forgjeves, er Klikk & Hent et godt alternativ for deg. Så snart du har fullført Klikk & Hent-bestillingen i nettbutikken vår, blir den Skoringen-butikken du har valgt, varslet. Butikken holder av skoene du har bestilt, og du mottar en e-post så snart de er klare for henting. Vi gjør alt vi kan for å klargjøre bestillingen innen 1 time i butikkens åpningstid. Både enkelt og raskt.
Fri frakt på bestillinger over 799,-
Gratis bytte og retur i alle våre butikker

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

1952 recensioni

Veldig fornøyd med skoene

Veldig fornøyd med skoene, støvler og toffler

17 marzo 2026

Hei Nicole.

Tusen takk for tilbakemeldingen 🤩

Det er flott å høre at du er veldig fornøyd med skoene, støvlene og tøflene.

Vi ser frem til å betjene deg igjen.

Great

Great, got help

15 marzo 2026

Hello Julia.

Thank you for your feedback 🥰

We’re glad to hear you got the help you needed and look forward to welcoming you back.

Kind regards

Hyggelig kundeservice

Hyggelig kundeservice

10 marzo 2026

Hei Anne Lise.

Tusen takk for tilbakemeldingen 🥰

Det er hyggelig å høre at du opplevde god kundeservice. Vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen.

9 marzo 2026

Hei Borgny.

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen 🤩

Vi setter stor pris på det og er glade for at du er fornøyd 😊

Skoringen

Satisfied the quality of the product…

Satisfied the quality of the product and the services of worker 🥰
Recommended the store and the product .

7 marzo 2026

Hi Rowena.

Thank you so much for the lovely feedback 🥰

We’re delighted that you had a good experience with both our product and our staff 🌟

With kind regards

God service!

6 marzo 2026

Hei Gunnar.

Takk for fine ord 🤩

Det betyr mye for oss at du er fornøyd med servicen 😊

Hei.

Tusen takk for de fine ordene ✨

Det gleder oss virkelig å høre at du opplevde både strålende service og hyggelige ansatte.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og håper å ønske deg velkommen tilbake snart 😊

Skoringen

Finner alltid gode sko og et stort…

Finner alltid gode sko og et stort utvalg 🤩

27 febbraio 2026

Hei Anne Marit.

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen 🤩

Så hyggelig å høre at du alltid finner gode sko hos oss og setter pris på det store utvalget. Det betyr mye for oss.

Vi håper å se deg igjen snart 👟✨

Skoringen

Så utrolig mye fint på denne butikken

Så utrolig mye fint på denne butikken, ikke bare sko, men masse fine vesker og annet accessories. Super service, ryddig og innbydende fremstilling av varene.

27 febbraio 2026

Hei Ingrid.

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding ✨

Så hyggelig å høre at du fant så mye fint hos oss – både sko, vesker og accessories.

Det betyr mye for oss at du opplever butikken som ryddig og innbydende, og at servicen står til forventningene.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper å ønske deg velkommen tilbake snart 💛

Skoringen

Betjeningen var mest opptatt av egen…

Betjeningen var mest opptatt av egen mobil , og viste meg egentlig ikke noe oppmerksomhet før jeg henvendte meg til dem. Hadde det ikke vært for at jeg måtte ha de skoa, pga et rehabiliteringsopphold, hadde jeg masjert rett ut. Jeg har litt trøbbel med bevegelse, men like vel, måtte jeg gå til disken med skoen for å få riktig str. Har opplevd slett kundeservice her tidligere også. Bla i fjor da jeg bestilte sko der, de lovte at de skulle komme da og da, men har fremdeles ikke sett og hørt noe fra de

23 febbraio 2026

Hei Tone.

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en så ærlig og tydelig tilbakemelding.

Vi beklager virkelig opplevelsen du har hatt hos oss. Det er på ingen måte slik kundeservice skal være, og det er spesielt leit å høre at du ikke fikk den oppmerksomheten og hjelpen du trengte – særlig med tanke på at du er i en situasjon der god oppfølging og tilrettelegging er ekstra viktig.

Det at du måtte oppsøke betjeningen selv for å få riktig størrelse, og at du tidligere har opplevd manglende oppfølging på en bestilling, er noe vi tar på største alvor. Dette er ikke i tråd med den servicen vi ønsker å gi kundene våre.

Vi setter stor pris på at du likevel valgte å handle hos oss, og vi forstår godt at opplevelsen gjorde deg skuffet. Din tilbakemelding vil bli tatt videre internt slik at vi kan forbedre oss og sikre at dette ikke skjer igjen.

Takk igjen for at du sier ifra – det gir oss mulighet til å bli bedre.

God tjeneste

Jeg måtte bytte skoene. Veldig fornøyd med tjenesten, veldig flink og pålitelig personell. 👍

21 febbraio 2026

Hei Andreea.

Takk for at du deler opplevelsen din med oss 😊

Så hyggelig å høre at du er veldig fornøyd etter at du måtte bytte skoene. Det betyr mye for oss at du opplevde tjenesten som god, og at personalet fremstod som både flinke og pålitelige.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, og håper skoene fungerer akkurat slik de skal for deg.

Velkommen tilbake 🤩

God og rask service 😃

22 febbraio 2026

Hei Vinni.

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 🤩

Så kjekt å høre at du opplevde servicen som både god og rask. Det setter vi stor pris på.

Velkommen tilbake til oss 😊

Skoringen

Very accomodating to all kinds of…

Very accomodating to all kinds of customers they seems so helpful and happy to ask what you need.

22 febbraio 2026

Hello Rosalyn.

Thank you so much for your kind words 🤩

We’re truly happy to hear that you experienced our team as accommodating, helpful, and positive. Creating a welcoming atmosphere for all customers is very important to us, so your feedback means a lot.

We look forward to welcoming you back again 😊

Kind regards

Hei Ahsan.

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen 🤩

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd både med servicen og kvaliteten på produktene våre. Det betyr mye for oss.

Velkommen tilbake – vi gleder oss til å hjelpe deg igjen 🌟

Hyggelig og profesjonell betjening

Hyggelig og profesjonell betjening, godt utvalg, god service

2 febbraio 2026

Hei Erik.

Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding 😊

Så kjekt å høre at du opplevde betjeningen som både hyggelig og profesjonell, og at du er fornøyd med både utvalget og servicen. Det setter vi stor pris på.

Håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen snart 🌟

I love shoes 😊

The service was very good 😊

17 febbraio 2026

Hei Mariann.

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen 😊

Det setter vi stor pris på, og vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med servicen vår.

Du er alltid hjertelig velkommen tilbake 🤩

Skoringen

De hadde ikke størrelsen min på de…

De hadde ikke størrelsen min på de støvlettene jeg ville se på/prøve. Hun som ekspederte meg sa at de hadde de i Tønsberg og at hun kunne få de brakt derfra. Det tok bare et par dager så var støvlettene der i min størrelse, og jeg kjøpte dem.

10 febbraio 2026

Hei Ann-Kristin.

Tusen takk for at du deler opplevelsen din 🥰

Selv om de ikke hadde størrelsen din inne da du var i butikken, er vi veldig glade for at vi kunne få hentet støvlettene fra Tønsberg på kort tid. Det er fint å høre at de kom raskt frem og at du fant riktig størrelse – og at det endte med kjøp 👠

Vi setter stor pris på deg som kunde, og håper du blir veldig fornøyd med støvlettene dine.

Du er alltid hjertelig velkommen tilbake 💛

Skoringen

Alltid hyggelig å handle hos Skoringen…

Alltid hyggelig å handle hos Skoringen Alta. Smilende og serviceinnstilte ansatte, ofte gode tilbud og godt utvalg.

13 febbraio 2026

Hei Gro.

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen 🤩

Det betyr mye for oss å høre at du alltid opplever det som hyggelig å handle hos oss i Alta. Vi er stolte av de smilende og serviceinnstilte ansatte våre, og det er ekstra kjekt å høre at både utvalget og tilbudene faller i smak.

Hjertelig takk for at du handler hos oss – vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake 🥰

Fikk god pris

10 febbraio 2026

Hei Kristin.

Tusen takk for tilbakemeldingen 🤩
Så flott å høre at du fikk en god pris.

Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din 😊

Skoringen

Jeg kunne prøve skoene hjemme

Jeg kunne prøve skoene hjemme. Jeg kunne komme igjen med dem hvis de ikke var gode og få pengene igjen.

6 febbraio 2026

Hei Anna.

Tusen takk for den fine anmeldelsen 🤩

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din. Du er hjertelig velkommen til å prøve skoene hjemme. Skulle de ikke passe eller ikke leve opp til forventningene, kan de returneres, og beløpet refunderes fullt ut.