Valutata 5 stelle su 5

Werd direct attent door de eigenaar die een klant aan het helpen was begroet. De klantbehandeling was superieur en heel prettig en ook buitengewoon betrokken en deskundig. Zag direct dat mijn (overige... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Na toch een beetje huiverig te zijn na de recensies toch een grote bestelling gedaan aan gezien de webshop een grote collectie cp company kleding heeft voor mijn zoon, De volgende dag allemaal netjes... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

I've booked skishoenen 1 week ago. Delivery in Belgium in 2 days (ordered sunday night, received tuesday). The pakjet was good, not damage. 4 stars because Skihut explained by mail I got an email to... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mooie ea7 jas en trui afgelopen week binnen gekregen wat een snelle en goeie services. Kunnen jullie gauw weer winkel openen in de buurt van oosterbeek? Scheveningen kunnen we helaas niet even zo... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento sportivo

Scritti dall'azienda

Skihut Scheveningen is al meer dan 50 jaar een begrip op het gebied van winter- en zomermode. Met een unieke mix van stijlvolle fashion en technische wintersportkleding bieden wij het meest complete en exclusieve merkenaanbod van Nederland. Van toonaangevende labels als Parajumpers, Woolrich, Peuterey, Bogner en Goldbergh tot performance merken als Toni Sailer, Fusalp, Peak Performance, Airforce, Brunotti en Protest – bij Skihut vindt u alles voor een modieuze én functionele winter. Bezoek onze winkel in Scheveningen en ervaar waarom generaties klanten Skihut hun favoriete bestemming noemen voor winter- en zomermode van topniveau. Liever online winkelen? Ontdek onze volledige collectie op www.skihut.nl.

4,1

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Vreselijk slechte service

Vreselijk slechte service.. je kopt een onwijs dure jas van bogner. Met daarbij nog wat skikleding.. rekening van nog 2000 euro.. De nieuwe bognerjas blijkt bij de eerste keer dragen al een gaatje in te zitten. Op een hele gekke plek. Niet op een naad. Teruggegaan met de jas. Werd er meteen teruggekaatst dat het gebruiksschade was en dat dit niet vergoed wordt. Zonder überhaupt een poging te doen bij een jas van een vermogen waar op de eerste dag van dragen al een gat in zit.. vervolgens gevraagd of ze dit dan konden maken. Plakken en dichtnaaien zodat het niet zou uitscheuren. Nou daar zouden ze dan wel even naar kunnen kijken.. paar dagen later gebeld. Plakken lukte niet, ze zouden proberen het gaatje dicht tenaaien. Wanneer het klaar was zouden we gebeld worden en dan wel horen wat het zou gaan kosten...
Het spijt me zeer.. maar als je 2000 euro heb uitgegeven in een winkel. Waaronder een jas van een vermogen. Waar op de eerste dag van dragen een gat in blijkt te zitten.. dan kan de service en reactie van het personeel toch echt wel beter en vriendelijker.. niet dat je dan ook nog moet gaan betalen van een jas die zo snel kapot is...... ons zie je in ieder geval niet meer terug en zullen in ieder geval zorgen dat ook onze vrienden en kennissen.. die regelmatig in de winkel komen. Dat zij ook op de hoogte zijn van deze belachelijke service...

27 febbraio 2019
Valutata 1 stelle su 5

Prachtige winkel met hele mooie merken…

Prachtige winkel met hele mooie merken maar wat een vreselijke sfeer en service. Personeel zegt niet/nauwelijks gedag als je binnenkomt. Als je wat aan ze vraagt, krijg je het idee dat ze geen zin hebben iets voor je te doen en ze hebben ook totaal geen verstand van de spullen die ze verkopen. Ik kom er nooit meer en koop mijn spullen voortaan in Oostenrijk!

16 gennaio 2019

Wat een onsympathiek bedrijf

Wat een onsympathiek bedrijf. De voorraad is niet up to date op de website. Verkeerde maat gekregen. Op eigen risico een duur artikel van bijna 1000 euro terug moeten sturen. Geen geld terug voor de gemaakte verzendkosten. E-mailcontact verloopt stoef. Korte, arrogante reacties zonder naar een oplossing te zoeken. Daarna is er niet meer op me gereageerd. Ik heb zelden zo’n slechte ervaring gehad met een webwinkel.

9 novembre 2018
Valutata 1 stelle su 5

Bij retour in de winkel geen geld terug maar tegoedbon

Bij een keurige retour binnen de gestelde retourtermijn van een artiekel bij aankoop in de winkel krijg je je geld niet terug maar een tegoedbon. Van een luxe winkel met zulke dure en exclusieve kleding en sportkleding vindt ik dit echt een hele slechte service.
Mijn dochter had een dure Woolrich jas gekocht en bij thuiskomst had ze toch eigenlijk spijt van de jas die ze had gekozen.

Voor ons geen skihut meer (op nog 1 aankoop van eur 760 na voor het voldoen van de tegoedbon) maar liever Duijvestein .

13 ottobre 2018

Retourkosten voor eigen rekening

Jammer dat je bij een bedrijf zoals Skihut zelf je retourkosten a 6,95 moet betalen. Ik verwacht toch iets meer service bij een besteding boven de 100,-. Klantenservice kan naar mijn mening ook wel een lesje klantvriendelijkheid gebruiken.

12 ottobre 2018
Valutata 5 stelle su 5

Super snelle levering vanaf de webshop

Super snelle levering vanaf de webshop. Prachtige producten! 1 artikel retour gestuurd. Telefonisch goed bereikbaar en geld stond snel op de rekening.
Ik schrok toen ik de reviews hier las. Niets van waar dus. Begrijpelijk als je eerst iets in de winkel koopt en het dan later terug wilt brengen, je we tegoedbon krijgt. Je hebt immers kunnen passen!

3 settembre 2018
Valutata 1 stelle su 5

Wat een slecht bedrijf is dit

Wat een slecht bedrijf is dit. Bestel je iets via de webshop dan is het heel vaak niet op voorraad; vooral in de sale periode. Het contact met de klantenservice was ook niet naar tevredenheid. Afstandelijke mensen die niet meeleven met de klant. Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan.

18 aprile 2018
Valutata 3 stelle su 5

kortingscode aanbieden die niet …

kortingscode aanbieden die niet werkzaam is
na meerdere pogingen tot tel contact uiteindelijk medegedeeld gekregen dat code alleen voor de kleding geldt.
dit werd dus NIET gemeld bij presentatie van deze kortingscode daar staat alleen gemeld 'voor alle winteroutlet'....beetje misleidend dus...

5 maggio 2017

Slechte service

Zondag 27/09/15 jas besteld via de webwinkel en betaald via PayPal en dezelfde dag bevestiging per e-mail ontvangen. Na woensdag 30/09/15 niets meer vernomen te hebben over de bestelling klantenservice een e-mail gestuurd over de status. Dezelfde dag antwoord gekregen met de vaker gehoorde reden dat wegens drukte de levertijd langer is dan normaal en dat er alles aan gedaan wordt om de bestelling diezelfde dag af te handelen. Vervolgens niets meer vernomen van Skihut, wel bericht van PayPal op 02/10/15 inzake terugbetaling aankoopbedrag door Skihut. Ronduit slecht!

2 ottobre 2015
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più