Werd direct attent door de eigenaar die een klant aan het helpen was begroet. De klantbehandeling was superieur en heel prettig en ook buitengewoon betrokken en deskundig. Zag direct dat mijn (overige... Leggi di più
Na toch een beetje huiverig te zijn na de recensies toch een grote bestelling gedaan aan gezien de webshop een grote collectie cp company kleding heeft voor mijn zoon, De volgende dag allemaal netjes... Leggi di più
I've booked skishoenen 1 week ago. Delivery in Belgium in 2 days (ordered sunday night, received tuesday). The pakjet was good, not damage. 4 stars because Skihut explained by mail I got an email to... Leggi di più
Mooie ea7 jas en trui afgelopen week binnen gekregen wat een snelle en goeie services. Kunnen jullie gauw weer winkel openen in de buurt van oosterbeek? Scheveningen kunnen we helaas niet even zo... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Skihut Scheveningen is al meer dan 50 jaar een begrip op het gebied van winter- en zomermode. Met een unieke mix van stijlvolle fashion en technische wintersportkleding bieden wij het meest complete en exclusieve merkenaanbod van Nederland. Van toonaangevende labels als Parajumpers, Woolrich, Peuterey, Bogner en Goldbergh tot performance merken als Toni Sailer, Fusalp, Peak Performance, Airforce, Brunotti en Protest – bij Skihut vindt u alles voor een modieuze én functionele winter. Bezoek onze winkel in Scheveningen en ervaar waarom generaties klanten Skihut hun favoriete bestemming noemen voor winter- en zomermode van topniveau. Liever online winkelen? Ontdek onze volledige collectie op www.skihut.nl.
Paesi Bassi
- webshop@skihut.nl
- skihut.nl
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Toffe bediening
Toffe bediening, prijs goed. En de lach van nikita en de lach van Roel maken het compleet. Ik durf door hun een 3x mislukte darm operatie weer aan.. love you guys
Slecht ruilbeleid, ook voor vaste klanten
Wij kopen regelmatig bij de skihut, zijn (of na vandaag waren) er vaste klant. Ik wilde een ongedragen broek ruilen, maar termijn van 8 dagen was paar dagen verstreken. Ruilen was niet bespreekbaar, buiten de regels en systeem accepteert het niet. Dit was na jaren ons laatste bezoekje aan de skihut.
Ze doen er 11 dagen over om erachter te…
Ze doen er 11 dagen over om erachter te komen dat hun voorraad niet klopt en ik uiteindelijk mijn geld terug heb
Geen beroep op garantie en after sale
Klachten worden door medewerker Annabelle van afdeling retouren niet serieus opgepakt en er wordt gezocht naar een manier om de klacht zo snel mogelijk af te wijzen. Bij een gebrek van een jas (loslaten van naden) worden foutieve aannames en conclusies getrokken en wordt er niet eens de moeite genomen om de fabrikant te benaderen. Kocht jaren mijn volledige uitrusting en vervang mijn uitrusting met regelmaat. Voor mij was dit dus de laatste aankoop. Ik ga op zoek naar een skiwinkel waar men wel aandacht besteed aan kwaliteit en after sale!
top!
In 1 woord super!
In de sale leuke artikelen besteld en de volgende dag al in huis.
Klantenservice eerst nog gebeld over de maatvoering en ben uitstekend geholpen.
Zal hier zeker vaker bestellen.
Onduidelijke website en slechte service
Afgelopen zomer heb ik een zomerjas besteld bij deze winkel. Het ging om een Parajumpers Geena Girl en deze had ik besteld in de maat M. De verzending ging prima, maar helaas had ik geen zomerjas maat M binnen gekregen. Ik had ineens een kindermaat M binnen gekregen. Dit stond echter nergens op hun website aangegeven, en bovendien werd de jas toch echt als een maat M aangeboden. Ik besloot daarom de klantenservice te bellen, want als je het mij vraagt klopte er iets niet. De klantenservice is zeker een afrader, ik werd ontzettend arrogant te woord gestaan. De klantenservice vond dat het mijn eigen schuld was en wilde daarom niks voor mij betekenen. Toch stond er nergens aangegeven dat het om een kindermodel zou gaan. Vervolgens zou ik de jas dan moeten terugsturen en daarbij zelf de verzendkosten moeten betalen, wat echt belachelijk is. Ik zou de jas nooit gekocht hebben als ik zou weten dat het om een kindermodel zou gaan. Uiteindelijk heb ik veel klachten gestuurd en op verschillende sites mijn klacht openbaar gemaakt. Dit vond de Skihut niet leuk, maar het trok wel hun aandacht. Uiteindelijk zijn mijn verzendkosten vergoed, maar ik moet er wel bij zeggen dat dit echt 2 weken heeft geduurd. Echter had ik nog steeds geen Parajumpers zomerjas voor 170 euro, zoals mij op hun site beloofd was. Mijn zomerjas heb ik dan ook zeker ergens anders besteld, en mijn winterjas ook. Ik raad anderen dan ook aan om NIET bij de Skihut te bestellen. De klantenservice is beroerd, ze willen niet met je meedenken, het duurt lang voordat er een (soort) oplossing is gevonden en ze verkopen een jas maat M, waarbij je vervolgens een kindermaat M binnenkrijgt. Niet doen dus! Bespaar jezelf de moeite.
Wat een rod winkel is dit zeg
Wat een rod winkel is dit zeg. 2 weken terug kopen ik en mijn vriend 2 jassen bij jullie van airforce 300 per stuk. En nu lopen wij op Scheveningen en daar hangen ze voor de helft waarbij er ook nog eens een veel groter bond op zit.
En dan zegt de skihut gewoon even doodleuk.
ja we kunnen er niks mee want de jas is gedragen. We hebben hem niet gekocht om hem in de kast te laten hangen met prijskaartjes en al.
Erg jammer dit.
Laatste keer dat ik bij jullie een jas heb gekocht!!
De klantvriendelijkheid is zeer laag hier!!!
Wat een nep hut
Kinderjas van 250,- kan niet geruild worden binnen 8 dagenlang de kaartjes zitten niet meer aan het touwtje en de manager beticht mij ervan te liegen als ik aangeef dat de jas niet gedragen is. Ook de andere winkelmedewerkers reageren bitchie en reageren bureaucratisch met de enige zin “regels zijn regels” het kaartje is eraf.
Koop er nooit meer en stel mijn vrienden en kennissen op de hoogte van de ‘klantgerichtheid’ van deze hut.
Slechte service en niet houden aan wat de wet zegt over retourneren. Oplichting.
Goede service!
Service in een woord super
Service in een woord super. Snelle levering en goed advies gekregen toen ik belde.
Fijne winkel!
Fijne service en snelle levering!
Fijne webshop en goede service!
Fijne webshop met een ruim assortiment…
Fijne webshop met een ruim assortiment en snel geleverd. Als ik een vraag heb over de maat krijg ik altijd snel een reactie van de klantenservice
Super!
Fijn contact met de klantenservice, snelle levering en mooie producten.
Helemaal top!
Snelle levering alles in orde
Snelle levering alles in orde! Ben zeker onder de indruk van jullie webshop! Thanks!
Na toch een beetje huiverig te zijn na…
De volgende dag allemaal netjes geleverd inclusief 2 items uit de sale! Blij!
Op vrijdag een jas besteld ( in de…
Op vrijdag een jas besteld ( in de uitverkoop) en betaald. Op zaterdag gebeld of de jas op tijd zou zijn want het was een cadeau. Jas zou op tijd, dinsdag, geleverd worden. Dinsdag helaas géén jas geleverd. Op woensdag krijg ik een mail waarin wordt aangegeven dat de jas niet leverbaar is. Ik had op woensdagochtend de jas "al cadeau" gedaan en erbij verteld dat deze die middag zou worden gebracht.
Op woensdag gebeld met de webshop. Nette jongen aan de lijn die het vervelend vond dat het zo gelopen was. Mijn verzoek tot een nette regeling in de vorm van een andere jas voor hetzelfde geld of een andere vorm van coulance. Deze meneer kon deze beslissing niet nemen en bood aan dat de webshopmanager terug zou bellen. Dat vond ik vriendelijk en ging op dit aanbod in.
Op donderdag word ik gebeld door een jongedame. Zij vertelde mij dat zij op verzoek van de manager belde. Opnieuw deed ik m'n verhaal. Zij gaf aan dat de manager hier iets mee kon doen. Toen kreeg ik de manager aan de lijn. Voordat zij aan de lijn kwam en de jongedame haar bij sprak over mijn verhaal hoorde ik al dat zij mijn verzoek belachelijk vond.
Toen zij vervolgens aan de telefoon kwam en ik opnieuw m'n verhaal deed wilde deze dame geen kant op. Het was gewoon pech en daar was de kous mee af. Dit was zo niet klantvriendelijk en niet managerwaardig. De manager mag een voorbeeld nemen aan de medewerkers. Deze bezitten wel empathie. Voor ons NOOIT meer skihut. Wat een farce. Nu nog m'n geld terug. Daar wacht ik nu alweer twee dagen op. Wordt vervolgd ben ik bang.
Nooit geld terug, ruilen binnen 8 dagen en altijd een tegoedbon
Vandaag voor de tweede keer bij de skihut geweest. De eerste dag waren we een visje gaan eten bij Simonis met oma voor de Moederdag. Mijn zoon wilde graag een broek en bij het naar de stad rijden zagen we de skihut. Mooie zaak met duurdere spullen. Verkoopster kon ons niet helpen met het vinden van een broek, zei dat die er niet in zijn maat was. De broek trok ik zelf ergens vandaan. Mijn zoon kocht er uiteindelijk een broek en een trui voor 200 euro. Hij dacht dat de trui licht grijs was maar bij thuiskomst zag hij dat hij in ander licht dat deze licht paars was en wilde hem terug brengen. Nou wonen we niet in de buurt en komen er eigenlijk nooit, balen maar goed. We zijn nog maar een keer een visje gaan eten en bij het terugbrengen van de trui werd er gezegd dat er alleen een tegoedbon wordt gegeven. Ik gaf aan hier niet mee akkoord te gaan en geld terug te willen, gaf ook aan dat ik dacht dat het wettelijk gezien niet eens toegestaan is. De bon is trouwens maar één jaar geldig. Ik kon op mn kop gaan staan, legde uit dat mijn zoon zelf betaalt en 4,50 p/u verdient. Er werd vriendelijk verteld dat er geen uitzonderingen gemaakt konden worden. Voor een zaak die van zichzelf vindt dat ze een uitstekende service bieden vind ik dit heel kinderachtig en absoluut geen service.
Dit vond ik over tegoedbonnen en geld terug; Bij een winkel aangekochte producten, kunt u meestal ruilen of terugbrengen binnen dertig dagen. Bij winkels met een goede service krijgt u uw geld terug, bij de overige winkels krijgt u een tegoedbon.
De skihut valt zeker niet onder het kopje “goede service” Wij komen hier zeker niet meer terug! Slechte service!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.