Valutata 5 stelle su 5

Werd direct attent door de eigenaar die een klant aan het helpen was begroet. De klantbehandeling was superieur en heel prettig en ook buitengewoon betrokken en deskundig. Zag direct dat mijn (overige... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Na toch een beetje huiverig te zijn na de recensies toch een grote bestelling gedaan aan gezien de webshop een grote collectie cp company kleding heeft voor mijn zoon, De volgende dag allemaal netjes... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

I've booked skishoenen 1 week ago. Delivery in Belgium in 2 days (ordered sunday night, received tuesday). The pakjet was good, not damage. 4 stars because Skihut explained by mail I got an email to... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mooie ea7 jas en trui afgelopen week binnen gekregen wat een snelle en goeie services. Kunnen jullie gauw weer winkel openen in de buurt van oosterbeek? Scheveningen kunnen we helaas niet even zo... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento sportivo

Scritti dall'azienda

Skihut Scheveningen is al meer dan 50 jaar een begrip op het gebied van winter- en zomermode. Met een unieke mix van stijlvolle fashion en technische wintersportkleding bieden wij het meest complete en exclusieve merkenaanbod van Nederland. Van toonaangevende labels als Parajumpers, Woolrich, Peuterey, Bogner en Goldbergh tot performance merken als Toni Sailer, Fusalp, Peak Performance, Airforce, Brunotti en Protest – bij Skihut vindt u alles voor een modieuze én functionele winter. Bezoek onze winkel in Scheveningen en ervaar waarom generaties klanten Skihut hun favoriete bestemming noemen voor winter- en zomermode van topniveau. Liever online winkelen? Ontdek onze volledige collectie op www.skihut.nl.

4,1

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Valutata 5 stelle su 5

Mooie ea7 jas en trui afgelopen week…

Kunnen jullie gauw weer winkel openen in de buurt van oosterbeek? Scheveningen kunnen we helaas niet even zo heen zou fijner zijn als er winkel in de buurt zou zitten.

22 ottobre 2021
Valutata 1 stelle su 5

2 dagen geleden een Colmar jas online…

2 dagen geleden een Colmar jas online besteld, bevestiging ontvangen. Na 2 dagen gekeken online waar de bestelling was, deze stond nog op "pending".
Gebeld, krijg ik te horen dat toen ik de bestelling online heb gedaan de jas "net" in de winkel is verkocht......
Heb aangegeven dat ze dit wel eerder hadden communiceren, heer aan de lijn was ook ongeïnteresseerd en onvriendelijk!

5 ottobre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Afgelopen zaterdag 2 dure jassen…

Afgelopen zaterdag 2 dure jassen gekocht. De dames hadden meer interesse in Max Verstappen en hun telefoons dan klanten helpen. Bij thuis komst bleek ook nog eens het alarm aan 1 van mijn jassen te zitten!!! Zeer slechte service....

9 settembre 2021

aanrader

gister goed geslaagd en uiterst vriendelijke dame bij de kassa we komen snel terug om lekker te shoppen

24 maggio 2021
Valutata 1 stelle su 5

Helaas een zeer slechte ervaring met De…

Helaas een zeer slechte ervaring met De Skihut.

Let op: Laten je gerust flink geld betalen voor een slecht product maar voor garantie hoef je daar niet aan te kloppen. Je wordt simpelweg met een kluitje het riet in gestuurd. Jammer, gemiste kans voor dit bedrijf.

18 maggio 2021

Onbetrouwbaar!

Ik had online een Parajumpers jas besteld en betaald. Na 2 weken nog steeds niets ontvangen. Als je probeert telefonisch contact te krijgen wordt je op een onprofessionele en zeer onvriendelijke manier te woord gestaan. Onbetrouwbaar bedrijf. Ik raad iedereen af om bij de Skihut te bestellen.

8 marzo 2021

Foute boel!

Ik had een dure skibroek via de webshop besteld. De broek paste niet dus heb ik het artikel teruggestuurd, aangetekend! De Skihut wil het bedrag niet terugbetalen. Zij blijven beweren dat zij mijn pakket niet retour hebben ontvangen. Ze liegen want er is een handtekening door een van hun medewerksters gezet. Duidelijk dat ze de zaak belazeren.
Voor mij nooit meer skihut!

8 marzo 2021
Valutata 5 stelle su 5

Een canada goose jas besteld chateu…

Een canada goose jas besteld chateu parka maatje S ( was een aanbieding ) snel geleverd maar helaas toch een beetje klein. Helaas was er geen maatje groter maar wel was er een canada langford maatje S voor de zelfde aanbiedings prijs beschikbaar en volgens het service center viel deze wat groter uit. Het meisje van het service center was heel vriendelijk en regelde dat ik mijn jas kon omruilen bij het magazijn in den haag. De jongen daar was heel vriendelijk hij zei dat het helaas niet mogelijk was om de jas te passen. Hij zei wel, mocht hij toch ook te klein zijn en ik nog in de buurt was. Ik maar aan moest bellen en dat hij hem dan als retour zou aannemen. Gelukkig was de informatie juist en paste dit model perfect. Dus bedankt voor de service en het advies

28 gennaio 2021
Valutata 2 stelle su 5

Slechte service en onvriendelijk

Artikel besteld en betaald. Na ontvangen van verzendbevestiging ontvang ik een mail met bericht van retourzending, vreemd want heb nog niets ontvangen.
Heb telefonisch contact gezocht, werd erg onvriendelijk en kortaf door man te woord gestaan. Artikel was enkele weken geleden al terug gestuurd naar leverancier dus niet meer voorradig was antwoord! Geen bijgewerkte site dus, jammer. Ik wacht nog op retourbetaling, hopelijk komt dat vandaag binnen.
Inmiddels artikel elders besteld, voor mij geen Skihut meer, slechte service en zoals gezegd onvriendelijk.

20 gennaio 2021

Almost perfect

4 stars because Skihut explained by mail I got an email to follow the order with postnl but nothing.

28 dicembre 2020

Slechte ervaring

Contact gezocht met skihut i.v.m 20% cashback deal.
Volgens medewerker moet er in het scherm een optie komen te staan die je kan aanklikken bij het afrekenen. Deze helaas niet gevonden. Nogmaals contact gezocht, dan wordt mij verteld door een andere medewerker dat de 20% pas verrekend wordt bij een volgende bestelling.

2 verschillende verhalen.
Ik heb aangegeven dit zeer bijzonder te vinden. Aangegeven dat ik de jas wel bij een andere webshop ga bestellen. Ik heb de medewerker nog wel een fijne dag gewenst, waarna de medewerker ineens de verbinding verbrak.

Qua communicatie al met al een zeer slechte ervaring. Ik koop hier nooit weer iets!

15 dicembre 2020
Valutata 1 stelle su 5

Wij hadden een jas gekocht van OSC…

Wij hadden een jas gekocht van OSC IGNIQ voor 800,00. kijk ik s'avonds op internet zie ik dezelfde jas voor 200,00 euro goedkoper op 2 verschillende sites. heb gelijk de volgende morgen een mail gedaan naar de klantenservices van de skihut, maar dit waren hun prijzen? Ik snap dat iedereen wat mag verdienen maar dit was geen tientjes werk maar een verschil van 200,00 euro wat serieus geld is. Ik kon de jas terug brengen maar dan krijg ik een tegoedbon, ja wat schiet ik daar mee op. Het was netjes geweest van de skihut als ze een tegoedbon hadden gegeven van 100,00 dan hadden we het verschil gedeeld. Voor mij geen skihut meer, heb hier gewoon een nare nasmaak van.

9 dicembre 2020

Goede ervaring.

Er staan wat twijfelachtige reviews op deze pagina, maar ik heb een positieve ervaring. Prachtige schoenen tegen een aantrekkelijke prijs gekocht en snel geleverd. Netjes ingepakt, goede updates per mail over het bezorgproces en er zitten ook duidelijke retour formulieren bij etc. Aanrader!

20 agosto 2020
Valutata 2 stelle su 5

Scamsite

De service was ook en de bezorgdtijd was goed. Maar, ik bestelde een paar schoenen en er stond een amerikaanse maat. Ik bestel mijn maat en als het aankomt merk ik op dat het de kindermaat is. Ik heb hier andere reviews gelezen met hetzelfde probleem. Nu nog hopen dat ik ze op het gemak kan retourneren. Dit is volgens mij zo ver dat je kan gaan met een scam zonder de wet te overtreden.

7 luglio 2020
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più