1. Fabbricante di porte

New Yorker glasvægge der gør hverdagen lysere.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

God vejledning og service!

Vi bestilte to glasdøre tilbage i 2024, og fik god vejledning og service af Karina. Dørene er super god kvalitet og vi er meget tilfredse. Nu skal vi så have en dør mere - vi har derfor igen skrevet direkte til Karina da vi sidst fik god service. Kæmpe anbefaling herfra! Vi kommer helt sikkert igen!

12 gennaio 2026
Logo di SILTON.DK

Risposta di SILTON.DK

Hej Henriette,
1000 tak for de fine ord 😃
Det har været en fornøjelse at handle med jer og jeg ser frem til endnu et samarbejde.
Mange hilsener - Karina, Silton.dk

Fantastisk service og super flot…

Fantastisk service og super flot løsning! Vi har fået monteret en new-yorker glasvæg med skydedør og vi er yderst tilfredse med løsningen. Vi har fået god vejledning og service undervejs i processen, herunder meget hurtig support, da der var problemer med at få løftet glaspladerne op til vores 1. sal. Og resultatet er virkelig flot og gennemført. Topkarakter herfra :-)

20 novembre 2024
Logo di SILTON.DK

Risposta di SILTON.DK

Hej Mille.
1000 tak for dine flotte ord - dem er vi virkelig glade for :-)
Det har været en sand fornøjelse at have jer som kunde og vi håber i bliver glade for glasvæggen i mange år fremover.
Mange hilsner fra teamet hos Silton.dk

Stilfuldt, helt ukompliceret og kvalitet i særklasse

Har anvendt Silton.dk til New Yorker væg til rumadskillelse imellem kontor og fordeler gang i nybygget hus. Det er blevet præcist som vi havde håbet. Det fremstår i en super kvalitet, med en skydedør der bare fungerer 110%. Ordreafgivelsen gik helt ukompliceret, levering og montering til aftalt tid - ja, alt gik som smurt.
Vi vil til enhver tid bruge Silton.dk igen og kan kun give de bedste anbefalinger.

Mvh Troels Lund

3 gennaio 2023

Perfekt løsning

Vi har fået den perfekte løsning dog lidt over budget, men på både den korte og lange bane er vi mega glade for at vi valgte Siltons Nwe Yorker dør.

27 settembre 2022

Fantastisk og professionel service…

Fantastisk og professionel service /rådgivning hele vejen igennem, selv jeg ombestemte mig omkring vores nye New Yorker døre flere gange inden beslutning. Nu med smukke døre monteret af egen Silton montør. Vores bedste anbefalinger.

8 settembre 2022

Top kvalitet hele vejen igennem

Lige fra bestilling, med hjælp til inddeling, til bestilling, levering, montagevejledning har det været helt perfekt.
Kvaliteten af New Yorker væggen er også helt i top, en gennemført løsning i høj kvalitet.
Kun anbefaling herfra

13 febbraio 2022

Mine aller varmeste anbefalinger

Har købt to super flotte new yorker døre hos Silton. Et utrolig tilfreds med resultatet, så flot ned til mindste detalje.
Og en super sød og omhyggelig montør, det sårbar ryddede pænt op efter sig.
Mine Aller varmeste anbefalinger

12 agosto 2021

Service og produkt helt i top 😃👍

Jeg kan varmt anbefale Silton.dk. Alt har bare fungeret optimalt. Servicen, og ikke mindst produktet er helt i top. Vi købte en New Yorker skydedør som adskillelse mellem stuen og køkken-alrummet. Det ser mega fedt ud og så har det givet en langt bedre akustik i begge rum. Jeg ville uden at tøve bruge Silton.dk igen hvis behovet opstår.

24 maggio 2021

New York Pinol Dør

Vi kan kun varmt anbefale Silton!
Efter at have ledt efter en løsning mellem to værelser fik vi en fantastisk og æstetisk smuk Pinol New Yorker dør installeret. Kvaliteten er helt i top.
Servicen var helt i top både med hensyn til opmåling, bestilling og montering.
Hvis vi nogensinde får brug for en anden dør eller glasvæg så vil vi helt sikkert henvende os til Silton.dk igen!!
TUSINDE TAK - vi elsker vores New Yorker Pinol dør!!!

17 marzo 2021

New Yorker glasvæg.

New Yorker glasvæg i forbindelse med tilbygning.

Vi ønskede flot design, kvalitet, bedre lysindfald/udsigt og funktionalitet. Vi har fået det hele.

Vi er meget tilfredse med forløbet. Rigtig god service. Mange tak til Silton. Kan klart anbefales.

6 ottobre 2020

Excellent !!

Excellent !!
Great customer service and the wardrobes are fantastic!.-
I ordered two wall-to-wall wardrobes and they helped me A LOT with many possibilities and suggestions regarding design, materials and the layout of the interior. It was a pleasant design experience and they were always there when you needed to speak over the phone or super fast at replying emails.
The carpenter went beyond his way to make sure everything looked perfect, too.
Very punctual, very professional and the quality of the products is great!.-
Satisfied customer !

11 settembre 2018