Jeg fik lavet en New Yorker-dør, og jeg er virkelig tilfreds med resultatet. Håndværket er flot udført, kvaliteten er i top, og hele processen forløb professionelt og som aftalt. Kan klart anbefales!

Vi havde længe været på udkig efter den helt rigtige NewYorker-dør løsning og fandt så Black Owl. Vi fik designet en dobbeltdør med fejelister der sænker sig i bunden ad døren mens den lukkes. Kvali... Leggi di più

Vores varmeste anbefaling af Slava og hendes kolleger👏🏻⭐️ Vi har fået den bedste og meget professionelle hjælp, opmåling og montering af vores New Yorker dør. Alle aftaler overholdt til punkt og... Leggi di più

1. Mobiliere
  2. Fabbricante di porte

New Yorker døre og vægge. Møbler. Hos BLACK OWL køber du direkte hos en prisvindende producent

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Jeg fik lavet en New Yorker-dør

1 marzo 2026

Høj kvalitet og super service

Kvaliteten er i top og finish er super flot.
Vi var forbi deres showroom på Vesterbro (København, Sjælland) og fik god vejledning og rådgivning af Slava der sælger. Efter små 10 uger blev døren leveret og installeret. Vi valgte Black Owl pga. deres slim design på rammerne og så pga. den lækre finish og høje kvalitet. Kan varmt anbefales herfra :)

29 dicembre 2023

De smukkeste lydtætte døre

Vi har i mange år drømt om New Yorker døre og vores valg faldt utvivlsomt på Blackowl. Fra første samtale med Slava følte vi os i trygge hænder. Slava guidede, svarede på vores mange spørgsmål og kom med fantastiske løsninger, som vi end ikke selv havde tænkt på. Ved både opmåling få dage efter indgået kontrakt og montering 7 uger senere, oplevede vi en stor professionalisme og detaljeorienteret indsats. Da der var lidt bump på vejen, fordi dørene skulle sættes op ved en bærende bjælke i vores hus, oplevede vi stor fleksibilitet og tilpasningsevne fra Blackowl, som klarede opgaven til UG på trods. Vi er mildest talt imponerede! Vores mål var at få de mest lydtætte løsninger til vores hjem samtidig med et estetisk look og Blackowl har levet fuldt ud op til vores forventninger. Vores New Yorker døre har øget vores livskvalitet og skabt et imponerende look i vores hjem. Blackowl har vores varmeste anbefalinger!

4 novembre 2023

Smukke døre, der pryder vores hjem!

Vi havde en god korrespondance med Black Owl og Slava hele vejen igennem. Super flot resultat, dog var der forkert glas i vores ene dør, hvilket Black Owl selvfølgelig ville skifte uden merpris, men vi var så gode for glasset, at vi har valgt at beholde det.

Rammerne er sindssygt flotte. Hvis jeg skulle nævne en ting, er det, at døren lukker lidt hårdt, men det har vi selv fikset ved at sætte nogle sorte gummidutter på indersiden af døren.

Vores hjem er blevet langt mere stilet og de passer perfekt ind i vores stil!

9 maggio 2023

I'm pleased with Black Owl work

I'm pleased with Black Owl work! I needed a New York window that could slide open between two rooms, but no company in Copenhagen could do it. Thankfully, Black Owl took on the project and delivered an excellent solution. I'm very glad with the result. The communication was really good, I can 100% recommend their work and would use their service again in the future.

23 maggio 2023

Ordholden

Ordholden, virkelig høj kvalitet, bliver ved indtil alt er helt perfekt.. vel og mærke uden at betale ekstra

3 gennaio 2023

Vores varmeste anbefaling af Slava og…

Vores varmeste anbefaling af Slava og hendes kolleger👏🏻⭐️

Vi har fået den bedste og meget professionelle hjælp, opmåling og montering af vores New Yorker dør. Alle aftaler overholdt til punkt og prikke.
Vi er allerede i gang med næste projekt og der er ingen tvivl om vores valg - det bliver Black Owl - igen😊

6 gennaio 2023

De gjorde sig meget umage

Meget grundig i opmåling og montering hvor der blev en leveret en høj kvalitet.

Vi fik leveret i alt 6 døre hvor de 3 var med frostet glas og 3 med almindelig glas.

God oplevelse og et rigtig godt resultat

15 ottobre 2022

Hold jer væk!!

Hold jer væk ! De kan det hele inden de får pengene. Betalte dem for opmåling samt montering. alligevel bruger de 6 timer på at installere en dør som nu her over et år efter montering stadig ikke kan åbne 100 % op. De mener det er min skyld da mit loft er skævt , det var det sjovt nok også da målte op og hvem måler ikke den fulde åbning på en dør ?! - troede jeg betalte professionelle. Kan på ingen måder anbefale firmaet. Deres foreslåede løsning på problemet var at de troppede 3 mand op på min adresse - “tvang” New Yorker døren op hvilket resulterede i at puds faldt ned fra loftet samt en kæmpe dyb ridse i mit nye gipsloft. Deres ide til en løsning herpå - jeg skulle betale en af deres malere for at udbedre den skade de selv forvoldte! Venter stadig på en dør som rent faktisk kan åbne op

23 settembre 2022

Great service & high quality

We are so happy with our New Yorkers from Black Owl. They feel heavy and are excellent quality. The planning process was smooth with them coming with suggestions for iur soace, they did all the work from measuring the area, building the doors with our specifications (took only 6 weeks) and then installing. The service was excellent and we would definitley recommend their New Yorkers.

13 settembre 2022

Black Owl leverer 100%

Black Owl var punktlige, hurtige og overholdt alle aftaler om design og materialer. Vi er kun tilfredse og superglade for vores newyorkervindue :)

25 agosto 2022

Love our new New York wall

Love our new New York wall. From the moment we contacted Black Owl, they provided fast, detailed information about the wall and our options. Equally, they were always responsive and patient with our questions. The end product is just what we wanted.

11 agosto 2022

Høj kvalitet

Høj kvalitet, fair priser, svarer hurtigt og i det hele taget super service. Vi har lige fået monteret et par New Yorker skydedøre, og kan kun varmt anbefale Black Owl. Rigtig god oplevelse.

24 febbraio 2022

New Yorker dør

Vi har fået lavet en New Yorker dør til vores stue, som vi er rigtig glade for.
Hele processen fra start til slut og været en rigtig god oplevelse med en god kundeservice. Vi fik hurtig svar på spørgsmål og en hurtig levering og montering på trods af ferie og corona.
Vi vil gerne anbefale Black Owl til andre.

25 gennaio 2022

New yorkerdør

Fantastisk service. Super dygtige, grundige og omhyggelige medarbejder. Er fuldt ud tilfreds med min nye dør.

Kan kun anbefaledes.

-Fra Jylland.

21 gennaio 2022

New Yorker væg med skydedør.

En virkelig flot New Yorker væg med skydedør, der klæder stuen over al forventning.
Og det var nogle utrolig rare og behagelige montører, der var, at montere den.
Alt i alt en virkelig god service og et flot stykke arbejde.
Kan kun anbefales!

24 dicembre 2021

Så flot arbejde..

Super firma, virkelig god kvalitet og ordentlighed hele vejen igennem - fik døre og væg sat op i Århus af omhyggelige og søde mennesker.
Levering til tiden. Bedste anbefaling herfra.

3 ottobre 2021