Dettagli dell'azienda

2. Vetraio
  3. Impresa specializzata in ferro e acciaio
  4. Servizio di manifattura

Scritti dall'azienda

Din leverandør af skræddersyede, unikke ståldøre samt glasvægge i høj kvalitet. Vores specialfremstillede ståldøre og vægge er skabt til at give dit hjem eller din virksomhed et unikt og moderne udtryk, samtidig med at de tilfører et tidløst design.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har fået installeret en New Yorker…

Jeg har fået installeret en New Yorker væg op hjemme hos os af House of steel og jeg er ret glad for resultatet. Man kan både se og mærke, at det er lavet i rigtig god kvalitet det hele føles solidt og godt lavet.

Døren er helt lydløs, når man åbner og lukker den og væggen er faktisk også ret lydisolerende.

Derudover ser det bare super godt ud og passer perfekt ind. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

10 aprile 2026

Hej Musstafa,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det betyder utrolig meget. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og resultatet.

Tak for tilliden. Det har været en fornøjelse at levere jeres New Yorker væg.

Rigtig god dag.

Valutata 5 stelle su 5

God kvalitet og ærligt firma.

Flot produkt, god kvalitet. Et ærligt og serviceminded firma.

8 aprile 2026

Hej Mette,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det betyder rigtig meget. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og vores service.

Endnu en gang tak for tilliden. Det har været en fornøjelse.

Rigtig god dag.

Valutata 5 stelle su 5

Fra design processen til planlægning og…

Fra design processen til planlægning og eksekvering har det var en stor fornøjelse hele vejen igennem. Anders er optaget af at levere et højkvalitets design og produkt i tæt samarbejde med os. Vi er virkelig glade for resultatet og samarbejdet. Vi har fået den fedeste vinkælder 😀

4 marzo 2026

Hej Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder virkelig meget at høre. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer hele vejen fra de første designforslag til det færdige resultat.

Jeg er virkelig glad for, at I er blevet så tilfredse med vinkælderen. Tak for det gode samarbejde og for de pæne ord.

Anders
Houseofsteel.dk

Valutata 5 stelle su 5

Jeg stod akut og manglende 2 new Yorker…

Jeg stod akut og manglende 2 new Yorker døre som jeg havde bestilt fra en anden virksomhed. Jeg blev så brændt midt i et større renoveringsprojekts. Anders sørgede ikke desto mindre for en rigtig god pris, men producerede nogle endnu federe døre som jeg er mega glade for! Super god service og kontaktbar under hele processen! Kan klart anbefales! 🥳💪🏾

16 gennaio 2026

Hej Carlito,

Mange tak for de pæne ord og det glæder os i blev glad for dørene.

Ønsker dig en god dag.

Vinrum i topkvalitet

Anders fra House of Steel har været sublim i forløbet hvor vi har fået lavet en glasvæg til et vinrum. House of steel var den eneste leverandør på markedet som kunne levere løsningen med tætningslister som gør at rummet lukker tæt og danner et vakuum. Vi har fået installeret en luftpumpe som regulere temperaturen i vinrummet. Det havde ikke kunne lade sig gøre hvis løsningen ikke var i denne kvalitet.

Stor anbefaling, både når det kommer til service, kvalitet og pris.

19 dicembre 2025

Hej Simon,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det betyder rigtig meget. Endnu en gang tak for samarbejdet. Det har været en fornøjelse at lave projektet i det utroligt flotte udtryk.

Rigtig god weekend.

Valutata 3 stelle su 5

Blandede bolsjer

Fine produkter af høj kvalitet. Har fået installeret 6 elementer fra House of Steel til en pris på 150.000 + montering. Fantastisk markedsføring.

Men monteringen er ikke håndværksmæssigt i top. Vi har rettet op og justeret skæve døråbninger samt forskelle i højden på åbningerne. Senest er holdere ved gulv til skydedøre i et fast glasparti faldet af (limet på). Dette glasparti er skævt og vi piller det nu ned og vil forsøge at montere det hele som en fast glasvæg.

1 luglio 2025

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse. Den hjælper os meget i forhold til feedback og i vores bestræbelse på at være den bedste leverandør i branchen. Hos House of Steel er kvaliteten af vores produkter og niveauet af kundeservice det vigtigste. Vi bestræber os på at levere den bedste service til alle kunder, og det har vi også forsøgt i dit tilfælde.

Vi har dog et lidt andet syn på forløbet, end det du redegør for og vil derfor gerne supplere med vores oplevelse af projektet.

Projektet udviklede sig markant undervejs i tæt dialog, hvor både løsning og udførelse blev ændret flere gange for at imødekomme ønsker og finde den rigtige løsning. Det medførte et væsentligt større omfang end oprindeligt aftalt, som vi fra vores side valgte at håndtere uden at ændre den aftalte pris.

De dele der omtales som “holdere”, er afdækningsprofiler til topskinnerne på vores skydedøre. De monteres fast med skruer i forborede huller og kan derfor ikke falde af. Hvis der opstår udfordringer efter aflevering, hører vi meget gerne om det, så vi får mulighed for at udbedre det.

Ved afleveringen gennemgik vi projektet sammen, og der blev her givet udtryk for tilfredshed med resultatet. Eventuelle efterfølgende justeringer havde vi meget gerne taget dialogen om direkte.

Vi står altid på mål for vores arbejde og vores produkter og tager feedback seriøst også når der er uenighed om oplevelsen.

Over al forventning!

Jeg vidste ikke at man kunne blive så forelsket i en dør - men her er vi…

I forbindelse med renoveringen af vores stue hjalp Anders os med at designe en New Yorker-væg, der passer perfekt til vores hjem. Resultatet er blevet virkelig flot – det åbner rummet op og har givet både mere plads og naturligt lys!

Vi er fra starten blevet mødt med super god service fra teamet.
Varm anbefaling herfra - tusind tak Anders!

18 novembre 2025

Hej Agnes,

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det skønt at høre, at I er blevet så glade for jeres nye New Yorker-væg. Det betyder virkelig meget for os, at resultatet lever op til jeres forventninger.

Tak for det gode samarbejde og de varme ord om vores service. Det sætter vi stor pris på.

Rigtig god dag til jer og glædelig jul.

Valutata 5 stelle su 5

Anders Glarborg kan sit kram.

Simpelthen den bedste oplevelse og slutresultat af House Of Steel. Anders har gennem hele procesforløbet samt efterfølgende, været en klippefast og serviceminded ung mand, som har guidet os i gennem 2 projekter. Fruen er happy og jeg har fået fred, men også et pænere walk in område samt mellemgang på parcellen.

10 ottobre 2025

Hej Abdullah,

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder virkelig meget at høre, at både processen og slutresultatet har været en god oplevelse for jer.

Tak for et rigtig godt samarbejde. Det var en fornøjelse, at arbejde med jer.

Valutata 5 stelle su 5

Vores nye flotte new Yorker dør

Vi har haft en rigtig god oplevelse med House of Steel i forbindelse med vores lydisolerende New Yorker dør til stuen. Anders fulgte os hele vejen med kompetent rådgivning, hvilket gjorde processen tryg og overskuelig. Resultatet lever fuldt ud op til vores forventninger. Døren er både smuk og i virkelig god kvalitet. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger og har allerede planer om at bruge House of Steel til fremtidige projekter.

16 settembre 2025

Hej Laura,

Tusind tak for jeres fine anmeldelse! Det glæder mig, at processen har været tryg og at rådgivningen hjalp jer godt på vej. Fantastisk at høre, at jeres nye lydisolerende New Yorker-dør lever op til forventningerne i både udseende og kvalitet.

Tak for den varme anbefaling og glædelig jul til jer!

Det rette valg for os

Ved første øjekast, da vi så deres tynde stålprofiler, vidste vi med det samme, at House of Steel var det rette valg. Kvaliteten og lydisoleringen på deres ståldøre var præcis hvad vi havde ledt efter. De hjalp os med at få de smukkeste skræddersyede døre til vores hus. Et fantastisk samarbejde og en virkelig god service. Mange tak!

15 novembre 2024

Risposta di House of Steel ApS

Tak for din anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at vores stålprofiler og lydisolering levede op til jeres forventninger.
Det har været en fornøjelse at samarbejde med jer, og vi sætter stor pris på jeres tillid til os.

Rigtig godt nytår!

Bedste hilsner,

Super tilfreds!

Lydisoleret New Yorker-væg
Jeg valgte House of Steel til at etablere en New Yorker-væg i mit soveværelse, og det har været en rigtig fin oplevelse. Mit vigtigste krav var lydisolering og at den skulle laves på specialmål. Der var kombineret med fokus på detaljer og det har House of Steel leveret.
Døren blev designet præcis efter mine ønsker både i forhold til design og lydisolering. Resultatet er helt i top, og jeg er yderst tilfreds.

2 dicembre 2024

Hej Marcus,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at vi kunne opfylde dine ønsker om en lydisoleret New Yorker-væg med fokus på detaljer og specialmål. Det betyder meget for os og tak for et godt samarbejde.

Rigtig godt nytår til dig!

Anders. Houseofsteel.dk

Dejlig oplevelse

Efter mange dialoger med forskellige firmaer om en specialdesignet skydedør, valgte vi House of Steel, og det viste sig at være den helt rigtige beslutning. Fra starten blev vi guidet professionelt gennem hele processen, og 6 uger senere stod vi med en smuk skydedør i højeste kvalitet og med soft close-funktion. Vi er utrolig tilfredse med resultatet og kan varmt anbefale House of Steel til alle, der ønsker kvalitet.

6 dicembre 2024

Hej Joakim,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de rosende ord! Vi er glade for, at I valgte os til jeres specialdesignede skydedør, og at vi kunne leve op til jeres forventninger.

Det betyder meget for os at høre, at I følte jer godt guidet gennem processen, og at I er tilfredse med den færdige dør – især med soft close-funktionen, som vi ved, gør en stor forskel i hverdagen.

Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og håber, at I får stor glæde af den.

Ønsker dig en dejlig dag og godt nytår.

Great quality sliding doors

We had an excellent experience with House of Steel. The service was pleasant, and the delivery was fast.

Our sliding doors for the living room were custom-made to our design, complete with a specially designed handle that we absolutely love!

5-stars from us here in Kongens Lyngby!

27 dicembre 2024

Dear Oliver,

Thank you for your kind words and 5-star review! We’re happy that you love your custom-made sliding doors and the specially designed handle.

It was a pleasure working with you, and we wish you and your family a wonderful New Year!

Best regards,

unikt vinrum i stål

Vi ønskede os et unikt vinrum i stål og havde en god snak med Anders, som kunne opfylde vores krav og de ønskede detaljer. Vi står nu med det flotteste og mest funktionelle vinrum, der overgik vores forventninger. Kvaliteten og detaljerne er i særklasse.

Vi kan på det varmeste anbefale House of Steel til alle, der søger et skræddersyet vinrum i termoglas.

18 dicembre 2024

Hej Ashkan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at vi har kunnet opfylde jeres ønsker og levere et vinrum, der har gjort jer glade og tilfredse.

Vi sætter stor pris på jeres anbefaling. Og det var en fornøjelse at arbejde sammen med jer, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis I får brug for os igen i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk flot væg - en god oplevelse

Jeg har netop fået installeret en flot hvid new yorker væg med dør ind til mit soveværelse. Jeg er enormt tilfreds med resultatet og forløbet med House of Steel har været informativt og yderst professionel. De er altid hurtige til at svare. Jeg giver mine varmeste anbefalinger og jeg vil til enhver tid, vælge House of Steel igen.

8 febbraio 2024

Hej,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du er tilfreds med det projekt, vi har installeret til dig. Hos House of Steel bestræber vi os altid på at levere en informativ og professionel oplevelse, og det betyder meget for os at få bekræftet, at vi har levet op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på anbefalinger og ser frem til at være til tjeneste igen, hvis du skulle få brug for det.

Jeg har brugt House of Steel til skydedørs element

Jeg har brugt House of Steel til et projekt, og har kun rosende ord om dem.
De var gode i kommunikationen i den indledende fase, og løsnings orienteret omkring diverse muligheder og faglig kompetente undervejs. Og produktet lever fuldt op til mine forventninger i udtryk og funktion.
De bedste anbefalinger herfra og jeg vil klart bruge dem igen.
Jacob Pedersen

3 novembre 2023

Hej Jacob ,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med vores kommunikation, løsningsorienterede tilgang og det færdige resultat af skydedørene.

Vi sætter pris på dine rosende ord og ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Har fået den flotteste new yorker væg…

Har fået den flotteste new yorker væg op i min klinik. Den er perfekt lavet og sat op. Har kun haft en god oplevelse af hele forløbet og kan varmt anbefale firmaet til andre.

7 novembre 2023

Hej

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den new yorker væg, vi har installeret i din klinik. Det er altid dejligt at vide, at vores arbejde opfylder dine forventninger.

Vi havde fornøjelsen af House of Steel

Vi havde fornøjelsen af House of Steel, da vi ønskede specialfremstillede vinduer til vores hjem. kommunikationen var fremragende, og de forstod vores tanker og ideer. Håndværket og kvaliteten af de færdige vinduer er rigtig godt og vi er meget tilfredse og vil varmt anbefale til alle. Tak for en fantastisk service!

3 ottobre 2023

Hej Jannik,
Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores kommunikation, håndværk og kvalitet. Det betyder rigtig meget for os. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Valutata 5 stelle su 5

Super service og fantastisk resultat

God service fra start til slut, leveringstiden var lidt længere end forventet men helt klart ventetiden værd. Vi har ikke en finger at sætte på noget ellers.

Vi benytter House of steel igen 👍

24 agosto 2023

Hej Andreas,
Mange tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service og det endelige resultat.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più