Vi valgte at få lavet endnu en New Yorker dør, denne gang indtil vores walk in closet. Resultatet er som sidst, utroligt gennemført, solidt og flot. Det flatter rummet, og giver det en subtil bala... Leggi di più

Super flotte døre, vi har netop fået monteret 3 nye døre, de er SÅ flotte. Hos Innsteel får du den “rigtige” New Yorker dør, lavet i Danmark af en smed, det er ægte håndværk. Fantastisk kvalitet og... Leggi di più

Vi har fået lavet den smukkeste glasvæg i vores hjem af InnSteel. Vi kom med en drøm, et lille håndtegnet skitsepapir og et moodboard og står nu med et resultat, der overgår alt, hvad vi havde tu... Leggi di più

Informazioni fornite da varie fonti esterne

INNOVATION IS OUR CORE WE TRANSFORM YOUR DREAMS INTO REALITY InnSteel er din professionelle samarbejdspartner, når det kommer til løsninger i stål – enten om du handler som privatperson eller i erhvervssammenhæng. Vi hjælper dig med opmåling samt materialevalg, så du får den optimale løsning. Hos InnSteel lægger vi stor vægt på kvalitet, så vores kunder får den bedste oplevelse fra start til slut.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Service i verdensklasse

Service i verdensklasse.
Alt lige fra kommunikation og opmåling, til montering og det endelige resultat, er absolut fremragende.
Vi elsker vores nye væg/dør, og kvaliteten er så lækker.
Innsteel kan kun anbefales.
Vi takker❤️

16 dicembre 2025

jeg sammenlignede med stort set alle på…

jeg sammenlignede med stort set alle på markedet, de havde den bedste pris og var super hurtige i processen til at give en kompetent guidning uden at gøre det kompliceret. Montører var ligeledes ekstremt flinke og behagelige - rydder op efter sig selv og laver et flot stykke arbejde.

Alt i alt kunne det ikke være meget bedre. De havde en forkert del med da de skulle montere, undskyldte mange gange og spurgte om de kunne komme dagen efter om morgenen. Fejl kan ske, men når man er ydmyg omkring det og fixer det med det samme, så kan jeg ikke bede om mere.

Tak for samarbejdet, det har været en fornøjelse.

11 dicembre 2025

Den smukkeste glasvæg – og en oplevelse i særklasse

Vi har fået lavet den smukkeste glasvæg i vores hjem af InnSteel.
Vi kom med en drøm, et lille håndtegnet skitsepapir og et moodboard og står nu med et resultat, der overgår alt, hvad vi havde turdet håbe på.

Det har været en sand fornøjelse at arbejde med et firma, der leverer fra start til slut, og hvor både kvaliteten og den personlige kontakt er i absolut topklasse.

De varmeste og mest hjertelige anbefalinger fra os til InnSteel.

10 dicembre 2025

Produkter i høj kvalitet

God dialog fra starten, overholder alle aftaler og så er det et fantastisk produkt i høj kvalitet. De to New Yorker vægge vi har fået sat op er passer perfekt ind i vores rum. God forståelse for vores behov.

9 ottobre 2025

En helt fantastisk oplevelse fra start…

En helt fantastisk oplevelse fra start til slut! Meget professionel og venlig vejledning hele vejen igennem. Og slutproduktet er blevet lige, som vi ønskede os. Vi vil anbefale alle at tage kontakt til Innsteel, hvis de ønsker et flot produkt fra et superfirma. Vores kontaktperson var Brian Jørgensen.
Tak! Lone og Bjarne - Fanø

6 ottobre 2025

Newyorker-glasvæg

Vi har fået den flotteste newyorker-dør/glasvæg i vores stue. Efter at have kontaktet Innsteel kom der hurtigt en ud og målte op, og få timer efter havde vi et tilbud. Vi er så glade for resultatet. Derudover var det den samme virkelig søde og vejledende montør ude, og han skabte tryghed og overblik over resultatet, inden det var færdigt - vi kan kun anbefale firmaet 🌻

10 settembre 2025

Høj kvalitet

Insteel har leveret en new yorker væg med dør lige efter vores mål. God dialog og kvalitetsarbejde hele vejen igennem. Kan klar anbefales.

9 settembre 2025