Valutata 1 stelle su 5

Enige jaren in het bezit van een tweetal Shell Recharge tags. Handig als je in het buitenland wilt laden met je electrische auto. Echter blijken beiden tags zonder bericht gedeactiveerd te zijn. Erg... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Klanten service is de aller slechtste die ik ooit heb gezien. Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen via de chat maar daar word ik soms gewoon uitgegooid als ik te lang in de wachtrij st... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Klantenservice is vrijwel onbereikbaar. Als je iemand aan de lijn krijgt, krijg je tegenstrijdige informatie. Klachtenformulieren worden niet beantwoord. Dit alles nadat ze zélf wilden dat je over zou... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Azienda di fornitura del gas
  2. Fornitore di energia
  3. Fornitore di energia pulita

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Nieuws, informatie en algemene updates Shell in Nederland Klantenservice: shellstation@shell.com of bel 0900–202 2710 https://t.co/B2QNtircUM

• Carel van Bylandtlaan 30, 2596 HR, Den Haag, Paesi Bassi

3 stelle
2 stelle
1 stella

Wat een canker bedrijf

Wat een chanker bedrijf, hebben zowat de monopoly met elektrisch laden in Nederland, maar bijna elke snellaadpunt doet het niet. Service nummer krijg je alleen maar autisten aan de lijn die je niet kunnen helpen omdat ze niet begrijpen wat een postcode in nederland is. Alle nummers op de paal in de regen opgenoemd “I’m sorry I can’t find where your charging tower is” ja maar leuk dan dat jullie buitenlanders aannemen voor klantenservice maar dan kan je net zo goed geen klantenservice hebben als bedrijf.

11 novembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Shell is een prima bedrijf, als ik de website mag geloven.

Shell is een prima bedrijf, als ik de website mag geloven. Nee maar serieus een van de slechtste k u t bedrijven de wereld. Wist als eersten van klimaatverandering en hebben er letterlijk niks aan gedaan. En zijn zogenaamd bezig met vergroening terwijl ze graaien en nog steeds de wereld naar de t e r i n g helpen. Een van de kuste bedrijven van de wereld, misschien wel nummer 1.

8 ottobre 2023

Waardeloos noodnummer Shell recharge

Mijn laadkabel zat vast in de laadpaal. Het noodnummer was niet inwerking, na 1,5 minuten werd de verbinding verbroken.
Volgende dag gebeld, technische service zou gaan kijken en de kabel eventueel opsturen.
Inmiddels is de kabel dus verdwenen!
Schade is ruim 600,00 euro !!!

21 settembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Na een volle tank even pauze

Na een volle tank even pauze, heerlijke broodjes. Achter shop was een parkeerhaven buiten met bankje waar we de broodjes lekker oppeuzelden. Samen met een meneer die zijn auto aan het opladen was kregen we heerlijke cappuccino lekker hoor na lange rit rijden. Hartelijk dank Tankstation Klok Schutstraat 187 CE Hoogeveen

8 giugno 2023

OPGEPAST WAARSCHUWING.

OPGEPAST WAARSCHUWING.
Ben al sinds december 2022 aan het wachten op de factuur van mijn tankbonnetjes.Heb al meer dan 10X contact gehad met de klantenzone die zeggen dat ze er zelfs niets kunnen aan doen want blijkbaar werkt shell met een externe firma om de facturen te maken.(wat ik wel geloof) Dit gaat over tanken in Shell express tankstations waar geen bemanning is te Belgie.

19 dicembre 2022
Valutata 2 stelle su 5

Het gaat om Shell De Slaag in Hoogland.

Het gaat om Shell De Slaag in Hoogland.

Even een tussenstop vanaf Schiphol. Personeel verschuilt zich achter de Deli2Go rolluik (deze zou om 06:00 open gaan) uiteindelijk bij het roepen aan het loket komt er een jongeman te voorschijn. Hij moet de dame vd Deli2Go erop attenderen dat het ondertussen 06:05 is en er meerdere mensen wachten op een broodje. Tot iedereens teleurstelling zijn er alleen croissants beschikbaar en geen verse belegde broodjes. De dienstdoende dame geeft aan dat dit pas vanaf 07:00 beschikbaar is. Bizar. Dan maar een koffie, want ik heb een nog een toiletgebruik voucher van €0,50,-. Een kleine koffie met de korting van de voucher eraf is €2,20,- en is niet veel groter dan een espresso. Terwijl een kleine koffie via de bonen apparaat €2,50,- is. Vreemd. Toiletten waren wel netjes.

3 maggio 2023

Shell parasiet

Shell alsjeblieft, kap met die onnozer tv reclames waarin jullie pretenderen het beste voor te hebben met de wereld en de planeet.
Ik zie jullie als graaiers en parasieten die als enige waarde hebben het vergaren als geld tbv bonussen en aandeelhouders value.
Neem een keer je verantwoordelijk. Je weet best wel wat op lange termijn nodig is om ook de komende eeuw de mensheid te dienen

17 marzo 2023
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb een shell recharge sleutel en…

Ik heb een shell recharge sleutel en wil deze overeenkomst m.i.v. 17.2.2023 stopzetten. Het hele elektrische auto avontuur is een debacle geworden.overgestapt naar een gewone benzne auto.

Beëindiging elektrische lease-auto en boete kost mij €6400! Mer dank aan de ronkende verhalen van Shell dat je “overal” kunt opladen. Dat is niet zo! De dekking is abominabel. Ik wacht wel 5 jaar voordat ik een nieuwe auto aanschaf. Mocht u de boete willen betalen hou ik mij aanbevolen.

J.Jansen,
Aerdenhout

11 febbraio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Geen invalidetoilet voor mijn vrouw

Geen invalidetoilet voor mijn vrouw, mijn gezin baalt hier van. Personeel is super behulpzaam. Eigenaar denkt aan de 70 cent ook al zoiets van dit immoreel bedrijf. Walgelijk dat dit nog bestaat. Echt zo verdrietig. Doe hier iets aan!!

Shell tankstation Dorpshellen.

25 dicembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

dit is bij verre het meest moraal slechte bedrijf waar ik van weet

over shell kan ik geen positief woord laten allereerst vernietigen ze momenteel Nigeria want met behulp van een corrupte regeren wisten ze het voor elkaar te krijgen controle te krijgen over het olievervoer en het leger van Nigeria het olievervoer onderhouden ze slecht waardoor er vaak olielekkingen plaatsvinden die het water, de landbouwgrond en de oorspronkelijke natuur van Nigeria vergiftigen. door de hongersnood en het vergiftige water die shell heeft veroorzaakt komen er natuurlijk protesten maar Shell heeft duidelijk gemaakt dat zij geen probleem hebben met mensen te vergiftigen dus het is niet verbazingwekkend als er wordt geprotesteerd in Nigeria dan wordt daar vaak met veel bloed een einde aan wordt gemaakt door het Nigeriaanse leger onder orders van Shell.

Op het punt van klimaat is Shell ook niet zo goed maar Shell probeerd door propaganda en door te inversteren in groene energie, natuurlijk niet voor het klimaat maar voor toekomstig geld, hun echte uitstoten op te bergen.

Shell heeft de verandwoordelijkheid voor het uitbetalen van de Groningers voor de schade van de huizen die geleden hebben onder de aardbevingen door de gasvelden onder Gronningen maar de mensen uit groningen krijgen alleen betaald wat de huizen waard zijn nadat de aardbevingen grotendeels gestopt zijn wat die huizen natuurlijk niet echt waard meer zijn.

Doordat miljoenen mensen lijden onder de lust naar geld van Shell kan ik dit bedrijf niet hoger geven dan een 1.

9 settembre 2022
Valutata 3 stelle su 5

Nemen geen gekochte producten retour..

Waarom kan je niet een product terug brengen met een bonnetje dat nog geen 3dagen oud is en de verpakking van de motorolie 5W40 nog helemaal gesloten is.. dit overkwam mij bij het tankstation in Doetinchem (Fokko Meijer).. dit was wel een teleurstelling terwijl je volgens mij verplicht bent het retour te nemen als het nog geen 10dagen oud is...

9 agosto 2022
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più