Enige jaren in het bezit van een tweetal Shell Recharge tags. Handig als je in het buitenland wilt laden met je electrische auto. Echter blijken beiden tags zonder bericht gedeactiveerd te zijn. Erg... Leggi di più
Klanten service is de aller slechtste die ik ooit heb gezien. Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen via de chat maar daar word ik soms gewoon uitgegooid als ik te lang in de wachtrij st... Leggi di più
Monique en Lars hebben mij heel goed geholpen! Mijn halve baquette tonijnsalade was erg lekker!
Klantenservice is vrijwel onbereikbaar. Als je iemand aan de lijn krijgt, krijg je tegenstrijdige informatie. Klachtenformulieren worden niet beantwoord. Dit alles nadat ze zélf wilden dat je over zou... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Nieuws, informatie en algemene updates Shell in Nederland Klantenservice: shellstation@shell.com of bel 0900–202 2710 https://t.co/B2QNtircUM
Carel van Bylandtlaan 30, 2596 HR, Den Haag, Paesi Bassi
- shell.nl
Le persone hanno visualizzato anche
Wat een canker bedrijf
Wat een chanker bedrijf, hebben zowat de monopoly met elektrisch laden in Nederland, maar bijna elke snellaadpunt doet het niet. Service nummer krijg je alleen maar autisten aan de lijn die je niet kunnen helpen omdat ze niet begrijpen wat een postcode in nederland is. Alle nummers op de paal in de regen opgenoemd “I’m sorry I can’t find where your charging tower is” ja maar leuk dan dat jullie buitenlanders aannemen voor klantenservice maar dan kan je net zo goed geen klantenservice hebben als bedrijf.
Slechte service
Slechte service, onbeleefd en respectloos personeel.
Shell is een prima bedrijf, als ik de website mag geloven.
Shell is een prima bedrijf, als ik de website mag geloven. Nee maar serieus een van de slechtste k u t bedrijven de wereld. Wist als eersten van klimaatverandering en hebben er letterlijk niks aan gedaan. En zijn zogenaamd bezig met vergroening terwijl ze graaien en nog steeds de wereld naar de t e r i n g helpen. Een van de kuste bedrijven van de wereld, misschien wel nummer 1.
Waardeloos noodnummer Shell recharge
Mijn laadkabel zat vast in de laadpaal. Het noodnummer was niet inwerking, na 1,5 minuten werd de verbinding verbroken.
Volgende dag gebeld, technische service zou gaan kijken en de kabel eventueel opsturen.
Inmiddels is de kabel dus verdwenen!
Schade is ruim 600,00 euro !!!
Shell de hakkelaar
Shell de hakkelaar
Personeel heeft een grote bek luisteren niet
Super slecht
👎🏻
Spijt van me bestelling.
Wat een asociale bende
Na een volle tank even pauze
Na een volle tank even pauze, heerlijke broodjes. Achter shop was een parkeerhaven buiten met bankje waar we de broodjes lekker oppeuzelden. Samen met een meneer die zijn auto aan het opladen was kregen we heerlijke cappuccino lekker hoor na lange rit rijden. Hartelijk dank Tankstation Klok Schutstraat 187 CE Hoogeveen
Klacht ingediend na 2 maanden nog niks…
Klacht ingediend na 2 maanden nog niks vernomen
OPGEPAST WAARSCHUWING.
OPGEPAST WAARSCHUWING.
Ben al sinds december 2022 aan het wachten op de factuur van mijn tankbonnetjes.Heb al meer dan 10X contact gehad met de klantenzone die zeggen dat ze er zelfs niets kunnen aan doen want blijkbaar werkt shell met een externe firma om de facturen te maken.(wat ik wel geloof) Dit gaat over tanken in Shell express tankstations waar geen bemanning is te Belgie.
Het gaat om Shell De Slaag in Hoogland.
Het gaat om Shell De Slaag in Hoogland.
Even een tussenstop vanaf Schiphol. Personeel verschuilt zich achter de Deli2Go rolluik (deze zou om 06:00 open gaan) uiteindelijk bij het roepen aan het loket komt er een jongeman te voorschijn. Hij moet de dame vd Deli2Go erop attenderen dat het ondertussen 06:05 is en er meerdere mensen wachten op een broodje. Tot iedereens teleurstelling zijn er alleen croissants beschikbaar en geen verse belegde broodjes. De dienstdoende dame geeft aan dat dit pas vanaf 07:00 beschikbaar is. Bizar. Dan maar een koffie, want ik heb een nog een toiletgebruik voucher van €0,50,-. Een kleine koffie met de korting van de voucher eraf is €2,20,- en is niet veel groter dan een espresso. Terwijl een kleine koffie via de bonen apparaat €2,50,- is. Vreemd. Toiletten waren wel netjes.
Vandaag een goede dag en dan ook nog…
Vandaag een goede dag en dan ook nog eens zo'n vriendelijk personeel! De prijzen mogen wel wat lager maar verder niets op aan te merken
Shell parasiet
Shell alsjeblieft, kap met die onnozer tv reclames waarin jullie pretenderen het beste voor te hebben met de wereld en de planeet.
Ik zie jullie als graaiers en parasieten die als enige waarde hebben het vergaren als geld tbv bonussen en aandeelhouders value.
Neem een keer je verantwoordelijk. Je weet best wel wat op lange termijn nodig is om ook de komende eeuw de mensheid te dienen
Elk uur leugens
Elk uur leugens
We moeten veranderen
En dat willen WE
Bemoei je met je eigen leven kneus
Ik heb een shell recharge sleutel en…
Ik heb een shell recharge sleutel en wil deze overeenkomst m.i.v. 17.2.2023 stopzetten. Het hele elektrische auto avontuur is een debacle geworden.overgestapt naar een gewone benzne auto.
Beëindiging elektrische lease-auto en boete kost mij €6400! Mer dank aan de ronkende verhalen van Shell dat je “overal” kunt opladen. Dat is niet zo! De dekking is abominabel. Ik wacht wel 5 jaar voordat ik een nieuwe auto aanschaf. Mocht u de boete willen betalen hou ik mij aanbevolen.
J.Jansen,
Aerdenhout
Werkelijk een schande dat Shell de buit…
Werkelijk een schande dat Shell de buit binnenhaalt nu zoveel mensen met een laag inkomen in de kou zitten.Ik tank niet meer bij Shell.
Schandelijk hoe shell de winst van 35…
Schandelijk hoe shell de winst van 35 miljard verdedigt met een laf argument dat er in Libanon minder energie is.. en dat ze de wereld moeten voorzien van energie..
Geen invalidetoilet voor mijn vrouw
Geen invalidetoilet voor mijn vrouw, mijn gezin baalt hier van. Personeel is super behulpzaam. Eigenaar denkt aan de 70 cent ook al zoiets van dit immoreel bedrijf. Walgelijk dat dit nog bestaat. Echt zo verdrietig. Doe hier iets aan!!
Shell tankstation Dorpshellen.
dit is bij verre het meest moraal slechte bedrijf waar ik van weet
over shell kan ik geen positief woord laten allereerst vernietigen ze momenteel Nigeria want met behulp van een corrupte regeren wisten ze het voor elkaar te krijgen controle te krijgen over het olievervoer en het leger van Nigeria het olievervoer onderhouden ze slecht waardoor er vaak olielekkingen plaatsvinden die het water, de landbouwgrond en de oorspronkelijke natuur van Nigeria vergiftigen. door de hongersnood en het vergiftige water die shell heeft veroorzaakt komen er natuurlijk protesten maar Shell heeft duidelijk gemaakt dat zij geen probleem hebben met mensen te vergiftigen dus het is niet verbazingwekkend als er wordt geprotesteerd in Nigeria dan wordt daar vaak met veel bloed een einde aan wordt gemaakt door het Nigeriaanse leger onder orders van Shell.
Op het punt van klimaat is Shell ook niet zo goed maar Shell probeerd door propaganda en door te inversteren in groene energie, natuurlijk niet voor het klimaat maar voor toekomstig geld, hun echte uitstoten op te bergen.
Shell heeft de verandwoordelijkheid voor het uitbetalen van de Groningers voor de schade van de huizen die geleden hebben onder de aardbevingen door de gasvelden onder Gronningen maar de mensen uit groningen krijgen alleen betaald wat de huizen waard zijn nadat de aardbevingen grotendeels gestopt zijn wat die huizen natuurlijk niet echt waard meer zijn.
Doordat miljoenen mensen lijden onder de lust naar geld van Shell kan ik dit bedrijf niet hoger geven dan een 1.
Top bedrijf..heb hun aandelen als hedge…
Top bedrijf..heb hun aandelen als hedge tegen de inflatie werkt perfect..sta te lachen als ik tank mijn diesel betaal ik met mijn Dividend en met hun koers winst ga ik op vakantie
Nemen geen gekochte producten retour..
Waarom kan je niet een product terug brengen met een bonnetje dat nog geen 3dagen oud is en de verpakking van de motorolie 5W40 nog helemaal gesloten is.. dit overkwam mij bij het tankstation in Doetinchem (Fokko Meijer).. dit was wel een teleurstelling terwijl je volgens mij verplicht bent het retour te nemen als het nog geen 10dagen oud is...
lage terugleververgoeding zonnestroom
biedt een extreem lage terugleververgoeding voor opgewekte stroom, schandalig en verkoopt deze door voor het veelvoudige aan andere klanten, ga hier niet mee in zee en sluit af bij het veel goedkopere samenom.nl Dit is pure machtsmisbruik
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.