SEF Energi Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Det absolut værste elselskab, jeg har oplevet. Jeg havde SEF Energi i 3-4 år, før jeg skiftede til Andel Energi. Kort efter blev jeg ringet op af SEF og vitterligt chikaneret om at de gerne vil... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kontaktede SEF for hjælp til dokumentation for forbrug, og fik ret hurtigt mailsvar, men -ved ikke hvor fejlen var- kunne ikke se de vedhæftede filer. Ringede, kort ventetid, utrolig sød medarbejde... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hej SEF Jeg bestilte ladestander hos jer og I kunne levere hurtigt og indenfor en uge. God service hele vejen igennem fra bestilling til installation, samt pænt udført arbejde håndværksmæssigt. Dy... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En rigtig god oplevelse. Da vi stod overfor at skulle købe en ladestander var det naturligt at henvende os til SEF,da vi gennem mange år har været bruger. Vi blev mødt af søde og imødekommende medarb... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Produttore di energia elettrica
  2. Stazione di ricarica per veicoli elettrici
  3. Fornitore di energia pulita

Informazioni su SEF Energi

Scritti dall'azienda

SEF Energi

SEF Energi er leverandør af el, ladeløsninger til el- og hybridbiler, smart home-produkter og naturgas.

Vi er en del af SEF – en energikoncern med mange aktiviteter, der leverer løsninger inden for et bredt område af energi, varme og kommunikation.

Hos SEF Energi vil vi være et fyrtårn for den grønne omstilling. Vi vil bidrage til rationel anvendelse af energi, så vi kan være med til at forebygge klimaforandringer og skabe en bedre verden for kommende generationer. Vi tror på, at vi sammen med vores kunder kan gøre en forskel.

Kontakt os
Kig forbi vores kundecenter på Fåborgvej 44 i Svendborg, og få personlig betjening af en af vores rare kundeservicemedarbejdere.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf. 62 20 11 20 eller sende en mail til os på sef-kundeservice@sef.dk

Åbningstider

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

God oplevelse

God oplevelse
Jeg ønsker I godt nytår

Hej Sardine,

Vi er glad for du har haft en god oplevelse hos os.

Rigtig godt nytår til dig også.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og venlig hjælp i forbindelse…

Hurtig og venlig hjælp i forbindelse med overgang til varmepumpe

1 settembre 2023

Hej Viggo,

Tak for din kommentar.

Vi gør meget ud af at yde en god kundeservice hver gang. Vi er derfor meget glade for at du er tilfreds med vores medarbejdere i kundeservice.

Valutata 5 stelle su 5

Altid god service og virker som en sund…

Altid god service og virker som en sund forretning, kun +++ herfra

Hej Jørgen,

Valutata 3 stelle su 5

Bestilte variabel strøm

Bestilte variabel strøm, men for at få det billigst måtte jeg vælge at give tilskud til nogle dyr. Og da jeg har solceller kan jeg stadig kun få årsafregning. Det er lidt svært at huske hvornår strømmen var billig et pr efter. Ikke tilfredsstillende.

Svar fra Sef giver ikke forklaring på årsafregning for solcelleejere med variabel pris!

Hej Peder,

Tak for din kommentar.

Vi har sammensat forskellige elprodukter i vores portefølje. Det kan være forskelligt fra kunde til kunde hvilket produkt som bedst passer til ens forbrug.

Hvis du har en variabel elaftale kan du løbende følge elpriserne her: https://sefenergi.dk/privat/el/el-aftaler/

Priserne er timebaseret og er uafhængige af om du har solceller eller ej.

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Mvh

Valutata 5 stelle su 5

Høflig og venlig betjening altid gode…

Høflig og venlig betjening altid gode og konstruktive svar.
Drift sikker og altid strøm til tiden :-)

Hej Lars,

Valutata 5 stelle su 5

Vi har altid benyttet os af sefenergi…

Vi har altid benyttet os af sefenergi og er meget tilfreds. Altid god service og behandling når vi ringer.

Hej Anne Merete,

Støtter de lokale

Blev kontaktet af en venlig stemme der hørte på hvad jeg havde en mening om, og ikke som andre der bare lirrer en salgstale af og som ender med at sige " ja hvis du ikke gider spare penge så hej hej".
Vi vil også gerne støtte vores lokalområde
Glædelig jul og godt nytår til SEF .
Mvh Kim Hansen

18 agosto 2023

Hej Charlotte,

Tak for din kommentar.

I SEF Energi har vi også styr fokus på at støtte lokale foreninger og kulturen i det sydfynske. Vi er glade for at du støtter lokalt ved at støtte os.

Glædelig jul og godt nytår.

Valutata 5 stelle su 5

Det er godt for vores ledninger det…

Det er godt for vores ledninger det giver spænding godt for elektronisk isenkram det giver varme og støder.
Glædelig jul og godt nytår 🌲 🎅 🤶 👋

Hej Bent,

Tak for din kommentar.

Vi er glade for at du er glad for vores spænding.

Glædelig jul og godt nytår.

Christian/ SEF Energi

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più