SEF Energi Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Det absolut værste elselskab, jeg har oplevet. Jeg havde SEF Energi i 3-4 år, før jeg skiftede til Andel Energi. Kort efter blev jeg ringet op af SEF og vitterligt chikaneret om at de gerne vil... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kontaktede SEF for hjælp til dokumentation for forbrug, og fik ret hurtigt mailsvar, men -ved ikke hvor fejlen var- kunne ikke se de vedhæftede filer. Ringede, kort ventetid, utrolig sød medarbejde... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hej SEF Jeg bestilte ladestander hos jer og I kunne levere hurtigt og indenfor en uge. God service hele vejen igennem fra bestilling til installation, samt pænt udført arbejde håndværksmæssigt. Dy... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En rigtig god oplevelse. Da vi stod overfor at skulle købe en ladestander var det naturligt at henvende os til SEF,da vi gennem mange år har været bruger. Vi blev mødt af søde og imødekommende medarb... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Produttore di energia elettrica
  2. Stazione di ricarica per veicoli elettrici
  3. Fornitore di energia pulita

Informazioni su SEF Energi

Scritti dall'azienda

SEF Energi

SEF Energi er leverandør af el, ladeløsninger til el- og hybridbiler, smart home-produkter og naturgas.

Vi er en del af SEF – en energikoncern med mange aktiviteter, der leverer løsninger inden for et bredt område af energi, varme og kommunikation.

Hos SEF Energi vil vi være et fyrtårn for den grønne omstilling. Vi vil bidrage til rationel anvendelse af energi, så vi kan være med til at forebygge klimaforandringer og skabe en bedre verden for kommende generationer. Vi tror på, at vi sammen med vores kunder kan gøre en forskel.

Kontakt os
Kig forbi vores kundecenter på Fåborgvej 44 i Svendborg, og få personlig betjening af en af vores rare kundeservicemedarbejdere.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf. 62 20 11 20 eller sende en mail til os på sef-kundeservice@sef.dk

Åbningstider

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Altid god service

2 giugno 2025

Hej Danni

Det er for mig vigtigt

Det er for mig vigtigt, at mit El selskab støtter lokalt + er let at få forståelig hjælp fra, og har overkommelige priser…
Derfor har jeg SEF og anbefaler dem gerne til andre…

28 maggio 2025

Hej

Valutata 1 stelle su 5

godt hvis man kan lide 💩

hvis man kunne give 0 ville jeg det, l*rte reklamer aldrig vis dem igen. seriøst en crime at bruge dem. hver gang jeg ptøver at kigge på noget popper den op umuligt det lovligt. KUN heres reklamer seriøst fup. håber det værste for jer

17 maggio 2025

Hej
Vi er meget i tvivl om hvilke reklamer du referere til.
Du er meget velkommen til at kontakte os hvis har lyst til at uddybe denne anmeldelse.

Mvh Bettina // SEF Kundeservice

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og professionel service og installation

Hej SEF
Jeg bestilte ladestander hos jer og I kunne levere hurtigt og indenfor en uge. God service hele vejen igennem fra bestilling til installation, samt pænt udført arbejde håndværksmæssigt. Dygtig, kompetent og rar installatør. Stor ros for den oplevelse.
David Schwartz Møller

14 maggio 2025

Hej David

SEF’s kundeservice

Jeg har aldrig tidligere i mine 66 år oplevet et så fantastisk og hjælpsomt elselskab, som SEF er.
Jeg har for nyligt købt elbil for første gang,og er derfor helt ny på dette område.
Jeg har haft rigtig mange spørgsmål til selskabet også vedrørende Monta-appen.
For det første kommer man hurtigt og nemt igennem til SEF, når man ringer til dem. Jeg har aldrig oplevet ventetid.
Personalet er meget tålmodige, positive og lyttende, og sidst men ikke mindst meget professionelle til at løse mine/kundens problemer/udfordringer.
Jeg har kun positive oplevelser med SEF, og kan på det varmeste anbefale dem. Magen til telefonservice skal man lede længe efter og det kunne andre elselskaber virkelig lære noget af.

8 maggio 2025

Hej Susan
Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊
Det betyder rigtig meget for os at du har haft en god oplevelse og en af de ting vi vægter allerhøjst. 😊

Ulovlig samtykke.

Hvis du har været med i en kampagne hvor at der har været flere selskaber inde for at give et tilbud og du siger nej til sef energi så kan de godt finde på at tilmelde dig alligevel uden dit samtykke Jeg har lige været det igennem og givet dem til mandag til at sløjfe min aftale hos den ellers så får de en politianmeldelse.

2 maggio 2025

Hej Bjarne
Vi er meget kede af din oplevelse og tager den til efterretning.
Vi har netop annulleret din aftale med os.
Mvh Bettina // SEF Energi

Valutata 5 stelle su 5

Høj service og hurtig betjening.

Jeg bestilte en ladestander og fra jeg ringede til den stod klar, gik der kun en uge! Hele forløbet var positivt med god dialog og service. Selve opsætningen var yderst serviceminded, hvor de tog hensyn til at jeg bor i et gammelt hus mm.

22 aprile 2025

Hej Peter

God behandling

God behandling, hele vejen

22 aprile 2025

Hej Jesper

Bedste oplevelse nogensinde

Bedste oplevelse nogensinde med et elselskab! 5 med pil op. Super venlige, rolige mennesker man taler med. Dejligt. Jeg bliver hængende og får venner og familie med over til jer.

15 aprile 2025

Kære Karen
Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊
Det betyder rigtig meget for os at du har haft en god oplevelse og glæder os til at tage imod dine venner og familie 😊

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk oplevelse med ladestander…

Fantastisk oplevelse med ladestander fra SEF!

Jeg har været kunde hos SEF i mange, mange år – både som el- og fiberkunde – og har altid været meget tilfreds med deres service og stabilitet. Da jeg besluttede mig for at få installeret en ladestander derhjemme, var det derfor helt naturligt at vælge SEF igen.

Fra første kontakt til færdig opsætning gik alt glat. Kommunikationen var klar og professionel, og selve installationen blev udført hurtigt og effektivt af dygtige teknikere. De tog sig tid til at forklare, hvordan ladestanderen fungerer, og svarede tålmodigt på mine spørgsmål.

Servicen har som altid været i top – det er tydeligt, at SEF går op i deres kunder og leverer høj kvalitet hele vejen rundt. Det føles trygt og nemt at have med dem at gøre, og jeg kan varmt anbefale SEF til alle, der overvejer en ladeløsning til elbil.

Tak for endnu en god oplevelse, SEF!

31 marzo 2025

Hej William

God service, meget hjælpsom

9 aprile 2025

Hej Nicklas

Valutata 5 stelle su 5

Ja jeg er helt og aldeles tilfreds med…

Ja jeg er helt og aldeles tilfreds med SEF har været kunde i rigtig mange år med hensyn til el. Så da vi fik vores elbil var det også SEF der var vores første valg. Vi blev sat på MONTA app med det samme så vi kunne lade i byen ind til vi fik sat ladestander op på adressen som både gik hurtigt og pænt sat op. Så derfor har jeg givet SEF plus Fiberlan fem stjerner

31 marzo 2025

Hej Henrik
Tusind tak for din flotte anmeldelse😊.
Vi er rigtige glade for at være dit første valg mht. Ladeløsning og vilevede op til dine forventninger.
Din anmeldelse betyder rigtig meget for os i både SEF Energi og Fiberlan.

Mange Hilsner Bettina // SEF Energi

Let og smertefrit 😊

Som mangeårige tilfredse kunder hos SEF, valgte vi naturligt en lade løsning fra dem. Installationen af lade stikket gik super nemt af kompetent teknikker. Nu glæder vi os til at komme i gang med at bruge løsningen.

25 marzo 2025

Hej Lars

Valutata 5 stelle su 5

Innovativ og fremtidssikret tilgang!

Sef Energi har imponeret med en moderne og effektiv strategi, der virkelig gør en forskel. De har implementeret en struktur med fire arbejdsdag, som sikrer en mere fleksibel og produktiv arbejdsstyrke.

Det er tydeligt, at Sef Energi investerer i både deres medarbejdere og fremtidens arbejdsmarked. En virksomhed, der går forrest med innovation og smart organisering!

Kan varmt anbefales! 🔥

4 marzo 2025

Hej Irma

Direkte svar, ingen dikkedar

Jeg fik de direkte svar som jeg spurgte om, ikke noget unødvendigt udenom snak for at distrahere. Kort & kontante svar, med en god forklaring ved spørgsmål herom. Mange tak

3 marzo 2025

Hej Nicholai
Mange tak for din anmeldelse.
Den sætter vi stor pris på 😊
Mvh Bettina // SEF Energi

Valutata 5 stelle su 5

Vi har været kunde nogle år nu

Vi har været kunde nogle år nu. Og bestilte en ladestander det gik rigtig hurtigt.
Super service og flink personale.

26 febbraio 2025

Hej Morten
Tusind tak for den fine anmeldelse.
Den sætter vi stor pris på 😊.
Mange hilsner Bettina // SEF Kundeservice

Venligt personale.

Lokalt selvskab med venligt personale.

12 febbraio 2025

Hej Thomas
Tusind tak for den fine anmeldelse.
Den sætter vi stor pris på 😊.
Mange hilsner Bettina // SEF Kundeservice

Valutata 3 stelle su 5

Ny ladeboks

Har fået lade og det gik fint og hurtigt meget godt - jeg købte så også en holder til ledning den mindste lille stykke bukket jern til 500 kroner havde jeg vist at det var sådan så havde jeg selv købt en til 20 kroner

10 febbraio 2025

Hej Jørgen
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er super glade for du er glad for din lader.
Mvh Bettina // SEF Kundeservice

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più