SEF Energi Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Det absolut værste elselskab, jeg har oplevet. Jeg havde SEF Energi i 3-4 år, før jeg skiftede til Andel Energi. Kort efter blev jeg ringet op af SEF og vitterligt chikaneret om at de gerne vil... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kontaktede SEF for hjælp til dokumentation for forbrug, og fik ret hurtigt mailsvar, men -ved ikke hvor fejlen var- kunne ikke se de vedhæftede filer. Ringede, kort ventetid, utrolig sød medarbejde... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hej SEF Jeg bestilte ladestander hos jer og I kunne levere hurtigt og indenfor en uge. God service hele vejen igennem fra bestilling til installation, samt pænt udført arbejde håndværksmæssigt. Dy... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En rigtig god oplevelse. Da vi stod overfor at skulle købe en ladestander var det naturligt at henvende os til SEF,da vi gennem mange år har været bruger. Vi blev mødt af søde og imødekommende medarb... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Produttore di energia elettrica
  2. Stazione di ricarica per veicoli elettrici
  3. Fornitore di energia pulita

Informazioni su SEF Energi

Scritti dall'azienda

SEF Energi

SEF Energi er leverandør af el, ladeløsninger til el- og hybridbiler, smart home-produkter og naturgas.

Vi er en del af SEF – en energikoncern med mange aktiviteter, der leverer løsninger inden for et bredt område af energi, varme og kommunikation.

Hos SEF Energi vil vi være et fyrtårn for den grønne omstilling. Vi vil bidrage til rationel anvendelse af energi, så vi kan være med til at forebygge klimaforandringer og skabe en bedre verden for kommende generationer. Vi tror på, at vi sammen med vores kunder kan gøre en forskel.

Kontakt os
Kig forbi vores kundecenter på Fåborgvej 44 i Svendborg, og få personlig betjening af en af vores rare kundeservicemedarbejdere.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf. 62 20 11 20 eller sende en mail til os på sef-kundeservice@sef.dk

Åbningstider

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

54 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Det var en super dejlig betjening

Det var en super dejlig betjening, det kan I være stolte af.

21 ottobre 2025

Hej John
Tak for din dejlige bedømmelse.
Det er netop denne følelse vi ønsker at kunder skal have.

Mvh Bettina // SEF Energi

En rigtig god oplevelse.

En rigtig god oplevelse.
Da vi stod overfor at skulle købe en ladestander var det naturligt at henvende os til SEF,da vi gennem mange år har været bruger. Vi blev mødt af søde og imødekommende medarbejdere hos SEF og fik rigtig god rådgivning.Efterfølgende fik vi besøg af Claus fra FiberLan,som monterede ladestanderen til stor tilfredshed.

8 ottobre 2025

Hej Inger

Valutata 1 stelle su 5

Prøvede at presse til salg uden at kunne nå at kigge på egen aftale

Havde en sælger der kom med et ellers interessant tilbud.
Han var meget ivrig for at jeg skrev under over telefon med cpr-nr og da jeg informerede ham om at jeg gerne ville have det på mail sagde han at han forstod det godt. derefter forsægte han igen på at overtale mig om at skifte lige her og nu, jeg informerede igen at jeg gerne ville have det på skrift så jeg lige kunne sætte mig og kigge på det i ro og mag. Han forklarede igen at han godt forstod det og vi aftalte at han ville kunne ringe efterfølgende mandag (det var torsdag). Han spurgte ind til hvem jeg havde og forklarede at ud fra deres tilbud fra deres side af at de var billigere og ville igen have mig til at underskrive med det samme, uden at kende til min personlige aftale med min udbyder.
Her afsluttede jeg opkaldet grundet at jeg tydeligvis ikke kunne komme igennem til ham om at jeg gerne ville kigge på det før jeg skrev under.
Værdsatte ikke den forhandlingstaktik omaatt prøve at presse mig til at skulle skrive under lige nu og her, samt på trods af aftale om at vende tilbage inden for 2 forretningsdage, ikke kunne acceotere ikke at få et salg her og nu.

Anbefaler ikke.

9 ottobre 2025

Kære
Det er vi utroligt kede af at høre og er absolut ikke den måde vi ønsker at fremstå på.
Vi vil meget gerne i kontakt med dig for at få reddet trådene ud.
Du må meget gerne kontakte os på enten mail eller tlf.
Mail du kan kontakte os på er sef-kundeservice@sef.dk og tlf. er 62201120.
Vi er ser frem til at høre fra dig.
Mange hilsner
Bettina // SEF Energi

Fantastisk kundeservice

Det var simpelthen den rareste medarbejder, som hjalp mig hele vejen igennem og svarede forståeligt på alle mine spørgsmål og som hjalp mig med at finde den mest optimale løsning for mit behov. Jeg er virkelig tilfreds med den service jeg fik!

25 settembre 2025

Hej Lisette

I er seriøse

I er seriøse

18 settembre 2025

Hej Linda

Omstillingen

Hende jeg talte med i omstillingen var rigtig sød, kompetent og hjælpsom. Hun fandt hurtigt en løsning på mit problem.

18 settembre 2025

Hej Mona

Let og gnidningsfrit

Har i mange år været glad og tilfreds EL-kunde hos SEF, så valget af Hjemme-ladeboks, var ret let. Montage af ladeboks forløb let og fint med en dygtig montør og guidning fra SEF - TAK!

10 settembre 2025

Hej Stig
Tusind tak for din anmeldelse.
Den sætter vi stor pris på.
Mange Hilsner
Bettina // SEF Energi

Valutata 5 stelle su 5

Altid service mindet personale når man…

Altid service mindet personale når man kontakter jer.
Og så er jeres El priser til at leve med, hvis I forstå, hvad jeg mener.
Og dejligt at, i levere El i hele Danmark!

1 settembre 2025

Hej CA

Valutata 4 stelle su 5

ALTID sød og god service

ALTID sød, ordentlig og imødekommende kundeservice.
Man har følelsen af at man ‘kender ‘ de mennesker man taler med, altså som kundeservice var før selvbetjening 😅
Mange andre mastodonter kunne lære noget her.

1 settembre 2025

Hej Heidi

Virkelig en fantastisk oplevelse

Virkelig en fantastisk oplevelse, især når det gælder deres kundeservice. Jeg havde et spørgsmål til en aconto-regning og kontaktede SEF. Telefonen blev besvaret inden for få sekunder af en venlig og imødekommende medarbejder, som hurtigt hjalp mig med mit problem. Det føltes som ægte, personlig service, og man kan tydeligt mærke, at det er lokale kræfter, der står bag kundehåndteringen. Topkarakter herfra. 5 stjerner!

4 agosto 2025

Hej Emil
Tusind tak for denne fantastiske anmeldelse.
Det er lige netop de ting vi gør en dyd ud af.
Vores fornemmeste opgave er vores kunder.

Valutata 5 stelle su 5

Meget høflig og tålmodig sælger.

Meget høflig og tålmodig sælger.
Svarer venlig på alle mine spørgsmål - og dem er der mange af.

11 agosto 2025

Hej Hanne

Valutata 5 stelle su 5

Her kan man trygt være kunde

Her kan man trygt være kunde. God service og priser

17 luglio 2025

Hej Michael

Montør til aftalt tid

Montør til aftalt tid
Pænt arbejde med installation

26 giugno 2025

Hej Henning
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det betyder meget for os at have tilfredse og glade kunder.
Mvh Bettina // SEF Energi

Valutata 5 stelle su 5

Altid en venlig og kompetent betjening

Altid en venlig og kompetent betjening. Nærværende og kendskab til kunden

24 giugno 2025

Hej Bjarne

Valutata 2 stelle su 5

Ny ladestander med Monta app - ej problemfrit

Fik installeret ladestander som forløb fint. Skal kobles på app'en Monta. Fik ingen introduktion og diverse links (QR koder) gav ikke rigtig mening.
Står nu med en opladningsapp, som ikke fungerer efter hensigten - og fredag er SEF lukket.
Anbefaler på det kraftigste at montøren anvender 10 minutter på at gennemgå de vigtigste elementer i at anvende app'en korrekt.

5 giugno 2025

Hej Bent
Vi er meget kede af at høre du har haft denne oplevelse.
Derfor vil vi kontakte dig idag og finde en løsning.
Mvh Bettina // SEF Kundeservice

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più