Secret Escapes Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 3 stelle su 5

Het was een mooi hotel, grappig eigenlijk 2 hotels in 1 gebouw. De receptionisten waren zeer behulpzaam maar slecht 1 die Nederlands sprak en dit in Amsterdam! De kamer was mooi, maar helaas was deze... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Prachtige locatie! Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Zoals vaker voor ‘agriturismo-verblijven’ ligt ‘Relais Campiglioni’ een flink eind van de openbare weg, te bereiken via een onverhard... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Geweldig uitgebreid en vers ontbijt. Lekker avondeten in goede hoeveelheid. Prima en vriendelijke bediening in bar en restaurant. Niet te druk in hotel dus genieten van rust in zwembad en sauna... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Viaggi e vacanze

Informazioni su Secret Escapes

Scritti dall'azienda

Over Secret Escapes
Bij Secret Escapes bieden wij onze members gratis toegang tot duizenden lage prijzen op luxueuze, zorgvuldig geselecteerde hotels en reizen in binnen- en buitenland.

Wij onderhandelen met onze hotelpartners over de beste tarieven en bezorgen deze rechtstreeks in je inbox. Je kunt bij ons een breed scala aan terugbetaalbare hoteldeals en flexibele vakanties vinden, evenals duizenden onweerstaanbare aanbiedingen en talloze bestemmingen over de hele wereld. Wij selecteren zelf de beste aanbiedingen en zorgen voor nog meer data dan ooit tevoren, ook tijdens vakanties en weekenden. Wij weten dat het allemaal draait om het krijgen van de beste deal voor je volgende break, daarom werken wij nauw samen met onze partners om ongelooflijke reizen samen te stellen - of het nu gaat om een korte stedentrip, een zalige strandvakantie of een ver avontuur.

Een van onze bedrijfswaarden is 'Wij zorgen voor elke reis' en dat menen wij echt. Wij zijn dankbaar dat je ons je kostbare vrije tijd toevertrouwt en ons klantenserviceteam staat altijd klaar om je te helpen met alles wat je nodig hebt om je reis geweldig te maken! Neem gerust contact met ons op als er iets is waar wij je mee kunnen helpen.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

404 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

75 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Boeking verloopt goed maar...

Boeking verloopt goed, maar...
Zo speciaal iets extra was het ook niet en.. goedkoper al zeker niet! terplaatse hebben ze me opnieuw doen betalen voor de kamer en wat bleek? het was goedkoper rechtstreeks via hotel dan via secret escapes (HONDERD EUR!!!)

12 ottobre 2024

Beste JV,

Bedankt voor je feedback op Trustpilot.

Het spijt ons te horen over uw ervaring in het hotel.

Ik heb ons klantenserviceteam gevraagd uw zaak te onderzoeken
en een collega zal binnenkort per e-mail contact met u opnemen.

Met vriendelijke groeten
Secret Escapes team

Klantvriendelijke aanpak

Klantvriendelijke, gemakkelijke en snelle manier van reserveren!

8 ottobre 2024

Hallo Lou,

Bedankt voor uw feedback hier op Trustpilot.

We zijn blij dat u tevreden bent met onze service.

Anna

Valutata 4 stelle su 5

De hotels waren goed gelegen

De hotels waren goed gelegen, het personeel was erg vriendelijk. Alleen de badkamers lieten soms te wensen over. De transfers werden heel stipt uitgevoerd! Alleen het ophalen op de luchthaven van Athene liep niet vlot. Er was geen chauffeur aanwezig en het contactnummer dat we gekregen hadden, bestond niet!

27 settembre 2024

Beste Martine,

Bedankt voor uw feedback.

We zijn blij te horen dat u genoten heeft van de goed gelegen hotels en het vriendelijke personeel, evenals de punctuele transfers. We verontschuldigen ons voor het ongemak met het ophalen van de luchthaven in Athene en het probleem met het contactnummer.

We zullen dit met ons team bespreken om in de toekomst voor een soepelere ervaring te zorgen.

Alice

bookings bij secret escapes

boekingen maken bij secret escapes is super easy. alles wijst zichzelf uit :-) maar wat voor mij super belangrijk is , is dat hun customer service excellent is. als je toch een extra nacht wil bijboeken door bv wijziging van vlucht uren...of er zijn excursies gecancelled geweest wegens weersomstandigheden waarvoor je reeds betaald hebt. dan regelen zij alles altijd super vlot en heel snel. top customer service!

8 ottobre 2024

Goedendag,

Bedankt voor uw vriendelijke beoordeling.

We zijn blij om te horen dat u het boekingsproces eenvoudig vindt en dat onze klantenservice behulpzaam is geweest bij het beheren van wijzigingen en annuleringen.

We zijn blij dat we u kunnen helpen en kijken ernaar uit om u te helpen met toekomstige boekingen.

Alice

Uitstekend hotel

Uitstekend hotel. Centraal gelegen.
Op 20 minuten gaan van het Centraal Station. Mooie nette kamers, uitstekende bedden, gevarieerd ontbijt.
Vriendelijk personeel. Aangename bar.
Enkel het “verrassingsmenu” kon beter.

2 ottobre 2024

Beste Louisa,

Bedankt voor uw feedback hier op Trustpilot.

We zijn blij dat u tevreden bent over onze service en het is fijn om te horen dat onze reisaanbiedingen aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Valutata 2 stelle su 5

Verblijven eerder basic tot ondermaats

Verblijven eerder basic tot ondermaats, betaald bedrag niet in verhouding tot kwaliteit van de reis

17 settembre 2024

Beste Luc de Ville,

Bedankt voor uw feedback op Trustpilot.

Het spijt ons te horen over uw ervaring in het hotel. We zouden graag uw zaak bekijken. Kunt u ons alstublieft uw boekingsgegevens sturen? We zullen u een privébericht sturen.

Hartelijk dank

Neruda hotel te Praag

Neruda hotel Praag . Vriendelijk personeel en uitstekend buffet. Wel veel trappen in het hotel . Superior kamer met heel diep ligbad net voor het venster is niet ok. De sanitaire inplanting zou beter kunnen.
Het hotel is centraal gelegen maar wel in een heel steile straat over een 5 à 600 meter.

12 settembre 2024

Hoi Luc,

Bedankt voor je feedback hier op Trustpilot.

We zullen je feedback zeker doorgeven

Met vriendelijke groet
Anna

Valutata 5 stelle su 5

Golfhotel Punta Ala is een verzorgd…

Golfhotel Punta Ala is een verzorgd hotel, met ruime kamers, een heerlijk zwembad, behulpzaam personeel, helaas met beperkte kennis van engels of frans. (uitgezonderd receptiepersoneel)
Het restaurant serveert een mooi, verzorgd diner aan een aanvaardbare prijs.
De gereserveerde zetels aan zee is een extra pluspunt.

3 settembre 2024

Beste Alain,

Valutata 5 stelle su 5

Hotel The Wellem is subliem!

Hotel The Wellem is subliem!
Prachtig gebouw met een grote, goed verlichte ondergrondse parkeergarage,wat zeker een pluspunt is midden in de stad, de kamer was een mooi appartement, het ontbijt was TOP, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Het was een zeer aangenaam verblijf in een prachtig kader midden in de Altstadt.

1 settembre 2024

Beste Ann,

Valutata 4 stelle su 5

Goed en degelijk hotel met topkeuken.

Op het feit na dat we voor ons 5-gangenmenu 4u aan tafel moesten zitten en dat de omelet op het ontbijtmenu eerder industrieel van smaak was valt er niets negatiefs op te merken.
Een zwemvijver achteraan de bungalows zou als kers op de taart wel fijn zijn.
De goede prijs die we via Secret escapes konden versieren zorgt natuurlijk ook voor een milde review :-).

29 agosto 2024

Beste Stefaan,

Perfecte afhandeling.

Al vaker bij secret escapes geboekt! Altijd correcte, snelle afhandeling. Snelle reactie en bevestigingsmail.

27 agosto 2024

Geacht lid,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten op Trustpilot, en voor uw vriendelijke woorden.

Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service - we zullen deze feedback zeker doorgeven!

Vriendelijke groeten,

Johanna
Secret Escapes team

Valutata 5 stelle su 5

Alles was top top in orde

23 agosto 2024

Beste Kund,

Valutata 3 stelle su 5

Mooie locatie maar de kamers staat in schril contrast met de omgeving aan in…

Mooie locatie maar de kamers staan in schril contrast met de mooie omgeving.
Suite kamer met vast tapijt is een onhygiënische afknapper want ook in deze kamer zijn huisdieren ( honden, katten) toegelaten !!! Er is te weinig luchtcirculatie, altijd warm op de kamer constant met open raam geslapen! De prijs is veel te hoog voor deze kamer en geen 3 sterren waard dit geldt ook voor het ontbijt.

N

17 agosto 2024

Beste Mrs. Lief Bessems,

Bedankt voor uw feedback op Trustpilot.

Het spijt ons te horen over uw ervaring in het hotel. We gaan uw zaak bekijken en nemen direct contact met u op via e-mail.

Hartelijk dank

mooi hotel, behulpzame receptionist Patrick

leuke buurt, mooie kamer!
Goede wellness faciliteiten die wij graag gebruikten na dag stadsbezoek.
Goede ligging.
Fijne medewerkers die ook op de brutale reacties van Amerikaanse toeristen rustig reageren.

13 agosto 2024

Beste Alice,

tophotel in normandie

Fantastisch hotel...super ligging...vriendelijke bediening...prachtig verwarmd zwembad

7 agosto 2024

Hallo beny schoenmaekers,

Bedankt voor uw feedback hier op Trustpilot.

We zijn blij dat u tevreden bent met onze service.

Mary

Valutata 4 stelle su 5

Mooi gelegen hotel met ruime kamers en…

Mooi gelegen hotel met ruime kamers en goede keuken.

26 luglio 2024

Beste Luc,

Valutata 3 stelle su 5

Meer detail info over de kamers zou…

Meer detail info over de kamers zou fijn zijn.

23 luglio 2024

Beste Kund,

Bedankt voor uw feedback hier op Trustpilot.

Hartelijk dank voor uw feedback, wij zullen deze gebruiken om onze service te verbeteren.

Prachtig ervaringen in Sri Lanka dankzij Secret Escapes

De organisatie was vanaf de luchthaven in Colombo tot 14 dagen erna gewoon perfect !! Alles tot in de puntjes georganiseerd, nergens moeten wachten, privé auto met chauffeur die tevens de gids is, prachtige hotels,.............een echte aanrader !!

4 luglio 2024

Beste An,

Vlotte boeking en snel…

Vlotte boeking en snel reservatiebevestiging

22 luglio 2024

Beste Tom,

Perfecte organisatie - mooie hotels - 1 minpunt

Perfecte organisatie: chauffeurs op tijd op de juiste plaats, tickets voor boten in orde, reserveringen hotels in orde, gidsen op tijd en op de juiste plaats.
De hotels waren een superkeuze!
Minpunt: we boekten een individuele reis maar op Lombok werden de bezoeken met een groep van 6 personen geregeld. 2 mensen van deze groep wilden niets bezoeken, waardoor de trektocht op de vulkaan niet aan bod kwam. Een individuele reis moet volledig individueel zijn!

21 luglio 2024

Beste Grietje,

Bedankt voor uw feedback hier op Trustpilot.

Bedankt voor uw feedback over de reis naar Lombok, die we zullen gebruiken om onze service te verbeteren

Secret Escapes Team

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più