Secret Escapes Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 3 stelle su 5

Het was een mooi hotel, grappig eigenlijk 2 hotels in 1 gebouw. De receptionisten waren zeer behulpzaam maar slecht 1 die Nederlands sprak en dit in Amsterdam! De kamer was mooi, maar helaas was deze... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Prachtige locatie! Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Zoals vaker voor ‘agriturismo-verblijven’ ligt ‘Relais Campiglioni’ een flink eind van de openbare weg, te bereiken via een onverhard... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Geweldig uitgebreid en vers ontbijt. Lekker avondeten in goede hoeveelheid. Prima en vriendelijke bediening in bar en restaurant. Niet te druk in hotel dus genieten van rust in zwembad en sauna... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

boekingen maken bij secret escapes is super easy. alles wijst zichzelf uit :-) maar wat voor mij super belangrijk is , is dat hun customer service excellent is. als je toch een extra nacht wil bijboek... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Viaggi e vacanze

Informazioni su Secret Escapes

Scritti dall'azienda

Over Secret Escapes
Bij Secret Escapes bieden wij onze members gratis toegang tot duizenden lage prijzen op luxueuze, zorgvuldig geselecteerde hotels en reizen in binnen- en buitenland.

Wij onderhandelen met onze hotelpartners over de beste tarieven en bezorgen deze rechtstreeks in je inbox. Je kunt bij ons een breed scala aan terugbetaalbare hoteldeals en flexibele vakanties vinden, evenals duizenden onweerstaanbare aanbiedingen en talloze bestemmingen over de hele wereld. Wij selecteren zelf de beste aanbiedingen en zorgen voor nog meer data dan ooit tevoren, ook tijdens vakanties en weekenden. Wij weten dat het allemaal draait om het krijgen van de beste deal voor je volgende break, daarom werken wij nauw samen met onze partners om ongelooflijke reizen samen te stellen - of het nu gaat om een korte stedentrip, een zalige strandvakantie of een ver avontuur.

Een van onze bedrijfswaarden is 'Wij zorgen voor elke reis' en dat menen wij echt. Wij zijn dankbaar dat je ons je kostbare vrije tijd toevertrouwt en ons klantenserviceteam staat altijd klaar om je te helpen met alles wat je nodig hebt om je reis geweldig te maken! Neem gerust contact met ons op als er iets is waar wij je mee kunnen helpen.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

404 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

75 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Alles tot in de puntjes verzorgd

Alles tot in de puntjes verzorgd, zeer goede bedden, uitgebreide keuze uit kussens, ontbijt van uitzonderlijke kwaliteit. Keuze uit verschillende eierbereidingen, brood, vegetarische gerechten ,schuimwijn. Mooie ligging, rustig.
Het enige minpuntje is dat men voor de parkeerautomaten niet kan betalen met een bankkaart.
Heb drie verschillende gebruikt, zonder resultaat. Voor 1 dag parkeren 6 muntstukken van 2 euro nodig.
Het hotel kan hier niets aan doen, Koningswinter wel.

14 luglio 2024

Beste Carl,

Bedankt voor uw feedback hier op Trustpilot.

We zijn blij dat u tevreden bent over onze service en het is fijn om te horen dat onze reisaanbiedingen aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Hartelijk dank voor uw feedback met betrekking tot parkeermeters en onze excuses voor de problemen die u heeft ondervonden.

Jamila

Valutata 4 stelle su 5

Duidelijkheid over zowel het hotel als…

Duidelijkheid over zowel het hotel als over de prijs. De wijze voor de boeking gaat handig en snel.

11 luglio 2024

Beste Anna,

Hartelijk dank voor uw feedback over uw recente boekingservaring bij Secret Escapes.

We hopen dat u een fantastisch verblijf heeft in het door u geboekte hotel en we kijken ernaar uit om u in de toekomst te blijven inspireren met geweldige aanbiedingen.

Volledig in orde

Snelle boeking, volledig afgestemd met het hotel. We kregen de juiste kamers, inclusief ontbijt.

21 giugno 2024

Beste Axelle,

Percy

Valutata 5 stelle su 5

Makkelijk boeken en erg goede deal

Makkelijk boeken, zeer goede prijs voor dit hotel

16 giugno 2024

22 giugno 2024

Hallo Sonja,

Anna

Valutata 5 stelle su 5

Al jaren ben ik een tevreden klant

Al jaren ben ik een tevreden klant. Ik ben met secret escapes op heel veel leuke plekken geweest.

19 giugno 2024

Hallo Suus M,

William

Alles was bijna goed

Alles was bijna goed. Alleen in het laatste verblijf Relais Cortye Altavilla. Bij het binnenkomen van de kamer stond een tafel tegen de muur met een keukenstoel en een andere kapotte stoel en 2 vensters waar we niet konden doorkijken te hoog geplaatst. Daar waren ook trappen in de kamer. om naar de badkamer te gaan.
De locatie was ook wel moeilijk te vinden. Van alle verblijven ook trouwens

4 giugno 2024

Hallo Magda,

William

Valutata 2 stelle su 5

Wij hebben geen zekerheid van ons…

boeking: Referentie nr: SEB-22415152

Wij hebben geen zekerheid van ons 5sterren hotel

8 giugno 2024

Beste Patrick,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over de sterrenclassificatie van het hotel. Aangezien we uw reservering niet kunnen vinden, zal een van onze teamleden binnenkort contact met u opnemen om meer informatie te verzamelen en te kijken hoe we u kunnen helpen.

Valutata 5 stelle su 5

We hebben een leuke aanbieding van…

We hebben een leuke aanbieding van Secret Escape geboekt.

30 maggio 2024

Beste Marlous,

Hartelijk dank voor uw feedback over uw boekingservaring bij Secret Escapes.

Wij hopen dat u een geweldige tijd zult hebben in het door u gekozen hotel.

Met vriendelijke groeten,

Valutata 2 stelle su 5

Kan beter

De gang was erg vuil, ook de vloer in de kamer was niet helemaal proper. Bedden slordig gedekt. Er kroop een insect van onder de lakens toen ik ging slapen. Erg hoge en kleine ramen waardoor ze moeilijk te openen zijn.
Ontbijt kan slechts op 2 momenten, ofwel 7u30 ofwel 9u30. Wij hadden de eerst gekozen en doorgegeven via e-mail, maar dat bleek bij aankomst niet doorgekomen. En geen plaats meer om 7u30. Wel uitgebreid en verzorgd ontbijt. En hele goede douche en badkamer.

25 maggio 2024

Beste Vanessa,

Hartelijk dank voor uw feedback over uw recente reis geboekt via Secret Escapes.

Hoewel we blij zijn te horen dat sommige aspecten van uw vakantie goed zijn verlopen, is het verontrustend om te horen over de hotelnormen.

Aangezien wij uw boeking niet kunnen vinden, zal een van onze teamleden binnenkort contact met u opnemen om meer informatie te verzamelen zodat wij dit verder kunnen onderzoeken .

Valutata 4 stelle su 5

Het was een prachtige reis

Het was een prachtige reis, heel goede organisatie. Klein minpunt: de nachtelijke treinreis . Voor de rest Top

7 maggio 2024

Beste Van Medegael,

Uw opmerkingen over de treinreis zijn genoteerd en we zijn blij te horen dat de rest van de reis goed is verlopen.

Wij hopen u te blijven inspireren voor uw toekomstige reizen.

Vriendelijke groeten,

Positieve boekingservaring!

De boeking verliep prima!
Alles was zeer duidelijk.
Bedankt!

21 maggio 2024

Beste Maria,

Percy

Novotel London Tower Bridge goede uitvalbasis voor citytrip

Novotel London Tower Bridge is rustig gelegen, handig vlakbij een underground station. We hadden een ruime kamer op de hoogste verdieping. Het ontbijt was goed, met fijne service van de medewerkers in Keepers Kitchen en Bar.

Het personeel aan de receptie was niet erg betrokken, je werd nauwelijks begroet. Bij vraag naar informatie werd je doorverwezen naar internet... niet de service die je zou verwachten in een 4sterren hotel.

3 maggio 2024

Beste Nancy,

Wij waarderen uw feedback over uw recente reis geboekt via Secret Escapes.

Het is heerlijk om te horen dat u van de meeste aspecten van uw vakantie heeft genoten. Wees gerust, wij zullen uw feedback delen met het hotel om hen te helpen hun diensten te verbeteren.

Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst te blijven inspireren.

Vriendelijke groeten,

Valutata 1 stelle su 5

Het is me niet duidelijk of ik geboekt…

Het is me niet duidelijk of ik geboekt heb of niet … dat was alleszins (nog) niet de bedoeling. Ik heb doorgeklikt om meer keuzemogelijkheden te hebben (keuze kamer, huurauto, vlieghaven, …) zoals bij vorige zoektochten naar Gran Canaria en Lanzarote. Eind juni heb ik een zware rugoperatie en ik weet niet of ik 19/08 al voldoende hersteld ben om te reizen. Mocht ik dan al geboekt hebben, dan zou ik dat voorlopig willen annuleren. Graag een reactie naar +32 496 58 74 23.

12 maggio 2024

Beste Joost,

Bedankt voor uw feedback over uw recente boeking bij Secret Escapes. Het spijt ons te vernemen dat u uw boeking wenst te annuleren om gezondheidsredenen en wij kunnen u hierbij zeker helpen. Een van onze teamleden zal binnenkort contact met u opnemen om het annuleringsproces te vergemakkelijken. Wij wensen u een spoedig herstel.

Valutata 5 stelle su 5

Geweldig uitgebreid en vers ontbijt.

Geweldig uitgebreid en vers ontbijt.
Lekker avondeten in goede hoeveelheid.
Prima en vriendelijke bediening in bar en restaurant.
Niet te druk in hotel dus genieten van rust in zwembad en sauna.
Klassieke en propere kamer met nodige comfort.
Drank is aan de prijzige kant.
Veel te doen en te zien in omgeving: wijngaarden, Luxemburg, wandelen. Vraag de Saarland Kaart voor gratis toegang tot tal van activiteiten.
Toch goede verhouding prijs/kwaliteit.

1 maggio 2024

Beste Hilde,

Valutata 3 stelle su 5

Booking via Secret Escapes is zeer…

Booking via Secret Escapes is zeer eenvoudig en verloopt zeer vlot, maar we hadden graag vooraf ook reviews gelezen over het hotel en die hadden we niet. Hadden we die kunnen lezen zoals bij Booking.com dan hadden we zeker niet geboekt in het voorgestelde hotel want dezelfde klachten over het hotel blijven continu terug keren. Blijkbaar kan of wil het hotel de problemen niet aanpakken. Communicatie gebeurt in het Nederlands, maar melding van problemen kan enkel in het Engels ???

28 aprile 2024

Beste Ludo,

Bedankt voor uw feedback op Trustpilot.

Het spijt ons te horen over uw ervaring in het hotel. We gaan uw zaak bekijken en nemen direct contact met u op via e-mail.

Hartelijk dank

Rustig gelegen hotel

Rustig gelegen hotel, ondanks dat het in het centrum is. Kort aan Minnewater.
Superlekker ontbijt en zeer vriendelijk personeel.

8 aprile 2024

Beste Patricia,

money for value

30 marzo 2024

Hallo yi wang,

Wir bedanken uns für Ihr Feedback hier auf Trustpilot.

Es freut uns, dass Sie mit unserem Service zufrieden sind.

Mit freundlichen Grüßen
Charlie
Secret Escapes Team

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più