Het was een mooi hotel, grappig eigenlijk 2 hotels in 1 gebouw. De receptionisten waren zeer behulpzaam maar slecht 1 die Nederlands sprak en dit in Amsterdam! De kamer was mooi, maar helaas was deze... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Prachtige locatie! Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Zoals vaker voor ‘agriturismo-verblijven’ ligt ‘Relais Campiglioni’ een flink eind van de openbare weg, te bereiken via een onverhard... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Geweldig uitgebreid en vers ontbijt. Lekker avondeten in goede hoeveelheid. Prima en vriendelijke bediening in bar en restaurant. Niet te druk in hotel dus genieten van rust in zwembad en sauna... Leggi di più
L'azienda ha risposto
boekingen maken bij secret escapes is super easy. alles wijst zichzelf uit :-) maar wat voor mij super belangrijk is , is dat hun customer service excellent is. als je toch een extra nacht wil bijboek... Leggi di più
Scritti dall'azienda
120 Holborn, EC1N 2TD, London, Regno Unito
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Groot hotel met lekker ontbijt. We mochten voor de middag ook al op de kamer. Vriendelijk personeel. In ruil voor het niet poetsen van de kamer (3 dagen) kregen we 2 kortingbonnen van €5.

Risposta di Secret Escapes
Niemand van het personeel sprak Nederlands, we hebben ons welkomstdrankje niet gekregen, het zwembad was niet open, de tv was stuk, er was een hond 2 kamers naast ons uren aan een stuk aan het blaffen. Om 23u zijn we aan de receptie gaan vragen of ze misschien iets konden doen maar ze wilden zelfs niet helpen. De Tv zouden ze ook de dag nadien maken maar dan waren wij al vertrokken.

Risposta di Secret Escapes
De mooiste deals en zo eenvoudig om te boeken. Op deze manier wordt een korte citytrip een echte vakantie.

Risposta di Secret Escapes
goed hotel, de buurt moet je erbij nemen.
dichtbij bus.

Risposta di Secret Escapes
Een fantastische rondreis, met een geweldige gids en chauffeur!! De hotels waren fantatstisch, echter 1 minpunt...laatste hotel waar we uiteindelijk het langst verbleven is geen 5 sterren hotel zoals beloofd maar voldoet aan de normen van een 3 sterren hotel, en wij hebben het dan alleen over de kamers die hier alles behalve aan tegemoetkwamen. We hebben uiteindelijk wel een andere kamer gekregen die iets beter was...maar nergens te vergelijken was met de andere hotels!!

Risposta di Secret Escapes
Heel goed hotel perfecte ligging vriendelijke personeel maar weinig kennis van het Nederlands Toch de taal van de meeste Belgen

Risposta di Secret Escapes
Ontbijt was minder goed als vorig jaar, ook het buffet 's avonds was een tegenvaller. Bij aankomst was de ontvangst niet goed we konden de kamer niet in alhoewel we een vroegere check-in hadden.

Risposta di Secret Escapes
alles ging heel vlot en snel, duidelijke mails

Risposta di Secret Escapes
Boekingssite is duidelijk, geen poespas, makkelijk om te boeken. En hopelijk is het, zoals bij onze vorige ervaringen/boekingen met Secret escapes, alles perfect.

Risposta di Secret Escapes
Een korte vakantie naar het mooie Marrakesh die vanaf het vertrek tot bij de terugkomst tip top georganiseerd was. Overal vriendelijke, hulpvaardige medewerkers...een aanrader!!

Risposta di Secret Escapes
Duidelijke aanduiding en steeds vlotte boekingen. Voorgestelde hotels komen steeds overeen met de werkelijkheid. Nog nooit teleurgesteld geweest. Service en vriendelijkheid van de geboekte hotels steeds correct.

Risposta di Secret Escapes
Tijdens de black friday sale een pakketreis geboekt aan zogenaamd 1.439 euro p.p. Plots bleek de reis dan 1.789 euro te kosten. We hebben al veelvuldig reizen geboekt bij Secret Escapes maar dit is nog nooit gebeurd. Plots kost de vlucht 350 euro p.p. extra.... Weinig te merken van Black Friday prijzen....

Risposta di Secret Escapes
Het hotel lag op een rustige locatie en het eten was van gastronomische kwaliteit.

Risposta di Secret Escapes
super hotel in het centrum van de altstadt super voordelige prijs en heel lekker eten inbegrepen enkel klein minpuntje het ontbijtbuffet was iets minder

Risposta di Secret Escapes
Prachtige riad met heel leuke rooftop. De kamers zijn eenvoudig, maar wel netjes. Het personeel is heel vriendelijk, van ontbijt tot hamam tot receptie, iedereen is behulpzaam.
Het ontbijt en de maaltijden zijn telkens verzorgd. De riad is ideaal qua locatie, vlakbij het El Fna plein, maar ook vlakbij alle andere plaatsen.

Risposta di Secret Escapes
Het was heel gemakkelijk om een pakketreis te boeken, vluchten te kiezen en extra's bij te boeken op bepaalde dagen.

Risposta di Secret Escapes
The Wellem was een uitstekend hotel, echt super chique! Goed gelegen, vlakbij de Altstadt! Je kon alles in Düsseldorf te voet lopen. Ideaal was ook de parkeerplaats. Je auto stond er heel veilig onder de grond. We hadden een reuze grote kamer (business suite) met een groot balkon (dat nu minder bruikbaar was owv de temperatuur). Het ontbijt was vers en gevarieerd. Eitjes, pannenkoeken en wafels werden ter plaatse nog klaargemaakt op het moment dat jij dat graag wilde. Enige minpunt voor ons was dat er toch veel stof op de kamer was. Maar zeker een aanrader om van hieruit Düsseldorf te verkennen.

Risposta di Secret Escapes
Alles tot in de puntjes georganiseerd!
Prachtige resorts!
Prijs kwaliteit van de bovenste plank!

Risposta di Secret Escapes
Super ligging, super ontbijt, super view van de ontbijtzaal, leuke sauna.