Secret Escapes Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Geweldig uitgebreid en vers ontbijt. Lekker avondeten in goede hoeveelheid. Prima en vriendelijke bediening in bar en restaurant. Niet te druk in hotel dus genieten van rust in zwembad en sauna... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

boekingen maken bij secret escapes is super easy. alles wijst zichzelf uit :-) maar wat voor mij super belangrijk is , is dat hun customer service excellent is. als je toch een extra nacht wil bijboek... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Viaggi e vacanze

Informazioni su Secret Escapes

Scritti dall'azienda

Over Secret Escapes
Bij Secret Escapes bieden wij onze members gratis toegang tot duizenden lage prijzen op luxueuze, zorgvuldig geselecteerde hotels en reizen in binnen- en buitenland.

Wij onderhandelen met onze hotelpartners over de beste tarieven en bezorgen deze rechtstreeks in je inbox. Je kunt bij ons een breed scala aan terugbetaalbare hoteldeals en flexibele vakanties vinden, evenals duizenden onweerstaanbare aanbiedingen en talloze bestemmingen over de hele wereld. Wij selecteren zelf de beste aanbiedingen en zorgen voor nog meer data dan ooit tevoren, ook tijdens vakanties en weekenden. Wij weten dat het allemaal draait om het krijgen van de beste deal voor je volgende break, daarom werken wij nauw samen met onze partners om ongelooflijke reizen samen te stellen - of het nu gaat om een korte stedentrip, een zalige strandvakantie of een ver avontuur.

Een van onze bedrijfswaarden is 'Wij zorgen voor elke reis' en dat menen wij echt. Wij zijn dankbaar dat je ons je kostbare vrije tijd toevertrouwt en ons klantenserviceteam staat altijd klaar om je te helpen met alles wat je nodig hebt om je reis geweldig te maken! Neem gerust contact met ons op als er iets is waar wij je mee kunnen helpen.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

404 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

74 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Het was een mooi hotel

Het was een mooi hotel, grappig eigenlijk 2 hotels in 1 gebouw. De receptionisten waren zeer behulpzaam maar slecht 1 die Nederlands sprak en dit in Amsterdam! De kamer was mooi, maar helaas was deze niet gepoetst de 2de dag van ons verblijf. Het is niet omdat we de handdoeken niet wenste te verversen na 1x; dat er niet gepoetst mocht zijn; noch werd bed opgemaakt .

16 agosto 2026

Beste Gunter,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten op Trustpilot en voor uw vriendelijke woorden.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service – we zorgen ervoor dat uw feedback wordt doorgegeven!

Secret Escapes team

Valutata 5 stelle su 5

het was een leuk verblijf met mijn partner

het was een leuk verblijf met inbegrepen arrengementen
zoals welkomstdrankje, taart en koffie, 3 gangen-diner en ontbijt.

12 agosto 2026

Hallo Petra,

Bedankt voor uw feedback hier op Trustpilot.

We zijn blij dat u tevreden bent over onze service en zullen uw complimenten doorgeven aan het team.

Valutata 5 stelle su 5

Heel vlot zoals we gewend zijn van…

Heel vlot zoals we gewend zijn van jullie . Bedankt

7 agosto 2026

Hallo LD,

Bedankt voor je feedback op Trustpilot.

We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en zullen je complimenten doorgeven aan het team.

Valutata 5 stelle su 5

Hotel met prachtige tuin en uitstekende service

Duidelijke communicatie, een bijkomende vraag werd na 1 dag beantwoord. Alles verliep vlot en was goed geregeld. Prachtig hotel met uitstekende service. Uitstekende locatie met een prachtig strand op nog geen 5 minuten rijden.

23 luglio 2026

Hallo Cindy,

Hartelijk dank voor uw feedback hier op Trustpilot.

Het doet ons plezier dat u tevreden bent met onze service en we zullen uw compliment graag doorgeven aan het team.

Secret Escapes-team

Mooie deal

Mooie deal! Super verblijf gehad.

24 luglio 2026

Beste Karin,

Bedankt voor uw feedback hier op Trustpilot.

We zijn blij dat u tevreden bent over onze service en het is fijn om te horen dat onze reisaanbiedingen aan uw verwachtingen hebben voldaan.

We hopen u in de toekomst te kunnen inspireren met nieuwe aanbiedingen.

Charlie

top reserveringssite

eenvoudig, correct en met alle info en een geweldige prijs/kwaliteitverhouding invergelijking met andere sites

19 luglio 2026

Beste Mertens Herwig,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een ​​recensie op Trustpilot te schrijven en voor uw vriendelijke woorden.

Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service - we zullen deze feedback zeker doorgeven!

Anita
Team Secret Escapes

Valutata 4 stelle su 5

We hadden een zeer fijne reis naar…

We hadden een zeer fijne reis naar Kreta met verzorgde hotels en wijnproeverij. 👌🏻

26 giugno 2026

Hallo The Desintebins,

Bedankt voor uw feedback hier op Trustpilot.

We zijn blij dat u tevreden bent met onze service.

Toby

Topservice

Topservice, goed ligging. Zeer vriendelijk personeel. Alles was netjes.

15 giugno 2026

Hallo Martine,

Hartelijk dank voor de geweldige beoordeling! We vinden het fijn om te horen dat u heeft genoten van de uitstekende service, de geweldige locatie en het vriendelijke personeel, en dat alles er tijdens uw verblijf netjes en verzorgd uitzag.

We kijken ernaar uit u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijk uitje!

William
Secret Escapes-team

Valutata 4 stelle su 5

We hadden een upgrade kamer geboekt…

We hadden een upgrade kamer geboekt maar kregen een kamer aan de straatkant, en spijtig genoeg was het eten in het restaurant niet zo goed als vorig jaar, we hadden vlees besteld van 300 gram maar kregen een stuk van +/- 150 gram en hebben wel over de 80 euro betaald (met 3 side dish) en een geschifte saus, echt spijtig, weet niet of er een volgende keer zal zijn

16 giugno 2026

Beste Dora Rizzuto,

Bedankt voor uw bericht via Trustpilot.

Het spijt me zeer te horen over uw recente ervaring - dit is absoluut niet wat we willen voor onze gewaardeerde leden.

Als u zo vriendelijk wilt zijn om te reageren op het privébericht dat we u via Trustpilot sturen met uw boekingsgegevens of e-mailadres, dan neemt een medewerker van ons team zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw geduld,

Anita
Team Secret Escapes

Valutata 5 stelle su 5

Perfecte organisatie van de reis

Perfecte organisatie van de reis: transfers van luchthaven Napels naar ferry en van haven Ischia naar hotel verliepen vlekkeloos. Het hotel voldeed aan de verwachtingen: prachtig uitzicht, gemoedelijke sfeer, vriendelijk en efficiënt personeel, overvloedig en lekker eten. De aangeboden eilandrondvaart was een leuke bonus.

13 giugno 2026

Beste Linda,

Bedankt voor uw feedback hier op Trustpilot.

We hopen u in de toekomst te kunnen inspireren met nieuwe aanbiedingen.

Jamila

Valutata 5 stelle su 5

Prachtige locatie - uiterst vriendelijk en behulpzame medewerkers

Prachtige locatie! Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Zoals vaker voor ‘agriturismo-verblijven’ ligt ‘Relais Campiglioni’ een flink eind van de openbare weg, te bereiken via een onverhard pad. Het fantastische onthaal maakt deze extra inspanning echter meer dan de moeite waard; een idyllisch plekje op een heuvel met een prachtig zicht op de omgeving.
Het verblijf ligt op een kwartiertje rijden van het station; (met gratis parking) vanaf daar ga je vlot met de trein naar Firenze of naar andere steden in de buurt.
Wij gaan zeker terug!

20 maggio 2026

Beste JS,

Hartelijk dank voor deze prachtige en gedetailleerde review! Wat heerlijk om te horen dat het warme onthaal en de idyllische locatie op de heuvel de rit over het onverharde pad meer dan waard waren. Het klinkt als een fantastisch verblijf.

Ook bedankt voor de goede tip over de treinverbinding naar Firenze; dit is ontzettend nuttige informatie voor andere reizigers.

We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een volgend verblijf!

Het Secret Escapes Team

boekingsproces duidelijk en vlot

31 maggio 2026

Beste Gina,

Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat het boekingsproces duidelijk en vlot is verlopen. Dat is precies de snelle en zorgeloze ervaring die we onze leden willen bieden.

We wensen je een fantastische reis toe!

Met vriendliche groet,

Valutata 2 stelle su 5

Ondersteuning Secret Escapes ondermaats

We kregen de vouchers van de verblijfplaatsen pas de dag voor ons vertrek op onze vraag. De vouchers van de optionele excursies hebben we NIET gekregen waardoor we 1 activiteit niet hebben kunnen doen (geen info) en de andere wel dankzij de inzet van de Lodge eigenaars die heel veel rondgebeld hebben. De samenwerking tussen Secret Escapes en AA Africa liet te wensen over en de communicatie naar ons toe was ondermaats en soms zelfs onbeschoft. De huurauto was ook niet aangepast aan de aard van de verplaatsingen.
Stressvolle vakantie!

9 maggio 2026

Beste Marleen,

Bedankt voor je feedback op Trustpilot.

Het spijt ons te horen van je ervaring.

Ik heb ons klantenserviceteam gevraagd uw zaak te onderzoeken
en een collega zal binnenkort per e-mail contact met u opnemen.

Met vriendelijke groeten
Charlie
Secret Escapes team

Eerste pakketreis

Het was de eerste keer dat we een pakketreis boekten. Het was perfect georganiseerd. Alles verliep vlot wat betreft inlichtingen, vlucht, autoverhuur, shuttlebus en hotel . Het hotel kon wel beter aangegeven worden bij het verlaten van de autobaan.

7 maggio 2026

Dear Monique,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons!

We zijn blij te horen dat uw allereerste pakketreis met Secret Escapes perfect georganiseerd was en dat alles, van de vluchten tot de autoverhuur en het hotel, zo soepel is verlopen.

We waarderen ook uw feedback over de bewegwijzering vanaf de snelweg, en we zullen deze opmerking zeker doorgeven aan het hotelmanagement om toekomstige gasten te helpen.

We hopen dat deze eerste ervaring de start is van nog vele prachtige reizen met ons!

eenvoudig boekingsproces

eenvoudig boekingsproces
mooie deals

15 maggio 2026

Beste Chris,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling!

Wat fijn om te horen dat je ons boekingsproces zo eenvoudig hebt ervaren en dat je blij bent met onze deals.

Alvast heel veel plezier gewenst met je volgende Secret Escapes-avontuur.

extra filters

Ik mis nog wat extra filters om de zoektocht te vereenvoudigen. Maar we hebben net Bali geboekt voor november. Nieuwsgierig hoe de trip zal zijn.

8 maggio 2026

Hallo Inez,

hartelijk dank voor uw feedback en suggestie. We waarderen het dat u met ons meedenkt over hoe we de zoekervaring nog eenvoudiger kunnen maken. Uw opmerking over extra filters nemen we graag mee.

Wat leuk dat u Bali heeft geboekt — we hopen dat u een fantastische reis zult hebben in november en kijken ernaar uit om u opnieuw te mogen inspireren met mooie reiservaringen.

Alice
Secret Escapes

Valutata 1 stelle su 5

Jammer altijd tevreden geweest 😞

Hallo ,het ontvangst viel heel erg tegen ,de douche was vol met schimmel heb er niet overnacht .Jammer want we zijn met jullie al een paar keer geweest en altijd klasse .Ik vond het heel jammer .
Grtj Fabiola en Luc

3 maggio 2026

Beste Fabiola en Luc,

Bedankt voor je feedback op Trustpilot.

Het spijt ons te horen over je ervaring. We willen je geval graag onderzoeken. Kun je ons je boekingsgegevens toesturen? Als je hulp nodig hebt, kan een van onze medewerkers je bellen om je te helpen bij het maken van de boeking. We sturen je een privébericht via Trustpilot.

Hartelijk dank

Jamila

Valutata 5 stelle su 5

Mooie korting in een prachtig hotel

Mooie korting in een prachtig hotel . We zouden zonder jullie nooit dit hotel geboekt hebben

29 aprile 2026

Hallo Ritva,
hartelijk dank voor uw mooie feedback. Wat fijn om te horen dat u dankzij ons een prachtig hotel heeft ontdekt en van een mooie korting heeft kunnen profiteren.
We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen inspireren met bijzondere reisaanbiedingen.
Alice
Secret Escapes

Valutata 3 stelle su 5

Prachtig hotel maar auto huren is geen aanrader

Goed: kwalitatief goed hotel. Goede service, prachtige ligging en lekker eten.
Slecht: communicatie . Er werd niet gecommuniceerd hoe we vd luchthaven nr de verhuurauto konden geraken. Auto verhuur was 6 km vd luchthaven. De telefoonnr vh autoverhuurbedrijf klopte niet op de mail die we kregen. Ook het nr om jullie te bereiken klopte niet. Onze vlucht werd gecanceld, zo hebben we een dag gemist. Het vervoer nr het hotel en van hotel nr garage en van garage v hotel kwamen voor ons eigen rekening. Bij onze vorige reis (ischia) was dat inbegrepen en liep alles vlekkeloos. Onze ervaring met secret escapes is nu veel minder positief. Jammer

14 aprile 2026

Beste Nancy,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review op Trustpilot achter te laten en voor je vriendelijke woorden.

Het is fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service – we zullen deze feedback zeker doorgeven!

William
Het Secret Escapes-team

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più