L'azienda ha risposto
Geweldig uitgebreid en vers ontbijt. Lekker avondeten in goede hoeveelheid. Prima en vriendelijke bediening in bar en restaurant. Niet te druk in hotel dus genieten van rust in zwembad en sauna... Leggi di più
L'azienda ha risposto
boekingen maken bij secret escapes is super easy. alles wijst zichzelf uit :-) maar wat voor mij super belangrijk is , is dat hun customer service excellent is. als je toch een extra nacht wil bijboek... Leggi di più
Scritti dall'azienda
120 Holborn, EC1N 2TD, London, Regno Unito
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Duidelijk overzicht, vlotte procedure
Het was een mooi hotel, grappig eigenlijk 2 hotels in 1 gebouw. De receptionisten waren zeer behulpzaam maar slecht 1 die Nederlands sprak en dit in Amsterdam! De kamer was mooi, maar helaas was deze niet gepoetst de 2de dag van ons verblijf. Het is niet omdat we de handdoeken niet wenste te verversen na 1x; dat er niet gepoetst mocht zijn; noch werd bed opgemaakt .

Risposta di Secret Escapes
het was een leuk verblijf met inbegrepen arrengementen
zoals welkomstdrankje, taart en koffie, 3 gangen-diner en ontbijt.

Heel vlot zoals we gewend zijn van jullie . Bedankt

Risposta di Secret Escapes
Duidelijke communicatie, een bijkomende vraag werd na 1 dag beantwoord. Alles verliep vlot en was goed geregeld. Prachtig hotel met uitstekende service. Uitstekende locatie met een prachtig strand op nog geen 5 minuten rijden.

Risposta di Secret Escapes
eenvoudig, correct en met alle info en een geweldige prijs/kwaliteitverhouding invergelijking met andere sites

Risposta di Secret Escapes
We hadden een zeer fijne reis naar Kreta met verzorgde hotels en wijnproeverij. 👌🏻

Risposta di Secret Escapes
Topservice, goed ligging. Zeer vriendelijk personeel. Alles was netjes.

Risposta di Secret Escapes
We hadden een upgrade kamer geboekt maar kregen een kamer aan de straatkant, en spijtig genoeg was het eten in het restaurant niet zo goed als vorig jaar, we hadden vlees besteld van 300 gram maar kregen een stuk van +/- 150 gram en hebben wel over de 80 euro betaald (met 3 side dish) en een geschifte saus, echt spijtig, weet niet of er een volgende keer zal zijn

Risposta di Secret Escapes
Perfecte organisatie van de reis: transfers van luchthaven Napels naar ferry en van haven Ischia naar hotel verliepen vlekkeloos. Het hotel voldeed aan de verwachtingen: prachtig uitzicht, gemoedelijke sfeer, vriendelijk en efficiënt personeel, overvloedig en lekker eten. De aangeboden eilandrondvaart was een leuke bonus.

Risposta di Secret Escapes
Prachtige locatie! Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Zoals vaker voor ‘agriturismo-verblijven’ ligt ‘Relais Campiglioni’ een flink eind van de openbare weg, te bereiken via een onverhard pad. Het fantastische onthaal maakt deze extra inspanning echter meer dan de moeite waard; een idyllisch plekje op een heuvel met een prachtig zicht op de omgeving.
Het verblijf ligt op een kwartiertje rijden van het station; (met gratis parking) vanaf daar ga je vlot met de trein naar Firenze of naar andere steden in de buurt.
Wij gaan zeker terug!

Risposta di Secret Escapes
We kregen de vouchers van de verblijfplaatsen pas de dag voor ons vertrek op onze vraag. De vouchers van de optionele excursies hebben we NIET gekregen waardoor we 1 activiteit niet hebben kunnen doen (geen info) en de andere wel dankzij de inzet van de Lodge eigenaars die heel veel rondgebeld hebben. De samenwerking tussen Secret Escapes en AA Africa liet te wensen over en de communicatie naar ons toe was ondermaats en soms zelfs onbeschoft. De huurauto was ook niet aangepast aan de aard van de verplaatsingen.
Stressvolle vakantie!

Risposta di Secret Escapes
Het was de eerste keer dat we een pakketreis boekten. Het was perfect georganiseerd. Alles verliep vlot wat betreft inlichtingen, vlucht, autoverhuur, shuttlebus en hotel . Het hotel kon wel beter aangegeven worden bij het verlaten van de autobaan.

Risposta di Secret Escapes
Ik mis nog wat extra filters om de zoektocht te vereenvoudigen. Maar we hebben net Bali geboekt voor november. Nieuwsgierig hoe de trip zal zijn.

Risposta di Secret Escapes
Hallo ,het ontvangst viel heel erg tegen ,de douche was vol met schimmel heb er niet overnacht .Jammer want we zijn met jullie al een paar keer geweest en altijd klasse .Ik vond het heel jammer .
Grtj Fabiola en Luc

Risposta di Secret Escapes
Mooie korting in een prachtig hotel . We zouden zonder jullie nooit dit hotel geboekt hebben

Risposta di Secret Escapes
Goed: kwalitatief goed hotel. Goede service, prachtige ligging en lekker eten.
Slecht: communicatie . Er werd niet gecommuniceerd hoe we vd luchthaven nr de verhuurauto konden geraken. Auto verhuur was 6 km vd luchthaven. De telefoonnr vh autoverhuurbedrijf klopte niet op de mail die we kregen. Ook het nr om jullie te bereiken klopte niet. Onze vlucht werd gecanceld, zo hebben we een dag gemist. Het vervoer nr het hotel en van hotel nr garage en van garage v hotel kwamen voor ons eigen rekening. Bij onze vorige reis (ischia) was dat inbegrepen en liep alles vlekkeloos. Onze ervaring met secret escapes is nu veel minder positief. Jammer