Het was een mooi hotel, grappig eigenlijk 2 hotels in 1 gebouw. De receptionisten waren zeer behulpzaam maar slecht 1 die Nederlands sprak en dit in Amsterdam! De kamer was mooi, maar helaas was deze... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Prachtige locatie! Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Zoals vaker voor ‘agriturismo-verblijven’ ligt ‘Relais Campiglioni’ een flink eind van de openbare weg, te bereiken via een onverhard... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Geweldig uitgebreid en vers ontbijt. Lekker avondeten in goede hoeveelheid. Prima en vriendelijke bediening in bar en restaurant. Niet te druk in hotel dus genieten van rust in zwembad en sauna... Leggi di più
L'azienda ha risposto
boekingen maken bij secret escapes is super easy. alles wijst zichzelf uit :-) maar wat voor mij super belangrijk is , is dat hun customer service excellent is. als je toch een extra nacht wil bijboek... Leggi di più
Scritti dall'azienda
120 Holborn, EC1N 2TD, London, Regno Unito
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore

Risposta di Secret Escapes
Hotel en reis was goed. Huurauto was oud (89.000 km op de teller) en afgeleefd (hebben we foto's van)

Risposta di Secret Escapes
gemakkelijk en vlotte afwerking van de boeking.

Risposta di Secret Escapes
Vanaf Zaventem tot terug in Zaventem is alles wat Secret Escapes had beschreven perfect zo uitgevoerd. Vluchten, transfers, hotel alles prima.

Risposta di Secret Escapes
Leuke prijs voor een mooi hotel

Risposta di Secret Escapes
Het reserveren via Secret Escapes ging heel vlot en was duidelijk. Bij de accommodatie was alles zoals verwacht, er waren geen onaangename verrassingen. Alle info werd correct meegegeven via Secret Escapes. En zoals het platform beweert, de prijs was ongeëvenaard!

Risposta di Secret Escapes
Ik heb net onze reis geboekt via Secret Escapes. De boeking verliep heel vlot, zonder problemen. Ik had eerst ook nog bijkomende info gevraagd aan Secret Escapes, vooraleer de boeking te maken. Die info kreeg ik quasi onmiddellijk via mail. Héél professioneel, heel vriendelijke medewerkers. Ook 1 dag na mijn boeking, kreeg ik al vouchers van de organisatoren van de excursies die ik bijgeboekt heb. Dus héél snel! Tot nu toe kan ik niets slechts over Secret Escapes zeggen. Na onze reis in januari kan ik een betere beoordeling geven, maar op dit ogenblik, top geregeld allemaal

Risposta di Secret Escapes
Ruime kamer (suite) met lekker ontbijt.
Hotel ligt vlakbij het centrum tegenover Kurhaus
Vele wandelmogelijkheden vanuit hotel.
Prijs /kwaliteit was dit top!

Risposta di Secret Escapes
De reis was perfect georganiseerd, ik zou wel in Ubud een hotel nemen korter bij het centrum zodat je alles tevoet kan doen .
Ik zou eveneens Canggu laten vallen en langer in Gilliair blijven. Canggu is enkel interessant voor surfers.

Risposta di Secret Escapes
Fantastische reis - organisatie was perfect- her weer was ook perfect- mooie plaatsen bezocht

Risposta di Secret Escapes
Zopas terug van een zalige vijfdaagse in Valencia met Secret Escapes. Het was de eerste keer dat we met deze maatschappij een citytrip deden en we zijn zeer aangenaam verrast...alles liep heel vlot, van begin tot eind...heel duidelijke communicatie over vlucht, transfer naar hotel en terug...het 4* hotel was zeer goed en zeer netjes, de activiteiten die in het pakket waren inbegrepen waren ook top! We zijn echt wel heel tevreden over Secret Escapes...een dikke aanrader voor ons!!!

Risposta di Secret Escapes
Ik heb binnen het uur vastgesteld dat ik in mijn oorspronkelijke aanvraag SEB -22752649 vergeten ben om voor mij en mijn echtgenote elk een koffer in het laadruim te reserveren voor elk Max 23 kg op heen en terugvlucht tegen de meerkost van 2 x 70€.
Maar als je dan dit wil rechtzetten moet het in het Engels op een formulier en verwijzen ze naar de luchtvaartmaatschappijen. Terwijl mijn boeking waarschijnlijk nog niet verwerkt is in het systeem van secretescapes.
Alles in het Nederlands tot er iets vergeten is?
Dat geeft geen goede indruk

Risposta di Secret Escapes
Ik kreeg een goed en actueel overzicht van bestemmingen daar waar ik het vroeg. En de prijzen zijn soms lager dan wanneer je direct boekt.

Risposta di Secret Escapes
Vlugge en vlotte reactie, duidelijke respons

Risposta di Secret Escapes
Boeking SEB-22676499. Bij de boeking wordt vermeld dat je extra bagage rechtstreeks via SAS luchtvaartmaatschappij kan boeken. Dit lukt helemaal NIET en wordt geweigerd.
De vlucht, hotels en extra excursies zijn geboekt maar zonder meer uitleg, bvb. hoe geraak je op de juiste plaats op het juiste uur?

Risposta di Secret Escapes
Heel makkelijk te boeken . Alles overduidelijk en vooral vlot geregeld.

Risposta di Secret Escapes
Eerlijke prijs voor wat we kregen .
Volledig volgens onze verwachtingen.