Seats and Sofas - Alkmaar Recensioni 483

TrustScore 4 su 5

4,0

Koedijkerstraat 2, 1823 CR Alkmaar, Noord-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goed geholpen door vriendelijke jongeman, goed luisteren oor naar mijn wensen. We kwamen om te kijken maar zijn geslaagd voor een 2 1/2 zits, hij kwam met meerdere kleuren aan stof, dus kleurkeu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Een warm welkom toen we binnenkwamen. Behulpzaam, medewerker weet wat waar hij over praat, meedenkend , kortom aanrader om hier in Alkmaar eens naar binnen te gaan. Genoeg keus, goede kwaliteit en per... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Wat een verschrikkelijk bedrijf. Vooral filiaal Alkmaar. Bank defect, 2 haar lang bezig om te laten repareren. Opgehaald zonder gerepareerd terug gekomen. Afgesproken dat er een nieuwe bank wordt best... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn zeer goed geholpen door brandon in alkmaar. Heerlijk rustig kunnen kijken en rondslenteren zonder de druk dat je wat moet kopen ik heb wel eens anders gezien, maar heerlijk kunnen winkelen e... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di divani
  2. Negozio di mobili
  3. Negozio di casalinghi
  4. Negozio di arredamenti per salotti

Scritti dall'azienda

Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.

• Koedijkerstraat 2, 1823 CR, Alkmaar, Noord-Holland, Paesi Bassi

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 4 stelle su 5

Werd vriendelijk geholpen met…

Werd vriendelijk geholpen met me.aankoop van me nieuwe bankstel

19 agosto 2025

Beste Barry,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw vriendelijke woorden. Wat fijn dat u bij de aankoop van uw nieuwe bankstel goed geholpen bent en tevreden bent over de service in onze vestiging in Alkmaar. Wij doen ons uiterste best om iedere klant op een persoonlijke en duidelijke manier te begeleiden bij het maken van de juiste keuze, en het is fijn om terug te lezen dat dit ook bij u zo is ervaren. Wij wensen u veel woonplezier met uw nieuwe bankstel.

Valutata 1 stelle su 5

“Geen levering, geen service, geen antwoord – wél betaald”

Op 01-06-2025 heb ik bij Seat and Sofa een bank gekocht. Aankoopbedrag €1.600,- direct betaald. Op de koopovereenkomst staat levering binnen 1 week.

Vandaag, 18-08-2025, ruim 2,5 maand later: nog steeds géén bank. Om 09:43 opnieuw gesproken met een vrouwelijke collega die begrip toonde en beloofde het uit te zoeken. Maar: geen antwoord, geen reactie op mijn mail, geen reactie op mijn eerdere review.

Afspraken worden niet nagekomen, terugbelbeloftes blijven uit, mails blijven onbeantwoord en als klant word je volledig genegeerd.

Conclusie: een waardeloze ervaring – ik wacht al 2,5 maand op een bank die ik al vanaf dag 1 volledig heb betaald.

8 agosto 2025

Beste Bob Dijkstra,

Dank dat u uw ervaring deelt. Het spijt ons zeer te lezen dat u nog steeds geen bank heeft ontvangen en dat de communicatie niet naar wens verloopt. Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden. Wij willen dit graag met u oplossen. Zou u uw contactgegevens en referentienummer kunnen sturen naar alkmaar@seatsandsofas.nl? Dan nemen wij dit direct verder in behandeling.

Valutata 2 stelle su 5

Geen garantie slechte service! - opgelost

In maart onze bank hier gekocht, maar deze is helaas al binnen 2 maanden na aankoop stuk gegaan. De binnenvoering van de armleuning is gescheurd, waardoor er een deuk is ontstaan in de leuning. De bank is normaal gebruikt, en dus nog maar een paar maanden oud.
Teleurstellend genoeg was de reactie op onze klacht dat dat niet binnen de garantie valt. Als er al zulke beschadigingen ontstaan bij normaal gebruik en dat binnen 2 maanden, vind ik de kwaliteit teleurstellend slecht. En de reactie van het bedrijf al helemaal.
Zeer slechte service!!!

Update:

Er is op de kosten van seats and sofas een monteur langs geweest en heeft de beschadiging hersteld. Het probleem is nu opgelost

5 gennaio 2025

Beste Kelly de Voijs,

Dank dat u uw ervaring met ons deelt. Wat jammer dat u teleurgesteld bent in zowel de kwaliteit van uw bank als de afhandeling van uw klacht. Dit is uiteraard niet de service die wij nastreven. Wij willen dit graag verder onderzoeken en verzoeken u vriendelijk om uw contactgegevens en referentienummer te sturen naar service@seatsandsofas.nl, zodat wij dit met u kunnen oplossen.

Valutata 5 stelle su 5

Goede service en duidelijke…

Goede service en duidelijke communicatie. De levering verliep volgens afspraak en de bank zit heerlijk. Fijn dat er ook een actie is waarbij je je aankoopbedrag terug kunt winnen!"

7 agosto 2025

Beste Hakima,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service, de duidelijke communicatie en de levering volgens afspraak. En natuurlijk geweldig dat uw nieuwe bank heerlijk zit! Ook leuk dat u enthousiast bent over onze actie waarbij u kans maakt om uw aankoopbedrag terug te winnen. Wij waarderen het enorm dat u uw positieve ervaring met ons heeft gedeeld.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen dat u er lang van zult genieten.

Valutata 1 stelle su 5

Grote fout, slechte service en maanden zonder bank

Ongeveer 1,5 jaar geleden kochten wij bij Seats and Sofas een grote U-bank van ruim €2.000. In de winkel vroegen we specifiek advies voor een stof die bestand is tegen het krabben van onze kat. De verkoopster raadde een stof aan, maar zodra de bank thuis stond, liep onze kat er één keer overheen en zaten er direct lusjes in. De stof bleek totaal ongeschikt. Seats and Sofas deed hier niets mee, dus we hebben het toen maar laten gaan.

Een jaar later scheurde de stof bij een stiknaad volledig open (zonder enige schuld van onze kant). Omdat we nog garantie hadden, werd de bank opgehaald voor herstoffering. We gingen zelf naar het filiaal om uitgebreid een nieuwe stof uit te zoeken — dit keer na grondig onderzoek naar een stof die wél bestand is tegen kattenkrabben (microvezel). Onze keuze is duidelijk vastgelegd in de serviceticket én nogmaals bevestigd via e-mail. Voor het ophalen én terugbrengen van de bank hebben wij zelf ook nog betaald.

De wachttijd zou 8 tot 16 (!) weken zijn. Na 10 weken hebben wij zélf gebeld om te vragen of onze bank al klaar was, omdat wij daar niets over hadden gehoord. Pas toen kregen we te horen dat de bank gereed stond. In de winkel ontdekten we tot onze verbazing dat er de verkeerde stof op zat. Blijkbaar was onze oude stof uit het assortiment gehaald vanwege veel klachten, en heeft men zonder overleg zomaar de ‘vervangende’ stof gebruikt, zonder in de ticket te kijken.

We vroegen dringend om spoedherstel, aangezien we al zolang zonder bank zitten. Thuis hebben we nu alleen een kleine, harde driezits van nep leer waar je niet prettig op kunt zitten. Toch kregen we te horen dat ze niets met prioriteit doen en dat we opnieuw tot 16 weken mogen wachten.

Dit betekent dat wij straks bijna een half jaar zonder onze eigen bank zitten, volledig buiten onze schuld om. In die tijd hebben we geen excuses, geen compensatie, geen terugbetaling van de transportkosten en geen enkele vorm van proactieve service ontvangen.
Als iemand die zelf in de service-industrie werkt, vind ik dit ronduit beschamend. Fouten maken kan gebeuren, maar hoe je ermee omgaat maakt het verschil — en hier laat Seats and Sofas het volledig afweten.

11 agosto 2025

Beste Anne,

Dank voor uw uitgebreide toelichting. Wij vinden het zeer vervelend om te horen dat uw ervaring met onze service en de afhandeling van de herstoffering van uw bank niet naar tevredenheid is verlopen. Het is absoluut niet de bedoeling dat u zo lang zonder bank zit, zeker niet door fouten aan onze kant. Uw opmerkingen over het gebrek aan communicatie en het gebruik van een andere stof zonder overleg nemen wij zeer serieus.

Kunt u uw contactgegevens sturen naar alkmaar@seatsandsofas.nl, zodat wij dit persoonlijk en met spoed voor u kunnen oppakken?

Koop hier NOOIT meer

Begin februari 2 sta op stoelen besteld voor mijn ouders. Zouden binnen 10 weken leverbaar zijn. Helaas werden dit een aantal weken later. Toen opgehaald en bij mijn ouders uitgepakt. Bleken het geen sta op stoelen te zijn!!! Dus weer terug naar filiaal. Daar zeiden ze dat het "systeem" eruit lag. Jaja! Dus moesten we koopovereenkomst mailen. Dit gedaan. Kregen mail terug met de opmerking "geef ons 5 werkdagen de tijd om met een passende oplossing te komen". Je raad het al hé? Moest zelf maar weer bellen na 14 dagen. Reageren overigens ook niet op mail! Toen kreeg ik niet Alkmaar maar Zoeterwoude aan de lijn. Telefonist zei dat precies die 2 stoelen wel in Zoeterwoude staan. Ze zou een verzoek doen zodat we ze daar op kunnen halen. Kreeg een mail waarin stond dat het verzoek in behandeling is genomen. Nu wéér 3 weken verder! Niets gehoord van Seats and sofas. Dus zojuist gebeld. Wéér Zoeterwoude ipv Alkmaar aan de lijn. Telefonist zegt dat de twee stoelen daar op voorraad staan en dat ik ze mag ophalen. Ik zei dat ik het eigenlijk niet netjes vind. Waarom moet ik naar Zoeterwoude? Ze kunnen de stoelen toch ook naar Alkmaar brengen? Waarom moet hun fout mijn probleem worden? Maar ze zegt dat het echt niet kan. Nou ja... We gaan er maar heen. Maar als het dan wéér fout gaat, ga ik echt juridische stappen zetten hoor. Wat een slechte service!!

12 agosto 2025

Beste Wendy,

Het spijt ons zeer om te lezen dat uw ervaring met de levering en communicatie rondom de sta-op stoelen zo teleurstellend is verlopen. Wij begrijpen dat dit veel frustratie en ongemak heeft veroorzaakt, zeker gezien de herhaalde vertragingen en verwarring over de locatie van de stoelen. Dit is uiteraard niet de service die wij onze klanten willen bieden.

Wij willen uw situatie graag zo snel mogelijk oplossen en onderzoeken wat er is misgegaan. Kunt u ons uw contactgegevens sturen via alkmaar@seatsandsofas.nl, zodat wij dit direct kunnen oppakken?

Goed geholpen

Goed geholpen
Goed meegedacht
Samen tot een mooie keuze gekomen

9 agosto 2025

Beste Wim,

Dank voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u zich goed geholpen voelde en dat er samen met u is meegedacht om tot een passende keuze te komen. Wij streven ernaar om onze klanten persoonlijk te begeleiden, zodat het resultaat aansluit bij hun wensen en woonstijl. Uw tevredenheid bevestigt dat wij hierin geslaagd zijn. Wij hopen dat u nog lang plezier zult hebben van uw nieuwe bank.

Super geholpen

Heel vriendelijk geholpen door het personeel! Denken goed met je mee.

9 agosto 2025

Beste Fatima,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u zo vriendelijk bent geholpen door ons personeel in Alkmaar en dat er goed met u is meegedacht. Wij streven er altijd naar om onze klanten op een prettige manier te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Uw complimenten zullen wij zeker delen met het team, zodat zij weten dat hun inzet wordt gewaardeerd.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Valutata 5 stelle su 5

Dolblij met de aankoop van onze nieuwe bank.

We liepen eigenlijk spontaan de winkel van Seats and sofa’s binnen.
We werden hartelijk ontvangen en al snel stond er een medewerker bij ons die écht goed luisterde naar onze wensen. Omdat we een bijzondere opstelling zochten (die je normaal niet in de showroom ziet), dachten we dat het lastig zou worden. Maar niets was minder waar!
De medewerker dacht actief met ons mee, schakelde direct met het hoofdkantoor en kwam met een oplossing op maat. Dankzij zijn inzet en betrokkenheid konden we de winkel dolblij verlaten, mét een prachtige bank die nu helemaal naar wens voor ons gemaakt wordt en binnen enkele weken geleverd zal worden. Wat een topservice van Seats and sofa’s !

2 agosto 2025

Beste mevrouw Boele,

Hartelijk dank voor uw prachtige en uitgebreide review. Wat fijn om te lezen dat u zo enthousiast bent over uw bezoek aan onze winkel in Alkmaar. Wij zijn verheugd dat onze medewerker goed heeft geluisterd naar uw wensen en direct met u heeft meegedacht over een unieke opstelling. Uw compliment over onze betrokkenheid en service waarderen wij enorm. Wij hopen dat u straks net zo blij bent met uw nieuwe bank als met het aankoopproces.

Wij wensen u alvast veel plezier van uw nieuwe aanwinst!

Valutata 4 stelle su 5

Goed geholpen en alles goed uitgelegd…

Goed geholpen en alles goed uitgelegd keurig netjes zoals de klant het wilt

31 luglio 2025

Beste Co,

Dank u wel voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u netjes bent geholpen en alles duidelijk werd uitgelegd zoals u dat wenste.

Wij streven naar heldere communicatie en goede begeleiding bij het aankoopproces, dus uw woorden zijn zeer gewaardeerd.

Super

Super, gelijk al bij binnenkomst was ik eerst aan het rondkijken en dat ik toch geholpen wilde worden, was er iemand die gelijk hiervoor alle tijd nam. Een hele mooie bank gekozen, was er voor inspiratie, maar een goeie deal kunnen sluiten. Heel fijn dit dat je ook gezien wordt als klant die toch wel iets belangrijks koopt voor in huis.

17 luglio 2025

Beste Fiona,

Wat een mooie review, hartelijk dank! Het doet ons goed te lezen dat u zich als klant gezien en gehoord voelde tijdens uw bezoek in Alkmaar. Wij streven ernaar om iedere klant persoonlijke aandacht te geven, en het is fijn dat u dat zo heeft ervaren. Veel plezier met uw mooie bank, en graag tot een volgende keer!

Vriendelijke en vakkundige medewerkers

Vriendelijke en vakkundige medewerkers, er werd heel goed naar mijn wensen voor een nieuwe bank geluisterd. De tip om voor de juiste stof te kiezen ivm de hond was zeer welkom. De koop was snel gesloten.

16 luglio 2025

Beste L.,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wat fijn dat onze medewerkers in Alkmaar zo goed naar uw wensen hebben geluisterd en met passend advies zijn gekomen, zoals de juiste stofkeuze vanwege uw hond. Dat u zich begrepen en goed geholpen voelde, doet ons veel plezier. We hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe bank!

Valutata 1 stelle su 5

In Januari 2025 een bank gekocht bij…

Update: je krijgt die standaard reactie dat je ze moet mailen, die dag daarna mail gestuurd en tot heden nog steeds niets vernomen. Had ook na telefonisch contact in juni ook online al een klacht ingediend en ook nog niets op vernomen.

Na 2 x op de bank zitten zagen we al direct dat er een paar kussens ook niet echt van goeie kwaliteit zijn, zitten strepen in het stof we hebben hoogglans. Ook een paar kussens die al helemaal zacht zijn, het lijkt nu een bank alsof er altijd maar in gehangen word en al een jaar oud is… terwijl we er amper nog op hebben gezeten.

In Januari 2025 een bank gekocht bij ze. Aangegeven toen in de winkel dat we de bank begin juli wel graag wilde. In april werd ik opeens gebeld gemiste oproep. Paar minuten later gebeld en toen wisten ze niet waarom ik gebeld was. In Mei zelf gebeld of ze ons wel al kon laten weten in welke week ze verwachten dat de bank klaar staat. Dat konden ze niet. Het kon juni zijn maar ook ergens in juli. Werd ik opeens vorige week eerste week juli gebeld door een filiaal in drachten dat de bank al een maand in Alkmaar stond en ze benieuwd waren waarom wij m nooit opgehaald hadden… ik aangegeven dat wij nooit een mail of telefoontje hebben gehad dat de bank er was. Dit zag mevrouw in het systeem na het zoeken dat ik inderdaad nooit een mail had ontvangen en die voor wat nut nog had even gestuurd naar me.

Ik belde direct naar Alkmaar en vind zelf dat ik echt belachelijk geholpen werd telefonisch. Ik zou liegen want ik had zelf telefonisch met iemand een specifieke datum afgesproken van ophalen. Hierop vroeg ik van “ oké wanneer zou ik gebeld hebben met jullie hierover dan en welke datum dan ophalen? Want ik ga niet voor de grap 9 weken zonder bank zitten en een bank 4 weken bij jullie laten staan”. Naja ze kon geen antwoord op mn vraag geven. Dus gewoon een verzonnen verhaal . Ipv een oprechte excuses en eventueel een kleine compensatie of iets voor de slechte service/communicatie krijg ik alleen maar verzonnen verhalen te horen en te horen dat ik lieg.

2 luglio 2025

Beste mevrouw Oudshoorn,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wat spijtig om te lezen dat de communicatie rondom de levering van uw bank en het telefonisch contact niet naar wens is verlopen. Wij begrijpen dat het frustrerend is om geen duidelijke informatie te ontvangen en het gevoel te hebben dat u niet serieus wordt genomen. Dat is uiteraard niet de service die wij nastreven.

Wij willen dit graag verder onderzoeken en kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Zou u alstublieft uw contactgegevens willen sturen naar service@seatsandsofas.nl?

Valutata 3 stelle su 5

Mooie banken, minder enthousiast over de manier van verkoop

Voor beginnende huurders een goede prijs-kwaliteit verhouding. Uiteindelijk een mooie bank gekocht. Echter lijkt alles te draaien om het zo snel mogelijk verkopen van de banken. Er worden veel verkoop trucjes uitgehaald om maar zo snel mogelijk een beslissing te moeten maken over je aankoop. Dit is erg vervelend.

2 luglio 2025

Beste Nina,

Dank voor uw eerlijke feedback. We zijn blij dat u tevreden bent met uw uiteindelijke aankoop en de prijs-kwaliteitverhouding. Tegelijkertijd vinden we het jammer dat u onze verkoopstijl als te sturend heeft ervaren. Wij nemen uw opmerkingen serieus en zullen ze intern bespreken om onze service te verbeteren en de klantbeleving optimaal te houden.

We hopen dat u desondanks veel plezier beleeft aan uw bank.

Top service

Top service! Very friendly, helpful workers + manager. I’m very satisfied with my purchase. They even have extra discounts on Sundays. I recommend, specially if you’re not to picky with material and color because they have a lot of couches on stock and you can get it immediately.

29 giugno 2025

Beste Tjaša Polič,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service in Alkmaar. We zijn blij dat onze medewerkers en manager u vriendelijk en behulpzaam hebben kunnen assisteren. Geweldig dat u ook kon profiteren van extra zondagkortingen en dat u uw bank meteen kon meenemen. We wensen u veel plezier en comfort toe met uw aankoop en waarderen het dat u ons aanbeveelt!

Vriendelijk en professioneel

Wij zijn op een hele vriendelijke manier benaderd en geholpen door de medewerkers van seats en sofas in Alkmaar.
Het was prettig en zelfs nog een gezellig gebeuren.
Er werd goede informatie gegeven over onze aankoop en kregen korting omdat we 2 banken kochten vor 2 verschillende huishoudens.

20 giugno 2025

Beste mevrouw Mooij,

Hartelijk dank voor uw mooie review en dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met ons te delen. Wat fijn om te horen dat u zo vriendelijk en professioneel bent geholpen in onze vestiging in Alkmaar, en dat het een prettige en zelfs gezellige aankoop is geweest.

Ook geweldig dat u goed geïnformeerd bent over uw aankoop en een mooie korting heeft ontvangen bij het kopen van twee banken. Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw nieuwe meubels!

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, snelle keuze kunnen maken dankzij de medewerker.

24 giugno 2025

Beste Meryem,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u de klantvriendelijkheid van onze medewerkers waardeert en snel tot een goede keuze kon komen. Wij vinden het belangrijk om onze klanten op een prettige en efficiënte manier te begeleiden in hun zoektocht naar het juiste zitmeubel. Uw tevredenheid is voor ons de beste beloning. We hopen dat u veel plezier beleeft aan uw nieuwe bank!

Valutata 4 stelle su 5

Als ex verkoper en trouble shooter ken…

Als ex verkoper en trouble shooter ken ik natuurlijk de verkoop trucjes, Ook hier worden die toegepast, en hoe!, maar toch bleef het een prettige ervaring en kregen we een goede prijs waar we prima mee uit de voeten konden.Er kon veel aangepast worden, wat belletjes enz. Nee prima service, uitgebreide keuze zowel in banken als in stoffen en veelal zonder meerprijs. Personeel was aller aardigst. Hoe de bank gaat bevallen weet ik nog niet maar de aankoop ervaring was prima in orde. De vorige ook bij hun vandaan heeft het ruim 25 jaar volgehouden en is nog als nieuw.Hopelijk hebben we dit keer wee net zoveel plezier ervan.

18 giugno 2025

Beste Ronald,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Wat fijn om te lezen dat u de aankoopervaring bij ons als prettig heeft ervaren en dat u tevreden bent over de service, het personeel en de uitgebreide keuze.

Wij hopen dat uw nieuwe bank net zo lang meegaat als uw vorige en u er minstens zoveel plezier van zult hebben. Bedankt voor uw vertrouwen in Seats and Sofas!

Valutata 5 stelle su 5

Een hele fijne ervaring gehad bij Seats…

Een hele fijne ervaring gehad bij Seats and Sofas in Alkmaar. We werden warm welkom geheten, kregen drinken aangeboden en een uitleg over hoe alles werkt. We konden alle banken proberen en kregen advies. Ik heb een mooie bank gekocht voor een super prijs! Bedankt nog allemaal!

17 giugno 2025

Beste Jenny,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn dat u zich welkom voelde in onze vestiging in Alkmaar en dat u goed bent geholpen bij het maken van uw keuze.

Wij hopen dat u veel plezier zult beleven aan uw nieuwe bank en bedanken u hartelijk voor het delen van uw positieve ervaring!

Valutata 5 stelle su 5

Goede service en zeer vriendelijk

We werden heel goed geadviseerd door een vriendelijke medewerker hij gaf hele goede adviezen en uiteraard ook koffie. De rest van het personeel was ook super vriendelijk ook toen we de winkel binnen kwamen meteen het gevoel van we zijn welkom.

10 giugno 2025

Beste Marianne,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat geweldig om te lezen dat u zich welkom voelde in onze vestiging in Alkmaar en goed bent geadviseerd door onze medewerker. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich prettig voelen tijdens hun aankoopproces, en we zijn blij dat dit bij u het geval was.

Geniet van uw nieuwe aankoop en hopelijk tot een volgende keer.

Seats and Sofas

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più