Seats and Sofas - Alkmaar Recensioni 483

TrustScore 4 su 5

4,0

Koedijkerstraat 2, 1823 CR Alkmaar, Noord-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goed geholpen door vriendelijke jongeman, goed luisteren oor naar mijn wensen. We kwamen om te kijken maar zijn geslaagd voor een 2 1/2 zits, hij kwam met meerdere kleuren aan stof, dus kleurkeu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Een warm welkom toen we binnenkwamen. Behulpzaam, medewerker weet wat waar hij over praat, meedenkend , kortom aanrader om hier in Alkmaar eens naar binnen te gaan. Genoeg keus, goede kwaliteit en per... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Wat een verschrikkelijk bedrijf. Vooral filiaal Alkmaar. Bank defect, 2 haar lang bezig om te laten repareren. Opgehaald zonder gerepareerd terug gekomen. Afgesproken dat er een nieuwe bank wordt best... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn zeer goed geholpen door brandon in alkmaar. Heerlijk rustig kunnen kijken en rondslenteren zonder de druk dat je wat moet kopen ik heb wel eens anders gezien, maar heerlijk kunnen winkelen e... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di divani
  2. Negozio di mobili
  3. Negozio di casalinghi
  4. Negozio di arredamenti per salotti

Scritti dall'azienda

Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.

• Koedijkerstraat 2, 1823 CR, Alkmaar, Noord-Holland, Paesi Bassi

3 stelle
2 stelle
1 stella

Hoekbank

Ik had een bank bij seats and sofas waar bij na 1 jaar de onder kant de bodem van de bank losging. Seats and sofas heeft voor een kleine vergoeding mijn bankstel laten ophalen en ze hebben het toen ook gerepareerd. Ik ben in een vorige review heel hard geweest ik wil dat hierbij corrigeren ik heb mijn bankstel weer en die gerepareerd. Dank je wel seats and sofa van zaandam

8 giugno 2025

Beste Luciano,

Dank u wel voor uw eerlijke en oprechte review. Wij waarderen het dat u uw eerdere ervaring hebt herzien en uw tevredenheid nu met ons deelt. Het doet ons goed om te horen dat uw bankstel succesvol is gerepareerd en u weer kunt genieten van uw aankoop.

Wij wensen u veel comfort toe met uw bank en danken u voor uw vertrouwen in onze service.

Werd goed geholpen

7 giugno 2025

Beste Maas,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen in onze vestiging in Alkmaar. Klantvriendelijkheid en persoonlijke service staan bij ons voorop, dus het doet ons goed dat u dit zo heeft ervaren.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Fijne winkel met aandacht en veel keuze

Geweldig goed geholpen met het uitzoeken van een relaxstoel en bijbehorende relaxbank.
Levertijd is wel wat lang maar dat is bij de meeste meubelzaken niet anders.
Goede prijs kwaliteit verhouding.

4 giugno 2025

Beste mevrouw Bakker,

Hartelijk dank voor uw mooie review en de positieve woorden over onze vestiging in Alkmaar. Wij zijn blij om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van uw relaxstoel en relaxbank. Wij streven ernaar om iedere klant met persoonlijke aandacht te begeleiden en het is fijn dat u dit zo heeft ervaren. Wat betreft de levertijd begrijpen wij dat dit soms even duurt; we doen ons best om altijd zo snel mogelijk te leveren.

Valutata 4 stelle su 5

Even teleurgesteld, nu erg tevreden !

Na twee teleurstellingen (eerst was de bank toch niet in Zaandam op voorraad maar in Alkmaar en daarna was de bank zoekgeraakt) heb ik zojuist 11 dagen na aankoop mijn bank mogen ontvangen. Ik ben altijd vriendelijk door zowel de winkelmedewerkers als ook door de filiaalmanager zeer vriendelijk te woord gestaan. Ik moest er wel zelf achteraan. En dat de bankt er niet was, of toen hij was zoekgeraakt hoorde ik van het transportbedrijf en niet van Seats & Sofa's zelf. Dat zouden ze beter kunnen doen. Met het product zelf ben ik zeer tevreden. Goede prijs-kwaliteit verhouding voor zover ik nu kan beoordelen. Groeten van Mirjam, een tevreden en blije klant !

22 maggio 2025

Beste Mirjam,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. Wat fijn om te lezen dat u, ondanks de teleurstellende start, uiteindelijk tevreden bent met uw bank en de prijs-kwaliteitverhouding kunt waarderen. Wij stellen het zeer op prijs dat u de vriendelijkheid van onze winkelmedewerkers en filiaalmanager benoemt.

Wij betreuren het echter dat u zelf contact moest opnemen over de levering en dat u niet rechtstreeks van ons hoorde dat de bank zoek was geraakt. Wij nemen uw feedback hierover serieus en zullen dit intern bespreken om onze communicatie te verbeteren.

Valutata 5 stelle su 5

Seats and Sofa's Alkmaar, topwinkel!

Grote complimenten voor de medewerkers van seats and sofa's in Alkmaar. Ontzettend behulpzaam en verstaan hun vak. Ze namen alle tijd voor ons. Zeer veel keuze en de bank die wij gekocht hebben is absoluut het geld waard! We hebben specifiek de winkel in Alkmaar aangeraden aan vrienden en familie. In 2014 hebben wij ook al een bank bij Seats and Sofa's in Alkmaar gekocht. Deze bank is nog steeds in perfecte staat maar aan een familielid overgedragen. Door de goede ervaring met de kwaliteit zijn wij terug gegaan naar dezelfde winkel. Ook hebben
wij onze positieve ervaringen met seats and sofa's gedeeld op onze verschillende social media kanalen waar wij meer dan 200.000 volgers hebben.
Seats and Sofa's Alkmaar, ga zo door!👍

17 maggio 2025

Beste mevrouw Jansen,

Wat geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent over onze winkel in Alkmaar en onze medewerkers. Uw terugkeer na eerdere positieve ervaringen en het feit dat u ons aanbeveelt bij vrienden en op social media waarderen wij enorm!

Dank u wel voor uw vertrouwen in onze producten en service. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank en danken u voor uw enthousiasme en loyaliteit.

Valutata 5 stelle su 5

Van een niet zo’n prettige (eerdere) naar een heel fijne ervaring!

Ik had mijn zus nog zo gewaarschuwd, omdat mijn jaren eerdere ervaring met Seats and Sofa’s niet zo heel fijn was.
Maar wij troonden toch op een zaterdagmiddag na half 4, enigszins sceptisch richting de winkel in Alkmaar. Dit omdat ik alleen maar even wilde kijken naar de 2,5 zits Vince en de 2,5 zits Lilly. En ik dus zéker niet van plan was om te gaan besluiten tot koop.
Bij binnenkomst werden wij meteen super vriendelijk ontvangen door een gezellige jongeman.
Mijn zus en ik lopen altijd graag te geinen met personeel en dat deden we nu dus ook, dus het werd al snel een erg grappige en fijne informele sfeer. Dit kon ook omdat er op dat moment verder geen klanten in de zaak aanwezig waren.
Maar wat ik mij dus had voorgenomen werd al snel anders omdat de bank Vince er mooi uitzag én ook nog eens heel lekker zat. Wat ik wel nog heel graag wilde was, voordat ik überhaupt ging beslissen, de kleurstalen even mee naar huis om 100% zeker te zijn dat mijn kleurkeuze goed zou zijn.
Dit mocht tot mijn grote vreugde!
Zo ben ik, na een hele mooie kleur (Cinnamon) te hebben gekozen, binnen een uur weer teruggekeerd met de stalen en heb ik, na een heel scherpe aanbieding te hebben gekregen én tot volle tevredenheid, zelfs besloten om de bank aan te schaffen.
Al met al was mijn ervaring met Seats & Sofa’s een veel fijnere en positievere dan jaren daarvoor!

19 aprile 2025

Beste Beemsterboer,

Wat fijn om te horen dat uw recente bezoek aan onze winkel in Alkmaar zo positief is verlopen, zeker gezien uw eerdere ervaring! Wij zijn blij dat onze collega u vriendelijk en met humor heeft kunnen helpen en dat u tevreden bent met de keuze voor de Vince bank in de kleur Cinnamon.

Het is mooi om te zien dat u de tijd heeft genomen om kleurstalen thuis te bekijken – zo weet u zeker dat het bij uw interieur past. Bedankt voor uw uitgebreide en positieve review!

Goede en snelle service

We waren op zoek naar een compacte betaalbare bank voor de huisvesting van onze werknemers.
Na een rondje gelopen te hebben werden we vriendelijk te woord gestaan. Onze vragen werden goed beantwoordt en alles snel en netjes afgehandeld.

5 maggio 2025

Beste Peter,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u snel en vriendelijk te woord bent gestaan en dat uw vragen goed zijn beantwoord. We zijn blij dat u een geschikte bank heeft kunnen vinden en hopen dat uw werknemers er veel plezier van zullen hebben.

Goed uitleg

Goed uitleg. Scherpe prijs. Zeer tevreden.

8 maggio 2025

Beste heer Serbest,

Dank u wel voor uw positieve review. We zijn blij dat u tevreden bent over de uitleg, de scherpe prijs en uw ervaring in onze winkel in Alkmaar. Duidelijkheid en goede prijzen zijn voor ons belangrijk, en we waarderen het dat u dit benadrukt.

Veel plezier met uw nieuwe bank!

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisch geholpen door Mathijs bij…

Fantastisch geholpen door Mathijs bij de locatie in Alkmaar!
Bezorgtijd is wel belangrijk om rekening mee te houden (10-12 weken)

2 maggio 2025

Beste Kwint,

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat u zo goed bent geholpen door Mathijs in onze vestiging in Alkmaar. Uw opmerking over de levertijd nemen we ter harte en we vinden het fijn dat u hier realistisch naar kijkt.

Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe bank en danken u voor uw vertrouwen!

Goed geholpen bij Seat and Sofas Alkmaar

We zijn onwijs goed geholpen in de Seats and sofas winkel in Alkmaar. Er is goed met ons meegedacht en we hebben goed advies gekregen.

27 aprile 2025

Beste mevrouw Postma,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u in onze winkel in Alkmaar zo goed bent geholpen. Wij vinden het belangrijk om mee te denken met onze klanten en passend advies te geven. Uw tevredenheid is voor ons erg waardevol en motiveert ons om deze service te blijven bieden. Wij hopen dat u veel plezier zult beleven aan uw aankoop en zien u graag weer terug bij Seats and Sofas.

Valutata 5 stelle su 5

Al 3 x een bank gekocht en heel…

Al 3 x een bank gekocht en heel tevreden!

7 marzo 2025

Beste NB,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u inmiddels al drie keer een bank bij ons heeft gekocht en telkens tevreden bent over uw aankoop. Uw loyaliteit wordt enorm gewaardeerd en wij zijn blij dat wij steeds opnieuw aan uw verwachtingen hebben mogen voldoen.

We hopen dat u nog lang mag genieten van uw meubels. Mocht u in de toekomst weer iets nieuws zoeken, dan staan wij uiteraard weer graag voor u klaar.

Keurig

We werden keurig en netjes geholpen..En hebben een mooi bankstel gekocht .met de hulp van een aller vriendelijke jonge man .En we gingen met een goed gevoel de deur uit.

1 aprile 2025

Beste Renee Stellingwerf-Smit,

Hartelijk dank voor uw positieve review en het delen van uw ervaring bij onze vestiging in Alkmaar. Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen en met een goed gevoel de deur uit bent gegaan. We zijn blij dat u tevreden bent met uw nieuwe bankstel en dat onze medewerker u vriendelijk en professioneel heeft bijgestaan tijdens uw aankoop.

Uw compliment geven we uiteraard graag door aan het team in Alkmaar – zij zullen dit zeker waarderen.

Werd vriendelijk geholpen

Werd vriendelijk geholpen, er werd mee gedacht over mijn wensen en we konden het eens worden over de prijs!

13 marzo 2025

Beste Silvia Stins,

Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn dat u vriendelijk bent geholpen en dat onze medewerkers met u hebben meegedacht over uw wensen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en waarderen het dat u dit met ons deelt. Veel plezier met uw aankoop!

Valutata 4 stelle su 5

Prettig geholpen in de winkel en binnen…

Prettig geholpen in de winkel en binnen half uur geslaagd voor een hoekbank, een twee zits en een drie zits bank.
Minpuntje buiten goede service om was/is dat we gevraagd hadden of we goed geparkeerd stonden en dat was goed volgens de verkoper , maar onderweg zagen we een bon wapperen. Nu afwachten hoe hoog de boete wordt.

5 marzo 2025

Beste Bart,

Bedankt voor uw positieve review en fijn om te horen dat u zo snel geslaagd bent voor meerdere banken! We vinden het jammer dat u een parkeerboete heeft gekregen en begrijpen dat dit vervelend is. Hopelijk bent u verder helemaal tevreden met uw aankoop en onze service.

We wensen u veel plezier met uw nieuwe banken en zien u graag in de toekomst weer terug.

k bedrijf

Wat een K bedrijf is dit aan het worden. Je kunt bellen of mailen. De response is ruk. De afhandeling nog abominabeler. Heb spijt dat ik nog een relax stoel en bank geleverd moet krijgen. Als ik deze kon cancelen dan zou ik dat zeker doen. Ondertussen blijf ik slechte beoordelingen posten zolang het niet geregeld is. Op verzoek van klantenservice wederom gebeld en gegevens doorgegeven. Zou teruggebeld worden maar schijnbaar weet men niet wat dit betekent. De zoveelste keer dat het niet wordt opgepakt. Zo’n bedrijf verdient geen bestaansrecht. Verkopen is geen kunst, service verlenen wel maar dat woord staat niet in hun woordenboek. Echt ongelofelijk voor woorden.

5 marzo 2025

Beste heer Keij en mevrouw Kompagne,

Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze service niet naar wens is. Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en vinden het vervelend dat u niet de service heeft ontvangen die u verwacht. Wij willen dit graag voor u oplossen en zorgen voor een passende oplossing. Zou u contact met ons willen opnemen via alkmaar@seatsandsofas.nl en uw ordergegevens met ons willen delen? Dan kijken wij direct hoe wij u kunnen helpen.

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben alle ruimte gekregen om…

Wij hebben alle ruimte gekregen om rustig rond te kijken. Bij vragen werden deze netjes beantwoord. Bij verdere belangstelling zeer goed geholpen en welke mogelijkheden er mogelijk zijn. Uiteindelijk een heerlijk zittende bank gekocht. We zijn geholpen door Remco. Netjes gedaan remco

1 marzo 2025

Beste Ron v.d. Horst,

Wat fijn om te horen dat u rustig de tijd kreeg om rond te kijken en dat onze collega Remco u goed heeft geholpen bij het vinden van de perfecte bank. We waarderen uw positieve feedback en zullen dit zeker met hem delen! We wensen u veel plezier met uw nieuwe bank en danken u hartelijk voor uw review. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan wij graag voor u klaar.

Nooit een reactie gehad

Nooit een reactie gehad. Mensen pas op.

28 gennaio 2025

Beste Ted Beers,

Het spijt ons te horen dat u geen reactie heeft ontvangen. Wij streven ernaar om al onze klanten zo goed en snel mogelijk te helpen, en wij willen dit graag rechtzetten. Zou u uw contactgegevens en referentienummer kunnen sturen naar service@seatsandsofas.nl? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw situatie te bespreken.

Valutata 5 stelle su 5

Een top relax stoel gekocht.…

Wij kochten een stoel aan die bij onze bestaande bank past. De verkoper heeft ons hierbij heel goed geholpen. We wilden een stoffen stoel waarvan de kleur het dichtst bij onze bank past. Dit is gelukt door vergelijking van stoelenkleuren, tevens moest het een ligstoel zijn, deze is electrisch en deze kan met een accu oplader. Voor ons top daar de stoel midden in de woonkamer komt te staan. Wij zijn er zeer tevreden mee.

25 febbraio 2025

Beste Nathalie Lute,

Bedankt voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn dat u een relaxstoel heeft gevonden die perfect bij uw bank past. We begrijpen hoe belangrijk de juiste kleur en functionaliteit zijn, en we zijn blij dat onze medewerker u goed heeft kunnen adviseren. Een elektrische ligstoel met accu-oplader is inderdaad een geweldige keuze, zeker als de stoel midden in de woonkamer staat. Wij wensen u veel comfortabele en ontspannen momenten toe met uw nieuwe aankoop!

Hoekbank Sofia

wij werden heel goed geholpen door de verkoper. hij gaf ons verschillende opties qua banken, kleurstalen en afmetingen. Bij twijfel kwam hij met een andere optie en wist hij zelfs nog wat aan de prijs te veranderen.

19 febbraio 2025

Beste R. T.,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u goed geholpen bent bij het kiezen van uw hoekbank Sofia. We vinden het belangrijk dat onze klanten voldoende opties krijgen en goed advies ontvangen over kleurstalen en afmetingen. Dat onze verkoper zelfs iets aan de prijs kon doen, is mooi meegenomen! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank en hopen u in de toekomst weer te mogen helpen.

Valutata 1 stelle su 5

In mei 2024 een bank aangeschaft bij…

In mei 2024 een bank aangeschaft bij seats and sofas Alkmaar. In de winkel aangegeven dat wij katten hebben en wij kregen advies over welke kwaliteit stof wij zouden moeten aanschaffen (de hoogste kwaliteit genomen). Nu heb ik het bankstel amper een jaar in mijn huis staan en kan ik alweer een nieuwe aanschaffen. De stof beschadigd extreem snel VOORAL met katten. Elk deukje en krasje is te zien op de bank en overal op de bank zie je afdrukken zitten van voorwerpen die op de bank hebben gelegen! Kortom slechte kwaliteit... voor een bank van 1600 euro zou je toch verwachten dat je niet na 9 maanden een nieuwe bank zou moeten aanschaffen? Ik zou verwachten van een verkoper dat deze mij van te voren goed kan adviseren en dus ook kan afraden welke stof ik zou moeten nemen voor mijn bank. Helaas is dit niet het geval en ben ik mijn geld dus gewoon kwijt.

24 febbraio 2025

Beste Martyn,

Vervelend om te horen dat uw bank niet aan uw verwachtingen voldoet. Wij begrijpen dat u advies verwacht had dat beter aansloot bij uw situatie. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn voor ons erg belangrijk, en wij willen uw ervaring dan ook graag nader bekijken. Zou u contact met ons willen opnemen via service@seatsandsofas.nl met uw referentienummer en aanvullende details? Dan kunnen wij samen zoeken naar een passende oplossing.

Seats and Sofas

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più