Zeer goed geholpen door vriendelijke jongeman, goed luisteren oor naar mijn wensen. We kwamen om te kijken maar zijn geslaagd voor een 2 1/2 zits, hij kwam met meerdere kleuren aan stof, dus kleurkeu... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een warm welkom toen we binnenkwamen. Behulpzaam, medewerker weet wat waar hij over praat, meedenkend , kortom aanrader om hier in Alkmaar eens naar binnen te gaan. Genoeg keus, goede kwaliteit en per... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wat een verschrikkelijk bedrijf. Vooral filiaal Alkmaar. Bank defect, 2 haar lang bezig om te laten repareren. Opgehaald zonder gerepareerd terug gekomen. Afgesproken dat er een nieuwe bank wordt best... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij zijn zeer goed geholpen door brandon in alkmaar. Heerlijk rustig kunnen kijken en rondslenteren zonder de druk dat je wat moet kopen ik heb wel eens anders gezien, maar heerlijk kunnen winkelen e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
Koedijkerstraat 2, 1823 CR, Alkmaar, Noord-Holland, Paesi Bassi
Ik had een bank bij seats and sofas waar bij na 1 jaar de onder kant de bodem van de bank losging. Seats and sofas heeft voor een kleine vergoeding mijn bankstel laten ophalen en ze hebben het toen ook gerepareerd. Ik ben in een vorige review heel hard geweest ik wil dat hierbij corrigeren ik heb mijn bankstel weer en die gerepareerd. Dank je wel seats and sofa van zaandam

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
Geweldig goed geholpen met het uitzoeken van een relaxstoel en bijbehorende relaxbank.
Levertijd is wel wat lang maar dat is bij de meeste meubelzaken niet anders.
Goede prijs kwaliteit verhouding.

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
Na twee teleurstellingen (eerst was de bank toch niet in Zaandam op voorraad maar in Alkmaar en daarna was de bank zoekgeraakt) heb ik zojuist 11 dagen na aankoop mijn bank mogen ontvangen. Ik ben altijd vriendelijk door zowel de winkelmedewerkers als ook door de filiaalmanager zeer vriendelijk te woord gestaan. Ik moest er wel zelf achteraan. En dat de bankt er niet was, of toen hij was zoekgeraakt hoorde ik van het transportbedrijf en niet van Seats & Sofa's zelf. Dat zouden ze beter kunnen doen. Met het product zelf ben ik zeer tevreden. Goede prijs-kwaliteit verhouding voor zover ik nu kan beoordelen. Groeten van Mirjam, een tevreden en blije klant !

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
Grote complimenten voor de medewerkers van seats and sofa's in Alkmaar. Ontzettend behulpzaam en verstaan hun vak. Ze namen alle tijd voor ons. Zeer veel keuze en de bank die wij gekocht hebben is absoluut het geld waard! We hebben specifiek de winkel in Alkmaar aangeraden aan vrienden en familie. In 2014 hebben wij ook al een bank bij Seats and Sofa's in Alkmaar gekocht. Deze bank is nog steeds in perfecte staat maar aan een familielid overgedragen. Door de goede ervaring met de kwaliteit zijn wij terug gegaan naar dezelfde winkel. Ook hebben
wij onze positieve ervaringen met seats and sofa's gedeeld op onze verschillende social media kanalen waar wij meer dan 200.000 volgers hebben.
Seats and Sofa's Alkmaar, ga zo door!👍

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
Ik had mijn zus nog zo gewaarschuwd, omdat mijn jaren eerdere ervaring met Seats and Sofa’s niet zo heel fijn was.
Maar wij troonden toch op een zaterdagmiddag na half 4, enigszins sceptisch richting de winkel in Alkmaar. Dit omdat ik alleen maar even wilde kijken naar de 2,5 zits Vince en de 2,5 zits Lilly. En ik dus zéker niet van plan was om te gaan besluiten tot koop.
Bij binnenkomst werden wij meteen super vriendelijk ontvangen door een gezellige jongeman.
Mijn zus en ik lopen altijd graag te geinen met personeel en dat deden we nu dus ook, dus het werd al snel een erg grappige en fijne informele sfeer. Dit kon ook omdat er op dat moment verder geen klanten in de zaak aanwezig waren.
Maar wat ik mij dus had voorgenomen werd al snel anders omdat de bank Vince er mooi uitzag én ook nog eens heel lekker zat. Wat ik wel nog heel graag wilde was, voordat ik überhaupt ging beslissen, de kleurstalen even mee naar huis om 100% zeker te zijn dat mijn kleurkeuze goed zou zijn.
Dit mocht tot mijn grote vreugde!
Zo ben ik, na een hele mooie kleur (Cinnamon) te hebben gekozen, binnen een uur weer teruggekeerd met de stalen en heb ik, na een heel scherpe aanbieding te hebben gekregen én tot volle tevredenheid, zelfs besloten om de bank aan te schaffen.
Al met al was mijn ervaring met Seats & Sofa’s een veel fijnere en positievere dan jaren daarvoor!

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
We waren op zoek naar een compacte betaalbare bank voor de huisvesting van onze werknemers.
Na een rondje gelopen te hebben werden we vriendelijk te woord gestaan. Onze vragen werden goed beantwoordt en alles snel en netjes afgehandeld.

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
Fantastisch geholpen door Mathijs bij de locatie in Alkmaar!
Bezorgtijd is wel belangrijk om rekening mee te houden (10-12 weken)

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
We zijn onwijs goed geholpen in de Seats and sofas winkel in Alkmaar. Er is goed met ons meegedacht en we hebben goed advies gekregen.

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
Al 3 x een bank gekocht en heel tevreden!

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
We werden keurig en netjes geholpen..En hebben een mooi bankstel gekocht .met de hulp van een aller vriendelijke jonge man .En we gingen met een goed gevoel de deur uit.

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
Werd vriendelijk geholpen, er werd mee gedacht over mijn wensen en we konden het eens worden over de prijs!

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
Prettig geholpen in de winkel en binnen half uur geslaagd voor een hoekbank, een twee zits en een drie zits bank.
Minpuntje buiten goede service om was/is dat we gevraagd hadden of we goed geparkeerd stonden en dat was goed volgens de verkoper , maar onderweg zagen we een bon wapperen. Nu afwachten hoe hoog de boete wordt.

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
Wat een K bedrijf is dit aan het worden. Je kunt bellen of mailen. De response is ruk. De afhandeling nog abominabeler. Heb spijt dat ik nog een relax stoel en bank geleverd moet krijgen. Als ik deze kon cancelen dan zou ik dat zeker doen. Ondertussen blijf ik slechte beoordelingen posten zolang het niet geregeld is. Op verzoek van klantenservice wederom gebeld en gegevens doorgegeven. Zou teruggebeld worden maar schijnbaar weet men niet wat dit betekent. De zoveelste keer dat het niet wordt opgepakt. Zo’n bedrijf verdient geen bestaansrecht. Verkopen is geen kunst, service verlenen wel maar dat woord staat niet in hun woordenboek. Echt ongelofelijk voor woorden.

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
Wij hebben alle ruimte gekregen om rustig rond te kijken. Bij vragen werden deze netjes beantwoord. Bij verdere belangstelling zeer goed geholpen en welke mogelijkheden er mogelijk zijn. Uiteindelijk een heerlijk zittende bank gekocht. We zijn geholpen door Remco. Netjes gedaan remco

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
Wij kochten een stoel aan die bij onze bestaande bank past. De verkoper heeft ons hierbij heel goed geholpen. We wilden een stoffen stoel waarvan de kleur het dichtst bij onze bank past. Dit is gelukt door vergelijking van stoelenkleuren, tevens moest het een ligstoel zijn, deze is electrisch en deze kan met een accu oplader. Voor ons top daar de stoel midden in de woonkamer komt te staan. Wij zijn er zeer tevreden mee.

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
wij werden heel goed geholpen door de verkoper. hij gaf ons verschillende opties qua banken, kleurstalen en afmetingen. Bij twijfel kwam hij met een andere optie en wist hij zelfs nog wat aan de prijs te veranderen.

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
In mei 2024 een bank aangeschaft bij seats and sofas Alkmaar. In de winkel aangegeven dat wij katten hebben en wij kregen advies over welke kwaliteit stof wij zouden moeten aanschaffen (de hoogste kwaliteit genomen). Nu heb ik het bankstel amper een jaar in mijn huis staan en kan ik alweer een nieuwe aanschaffen. De stof beschadigd extreem snel VOORAL met katten. Elk deukje en krasje is te zien op de bank en overal op de bank zie je afdrukken zitten van voorwerpen die op de bank hebben gelegen! Kortom slechte kwaliteit... voor een bank van 1600 euro zou je toch verwachten dat je niet na 9 maanden een nieuwe bank zou moeten aanschaffen? Ik zou verwachten van een verkoper dat deze mij van te voren goed kan adviseren en dus ook kan afraden welke stof ik zou moeten nemen voor mijn bank. Helaas is dit niet het geval en ben ik mijn geld dus gewoon kwijt.

Risposta di Seats and Sofas - Alkmaar
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.