Seats and Sofas - Alkmaar Recensioni 483

TrustScore 4 su 5

4,0

Koedijkerstraat 2, 1823 CR Alkmaar, Noord-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goed geholpen door vriendelijke jongeman, goed luisteren oor naar mijn wensen. We kwamen om te kijken maar zijn geslaagd voor een 2 1/2 zits, hij kwam met meerdere kleuren aan stof, dus kleurkeu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Een warm welkom toen we binnenkwamen. Behulpzaam, medewerker weet wat waar hij over praat, meedenkend , kortom aanrader om hier in Alkmaar eens naar binnen te gaan. Genoeg keus, goede kwaliteit en per... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Wat een verschrikkelijk bedrijf. Vooral filiaal Alkmaar. Bank defect, 2 haar lang bezig om te laten repareren. Opgehaald zonder gerepareerd terug gekomen. Afgesproken dat er een nieuwe bank wordt best... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn zeer goed geholpen door brandon in alkmaar. Heerlijk rustig kunnen kijken en rondslenteren zonder de druk dat je wat moet kopen ik heb wel eens anders gezien, maar heerlijk kunnen winkelen e... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di divani
  2. Negozio di mobili
  3. Negozio di casalinghi
  4. Negozio di arredamenti per salotti

Scritti dall'azienda

Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.

• Koedijkerstraat 2, 1823 CR, Alkmaar, Noord-Holland, Paesi Bassi

3 stelle
2 stelle
1 stella

Goed geholpen door Stefan

Goed geholpen door Stefan, topper! Als je bij Seats en sofa Alkmaar bent zeker hem om advies vragen.

12 novembre 2025

Beste Elham Zakeripour,

Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over de hulp van Stefan. Wij geven uw compliment graag door. Dank u wel voor uw beoordeling.

Valutata 5 stelle su 5

Goed geholpen door het personeel gelijk…

Goed geholpen door het personeel gelijk de juiste bank gevonden

11 novembre 2025

Beste Ps Acc,

Dank u wel voor uw review. Fijn dat u direct de juiste bank hebt gevonden met hulp van ons team. Wij waarderen uw reactie.

Valutata 5 stelle su 5

Bedankt Luuk voor je goeie service

Bedankt Luuk voor je goeie service! Wij kunnen nu al niet wachten op onze bank!

10 novembre 2025

Beste Kaylee,

Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over de service van Luuk! Bedankt voor uw vriendelijke woorden. Wij hopen dat u straks met veel plezier geniet van uw nieuwe bank.

3 weken wachten op een nieuwe bank

Bank besteld moesten het zelf gaan ophalen dat ook gedaan. Vervolgens niet de juiste opstelling hoe we het hebben aangegeven. Moesten drie weken wachten voor een nieuwe een dag voor dat de nieuwe bank moest komen krijgen we te horen dat de bank niet leverbaar is. Niet je bank hier kopen. Je word in de maling genomen. Klantenservice is ook slecht. Word gezegd dat er contact word opgenomen. Maar nooit terug gebeld!!

6 ottobre 2025

Beste Simran,

Wat jammer om te lezen dat uw ervaring met onze Megastore in Alkmaar zo teleurstellend is verlopen. Wij begrijpen dat het erg vervelend is wanneer de bestelde bank niet overeenkomt met uw verwachtingen en de communicatie daarna niet naar wens is verlopen. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

Wij zouden dit graag verder met u willen oplossen. Kunt u uw contactgegevens en ordernummer sturen naar alkmaar@seatsandsofas.nl? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om dit netjes af te handelen.

Valutata 4 stelle su 5

Heel klantvriendelijk naar de klant…

Heel klantvriendelijk naar de klant toe. Heel uitgebreid uitleg over de kwaliteit van de banken. Was top

29 ottobre 2025

Beste Gallant,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling over onze Megastore in Alkmaar. Wat fijn dat u onze medewerkers als klantvriendelijk heeft ervaren en dat de uitleg over de kwaliteit van onze banken duidelijk en uitgebreid was. Wij waarderen het dat u dit met ons deelt en wensen u veel plezier met uw aankoop.

Vriendelijk personeel (Brandon)

Personeel heeft me prima geholpen. Deskundig, rustig (niet opdringerig) en vriendelijk.
Brandon luisterde naar mijn wensen en liet me meteen de juiste bank zien. Na een paar meubelzaken bezocht te hebben heb ik nu mijn perfecte bank gevonden.

18 ottobre 2025

Beste mevrouw Halman,

Hartelijk dank voor uw positieve review en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door Brandon en dat hij precies wist wat bij uw wensen paste. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten in alle rust en met deskundig advies hun perfecte bank kunnen vinden. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aankoop!

Algemeen

Bij binnenkomst gelijk netjes ontvangen en goed geholpen. Een fijne onderhandeling mogen doen en daarna ook vriendelijk en fijn verder geholpen mbt de betaling en dergelijke

30 settembre 2025

Beste N.,

Hartelijk dank voor uw positieve review over onze Megastore Alkmaar. Goed om te horen dat u bij binnenkomst netjes bent ontvangen en prettig bent geholpen bij de onderhandeling en betaling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Valutata 5 stelle su 5

Vrij om rond te kijken en een keuze te maken

We hadden net een vervelende ervaring in een andere winkel met zeer opdringerige verkopers. Wat een verademing! De medewerker gaf ons een catalogus mee om rustig rond te kijken. Vrij van enige druk konden we alles bekijken om een weloverwogen keuze te maken zonder onder druk te worden gezet. Daarbij nam de verkoper alle tijd om onze wensen te bespreken.

27 settembre 2025

Beste DRB,

Wat fijn om te lezen dat u in onze Megastore in Alkmaar in alle rust uw keuze heeft kunnen maken. Wij vinden het belangrijk dat u zonder druk een weloverwogen beslissing kunt nemen en dat onze collega de tijd voor u heeft genomen om uw wensen te bespreken. Bedankt dat u dit met ons deelt.

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk met geduld geholpen.

Vriendelijk met geduld geholpen.
Opnieuw een bankstel gekocht 10 jaar geleden de eerste.
Niks mis mee dan ga je terug om een nieuwe te kopen.

28 settembre 2025

Beste Saskia van Berkel Bakker,

Wat mooi dat u opnieuw voor ons heeft gekozen in onze Megastore in Alkmaar, na tien jaar tevreden te zijn geweest met uw vorige bank. Bedankt voor uw vertrouwen en dat u dit met ons wilt delen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aankoop.

Valutata 1 stelle su 5

9mei bank gekocht,die 16 juli geleverd…

9mei bank gekocht,die 16 juli geleverd werd met een verkeerde afmeting van 1 kussen,nadat ik bij ieder winkel bezoek werd afgewezen om een nieuw stuk te bestellen met de juiste afmeting,medewerkers die van niks wisten of daar niet meer werkten of waren ineens op vakantie 4 augustus toch mn gelijk gekregen en werd er een nieuw deel besteld,...dacht ik...
11september werd ik gebeld dat dit toch niet mogelijk was om slechts 1 deel te bestellen! Dus nu wordt er een hele nieuwe bank besteld! Weer 10 weken wachten nu en dan maar weer zien wat me dan weer te wachten staat 28 weken na aankoop
Echt nooit meer!

25 settembre 2025

Beste Chantal Mante,

Dank voor uw uitgebreide terugkoppeling over uw ervaring in onze Megastore in Alkmaar. Wij vinden het zeer vervelend dat het proces rondom uw bestelling zo lang heeft geduurd en dat u meerdere keren teleurgesteld bent in de communicatie en afhandeling. Dit is niet de service die wij onze klanten willen bieden. Wij willen dit graag samen met u oplossen. Zou u uw contactgegevens willen sturen naar alkmaar@seatsandsofas.nl, zodat wij dit verder kunnen oppakken?

Perfect geholpen

Wij zijn zeer goed geholpen door brandon in alkmaar.
Heerlijk rustig kunnen kijken en rondslenteren zonder de druk dat je wat moet kopen ik heb wel eens anders gezien, maar heerlijk kunnen winkelen en daarna genoeg vragen kunnen stellen en uiteindelijk mijn bank gekocht in de stof en kleur naar keuze . Ik ben zeer tevreden hoe jullie mij geholpen hebben seats and sofas bedankt

20 settembre 2025

Beste Smith,

Wat leuk om te lezen dat u in onze Megastore in Alkmaar zo ontspannen heeft kunnen rondkijken. Fijn dat onze medewerker u goed heeft geholpen bij de keuze van uw bank in de stof en kleur die u wenste. Bedankt voor uw waardering en vertrouwen.

Valutata 5 stelle su 5

Super goed geholpen en we waren heel…

Super goed geholpen en we waren heel erg snel klaar.
De jongen die ons hielp zat nog in zijn proeftijd maar die zou ik maar snel een vaste aanstelling geven.

17 settembre 2025

Beste jan neuvel,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling over onze Megastore in Alkmaar. Wat fijn dat u zo snel en goed geholpen bent en dat de medewerker u zo goed heeft geadviseerd. Wij geven uw compliment zeker door aan het team.

Topservice

We werden gelijk goed geholpen en de eigenaar heeft me goed geadviseerd. We gingen eigenlijk voor een oriëntatie maar uiteindelijk gelijk een bankstel gekocht en het fijne is dat hij nog in magazijn mag blijven staan totdat wij de sleutels van onze nieuwe woning hebben zonder problemen. Kortom een zeer goede ervaring en aanrader!

7 settembre 2025

Beste Dino Previti,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat mooi dat u tijdens uw oriëntatiegesprek in ons filiaal in Alkmaar zo prettig bent geholpen en uiteindelijk zelfs direct een bankstel heeft aangeschaft. Wij vinden het belangrijk dat klanten zonder zorgen hun bestelling kunnen laten opslaan tot het moment van levering, en we zijn blij dat dit u extra gemak heeft gegeven. Uw aanbeveling betekent veel voor ons en motiveert ons om deze service en klantgerichtheid te blijven bieden.

Valutata 1 stelle su 5

Onze hoekbank besteld aan Seat & Sofas…

Onze hoekbank besteld aan Seat & Sofas Alkmaar en na 2-3 maanden gewacht onze bestelling is toch gekomen. Maar de transport bedrijf heeft iets wat gevonden. Een spijker heeft de sofa met twee gaten beschadigd en we weten het is meer fabriek fout. Email gestuurd 10 dagen geleden en nog steeds geen reactie. Ik vind ook de medewerkster achter de balie onvriendelijk.

29 agosto 2025

Beste DJ iPaul,

Dank u wel voor uw feedback. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat uw bank beschadigd is geleverd en dat u na uw e-mail nog geen reactie heeft ontvangen. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden. Ook uw ervaring met de balie nemen wij serieus. Wij willen dit graag samen met u oplossen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens en referentienummer te sturen naar alkmaar@seatsandsofas.nl?

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn enorm goed geholpen door…

Wij zijn enorm goed geholpen door Anthony. De winkel was inmiddels al dicht maar we hebben wel onze bankstel kunnen aanschaffen. Ook is er goed geluisterd naar onze wensen. Wij zijn tevreden klanten.

9 settembre 2025

Beste Dya,

Wat fijn dat u ondanks sluitingstijd nog geholpen bent en dat er goed naar uw wensen is geluisterd. We geven het compliment graag door aan Anthony. Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring!

Na 9 maanden pas bank!

Na 9 maanden en meerdere grote fouten van seatsandsofas heb ik eindelijk een bank.

Na meerdere compensatie aanvragen kreeg ik ineens te horen dat pas na levering compensatie mag worden aangevraagd. Dus direct gedaan, maar natuurlijk krijg ik geen antwoord meer.

Het hele verhaal staat in een mail richting seatsandsofas Alkmaar, als jullie willen dat deze recensie verwijderd wordt zullen jullie toch echt moeten antwoorden. Zo niet, sta ik binnenkort, liefst op een drukke zaterdag, in de winkel om luid m'n klachten nogmaals op te sommen. Benieuwd of er dan wél geluisterd wordt.

10 settembre 2025

Beste Amy,

Wat vervelend dat u deze ervaring heeft gehad met uw bestelling. Wij begrijpen dat u zich hierdoor niet gehoord voelt. Wij willen dit graag nader bekijken en met u oplossen.

Wilt u uw contactgegevens sturen naar: service@seatsandsofas.nl

Valutata 4 stelle su 5

Ik ging naar binnen ter oriëntatie

Ik ging naar binnen ter oriëntatie, en liep naar buiten met een aankoopbon.
De bank in de showroom had een flinke korting, maar de verkeerde kleur
Kreeg evengoed de korting, maar wel een levertijd van 18-24 weken.
Deze bank ziet er prachtig uit en zit heerlijk.
Zowel voor mij als ook voor mijn partner.

6 settembre 2025

Beste Nicole,

Wat leuk dat u tijdens uw oriëntatie direct bent geslaagd. Fijn dat u een mooie bank heeft gevonden die comfortabel zit en past bij uw wensen. Wij wensen u veel zitplezier!

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk geholpen en super blij met mijn aankoop

Ik ben super goed geholpen bij Seats and Sofas in Alkmaar! Zowel de dame als de heer die mij hebben geholpen, luisterden echt aandachtig naar mijn wensen. Samen hebben ze mij perfect geadviseerd, waardoor ik nu voor een hele gunstige prijs een prachtige slaaphoekbank heb kunnen kopen. De service was vriendelijk en professioneel, en ik voelde me echt gehoord. Een hele fijne ervaring – absoluut een aanrader!

22 agosto 2025

Beste Erika,

Wat fijn om te horen dat u zich zo goed geholpen voelde in onze Megastore in Alkmaar! Het doet ons plezier dat onze collega’s de tijd voor u hebben genomen en goed naar uw wensen hebben geluisterd, zodat u tot een mooie aankoop kon komen.

We wensen u veel plezier met uw nieuwe slaaphoekbank en hopen dat deze voor veel comfort zal zorgen. Dank u wel voor uw enthousiaste review.

Valutata 5 stelle su 5

Veel mogelijkheden in aanpassing bank

we konden eerst zelf rustig rondlopen daarna met de verkoper alles kunnen vragen uitzoeken en naar onze wensen aanpassen. Er was veel mogelijk en zijn blij met onze aankoop.

14 agosto 2025

Beste Jose,

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw bezoek aan onze vestiging in Alkmaar. Wat fijn om te horen dat u de tijd en ruimte kreeg om rustig rond te kijken, en dat onze verkoper vervolgens goed heeft meegedacht met uw wensen. We streven ernaar om onze klanten zoveel mogelijk keuzemogelijkheden te bieden en het doet ons deugd dat dit bij u is gelukt.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aankoop.

Tweede positieve ervaring met Seats en sofa's Alkmaar

Na de vorige positieve ervaring met Seats en sofa's, nu weer een bankje gekocht (het "stoffen" bankje van de vorige x was 3,5 jaar oud en mijn naaste was erdoor heen gezakt), ook al hadden we nog officieel fabrieksgarantie en konden het laten repareren, hebben we besloten toch een nieuw bankje aan te schaffen, dit keer in een lederen variant, beter voor zijn longen en makkelijker te onderhouden.
Ook nu weer een plezierige ervaring, eerst met mijn man gekeken naar het bankje van onze voorkeur voor mijn oudere naaste, de verkoper gaf meteen te kennen dat het bankje van onze voorkeur (en nog duurder) niet geschikt was voor hem, omdat het een diepe zit is en je daar niet makkelijk uit komt, gekeken en volledig met deze conclusie eens, liet ons andere banken zien, twee sprongen eruit, korting gekregen (ook al weten we een beetje dat het in de prijs niet zoveel uitmaakt), ik mocht later met mijn naaste langskomen om zijn keuze te maken wat hij het prettigst vond zitten, de korting was nog steeds geldig, heel fijn gesprek onderling met mijn naaste en gaf ons ook nog advies aangaande bezorgen, dat we beter dit zelf konden uitbesteden (goedkoper).
Levering was sneller dan verwacht, moesten het binnen twee werkdagen ophalen, maar ook dat was geen probleem om te wijzigen naar een week daarna, geholpen met inladen etc.
Conclusie: opnieuw weer dezelfde positieve ervaring in de verkoop, communicatie, advies, levertijd, en een tevreden naaste zit nu heerlijk op zijn nieuwe lederen bankje!
Helaas zal het voor hem de laatste aankoop zijn, tegen de tijd dat het bankje is versleten, zal hij er niet meer zijn, des te meer een fijn idee dat hij nu kan genieten van zijn aanwinst.
Voor de volgende x gaan we zelf weer naar seats en sofa's Alkmaar.
Bedankt voor jullie service!

20 agosto 2025

Beste Britt,

Wat een uitgebreide en mooie review, hartelijk dank dat u dit met ons deelt. Wij zijn blij te lezen dat u opnieuw zo’n positieve ervaring heeft gehad bij onze vestiging in Alkmaar. Onze medewerkers doen hun best om altijd eerlijk en deskundig advies te geven, en het doet ons goed dat dit ook zo is overgekomen. Fijn dat uw naaste nu kan genieten van een comfortabele en passende lederen bank. Uw woorden over de service, communicatie en levertijd waarderen wij enorm. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Seats and Sofas

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più