Saxobank

Valutata 1 stelle su 5

Wat een mafketels. Al jaren klant en via Binck automatisch naar Saxo gegaan. Van alles moeten aanleveren over herkomst vermogen, toen nog meer vragen pffff. Nu sluiten ze gewoon je rekening en verkope... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zijn telefonisch niet bereikbaar krijg allen bandje van sales. Geen enkele afspraak wordt nagekomen. Om mijn overleden echtgenote als mede-eigenaar te veranderen is nog steeds niet geregeld. Mijn bele... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Dertien jaar klant geweest, eerst bij Binck, daarna Saxo. Twee x helemaal door de molen geweest wat betreft afkomst van vermogen tot stukken uit de vorige eeuw aan toe. Verder nooit problemen gehad.... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Saxo sluit de rekening van mensen die buiten de EU wonen met als argument het risico op financieren van terrorisme en witwassen. Het is een idioot argument omdat de bank van de tegenrekening de contro... Leggi di più

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Vroeger OK, na invoering 2FA een ramp

Sinds de invoering van 2FA een ramp. Mensen zonder smartphone blijven best mijlenver weg van deze bank. Toevoegen van vertrouwd apparaat werkt gewoon niet, als je geen smartphone hebt kan je niet meer inloggen. Met een smartphone lukt het soms wel, soms niet. De invoering van 2FA is bijzonder slecht geïmplementeerd.

13 settembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Niet aanmelden bij deze bank

Hopeloze bank
Rekening is al maanden geblokkeerd.
De analist kijkt ernaar zeggen ze, waar hij naar kijkt vraag ik mij af.
Bellen werkt niet, steeds hetzelfde antwoord
De analist kijkt ernaar

12 settembre 2023

opheffen vrekening

Formulier ingevuld voor. Opheffen ervenrekening. Evengoed is het geld overgemaakt naar verkeerde rekening. Is mail gestuurd naar verkeerd adres. En is de oude rekening maar opgeheven zodat niemand iets meer kan herstellen. We zijn nu al 5 jaar hiermee aan het klooien. En hier beland.

12 settembre 2023

Waardeloos deze BANK

Waardeloos deze BANK je kunt niet zelf meer aan je beleggingen. Na overname van Binckbank is een van mijn rekeningen niet meer te achterhalen. Diverse malen helpdesk gesproken maar die doen er dus totaal niets mee. Ook al diverse malen gegevens aangeleverd maar ook daar wordt niets mee gedaan.
WAARDELOOS

1 agosto 2023

Wanhopig..

Net als zovelen zitten wij al maanden met een geblokkeerde rekening. Na uren bellen, documenten uploaden, puzzelen met klant-id's etc. weten wij het echt niet meer. We hebben nu een formele klacht ingediend. Ook overweeg ik Tros-radar en/of Vara-kassa te benaderen. Zijn er mensen die dit ook overwegen? Doen! Want hoe meer mensen zich bij deze programma's melden hoe sneller ze er iets mee doen (denk ik).

2 settembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Update persoon gegevens werkt niet (wel e oplossing gevonden)

Ik wordt continue gevraagd on de gegevens bij te werken. Meerderen hebben dit probleem omdat de "update" button niet werkt. Blijkbaar moet je de "enter" toets gebruiken dan kom je wel verder. Maar dat weten zelf nauwelijks. Als het dan gelukt is krijg je een paardagen later dat er nog gegeven missen. Na inloggen staat dat het ter beoordelingen ligt verder niets. Om gek van te worden.

30 agosto 2023
Valutata 1 stelle su 5

Ik ben bezig de gegevens bij te…

Ik ben bezig de gegevens bij te werken,maar kom niet verder!Dus heb ik gechat, voorgelegd mij probleem.Nu ik krijg geen antwoord opmij vraag,en ?? beginnen gewoon over totaal iets anders.En toen ik om op heldering vroeg of ik antwoord kon krijgen op mij vraag werd het te moeilijk en werd ik afgekapt! En dat noemen ze KLANTEN SERVICE ,laat mij niet lachten!!

30 agosto 2023
Valutata 1 stelle su 5

Machtsmisbruik door SAXO middels misbruik van regelgeving

Saxo vraagt continu om gegevens via niet werkende site en blokkeert dan de rekening onder het mom van uitblijven gegevens. Dit onder verwijzing van we moeten aan wet & regelgeving voldoen (KYC, CDD, WWFT). Uiteindelijk krijg je meer dan 60 mails per jaar met informatie verzoeken die niet in te vullen zijn dan wel blokkeren. Klantenservice is tevergeefse moeite. Kortom in lijn met eerdere reviews.

20 agosto 2023

Om te huilen

Hetzelfde verhaal als wat je in veel andere reviews leest. Al maanden probeer ik de gegevens bij te werken waar de saxo bank om vraagt. Elke week kan ik weer de helpdesk bellen. Rekening van mijn zoon is al maanden geblokkeerd door de saxo bank. Kreeg nu een brief waarin de saxo bank dreigt de rekening op te heffen en de effecten die erop staan te verkopen. Schandalige toestanden. Tijd om het klachteninstituut financiele dienstverlening in te schakelen

Update: mij werd na talloze keren bellen bevestigd dat ze alle gegevens nu binnen hadden.
Echter…. Toch niet! Er moet nu weer een kopie van de geboorteakte van mijn zoon gestuurd worden. 😡

10 agosto 2023

Inschrijving/aanmelding reden tot stoppen

Mij op 30 mei ingeschreven (aangemeld) om gebruik te kunnen maken van hun beleggingsdiensten. Krijg na meerdere keren aandringen pas een reactie op 24 juli met nog weer een hele lijst aan vragen waarbij er vragen zijn gebaseerd op verouderde KvK gegevens. Laat maar! Zeker ook gezien de andere negatieve reviews over de Saxobank...

7 agosto 2023
Valutata 1 stelle su 5

Saxo vind ik geen aanrader

De reviews die ik lees, kloppen ook bij ons.
Ik kom geen stap verder met bijwerken van onze gegevens, en daarnaast kunnen we al meerdere maanden niet beleggen zoals we zouden willen.
Wel worden we steeds gemaand via mail en brieven om de contactgegevens bij te werken. Dat lukt dus niet. Bah!

5 agosto 2023
Valutata 1 stelle su 5

Probeer al weken mijn gegevens en die…

Probeer al weken mijn gegevens en die van mijn vrouw(wij zijn gezamenlijke rekeninghouders) bij te werken. Heb gegevens gestuurd. Contact gehad met diverse medewerkers. Maar nog steeds is er nog niets gebeurd en krijg ik nog steeds de melding dat ik niet kan handelen en geen geld kan overboeken etc.
Het wordt tijd dat het KiFid hier op wordt ingezet.

3 agosto 2023
Valutata 1 stelle su 5

Saxo blokkeert mijn rekening voor…

Saxo blokkeert mijn rekening voor maanden aan een stuk, bijna 1 jaar nu. De gevraagde info over mijn partner hebben ze al 10 maanden in bezit maar nog steeds een blokkade. Klacht indienen helpt niet, telefoneren helpt niet. Heb nu een schadeclaim ingediend. Stel voor dat meer mensen dat gaan doen. Onbehoorlijk gewoon. Haal nu alles daar weg, maar daar rekenen ze ook weer de hoofdprijs voor.

23 maggio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb 31 mei een rekening aangevraagd…

Ik heb 31 mei een rekening aangevraagd samen met mijn vriendin (een en/of rekening). Na herhaaldelijk zeuren (mailen en bellen) wat de status is krijg ik geen antwoord. Na ruim een maand zeuren heb ik aanvullende vragen gekregen die ik inmiddels heb beantwoord...maar 1,5 maand na aanvraag nog steeds geen antwoord. Wordt tijd om verder te kijken, jammer, ik heb geen zin in dit gedoe. Overigens heb ik al een rekening bij Saxo op mijn eigen naam maar omdat het geld ook van mijn vriendin is willen we een en/of rekening.

11 luglio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Hoge kosten voor een simpele stamrecht BV

Weer een verkapte tariefverhoging bij Saxo voor kleine stamrecht BV's. Onder het mom van we moeten zo veel controleren van de klant. Hoe dan? Ik heb alle benodigde gegevens in het verleden al aangeleverd (stamrecht akte, herkomst geld, etc) en ik doe misschein 1 of 2 transacties per jaar. Wat moeten ze dan allemaal controleren? Van een grote BV die honderden transacties per jaar doet begrijp ik dat nog. En een kleine micro stamrecht BV betaalt de dezelfde maandelijkse kosten als een grote handelsfirma. Dat klopt niet in mijn ogen. Waarom maakt Saxo geen onderscheid naar soort bedrijf en aantal transacties en baseert daar de tariefstructuur op? De service is ver beneden de maat. Ben al ruim 20 jaar klant maar ik ga binnenkort mijn rekening opzeggen. Er zijn gelukkig genoeg alternatieven.

11 luglio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Alles gaat mis bij de Saxo bank

Alles gaat mis bij de Saxo bank. Gewoon een paar gegevens doorgeven leidt tot een weken durende blokkade om te handelen in aandelen en tot kafkaiaanse dialogen met servicedesk medewerkers. Maar er wordt niets maar dan ook helemaal niets gedaan om de problemen op te lossen.

6 luglio 2023
Valutata 1 stelle su 5

voorkant weet niet wat achterkant doet

Saxo blokkeert rekening. Als je vraagt om de reden kunnen ze die niet geven, de analist gaat daar over en die is er niet, bestaat niet of is al jaren dood. je krijgt alleen mensen aan de lijn die het ook niet weten. Als je weet wat er aan de hand is, kun je nog iets doen, maar niemand kent de reden. Ondertussen zijn we al dagen verder en niemand weet waarom. Dit is eerder voorgekomen. Ging toen om gegevens die je helemaal niet kon uploaden (systeemfout). Via email opgelost maar dagenlang geblokkeerd. Je wordt ook niet gewaarschuwd, je komt er achter als je wil handelen, als je denkt geld te verdienen. Ruim 10 jaar klant bij Binck/Saxo maar in vier maanden tijd buik vol. Bureaucratische puinbak. Ga naar de Giro.

30 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

Saxo bank blokkeert rekening zonder bevoegdheid

Saxo bank blokkeert zonder bevoegdheid, zonder geldige reden mijn account. Ik kan geen transacties meer uitvoeren. Het zou gaan om de identiteit van de mederekeninghouder, mijn echtgenote. Ondanks vele pogingen en upload van paspoort is er tot heden niets verandert. Dus geen handel bij SAXO. Absolute onzin wat SAXO uithaalt met mijn account. De cash heb ik inmiddels teruggeboekt.

21 giugno 2023
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più