Wat een mafketels. Al jaren klant en via Binck automatisch naar Saxo gegaan. Van alles moeten aanleveren over herkomst vermogen, toen nog meer vragen pffff. Nu sluiten ze gewoon je rekening en verkope... Leggi di più
Saxobank
Zijn telefonisch niet bereikbaar krijg allen bandje van sales. Geen enkele afspraak wordt nagekomen. Om mijn overleden echtgenote als mede-eigenaar te veranderen is nog steeds niet geregeld. Mijn bele... Leggi di più
Dertien jaar klant geweest, eerst bij Binck, daarna Saxo. Twee x helemaal door de molen geweest wat betreft afkomst van vermogen tot stukken uit de vorige eeuw aan toe. Verder nooit problemen gehad.... Leggi di più
Saxo sluit de rekening van mensen die buiten de EU wonen met als argument het risico op financieren van terrorisme en witwassen. Het is een idioot argument omdat de bank van de tegenrekening de contro... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Le persone hanno visualizzato anche
Verplichte overstap van Binck naar…
Verplichte overstap van Binck naar Saxobank voor BlueSkyEagleFund .Alles wat communicatief fout kan gaan , ging fout. Uiteindelijk rekening opgezegd,dat ging goed.Vandaar toch nog één ster.
Kan geen geld overmaken naar mijn prive…
Kan geen geld overmaken naar mijn prive rekening terwijl het kassaldo meer dan EUR 10K is. Volstrekt onbetrouwbaar en niet acceptabel! Er zij gelukkig veel betere brokers, zoals DeGiro.
Aanpassen adres kan niet (en niet worden opgelost)
Na aanhoudelijk vragen heeft Saxo mijn aangepaste rekening gegevens nog altijd niet kunnen bevestigen (adreswijziging). Daardoor staat mijn rekening al maanden on hold en kan ik mijn portefuille niet beheren. De maandelijkse kosten worden wel afgeschreven. Dus een fout die Saxo verzoorzaakt heeft dubbele negatieve gevolgen voor de klant.
Moet mijn mening over Saxo herzien
Moet mijn mening over Saxo herzien. De verwachtingen na Binck Bank waren te hoog. De problemen zijn nu opgelost.
Nul stjerner herfra for at trække 25%…
Nul stjerner herfra for at trække 25% udbytteskat på aktiesparekonto med lande med 15% dobbeltbeskatning. Kom nu op i gear...
Også 1 stjerne for UI, som simpelthen er forældet og generelt elendigt at navigere i. 3 skridt efter NordNet.
Worst experience ever.
Worst experience ever.
Previously binck which was way beter
Stay away at all costs
De meest onkundige bank ooit
De meest onvriendelijke onkundige klanten service ooit. Ze weten niet waarover ze praten. Trouble tickets worden tegen gesproken over de telefoon. Meerdere email worden er gestuurd voor verificatie, gedreigd met dagen. Maar geen uitlef en als je dan kontakt zoek weten ze zelf niet hoe ze het moeten oplossen. Begonnen met het afbouwen van de rekening. Want met zulke onkundige mensen kan je niet op vertrouwen. En zeket niet je zuur verdiende centen.
Ik ben 15 jaar klant bij BinckBank en…
Ik ben 15 jaar klant bij saxo / BinckBank en sinds enkele jaren bij saxo bank. Wat ik de laatste maanden heb ervaren tart alle regels van klantenservice en respect voor klanten. verkeerde informatie, het niet kennen van de eigen website, het afsluiten van rekeningen, het niet geven van correcte informatie,…. Ik heb een bedrag van enkele honderdduizenden euro op de rekening en men doet alsof ik eieren in de supermarkt komt kopen. Waar is de integriteit, respect en professionaliteit van saxo naar de klanten toe !
Jaren Alex gebruikt, dat was ok en Saxo is helemaal PET (Of beter gezegd PEST)
Jaren Alex gebruikt, dat beviel uitstekend. Toen werd het Binck, dat was al iets minder. Nu is het Saxo, dat is het meest beroerde dat ik ooit heb meegemaakt. Constant krijg ik meldingen dat ik mijn gegevens moet bijwerken, als je dat dan wil doen, dan lukt het niet of is het onduidelijk wat er bijgewerkt moet worden. Bij het plaatsen van een order van een paar 100 euro wordt er van mij eerst verwacht dat ik een vragenlijst invul. 1 vraag fout en de order wordt niet geplaatst.
Bij Saxo gaat het echt helemaal nergens meer over, ik krijg de indruk dat het pesterijen zijn om de kleine beleggers kwijt te raken.
KYC zou 1-4 weken duren
KYC zou 1-4 weken duren, let wel op een bestaand account. Ik ben nu 10 weken verder en men kan nog niet eens inhoudelijk antwoordt geven. Ik hoop echt dat de evolutionaire pricipes van uitsterven hier gaan gelden. Wat een kansloos bedrijf
Nyt indbetalingssystem duer ikke!!!
Jeg synes godt nok det er groft og implementere et indbetaling system der ikke virker. Jeres "hurtig betaling" virker ikke. Den godkender min konto men afviser så efterfølgende transaktionen. Den slags må ikke fejle og jeg er 100 % sikker på i så siger det er min bank, men både Nets og min bank siger det er jer! Det er simpelthen en ommer og det er jeres ansvar og have et idiot sikkert system der virker - uanset hvilken bank man har. Er der problemer med visse banker er det jeres ansvar og oplyse dette til kunderne så man ikke kommer i de her situationer med margin kald uden mulighed for at indbetale. Denne her episode kunne havde kostet mig måske +300.000 i margin kald som jeg ikke kunne få lov til at indbetale på, og det kan simpelthen ikke være rigtigt.
Saxobank of Kafkabank?
Na iedere keer mijn persoonsgegevens te hebben bijgewerkt, want daar wordt constant om gevraagd, bleef ik ineens 4 weken in behandeling staan, ook was om een of andere vage reden mijn rekening geblokkeerd, bij navraag bleek dat ik had aangegeven dat ik mijn bedrijf had verkocht , maar nog wel een Vof had, ja dat is nogal logisch als je nog financieel zakelijk dingen hebt af te handelen, ook werd mij om mijn jaarinkomen gevraagd, terwijl ik mijn belastingaangifte had verzonden aan de Saxo.
Je krijgt een mail dat je kennis - en ervaringstoetsen moet afleggen die je allang hebt afgelegd en ga zo maar door ,de klantenservice is zeer onvriendelijk. nu is het zover dat mijn vragen al niet eens meer worden beantwoord. Ik heb nu maar de vraag gesteld of men van mij af wil
Ik weet niet wat er bij saxo aan de…
Ik weet niet wat er bij saxo aan de hand is, maar ik wacht nu al 7 weken op controle van gegevens 2e rekeninghouder. Ik kan niet meer handelen, alles staat stil. Reactie is continu dat het spoedig volgt en vervolgens kun je naar niemand doorverbonden worden, die een BEETJE perspectief of termijn kan bieden. Alles blijft vaag met als gevolg dat het weken en weken duurt. Balen zeg!
Jaren prima gewerkt met Alex en daarna…
Jaren prima gewerkt met Alex en daarna met Binck bank. In 2021 rekeningen bij de Binck opgeheven en
met hen afgerekend.
Twee jaar later komt opeens een onbekende Chineese
bank (Saxo) beweren, dat we bij hen een rekening hebben en of we even 200 euro willen storten.
Na bewijs te hebben gestuurd , dat ALLES destijds met de Binck bank is geregeld blijft het "phishing".
( een ster is nog te veel ).
Alles gaat mis bij saxo wat een drama…
Alles gaat mis bij saxo wat een drama dit bedrijf, bij binck nog nooit problemen gehad.
Nu constant informatie vragen en ook steeds gemaild, elke keer weer opnieuw alles mailen het blijft maar doorgaan en dan ook nog dreigen dat ze beperkingen op gaan leggen. Nog even dan ben ik weg
Kinderlijke interface
Kinderlijke interface, waardeloze service! Nooit zaken mee doen!!!!!
Eén ster is teveel
Eén ster is teveel, nul sterren was passender geweest! Hoe is het toch mogelijk dat als je een goed geadministreerde partij over neemt dat je er dan voor kiest om de administratie in het vervolg in je eigen knullige systemen te gaan verwerken. Al het goede van Binck is eruit. Ik krijg nu steeds onduidelijke berichten over corporate actions, kan alleen op ingewikkelde manieren transacties achterhalen, moet (onduidelijke) overzichten downloaden, krijg geen duidelijk overzicht over mijn positie opbouw, ontvang steeds mailtjes dat ik dingen moet downloaden omdat ze het zo belangrijk vinden dat je je portefeuilerapport bekijkt (ik kijk dagelijks via de app en als je het zo belangrijk vindt mail dat dan gewoon), kortom zeker geen aanrader!
kan geen orders meer uitvoeren
DAGELIJKS INLOG DRAMA
v.a. februari heb ik iedere beursdag problemen met het inloggen op het platform Saxo investor. Melding: foutief wachtwoord. Maar..... het ww is niet fout! Op verzoek wordt toch maar weer een nieuw ww aangemaakt, waarna een melding komt "ww geaccepteerd" Na invulling daarvan wordt dezelfde ridel afgedraaid en komt weer de mededeling: "inloggen niet gelukt corrigeer event. invoerfouten en probeer opnieuw " er is geen fout gemaakt want bij de vlg x aantal keren wordt dezelfde ridel afgedraaid. Ga ik naar Saxo tradergo dan wordt zo af toe NA een TIENTAL pogingen MET HET ZELFDE ww wel dit platform geopend. Ook dit is allemaal ergenis!! Ik wil dit platform niet!! Ik wil zoals ik bij de overgang van Binck naar jullie naar jullie toe: Saxoninvestor. Over dit probleem al vele malen gebeld ZONDER resultaat: Wel vriendelijk hoor, maar niet PROBLEEM oplossend. Mijnheer, wellicht maakt u fouten , laten we het samen ook nog eens proberen. Natuurlijk eindigt dit voorstel met een zelfde resultaat. Ja, ja ik zie het ook! Kennelijk gaat er bij u toch wat mis. (natuurlijk niet bij ons) Als een kind- en dan zeg ik het nog vriendelijk- voel je je dan. ""Wanneer u minder problemen met de Trader heeft moet u die maar gaan gebruiken". Dit vind ik de limit!!
Minder problemen, betekent dat er nog steeds problemen zijn! Saxo zorg ervoor dat het platform bij het invoeren van het goede wachtwoord in 1 keer geopend wordt in Google Chrome! Oh ja,een voorgeprogrammeerd antwoord, zoals kennelijk bij Saxo usance is, wordt niet op prijs gesteld.
Alles gaat mis bij Saxo
Alles gaat mis bij Saxo. Correspondentie, overboekingen, kortom teveel om op te noemen. De Chinese invloed is duidelijk merkbaar: véél willen verdienen en zeer slechte service! Bedankt, voor mij is het einde Saxo!!!