Saxobank

Valutata 1 stelle su 5

Wat een mafketels. Al jaren klant en via Binck automatisch naar Saxo gegaan. Van alles moeten aanleveren over herkomst vermogen, toen nog meer vragen pffff. Nu sluiten ze gewoon je rekening en verkope... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zijn telefonisch niet bereikbaar krijg allen bandje van sales. Geen enkele afspraak wordt nagekomen. Om mijn overleden echtgenote als mede-eigenaar te veranderen is nog steeds niet geregeld. Mijn bele... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Dertien jaar klant geweest, eerst bij Binck, daarna Saxo. Twee x helemaal door de molen geweest wat betreft afkomst van vermogen tot stukken uit de vorige eeuw aan toe. Verder nooit problemen gehad.... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Saxo sluit de rekening van mensen die buiten de EU wonen met als argument het risico op financieren van terrorisme en witwassen. Het is een idioot argument omdat de bank van de tegenrekening de contro... Leggi di più

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Snyder kunderne med lave priser

Snyder kunderne med lave priser.
De hiver deres kunder ind med et falskt løfte om lave priser, men før du ved af det, har du pludselig betalt flere hundrede dollar for en lille transaktion. De ændrer deres priser som det passer dem. Først sætter de priserne ned og kører en kæmpe reklamekampagne. Kort efter sætter de priserne op igen for at lænse kunderne. Jeg blev opkrævet flere hundrede $ for en handel, som ikke burde have kostet mere end 9$.

Hold jer langt væk!

18 gennaio 2024

Ik kom van Binckbank vandaan

Ik kom van Binckbank vandaan. Met Binck altijd alleen maar goede ervaringen gehad: hulpvaardig en oplossend. Het tegenovergestelde is bij Saxo de situatie. Kort gezegd: ze zeggen ja en doen nee.
Momenteel overweeg ik weg te gaan (daarbij neem ik enkele rekeningen mee tevens die van de jonge garde van mijn familie).

18 gennaio 2024

Blijf weg bij SAXO

Binckbank was goed tot ze overgenomen werden door SAXO !! Plots, vroegen ze om rekeninggegevens bij te werken. Steeds opnieuw vragen over feiten van 25 jaar geleden ... ik zat reeds jaren bij Binck zonder ooit probleem te hebben gehad. Zij hebben Binck overgenomen... dus mijn aandelen komen vandaar!! Ze vroegen naar mijn loonstroken en/of afschrift van mijn belastingsbrief. :-0 Dit heeft nog geen enkele bank aan mij gevraagd! Weiger je je persoonlijke gegevens vrij te geven bedreigen ze je dat ze je portefeuille gaan bevriezen. Je moet het maar eens meemaken. Bij geen enkele bank ooit meegemaakt. Je wordt er gewoon gegijzeld. Saxo is een dure bank geworden die door je transfert naar andere bank (je hebt geen keuze!) geld wens te verdienen (70€/lijn!!)

16 gennaio 2024

1 ster te veel

Beter enkel de negatieve reacties lezen voor je in zee gaat met saxobank! Zou ze vroeger 4 of 5 sterren gegeven hebben. Tot ze vroegen om rekeninggegevens bij te werken🙈. Vragen, antwoorden, terug vragen weer antwoorden, terug vragen enz. Het is nooit voldoende. Vragen over feiten van 35 jaar geleden die onmogelijk nog terug te vinden zijn. En privacy bestaat niet meer. Om gek van te worden.Tot ze je bedreigen dat ze je portefeuille deels gaan bevriezen. Kan nog enkel verkooporders doen en geen geld meer overschrijven naar saxorekening. Je moet het maar eens meemaken. Bij geen enkele bank ooit meegemaakt. Je wordt er gewoon gegijzeld. Kga dus gewoon overstappen naar andere bank waar de klant wel koning is. Ze dwingen je dus onrechtstreeks naar de uitgang als je maar half meer kan handelen. Alle posities dus verkopen en overboeken of uitgaande transfer naar andere bank aan 75€ 🙈 per lijn wat vroeger 25€ per lijn was. Waarschijnlijk zijn er enorm veel uitgaande transfers. Binckbank was een droombank👍

14 gennaio 2024
Valutata 1 stelle su 5

De Saxobank heeft verschillende keren…

De Saxobank heeft verschillende keren om dezelfde aanvullende informatie gevraagd. Nu hebben ze mijn rekeningen geblokkeerd. Nochthans mails, berichten etc gestuurd.
Erg onvriendelijk die dreigementen terwijl de fout bij hen ligt en dat ze niet of slecht bereikbaar zijn.
Jammer dat de Saxobank de Binckbank heeft overgenomen.

10 gennaio 2024

Dreigement opheffen rekening

De Saxobank heeft nu al drie keer om dezelfde aanvullende informatie gevraagd.
Als ik dat niet binnen twee weken levert worden mijn rekeningen geblokkeerd.
Erg onvriendelijk die dreigementen terwijl de fout bij hen ligt.
Jammer dat de Saxobank de Binckbank heeft overgenomen.

25 dicembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Cannot believe that this bank has a…

Cannot believe that this bank has a licence to operate. I tried to deposit money to my account, blocked. Chat, support ticket, telephone call: no answer and more importantly: no solution. Support tickets not answered for 3 weeks. If you ask: "Sorry, we are very busy at this moment".

20 dicembre 2023

Geen reactie Saxobank ondanks toezeggingen

Saxobank benaderd over aanrekening van kosten klantonderzoek. Heb meerdere rekeningen bij hen. Aanrekening van dergelijke kosten bij identieke rekeninghouder is m.i. absurd. Door Saxo toezegging gedaan om (portefeuilles van beide) rekeningen kosteloos samen te voegen en teveel betaalde kosten te restitueren. Hierover telefonisch contact gehad. Zou hierover teruggebeld worden. Niet gebeurd. Herinneringsmail gestuurd, gevolgd door een klacht. Geen reactie. Ik lees nu dat ik mij aansluit bij een lange rij van rekeninghouders met (zeer) negatieve ervaringen. Vraag mij dan af, heeft de R.v.B. of
R.v.C. geen zicht op deze problematiek? Zijn ze ziende blind of laat de ervaring van klanten hen koud? Hoe het ook is, dit kan echt niet als je meent bestaansrecht te hebben.

19 dicembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Ruim 3 weken onmogelijk om te handelen…

Ruim 3 weken onmogelijk om te handelen omdat ik verhuist ben van ukraine naar portugal. De analist vraagt waarom? Heb indchrijving en andere documenten gemaild maar kan nog weken duren? Ongelofelijk en kost verl geld. Ga procedure starten maar beter waarschijnlijk gewoon zo snel mogelijk wegwezen

19 dicembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Op helpdesk zitten aardige maar…

Op helpdesk zitten aardige maar voorgeprogrameerde robots die niets zelf kunnen of mogen beslissen.
Na een aanvraag krijg je vragen via de mail wat je per jaar verhandeld en voor hoeveel geld dit is natuurlijk niet normaal gezien ze dit zelf gewoon kunnen zien.
Ze promoten ETF maar op 9 van de 10 ETF zit geen KID dan kun je er ook niet in handelen.
Na navraag werdt mij verteld dat ik deze KID zelf moest aanleveren was namelijk niet de taak van Saxo. Deze zijn direct door mij aangeleverd, wat een kleinigheid was om deze te regelen, maar tot op heden zijn deze nog steeds niet geactiveerd.
Het platform is 100% maar als je vragen hebt of er moet iets geregeld worden dan is het een eindeloos verhaal. De verhalen van de vorige inzender(s) kan ik mij helemaal in vinden.
Mijn advies is maak de lijnen korter en geef de mensen achter de telefoon een bevoegdheid zodat deze gelijk iets voor de klant kunnen beteken nu hebben ze 0,0 toegevoegde waarde.

15 dicembre 2023

Saxo ist keine Bank, es ist eine Zumutung

Saxo ist keine Bank, Saxo ist eine Zumutung. Jetzt haben sie mir eine Mail gechrieben, dass ich eine Nachricht haette, aber ich kann auf die Nachricht nich zugreifen, da mein Konto deaktiviert wurde. Vermutlich wollen Sie mir mitteilen, dass sie mein Konto deaktiviert haben.

13 dicembre 2023

Zelfde negatieve ervaringen...

Ik sluit me volledig aan bij de voorgaande beoordeling.
Toen Binck opging in Saxobank is er sindsdien niets dan ellende geweest.
Overzichten altijd onduidelijk en onvolledig, discussies met de accountant over ingehouden dividendbelasting enz.
Als klap op de vuurpijl de vragenlijst over herkomst vermogen; in mijn geval verkoop werkmaatschappij in 2007!
Vragen ze wat de winst toen geweest is... gaat ze niets aan.
Van mijn collega (boekhouder die ook kan inloggen en die als sinds 1989 voor me werkt) hebben ze niet genoeg gegevens. Ze willen een recent bankafschrift om te kijken of hij wel bestaat. Op berichten van mij over dergelijke privacy gevoelige informatie wordt niet gereageerd.
Paar weken terug mail met bericht van opzegging rekening per eind januari.
Gelukkig maar; ik was toch al volop aan het proberen een voormalige klant van Saxo te worden.
Binckbank beviel ons 1000% beter.
En dan heb ik het nog niet gehad over de maandelijkse post klantonderzoek...

Ben bang dat Saxobank geen bestaansrecht meer heeft voor mensen die gewoon serieus bezig zijn met beleggen.

Jammer dat je bij een review minstens 1 ster moet geven (2 uit 10)
In mijn ogen zijn ze dat beslist niet waard.

11 dicembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

1* as less is not possible..

1* as less is not possible... I have been trying to transfer MY funds to my personal bank account for over 1 month now, and I still do not have the money! The only thing I get is a different employee on the phone every time I call who I have to explain the whole situation to again and again and who tells me... I am sorry there is nothing I can do for you and I can not connect you to anybody who has the ability to help you as that division doesn't talk to customers?!? REALLY!!!!!

11 dicembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Bank met een verschrikkelijke service

Bank met een verschrikkelijke service. Bij het overgaan van Bink Bank naar Saxobank moesten wij aan Saxobank plots bewijzen waar het geld vandaan kwam. Ook al stond dat geld al zowat 10 jaar bij Bink Bank. Hoe dan bewijzen waar dat geld vandaan kwam? Na veel schrijven en contacten hebben ze nu laten weten dat de onze rekening gaan blokkeren omdat wij het nodige bewijs niet willen leveren. Geen probleem, gewoon alles verkopen en naar een andere bank.

8 dicembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Informatie over waar je geld vandaan komt

Ben al maanden bezig om weer over mijn rekening te kunnen beschikken is deze geblokkeerd sinds september krijg allemaal vragen over waar het geld vandaan komt àlles aangeleverd, 5 weken wachter en weer vragen ze dingen die ik ze al aangeleverd heb zelfs dingen die ze opzoeken kadaster klopt niet geven aan dat ik meer onroerend goed heb wat ik in werkelijkheid heb , contact gehad met veb , zeggen dat dit echt een drama is bij deze bank , ben bezig geld weg te halen ( dat kan gelukkig nog wel ) rekeningen geopend bij Raisin , kreeg vandaag reclame Saxo bank dat als ik geld bij stort ik transactie tegoed krijg !!!🙈 kun je makkelijk zeggen als je toch geen aandelen transactie kunt doen !!!! De overname van Binck naar Saxo is 1 groot drama , dus wees gewaarschuwd !!!!

8 dicembre 2023

Rekening maanden geblokkeerd

In maart 2023 word Ik gecontacteerd om rekening gegevens bij te werken - dit doe Ik meteen maar saxo is incapabel geweest om me ooit feedback te geven. - zelfs nadat
Ik meerdere keren contact met hun help desk heb gehad.

Toen in October sturen ze me een e-mail dat men account gesloten wordt. En factureren ze onterecht rente kosten.

Mss dat een review sneller zaken oplost dan 9 maanden wachtn op feedback :

Saxo graag 43 euro aan kosten terug boeken en men rekening te sluiten .

6 dicembre 2023

Wat een ellende!

Wat een ellende!
Als enige van de 131 apps op mijn telefoon ervaar ik met Saxo dagelijks problemen bij het inloggen.
Zeer irritant en ik wordt er zolangzamerhand echt schijtziek van!!! 😡

30 novembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Vanaf februari is de rekenong…

Vanaf februari is de rekenong geblokkeerd.
Inmiddels 14 x contact gehad en alle gevraagde informatie aangeleverd.
Wordt telkens beloofd dat het opgelost gaat worden.
Er gebeurt niets en op emails wordt niet gereageerd.
Schandelijke service. Zeer slechte bank.

23 novembre 2023

Saxobank, oorverdovende stilte

Een maand geleden plaatste ik de volgene review op google:
De prijs voor superslechte klantenservice is onbestwist voor deze 'bank'. Ik probeer nu ongeveer een jaar om mijn rekening op te heffen, maar word van het kastje naar de muur gestuurd en krijg telefonisch tegenstrijdige adviezen. Ik wil van deze ergernis af en weg bij die club, maar ik krijg het niet voor elkaar. Wat moet ik doen, stomme Saxo?!!
Reactie van Saxo: wat vervelend, dank je wel voor je reactie, bel ons op nummer 020 enzovoort.
Ja hallo, daar kom ik niet doorheen en áls dat al lukt, word ik niet geholpen. Vraagje: waarom bellen jullie mij niet als je zo benieuwd bent naar mijn klacht?!

19 novembre 2023
Valutata 2 stelle su 5

Eindeloze bureaucratie in 'gegevens…

Eindeloze bureaucratie in 'gegevens controleren'. Ik ben de tel kwijt hoe vaak ik afgelopen jaar de gegevens heb moeten controleren en weer documenten moet uploaden. Als de rekeningen van je kinderen aan jouw rekening zijn gekoppeld, mag je alles drie keer herhalen. En zodra je dan jouw documenten wederom hebt geupload, zet een overijverige analyst de status van de 'validatie' van je kind weer terug. Echt absurd. Wel de kanttekening dat dit tegenwoordig bij alle banken ellendig is.

17 novembre 2023
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più