Sanistunter - Amsterdam Westpoort Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Sierenborch 8-E, 1043 BA Amsterdam, Noord-Holland, NL

Valutata 3 stelle su 5

Bij ons eerste bezoek aan de winkel zijn we netjes geholpen met het uitzoeken van de badkamer en het maken van de 3D tekening. Helaas is het vanaf levering helemaal misgegaan... Verschillende dingen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We zijn voor onze badkamer en wc bij deze winkel geweest. Met onze budget worden wij geholpen door de heer Ozcan Bayram en hij heeft ons goede badkamer meubels en wc bidet aangeboden. In deze me... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb een zeer goede ervaring gehad bij de aanschaf van een nieuwe badkamer en toilet. Öz is een betrokken en fijne gesprekspartner, die de tijd voor je neemt, actief meedenkt en kundig advies geeft.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di forniture per il bagno

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Sanistunter, dompel je onder in luxe Sanistunter heeft luxe showrooms, waarin droombadkamers tot leven komen. In onze grote showrooms treft u diverse badkameropstellingen in de laatste trends en designs. Onze ervaren sanitairspecialisten staan altijd voor u klaar om u de laatste ontwikkelingen op sanitair en tegelgebied te laten zien! Onze sanitairspecialisten staan, uiteraard geheel vrijblijvend, voor u klaar om u te adviseren. Zij zorgen er voor dat u de sfeer en uitstraling die u zoekt voor uw nieuwe badkamer te verwezenlijken. Middels ons geavanceerde 3d-tekenprogramma komt uw droombadkamer vervolgens tot leven. Sanistunter streeft altijd naar 100% klanttevredenheid. Naast gegarandeerd de laagste prijs van Nederland, staan wij voor een ongekend hoog servicelevel en uitstekende garantievoorwaarden.

• Sierenborch 8-E, 1043 BA, Amsterdam, Noord-Holland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

100 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Topverkoper Oz

Mooi bedrijf goed geholpen door Oz. Mooie 3 d tekeningen. Goed advies, weet waar hij het over heeft. Hij is zeer klantvriendelijk en gaat zelf na sluitingstijd door. Heeft onze spullen zelfs thuis gebracht. Mooie winkel, maar voor de service alleen zou ik Oz aanraden. Bedankt nog! We genieten nog elke dag van onze badkamer! Je bent echt een topper!

18 aprile 2025

Beste Michelle,

Bedankt voor jullie mooie en enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn en zo tevreden zijn over de service. Geweldig dat alles tot in de puntjes is geregeld en jullie elke dag genieten van de nieuwe badkamer. Bedankt voor het vertrouwen!

Top service van Lucas

Op 29-3 afspraak gemaakt bij Sanistunter Amsterdam Westpoort, hier werden wij hartelijk ontvangen door Lucas.
Via de mail al een plattegrond van de badkamer gestuurd, en bij aankomst had Lucas al even zijn ideeen op papier gezet. Na wat uitwerken en een heerlijke lunch die ter plekke voor ons werd klaargemaakt, bedachten wij ineens dat we de badkamer (in ons nieuwbouwhuis) ook nog konden vergroten , dus hup schakelen en een nieuwe tekening maken. Lucas kwam hier met super ideeën en uiteindelijk is er een pracht badkamer uitgekomen!!! Na de tegels, bad, douche enz te hebben uitgezocht gingen wij met een heel voldaan gevoel na ong 4 uur ☺️ weer naar huis!
Wij kunnen niet wachten tot over 14 maanden deze badkamer ook echt geleverd kan worden.
Lucas je was echt top! Geduldig, goede ideeen en vooral de tijd die je nam. Nogmaals heel erg bedankt !!!

29 marzo 2025

Beste Wendy,

Wat een geweldige en uitgebreide review, dank jullie wel voor het delen! Fantastisch om te lezen hoe Lucas jullie zo goed heeft geholpen, meedacht in de veranderingen en echt de tijd voor jullie nam. We geven de complimenten met veel plezier door!

Nieuwe badkamer en WC

Samen met Lucas van Sanistunter nieuwe badkamer en WC ontworpen. Ben zeer tevreden over het resultaat nu de verbouwing klaar is. Vind het ook makkelijk dat zij aannemer regelen. De verbouwing kon al snel beginnen. Her goede contact tussen aannemer en Sanistunter zorgde ervoor dat problemen opgelost werden en duidelijk was wat de bedoeling was.

25 febbraio 2025

Beste Hans,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het hele proces en het eindresultaat. We wensen je veel plezier met je nieuwe badkamer en toilet!

Valutata 5 stelle su 5

Laatst bij sanistunter westpoort…

Laatst bij sanistunter westpoort geweest in amsterdam. Wastafel en douche set gekocht. Zeer vriendelijk en heel voordelig vooral de kwaliteit was ik heel tevereden over. Öz van de winkel was ook zo vriendelijk om het te bezorgen in almere.
Echt een aanrader voor iedereen.
Vriendelijke personeel en wat ik erg wardeerde dat het advies eerlijk en oprecht was.

13 marzo 2025

Beste Mukesh,

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Bedankt voor het achterlaten van deze mooie 5-sterren recensie. We wensen jullie veel plezier van de nieuwe wastafel en doucheset.

De badkamer specialist van Amsterdam

Super fijn gevoel al bij binnenkomst. We kregen een heerlijke bak koffie met warme appeltaart. Kids werden vermaakt met computerspelletjes en zaten heerlijk te praten met elkaar . Hele relaxte sfeer alles mag en alles kan. Zijn zeker niet opdringerig en alles werd op tijd afgeleverd. En een hele dikke 10 verdienen deze jongens.groetje Jasper en Melissa Buijs

2 marzo 2025

Beste Jasper & Melissa,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie en wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen in de showroom! We wensen jullie veel plezier van de nieuwe badkamer!

Valutata 5 stelle su 5

Top ervaring bij deze winkel met alle benodigdheden

We zijn voor onze badkamer en wc bij deze winkel geweest.
In deze mega groot winkel kunt u alles voor uw huis vinden . Wij hebben met veel plezier en gerust onze keuken droom en badkamer meubels aangeschaft. Wij raden deze winkel aan iedereen die een kwalitatief spullen willen aanschaffen .
Bedankt sanitair stunter🍀

9 marzo 2025

Beste,

Super dat jullie zo goed zijn geholpen in de showroom door Ozcan en wat leuk om te horen dat jullie geslaagd zijn voor badkamermeubels en een wc bidet. Bedankt voor het achterlaten van deze mooie 5-sterren recensie!

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn bij Sanistunter Amsterdam…

Wij zijn bij Sanistunter Amsterdam Westpoort geweest voor een badkamer en toilet voor in ons nieuwe huis. Erg goed geholpen door Lucas, hij adviseerde ons de beste opties voor de beschikbare ruimte. Professionele hulp, ruime keuze, goede prijs en wij kunnen niet wachten tot de badkamer geplaatst zal worden!

21 febbraio 2025

Beste Matthijs,

Wat goed om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Lucas! We wensen jullie alvast heel veel plezier met de nieuwe badkamer en toiletruimte.

Sanistunter Amsterdam West

Ik ben onlangs naar Sanistunter Amsterdam West gegaan voor de aanschaf van een nieuwe badkamer en toilet, en ik kan niet anders dan zeer positief zijn over mijn ervaring, met een paar kleine kanttekeningen die uiteindelijk goed werden opgelost.

Van begin tot eind was de service uitstekend. We werden vriendelijk ontvangen door Lucas en Oz, die ons al meteen opvingen met een ontbijtje bij onze afspraak. Aanvankelijk dachten we dat er een addertje onder het gras zat, maar dit bleek gewoon een attente manier van klantenbenadering te zijn. Een zeer aangename verrassing! Lucas heeft ons geweldig geholpen bij het ontwerpen van de badkamer. Hij dacht echt mee over het design en bood slimme oplossingen. Ook de manier waarop hij de verschillende uitvoeringen van de badkamermeubels en accessoires vergeleek, was erg waardevol. Hij maakte een duidelijk onderscheid tussen luxe uitvoeringen en standaardopties, zodat we een weloverwogen keuze konden maken.

Toen de bestelling werd geplaatst, waren we aangenaam verrast door de prijs en de kortingen die we ontvingen. We hadden gekozen voor de luxe uitvoering, en dat bleek financieel erg voordelig te zijn – een mooie meevaller!

Er was echter een klein probleem met de levering van enkele producten. Ongeveer 10% van de items was vertraagd, wat aanvankelijk wat zorgen bij ons opriep. Maar zodra ik dit aangaf, hebben zowel Lucas als Oz snel en adequaat gereageerd. Ze belden achter de leveringen aan en zorgden ervoor dat de vertragingen snel werden opgelost. Uiteindelijk ontving ik de meeste items zelfs op dezelfde dag, wat de situatie helemaal rechtzette.

Wat Sanistunter Amsterdam West echt bijzonder maakt, is de betrokkenheid die ze tonen, zelfs na de aankoop. Ze zijn niet alleen geïnteresseerd in de verkoop, maar blijven ook na de transactie meedenken en ondersteunen waar mogelijk. Dit gaf ons veel vertrouwen en maakte het gehele proces heel prettig.

Al met al is mijn ervaring met Sanistunter Amsterdam West zeer positief. Ondanks de kleine vertragingen bij de levering, was de service van Lucas en Oz fantastisch, en de manier waarop ze met de situatie omgingen was professioneel en klantgericht. Ik zou deze winkel zeker aanbevelen aan anderen!

16 dicembre 2024

Beste Dave,

Wat een prachtige, uitgebreide recensie! Hartelijk dank! Heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe badkamer!

Valutata 5 stelle su 5

Fijn geholpen met veel aandacht

Wij zijn in Amsterdam super fijn geholpen door een vriendelijke jongeman (Lucas). Er werd alle tijd genomen om naar de opties te kijken en onze wensen te bespreken. We kregen advies over de indeling en gebruik van materialen, aan alles werd gedacht.

1 dicembre 2024

Beste Lynn,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en veel plezier gewenst van de nieuwe badkamer!

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goed geholpen in Amsterdam…

Zeer goed geholpen in Amsterdam westpoort door Lucas en Öz. Door hun meedenken hebben we de badkamer kunnen vinden die we graag wilden!

24 gennaio 2025

Beste Lucas,

Valutata 5 stelle su 5

Opzoek naar badkamer voor onze nieuwe…

Opzoek naar badkamer voor onze nieuwe woning. Via de goede recensies terecht gekomen bij Sanistunter Westpoort. En de recensies waren terecht, erg fijn en professioneel geholpen door Lucas tijdens onze afspraak. Mooi ontwerp gemaakt voor badkamer en toilet beneden. Ook prijstechnisch was het interessant! Moet de spullen nog krijgen maar tot zover zeer tevreden.

11 gennaio 2025

Beste Leon,

Bedankt voor de mooie woorden en het vertrouwen in Sanistunter.

Outstanding customer care

We recently renovated our bathroom and had the pleasure of working with Öz and the team at Sanistunter. From start to finish, Öz went above and beyond to ensure everything ran smoothly. He was incredibly friendly, approachable, and accommodating throughout the entire process.

What really stood out was the personal touch Öz provided. He took the time to understand our needs, offered expert advice, and even went out of his way to personally deliver items we needed—something you don’t see often these days. His dedication to customer satisfaction was exceptional.

On top of that, the pricing at Sanistunter was very competitive, and the quality of both the products and service was superb. It’s rare to find a company that combines such professionalism with genuine care for its customers.

We couldn’t be happier with the service and will gladly recommend Sanistunter to anyone looking for top-notch products and outstanding customer care.

Family Heemskerk

10 gennaio 2025

Dear Family Heemskerk,

We really appreciate you taking the time to leave this excellent review! Thank you! We hope you enjoy your new bathroom!

Kind regards, Team Sanistunter

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb 3 badkamers inclusief tegels hier bij filiaal Amsterdam Westpoort aangeschaft. Ze verkopen a merk spullen. Özcan en Lucas hebben goede service geleverd. İk was zo onder de indruk van de geleverde service dat ik ook een keuken bij hen heb besteld. Ercan en Murtaza hebben een keuken opgesteld. Nu is het afwachten op het resultaat. Tot nu toe ben ik zeer tevreden.

31 dicembre 2024

Beste Serdar,

Wat fijn om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad!

Valutata 5 stelle su 5

I had an excellent experience with…

I had an excellent experience with SaniStunter in Amsterdam Westpoort! A big thank you to Mr. Lucas and Mr. Ozzy for their expert advice and incredible assistance in designing my bathroom. Their knowledge and attention to detail made the process seamless and stress-free.

The delivery was perfectly on time and their after-sales support has been outstanding. It is rare to find a company that prioritizes customer satisfaction at every step. I highly recommend SaniStunter for anyone looking for quality bathroom supplies and exceptional service.

Thank you again Mr. Lucas and Mr. Ozzy for going above and beyond!

1 ottobre 2024

Dear Yuvraj,

Kind regards, Team Sanistunter

Lucas = goede service

Goede service en prijs kwaliteit, en bij problemen altijd proberen om direct een oplossing te vinden. Wij hadden problemen met de thermostatische kraan (bleek in de keerkleppen te zitten) vrijdags gebeld en de dinsdag daarop monteur aan de deur voor vervangen van de keerkleppen. Top geregeld

10 dicembre 2024

Beste Henri,

Leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe badkamer! Dankjewel voor deze prachtige recensie. Veel plezier gewenst van jullie nieuwe badkamer!

Valutata 5 stelle su 5

We waren voor ons nieuwe huis op zoek…

We waren voor ons nieuwe huis op zoek naar een keuken, op de woonboulevard in Westpoort zijn lekker veel winkel dus daar heen gegaan, onder andere naar de Keukenstunter. in vergelijking met de andere 2 winkels waar we inmiddels waren geweest werden we welkom geheten door de verkoper en toen wij aangeven alleen aan het oriënteren waren konden wij op ons gemak rondkijken zonder opdringerige verkopers om ons heen. Uiteindelijk besloten hier een afspraak te maken voor een ontwerp voor onze keuken. Er bleek op dat moment ook tijd te zijn dus gelijk met de verkoper in gesprek gegaan. De collega van de badkamerafdeling hielp mee en er is een mooi ontwerpgemaakt waar wij erg blij mee waren precies wat wij ons voorstelden, ook voor de badkamer een afspraak gemaakt, ook hier een mooi ontwerp gemaakt en uiteindelijk een mooie deal kunnen sluiten omdat het om een keuken en badkamer ging. Erg blij en zeker aan te raden deze winkel
Lynn en frank

6 dicembre 2024

Beste Lynn en Frank,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wij wensen jullie nog vele jaren plezier van jullie nieuwe badkamer!

Uitstekende service

Goed advies en communicatie.
Super klantvriendelijk en onwijs uitstekende service door Sanistunter Amsterdam Westpoort.

6 dicembre 2024

Beste Saskia,

Advies

Een fijne ervaring gehad met Berit (zij zit officieel op filiaal Alkmaar). Eerst telefonisch contact gehad, daarna in de winkel. Ondanks dat we al flink voorbereid waren, heeft zij ons goed geholpen met het maken van keuzes waar we zelf niet uitkwamen. Ook werden we goed verzorgd met een koffie of een een frisje. Uiteindelijk de deal gesloten. Zodra alles geleverd en geplaats is, zal ik nog een review posten.

17 ottobre 2024

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad!

Betrouwbaar

De collega’s die ons hebben geholpen met het creeëren van onze nieuwe badkamer waren uitermate TOP! De collega’s Lucas en Özcan hebben ons goed gerust gesteld met keuzes, het advies dat ze geven kan je gegarandeerd vertrouwen.

Heb je zorgen om iets? Lucas en Özcan ontnemen je zorgen. Ze stellen je gerust op een professionele manier en kunnen ze jou daarop als volgt nog professioneel advies geven. Tijdens het gesprek hebben we wat lekkere hapjes gekregen dus voor gastvrijheid zeker tevreden!

11/10 ervaren
11/10 gastvrijheid

15 settembre 2024

Beste Kevin,

Goeie service

Aardig personeel en goed geholpen door Lucas,we kwamen voor een douchekop en kwam met een hele mooie voor een zacht prijsje!!We kunnen weer heerlijk douchen!!
En het is ook een hele mooie showroom

21 agosto 2024

Beste,

Groet, Team Sanistunter

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più