Keukenstunter Recensioni 1.027

4,6

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli da cucina
  2. Esperto nella ristrutturazione di cucine

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Keukenstunter, proef de sfeer! Keukenstunter inspireert en middels ons geavanceerde 3D-tekenprogramma laten we uw droomkeuken tot leven komen. Er kan oneindig worden gecombineerd met kleur- en materiaalvariaties in deuren, werkbladen, apparatuur en accessoires. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een droomkeuken die binnen uw woonruimte, woonstijl en budget past. Keukenstunter verkoopt uitsluitend A-merken, in een moderne, heldere actieformule met een 100% tevredenheidsgarantie!

4,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Goede service, nieuwe eigenaar

Na een onafgehandelde zaak met de vorige eigenaar hebben wij kortgeleden contact opgenomen met Gwenn over een openstaande aanbetaling, die nooit in behandeling is genomen.
Rob en collega's hebben ons op uiterst correcte, snelle en coulante wijze geholpen met deze kwestie. We zijn met een aantal mooie apparaten gecompenseerd.
Bedankt voor de fijne service!

18 marzo 2026

Beste Nick,

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen bij Keukenstunter Son en dat dit netjes en snel is opgelost. Mooi dat er een passende oplossing is gevonden. Bedankt voor het delen van jullie ervaring!

Valutata 5 stelle su 5

We had amazing experience doing out…

We had amazing experience doing our kitchen with Kukenstunter, delft. Cees and Jeroen have been very proactive in helping eith design ans changes as per our needs. Really appreciate the commitment and perfection. Thank you.

1 febbraio 2026

Dear customer,

Thank you for your kind words! Great to hear you had such a positive experience with Keukenstunter Delft and that Cees and Jeroen could support you with the design and adjustments. We appreciate it!

Kind regards, Team Keukenstunter.com

Wat een mooie keuken

Wat een mooie keuken! Jeffrey heeft ons in alle stappen begeleid. Hij heeft tot 2 keer toe een keuken voor ons getekend omdat wij na een paar weken hadden bedacht dat we onze keuken aan de andere kant van de ruimte wilden plaatsen. Daarnaast had hij ook advies over zaken waar je als leek niet over nadenkt, want je koopt niet elke dag een keuken. En vandaag tenslotte de plaatsing van de keuken. Wat een vakmanschap en ook weer meedenken met ons en ook rekening houden met onze mening. Wil je een mooie en praktische keuken waar je blij van wordt ga dan zeker naar keukenstunter in Leiderdorp!

16 marzo 2026

Beste klant,

Wat leuk om te lezen dat jullie zo’n fijne ervaring hebben gehad bij Keukenstunter Leiderdorp. Fijn dat Jeffrey jullie zo goed heeft begeleid tijdens het hele traject en dat er echt is meegedacht in het ontwerp.

Mooi om te horen dat ook de plaatsing naar wens is verlopen. Bedankt voor de mooie woorden en veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Wees gewaarschuwd

Mijn ervaring met Keukenstunter Alkmaar is helaas bijzonder slecht geweest. Het begon al bij het ontwerp: Er is een keukenvoorstel gemaakt waarin onvoldoende rekening werd gehouden met praktische zaken zoals mijn lengte en de ergonomie van het gebruik. Hierdoor kwam ik tijdens de montage pas achter problemen die vooraf eenvoudig voorkomen hadden kunnen worden.
Daarnaast zijn meerdere mondelinge beloftes niet nagekomen. De communicatie vooraf was vaak tegenstrijdig en ik ben niet geattendeerd op belangrijke keuzes en aandachtspunten, waardoor ik tijdens de plaatsing voor zeer vervelende verrassingen kwam te staan. Toen ik hierover klachten meldde, werd er weinig verantwoordelijkheid genomen en schoof men de problemen vooral van zich af.
De aanschaf van deze keuken heeft mij veel ellende opgeleverd, zowel tijdens het langslepende proces als daarna. Tot op de dag van vandaag ondervind ik ellende. Ik heb enorme spijt de keuken bij hen te hebben gekocht. Op basis van mijn ervaring raad ik het iedereen af een keuken aan te schaffen bij Keukenstunter Alkmaar.

20 ottobre 2025

Beste klant,

Dank voor het delen van uw ervaring. Inmiddels heeft onze serviceafdeling contact met u opgenomen om dit samen te bespreken en naar een passende oplossing te kijken.

Wij hopen dat we dit naar tevredenheid met u kunnen afronden.

Team Keukenstunter.com

Valutata 1 stelle su 5

Medewerker wilde ons niet eens helpen

Medewerker wilde ons niet eens helpen in de vestiging van naaldwijk. Nooit meer ! We kwamen met afspraak en zijn vertrokken omdat de medewerker telkens wegloopt om telefoontje op te nemen terwijl we halverwege nog in gesprek waren. Wilt niet helpen met adviseren. Geen hulp terwijl we wisten wat we wilden en niet de moeilijkste zijn. Wilde niet eens een 3d tekening voor ons opstellen. We voelen ons gediscrimineerd.

8 marzo 2026

Beste mevrouw Yildiz,

Dank voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te lezen dat uw bezoek aan Keukenstunter Naaldwijk niet naar wens is verlopen.

De situatie zoals u deze beschrijft herkennen wij niet volledig, maar wij vinden het belangrijk om dit zorgvuldig te bekijken. Wij nemen dergelijke signalen serieus en staan er altijd voor open om hierover in gesprek te gaan.

Wij willen u daarom vriendelijk vragen om contact met ons op te nemen via ervaring@keukenstunter.com, zodat wij uw ervaring verder kunnen bespreken.

Team Keukenstunter Naaldwijk

Zeer mooie keuken

Het begint al als je binnenkomt het contact dat was sally lekker een paar uurtjes gezeten onder een genot van een goede bak koffie spulletjes bekijken een 3D tekening maken van een keuken een hele mooie keuken helemaal verliefd paar kleine aanpassingen goede uitleg verkocht afspraken gemaakt met de elektricien raymon en de keukenmonteur houssein super geweldig gedaan jongens en dame we zijn er heel blij mee bedankt hier voor.

7 marzo 2026

Risposta di Keukenstunter

Heel leuk om deze mooie review te mogen lezen Edwin.
Wij wensen jullie heel veel plezier van jullie nieuwe keuken.

Groeten namens ons hele team!

Valutata 5 stelle su 5

Super fijne ervaring bij Keukenstunter…

Super fijne ervaring bij Keukenstunter in Alkmaar! We zijn goed geholpen door Richard en Jissey met het samenstellen van onze keuken. Er werd echt met ons meegedacht en alles werd duidelijk uitgelegd. Uiteindelijk een prachtige keuken kunnen samenstellen voor een mooie prijs. We kijken ernaar uit dat hij geplaatst wordt!

7 marzo 2026

Beste Katie,

Wat leuk om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen door Richard en Jissey bij Keukenstunter Alkmaar. Fijn dat alles duidelijk werd uitgelegd en dat jullie een mooie keuken hebben kunnen samenstellen!

Valutata 5 stelle su 5

Eind november hebben wij een prachtige…

Eind november hebben wij een prachtige keuken besteld voor ons nieuwe huis. We zijn meerdere keren langs geweest en zijn elke keer ontzettend goed geholpen. De koffie stond altijd klaar en er werd alle tijd genomen om onze vragen te beantwoorden. We voelden ons echt welkom en goed geadviseerd gedurende het hele traject.

Wij raden iedereen aan om bij jullie een keuken te kopen. Topservice!

4 marzo 2026

Beste klant,

Wat leuk om te lezen dat jullie zo’n fijne ervaring hebben gehad bij Keukenstunter Naaldwijk. Fijn dat jullie meerdere keren zo goed zijn geholpen en dat er de tijd werd genomen om alles rustig door te nemen.

Bedankt voor de mooie woorden en veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Valutata 5 stelle su 5

Helemaal happy met mijn nieuwe keuken…

Helemaal happy met mijn nieuwe keuken gekocht bij Keukenstunter Purmerend! Ik had een hoop vragen. Die werden allemaal goed en vriendelijk beantwoordt. Levertijd viel mij reuze mee en plaatsing was ook zo gedaan.
Er wordt mee gedacht, mee geholpen en gewoon goed werk geleverd. Echt een aanrader!

21 gennaio 2026

Beste Fenna,

Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe keuken van Keukenstunter Purmerend. Fijn dat al je vragen goed zijn beantwoord en dat zowel de levering als de plaatsing naar wens zijn verlopen. Bedankt voor de mooie woorden en veel kookplezier!

Geweldige service

Geweldige service. Van begin tot het einde is alles soepel en vlekkeloos verlopen. Topkir snapt heel goed wat je wensen zijn en regelt alles.
De keuken is in 1 dag geplaatst, mannen werken hard en netjes.
Complimenten en een hele dikke aanrader voor iedereen die een prachtige keuken zoekt.

2 marzo 2026

Beste Kim,

Wat leuk om te lezen dat alles van begin tot eind soepel is verlopen bij Keukenstunter Leiderdorp en dat de keuken naar wens is geplaatst. Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Een echte aanrader!

Keuken netjes en optijd geleverd tegen een goede prijs! Vakkundig gemonteerd en zeer vriendelijke service gedurende het gehele proces van koop tot montage!

27 febbraio 2026

Beste Emir,

Wat fijn om te horen dat de keuken van Keukenstunter Leiderdorp netjes en op tijd is geleverd en dat de montage naar tevredenheid is verlopen. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe keuken!

Valutata 1 stelle su 5

Ik raad niemand aan een keuken kopen…

Ik raad niemand aan een keuken kopen bij keukensteunter, als je een maal handekining zet en alles betaald, en de rest moet je zelf achter aan gaan.

27 febbraio 2026

Beste klant,

Dank voor het delen van uw ervaring. Wij hebben uw situatie meerdere keren met u besproken en vanuit onze kant geprobeerd mee te denken over een mogelijke oplossing.

Tijdens deze gesprekken is ook toegelicht dat het werkblad beschadigingen vertoont die kunnen ontstaan door het gebruik van schoonmaakmiddelen die niet geschikt zijn voor dit type materiaal. Ondanks dat de keuken destijds onder een andere eigenaar is aangeschaft, hebben wij geprobeerd u hierin zo goed mogelijk te helpen.

Op dit moment hebben wij u alle informatie en ondersteuning gegeven die wij kunnen bieden.

Team Keukenstunter.com

Valutata 1 stelle su 5

Slecht afgewerkte fronten en te klein inductie plaat

c De afwerking van de randen van de frontpanelen is slecht tot zeer slecht, je blijft met je nagels erachter hangen. Ze zijn wezen kijken en ze vonden het nog meevallen.
In de winkel zag het er wel goed uit maar omdat wij een ander materiaal hadden voor onze deurtjes konden ze er zogenaamd niets aan doen.
Daarnaast wilde we een zo groot mogelijk inductie plaat. Het liefst 80 cm, dit kon niet volgens de verkoper, 70 cm was het grootste wat er volgens hem in kon.
Nou bleek de glasplaat 70 cm breed maar het technische gedeelte was van een inductie kookplaat van 60 cm wat dan ook nog 6 cm smaller is. Het kookgedeelte was was hart op hart 30cm bij 20 cm.
Na klagen over de slechte afwerking kwamen ze kijken en hebben we het ook over de kookplaat gehad, toen kon er ineens wel een 80cm inductie kookplaat in met een veel groter kookgedeelte.
Ze hebben helpen uitzoeken wat er mogelijk was en kwamen voor ons met een perfecte oplossing, maar deze moest 1150 euro kosten. Zekonden wel 25% korting geven wat neer zou komen op een bedrag van 860 euro.
We hebben voor de zelfde kookplaat op internet 499 euro betaald.
Dus na een slecht afgewerkte keuken en een kookplaat wat niet onze wens was wilde ze zelfs toen nog geld aan je verdienen.
Ik wou dat ik nooit die winkel ingelopen zou zijn, het is een waardeloze keuken voor heel veel geld.
Aan de afgewerkte randen is de verkoper niet schuldig dan moet je bij de fabriek van keukenstunter zijn, maar de te kleine kookplaat is wel zijn schuld.
Ik wou dat ik nooit die winkel was binnen gegaan.

3 gennaio 2026

Beste Henk,

Wat vervelend om te lezen dat u deze negatieve ervaring heeft, dat spijt ons.

We zouden graag met u in contact komen voor een passende oplossing.

Zou u uw gegevens en ordernummer naar ervaring@keukenstunter.com willen sturen? Daarbij graag ook vermelden om welke vestiging het gaat, dan zorgen wij uiteraard dat er contact met u wordt opgenomen.

Vriendelijk en meedenkend

De manier waarop we zijn geholpen door de heer Van Gerwen is buitengewoon. We vroegen hulp en meteen ging hij zitten en alles op papier zetten. Hij dacht mee, was heel beleefd en vriendelijk.
het gesprek na de offerte was ook heel prettig. Ben heel tevreden over keukenstunter
Eindhoven.

26 febbraio 2026

Beste Marijke,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over Keukenstunter Eindhoven en de begeleiding door Gerwen. Mooi dat er direct is meegedacht en dat zowel het adviesgesprek als het offertetraject prettig zijn verlopen.

Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met de nieuwe keuken!

Keukenstunter Son/Eindhoven

Met een bepaald, beperkt budget op zoek naar een nieuwe degelijke keuken, terecht gekomen bij Keukenstunter Son.
Wij zijn daar zeer goed geadviseerd door een enthousiaste, gedreven Gwenn.
Bij het uitzoeken en plannen van onze Nolte keuken nam hij alle tijd, en gaf deskundige adviezen.
Al snel waren wij het eens. Dit is zoals onze keuken er uit moet komen zien😊
En belangrijk...
Kwalitatief heel goed en binnen ons budget.
Bedankt Gwenn!

16 febbraio 2026

Beste Julietta,

Wat fijn om te lezen dat de ervaring bij Keukenstunter Eindhoven zo goed is bevallen en dat alles binnen budget is gerealiseerd. Veel plezier met de nieuwe keuken!

Keukenstunter Alkmaar

Goed geholpen bij Keukenstunter Alkmaar, heel blij met het duidelijke beeld en de mooie keuken.

18 febbraio 2026

Beste klant,

Wat fijn om te lezen dat de ervaring bij Keukenstunter Alkmaar zo goed is bevallen. Veel plezier met de mooie nieuwe keuken!

Valutata 4 stelle su 5

Het resultaat mag er zijn!

Opbouwende kritiek: de communicatie tussen de medewerkers kan beter. Maar..ze zijn deskundig en ook de mensen met wie ze werken hebben verstand van zaken. Dhr. Shamlal is erg vriendelijk net als zijn medewerkers, zo ook aannemer Dennis en monteur Patrick.
Het resultaat mag er zijn!

5 gennaio 2026

Beste Jeroen,

Hartelijk dank voor deze prachtige woorden en het vertrouwen in ons team!

Wat minder fijn om te horen dat u de communicatie als iets minder hebt ervaren. Dit is dan ook iets waar wij met het team graag aan werken. We vinden het erg belangrijk dat alles duidelijk en soepel verloopt, dus uw complimenten betekenen veel voor ons.

We geven de mooie woorden zeker door aan Dr. Shamal, Dennis, Patrick en zijn team. Daar zullen zij erg blij mee zijn!

Wij wensen u heel veel kookplezier in de nieuwe keuken
Nogmaals dank voor uw feedback en graag tot ziens!

Team Keukenstunter Zoetermeer

Valutata 5 stelle su 5

Zo wordt koken nog leuker!!

Het is ons gelukt om in 2 gesprekken en rond kijken een keuken te kopen. Een keuken van keukenstunter in Alkmaar. Wat zijn wij goed geholpen door Richard. Al onze wensen zijn vervuld en voor een prijs die wij in gedachte hadden. !!

15 febbraio 2026

Beste Carin,

Wat fijn dat het traject bij Keukenstunter Alkmaar zo goed is verlopen en dat alles binnen budget is gerealiseerd. Dank voor de mooie woorden!

Mooie keuken

De keukenstunter Naaldwijk heeft ons goed geholpen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Dat begon in oktober en 12 februari werd de keuken geplaatst. Is prima verlopen. De vragen tussendoor en na plaatsing werden goed beantwoord. Altijd stond weer de koffie klaar. We zijn dan ook super blij met onze nieuwe keuken.

12 febbraio 2026

Beste Monique,

Wat mooi dat alles bij Keukenstunter Naaldwijk van begin tot plaatsing zo goed is verlopen. Veel plezier met de nieuwe keuken!

Valutata 5 stelle su 5

We zijn geholpen door Richard Kleverwal…

We zijn geholpen door Richard Kleverwal moet gewoon zeggen top erg vriendelijk er ontbrak niets kregen drinken wat te eten naar 2 uur puzzelen kwa opstelling wat het mooiste was zijn we er uit gekomen gewoon top geholpen

14 febbraio 2026

Beste Bill,

Wat leuk om te lezen dat de ervaring bij Keukenstunter Alkmaar zo positief was! Fijn dat er alle tijd is genomen om samen tot de mooiste opstelling te komen. Veel plezier met de nieuwe keuken!

Groet, Team Keukenstunter.com

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più