Super fijn gevoel al bij binnenkomst. We kregen een heerlijke bak koffie met warme appeltaart. Kids werden vermaakt met computerspelletjes en zaten heerlijk te praten met elkaar . Hele relaxte sfeer a... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We zijn voor onze badkamer en wc bij deze winkel geweest. Met onze budget worden wij geholpen door de heer Ozcan Bayram en hij heeft ons goede badkamer meubels en wc bidet aangeboden. In deze me... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Sanistunter, dompel je onder in luxe Sanistunter heeft luxe showrooms, waarin droombadkamers tot leven komen. In onze grote showrooms treft u diverse badkameropstellingen in de laatste trends en designs. Onze ervaren sanitairspecialisten staan altijd voor u klaar om u de laatste ontwikkelingen op sanitair en tegelgebied te laten zien! Onze sanitairspecialisten staan, uiteraard geheel vrijblijvend, voor u klaar om u te adviseren. Zij zorgen er voor dat u de sfeer en uitstraling die u zoekt voor uw nieuwe badkamer te verwezenlijken. Middels ons geavanceerde 3d-tekenprogramma komt uw droombadkamer vervolgens tot leven. Sanistunter streeft altijd naar 100% klanttevredenheid. Naast gegarandeerd de laagste prijs van Nederland, staan wij voor een ongekend hoog servicelevel en uitstekende garantievoorwaarden.
Sierenborch 8-E, 1043 BA, Amsterdam, Noord-Holland, Paesi Bassi
- 020-2157898
Non risultano inviti alla recensione recenti
Een hele slechte ervaring... > Update: netjes opgelost
Bij ons eerste bezoek aan de winkel zijn we netjes geholpen met het uitzoeken van de badkamer en het maken van de 3D tekening. Helaas is het vanaf levering helemaal misgegaan... Verschillende dingen waren gewijzigd in de order zonder dat we hiervan op de hoogte zijn gesteld, we kregen ineens een ander merk inbouwreservoir en een andere bedieningsplaat hiervoor. Één inbouwreservoir ontbrak en moest nageleverd worden. Er is een clickwaste toegevoegd voor het fonteintje maar dit past daar helemaal niet netjes in en hier hebben wij dus niets aan. Er bleek een andere spiegel in de order gezet te zijn dan de spiegel die we hadden uitgezocht en in laten tekenen. De spiegel die we hadden besproken blijkt nieteens te bestaan... We werden weken lang van het kastje naar de muur gestuurd, iedere keer werd er weer gezegd dat het was doorgezet en we z.s.m. wat zouden horen maar we zijn nu 2,5 mnd verder en hebben nogsteeds een dure spiegel in huis waar we niets mee kunnen. Bij het uitpakken van de douchewand bleek ook deze niet te zijn zoals in de winkel besproken. De geleverde douchewand/cabine zou een metalen stang langs de hele bovenrand van het glas hebben terwijl wij een wand, met deur en stabilisatiestang hadden besproken. We hebben toen voor honderden euro's aan extra onderdelen moeten bestellen om het toch naar wens te maken (als we dit via Sanistunter hadden willen regelen dan was het nu waarschijnlijk nog niet geregeld dus daarom maar online gedaan). Op de orderbevestiging en factuur staat nergens een specificatie van de kosten maar alleen een totaalbedrag waardoor je ook geen idee hebt wat je voor alles hebt betaald, dat is toch ook wel vreemd. Kortom echt een hele slechte ervaring gehad met Sanistunter en we zouden dit echt aan niemand aanraden. Hoe goed het bij een eerste afspraak kan gaan, zo erg kun je het verpesten door allerlei verkeerde dingen in de order te zetten en te leveren, en het vervolgens ook niet netjes op te lossen. Het geld was binnen dus ze leken het allemaal wel prima te vinden en er geen moeite meer voor te willen doen.
***UPDATE: De winkel is sinds begin april overgenomen en de nieuwe eigenaren hebben na het plaatsen van de review contact met ons opgenomen en ons uitgenodigd in de winkel om de openstaande punten te bespreken en op te lossen. De nieuwe eigenaren zijn heel vriendelijk, bieden een fijn luisterend oor en hebben veel begrip. De openstaande punten zijn netjes opgelost en gecompenseerd, het is nu fijn afgesloten.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Heel behulpzaam
Heel behulpzaam, denken mee, doen hun best om je de keuken en badkamer van je dromen te geven. Fijne ervaring. De badkamer en keuken zijn nog niet geleverd maar heb er alle vertrouwen in. Fijn dat het een one stop shop is waar je alles kan laten doen. Zou bij iedereen aanraden!

Risposta di Sanistunter - Amsterdam Westpoort
Verkopers top, uitlevering een drama
Overweeg een ander bedrijf. Er zijn genoeg partijen die wel doen wat ze beloven.
In eerste instantie maakte deze Sanistunter een uitstekende indruk. De verkopers weten zich uitstekend te presenteren: professioneel, vriendelijk en met mooie beloftes. Ze maken mooie ontwerpen en denken actief mee om aan de wensen te voldoen. Helaas bleek de werkelijkheid tijdens de uitlevering en installatie een teleurstellend contrast. Sanistunter neemt dan nergens verantwoordelijkheid voor en reageert niet op directe emails.
1. Verkoop vs. Realiteit:
Tijdens het verkoopproces werd alles perfect gepresenteerd, inclusief een ontwerptekening op maat obv door ons geleverde maten. De verkopers straalden vertrouwen uit en beloofden een vlotte afhandeling. Op basis van deze ontwerptekening ging de aannemer aan de slag.
De realiteit was anders: er waren te weinig tegels besteld (en wiens schuld is dit dan?), die ook nog beschadigd bleken bij levering. Ook ontbrak de monteerbeugel voor de onderplank, die pas 4 weken later zou worden geleverd.
2. Installatiechaos:
Alles paste overeenkomstig de tekening, alleen de douchedeur paste niet, ondanks dat de aannemer exact de door Sanistunter geleverde ontwerptekening had gevolgd. Er was sprake van een tekort van 5 cm, wat leidde tot wekenlang heen-en-weer gebel en leegloop.
Na drie weken wachten kregen we een onbevredigend antwoord via de mail, zonder overleg of concrete oplossing. De suggestie om de tussenwand "op te dikken" was niet alleen onprofessioneel, maar ook onuitvoerbaar. en dan? "De order is leidend," aldus de mail.
3. Communicatie:
Tijdens de verkoop was de communicatie vlot en klantvriendelijk. Tijdens de problemen? Afspraken werden niet nagekomen, telefoontjes bleven onbeantwoord en we werden niet teruggebeld, zoals beloofd.
4. Extra kosten en frustratie:
Door hun fouten moeten wij nu zelf een oplossing regelen: een nieuw glasstuk (€420) en installatiekosten (€300). Totaal €720 extra. We hebben om een redelijke schadevergoeding gevraagd als tegemoetkoming, Sanistunter reageert niet en ontloopt elke verantwoordelijkheid. Ook niet in de reactie hieronder.
5. Conclusie:
Sanistunter weet klanten mooi binnen te halen, maar de nazorg en uitlevering zijn rampzalig. Als je kiest voor dit bedrijf, wees dan voorbereid op extra kosten, vertragingen en een gebrek aan oplossingsgerichtheid.
Een bedrijf dat zo professioneel verkoopt, maar zo amateuristisch levert, heeft een cultuurprobleem. Klanten zijn geen portemonnees – het zijn mensen die vertrouwen in jullie stelden.
Mijn advies: Laat alles schriftelijk vastleggen en houd rekening met mogelijke problemen. Er wordt gewerkt met verschillende leveranciers die elk hun eigen onderdeeltje komen brengen.

Goed advies en klantgericht
Lieve medewerkers en klantgericht. Dachten goed mee.

Badkamer en wc
Wij zijn vandaag geholpen door Lucas Scholtmeijer. Hij heeft heel goed met ons meegedacht en al onze wensen waargemaakt voor een betaalbare prijs. Ik raad iedereen langs om bij hem langs te gaan. Echt en top service!!

Ik werd geholpen door Özcan Bayram
Ik werd geholpen door Özcan Bayram. Hij heeft mij vriendelijk geholpen en werd ook eerlijk geholpen. Ik zal hier zeker terug komen.

Een grote aanrader
Ik heb een zeer goede ervaring gehad bij de aanschaf van een nieuwe badkamer en toilet. Öz is een betrokken en fijne gesprekspartner, die de tijd voor je neemt, actief meedenkt en kundig advies geeft. Hij houdt bovendien rekening met je budget en geeft verschillende opties, zodat je een weloverwogen keuze kan maken. Uiteindelijk heb ik m'n ideale badkamer voor een mooie prijs kunnen aanschaffen. Al met al een hele grote aanrader!

Risposta di Sanistunter - Amsterdam Westpoort
We had a very warm and welcoming…
We had a very warm and welcoming experience. After placing our order, we needed to change one of the bathroom fixtures, and the shop owner was always available and proactive in helping us find a solution. The products we ordered are of great quality, and the entire process was smooth and hassle-free. We highly recommend this shop if you’re planning to renovate your bathroom or toilet.

Risposta di Sanistunter - Amsterdam Westpoort
Gastvrij en menselijk contact!
Heel fijn geholpen door Lucas en Öz! Heel goed meegedacht, ontzettend gastvrij en behulpzaam terwijl ik vlak voor sluiting binnenliep. Er is menselijk contact en ze houden je budget in gedachten, terwijl ze me toch de badkamer gaven die ik écht wilde. Ook fijn dat ze snel en efficiënt handelden toen ik best wat haast had met de verbouwing. Echt een aanrader.

Badkamer
Wij zijn geholpen door Lucas Scholtmeijer Amsterdam Westpoort, echt iemand die het snapt neemt de tijd voor je en weet uitstekend de wensen van ons uit te werken in een mooie badkamer. Complimenten grt Luc Apperloo

Fantastisch geholpen
Lucas: vriendelijk, meedenkend, enorme verstand van zaken. Mooie 3D tekening. Een prachtige badkamer laten ontwerpen.
We kregen zelfs wat lekkers te eten. Heel gastvrij! Raad deze prachtige winkel Amsterdan Westpoort ten zeerste aan!

Goede persoonlijke service
Super goede persoonlijke service wat al begon bij het eerste telefoon contact met Lucas en met de vraag wat we wilde drinken en eten. Alles rustig stap voor stap doorgenomen met Lucas en daardoor een fantastische toilet en badkamer gerealiseerd. Ook de after service was goed en alles bij elkaar een aanrader!

Goed geholpen
Goed geholpen door Lucas bij de Sanistunter in Westpoort. Vriendelijk, neemt goed de tijd en gastvrij!

Risposta di Sanistunter - Amsterdam Westpoort
Heel vriendelijk en kundig geholpen door Lucas
- Vriendelijk
- Kundig geholpen
- Geduldig, meegedacht
Al met al prima ervaring!

Risposta di Sanistunter - Amsterdam Westpoort
We hebben een pracht badkamer gekocht…
We hebben een pracht badkamer gekocht met een geweldige hulp van Lucas. Hij nam alle tijd voor ons en dacht perfect mee. We kregen wat lekkers te drinken red bull en koffie. Het is een geweldige jonge die daar werkt. Het is de sanistunter in amsterdam westpoort. Als ik meer sterren kon geven had ik dat gedaan

Risposta di Sanistunter - Amsterdam Westpoort
Great experience and attention to details !
The guys were really nice from the beginning.
Especially Oz , he was super attentive to details and making sure I think about everything properly before making final decision. Preparing multiple option in 3D design for me to consider and come back to them. There was no sales pressure here, just natural and kind advice on what is best for me and not pushing what they "need to sell" which I really appreciate. I am super happy with the work Oz did and would recommend him and the team to everyone!

zeer goede ervaring met Lucas
zeer goede ervaring met Lucas, goede klik, snapte wat ik wilde, werd ook goed de tijd voor me genomen, later moesten er toch nog wat dingen veranderd worden aan de badkamer en weer alle tijd om dit te fixen, dit gaf mij ook zeker de doorslag om hier de badkamer te kopen, ook kregen we heerlijke snacks aangeboden, niet per definitie belangrijk, maar zeker lekker!! al met al een aanrader....

Fantastisch
Lucas van Sanistunter Amsterdam Westpoort heeft ons super goed geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe badkamer. We hadden van tevoren wat foto's ter inspiratie toegestuurd. Aan de hand daarvan heeft Lucas een 3D tekening gemaakt van een mogelijke badkamer. Dat is ook de badkamer die we hebben uitgekozen! Lucas weet zeker wat hij doet. Verder is het ook een hele mooie en fijne winkel!

Risposta di Sanistunter - Amsterdam Westpoort
Sanistunter in Amsterdam west is top
Sanistunter in Amsterdam west is echt een topwinkel. Super ontvangen daar en de afspraak met Lucas was ook top. Goed meedenkende badkamer verkoper en was zeker niet opdringerig of iets anders. Heel fijn gesprek en prettige winkel om doorheen te lopen.

Risposta di Sanistunter - Amsterdam Westpoort
We zijn goed geholpen door Lucas.
We zijn goed geholpen door Lucas op locatie Westport. Dat begon al bij binnenkomst waar ze ons met onze achternaam welkom heette. Lucas had zich goed voorbereid obv ingeleverde foto's. Ook onze tweede afspraak paar maanden later verliep goed. Er is goed meegedacht.