1. Negozio di casseforti
  2. Servizio di protezione antincendio
  3. Negozio di apparecchiature per la sicurezza

SafeGroup er et sikringsfirma. Vi hjælper skoler, virksomheder, offentlige institutioner og private med at beskytte deres ejendele mod tyveri og brand. Det har vi gjort siden 1985. I mere end 35 år har vi udviklet sikringsløsninger af højeste kvalitet. I dag bliver vores tyverimærkning stadig produceret i Brabrand, og vores egne SG sikringsskabe bliver produceret i Skandinavien.

3,9

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Køb af brandsikker værdiskab

Jeg besøgte deres showroom hvor jeg fik kompetent og super god rådgivning, der førte til at jeg købte et skab og fik den med med det samme.
Jeg kan anbefale at man benytter SafeGroup.
Og tak for den gode behandling.

3 marzo 2026

Risposta di SafeGroup A/S

Hej Erik. Mange tak for anmeldelsen og besøget. Vi håber, du får gavn af dit nye værdiskab 😊

Bedste hilsner

Kæmpe anbefaling herfra

Bestilte i går en Spiralwire til sikring af fjernbetjeninger, og under 24 timer efter havde jeg den.
GENIAL løsning på et plejehjem til fjernbetjeningen. Sat op og virker super godt.
Kan varmt anbefale firmaet. Virkelig god service jeg fik over telefonen.

26 novembre 2024

Risposta di SafeGroup A/S

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for, at wiresikringen lever op til dine forventninger, og at den allerede er kommet i brug 😊

Bedste hilsner,

Dårlige skabe

en 0. klasses elev kan få sin telefon ud af skabene med en blyant.

16 maggio 2024

Risposta di SafeGroup A/S

Hej Lukas. Tak for din anmeldelse.

Ja, nogle "fingernemme" elever ser desværre stort på skolens mobilpolitik og tager alle midler i brug for at få telefonen tilbage.

Jeg kan dog ikke se ud fra anmeldelsen, hvilket mobilskab, du har købt. Hvis du har en reklamation vil jeg derfor opfordre dig til at tage fat i vores serviceteam via kontaktsiden på www.safegroup.dk. Så tager de hånd om sagen.

Bedste hilsner,