Vi var 8 personer til et kursus i førstehjælp ved hjertestop ledet af Mark Russell, sponseret af Trygfonden. Rigtig godt og instruktivt, meget pædagogisk og god tid til hands on. Praktisk gennemgang... Leggi di più
Havde problemer med ny indkøbt hjertestarter. Kontaktede Safetygroup, og samme eftermiddag,her mellem jul og nytår, fik jeg besøg af Mark. Han fiksede problemet og vi fik endda også lidt ekstra tilbe... Leggi di più
Har kun ros til kurset. Vi fik en virkelig god instruktion og forklaring, som var meget forståeligt. Man kunne godt mærke, at instruktøren havde en stor erfaring og viden indenfor området, og kunne de... Leggi di più
Jeg vil med stor glæde anmelde safety groups genoplivning og hjertestarterkursus. På vores arbejdsplads( lyngby tandklinik) var samtlige deltagere( vi var 9 ) enige om at det var det bedste genoplivni... Leggi di più
SafetyGroup er godkendt distributør af hjertestartere fra Philips og LIFEPAK hjertestartere fra Physio- Control. Stryker. SafetyGroup er godkendt forhandler af genoplivnings og træningsudstyr fra Laerdal Medical. SafetyGroup Danmarks største private udbyder af ERC. BLS-AED kurser til danskerne, vi tilbyder førstehjælps uddannelse via. Dansk førstehjælpsråd til institutioner og virksomheder. Vores mission er at redde menneske liv, ved at gøre hjertestartere og førstehjælp tilgængelig for alle danskere. SafetyGroup har mere end 20 års erfaring med hjertestartere og førstehjælp til danskerne. SafetyGroup er fast leverandør af rådgivning, uddannelse og support til TrygFonden gennem mere end 15 år. Kontakt SafetyGroup hvis i ønsker hjertestartere, førstehjælpsuddannelse, træningsudstyr eller rådgivning omkring førstehjælpssikkerhed. Mange livreddende hilsner. SafetyGroup
Hareskovvej 13, 4400, Kalundborg, Danimarca
Har købt hjertestarter,og førstehjælp kursus.
Instruktør Helmut Heidmann. Super instruktør
Vi er en grundejerforening, der har investeret i en hjertestarter og et kursus. Safteygroup har været ekstraordinært hjælpesomme ifht at svare på spørgsmål inden installationen og hjalp også af uden beregning med at få den aktiveret og i drift.
Super gode folk
God planlægning -meget kompetent træner-god tid til at gennemføre øvelser flere gange.

Risposta di Safetygroup
Peter fra Safetygroup underviste i dag i Tårbæk Sejlklub MEGET pædagogisk så alle, både unge og ældre lærte alt hvad der er nødvendigt at vide, og endda på en hyggelig og afslappet måde. Alle deltagere fik love at prøve alt relevant, og alle deltagere var enige om, at det havde været et meget veltilrettelagt kursus. Efter 2 timers undervisning er alle kursusdeltagerne klar til at yde livgivende førstehjælp.

Risposta di Safetygroup
Meget tydelig og nemt at forstå.
Fik rigtig meget opfriskning og en meget dygtig og kompetent instruktør
Tak til Steve 16.11.22
I Farum Arena

Risposta di Safetygroup
Yderst kompetent og velforberedt. Undervisningen er tilrettelagt med fokus på den pågældende arbejdsplads, hvilket gør det enormt professionelt.

Risposta di Safetygroup
Meget kompetent og grundig undervisning i førstehjælp og Hjertestarter.

Risposta di Safetygroup
Jeg havde et rigtigt godt kursus med en fantastisk indstruktør/underviser.
Hilsen Flemming

Risposta di Safetygroup
Virkelig godt og meget inspirerende kursus. Absolut relevant for alle! Pædagogisk undervisning der er meget prsksisrettet. Kan kun anbefales!

Risposta di Safetygroup
Jeg deltog i 4 timer lang førstehjælps undervisning på Jægersborg bibliotek d 17. maj. Underviser Mark Russell var meget professionel og engageret. Det var et rigtig godt kursus

Risposta di Safetygroup
Utroligt veloplagt og pædagogisk kursus … som ALLE bør tage med jævne og korte mellemrum.
Samtidig var det helt gratis via vores bibliotek. Kan stærkt anbefales … tak for et super kursus 🙏

Risposta di Safetygroup
Virkelig godt og effektivt kursus hvor man bagefter føler sig rustet til at hjælpe i tilfælde af hjertestop

Risposta di Safetygroup
Virkeligt godt kursus med en yderst kompetent Peter som underviser
Han får mine varmeste anbefalinger

Risposta di Safetygroup
Har været på et lærerigt kursus med en rigtig god underviser, Mark, der også skabte en god stemning på kurset i Gilleleje. Tak for det!
Vh Leni

Risposta di Safetygroup
Meget struktureret og veltilrettelagt kursus hvor man lærer rigtig meget. Teori kombineret med praktisk træning.

Risposta di Safetygroup
Super godt kursus . Utrolig dygtig lære og rigtig god stemning

Risposta di Safetygroup
Var på kursus hos Mads i SPARTAs lokaler i hjerte/lunge redning.
Har været det flere gange- men det er så godt at blive opdateret engang imellem 👌🏼
Mads havde en god måde at undervise os på- så det blev nærværende for os alle sammen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Til MADS