L'azienda ha risposto
Super god kundeoplevelse Jeg har haft den glæde ved at bestille et sikkerhedsskab igennem Safeshoppen. Michael var utrolig grundig i sin vejledning og fuldte sågar op efter leverancen for at... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg bestilte et pengeskab hos Safeshoppen - det blev leveret dagen efter med den lokale vognmand. Inden køb havde jeg brug for vejledning omkring typer og egenskaber (de har et stort udvalg) og fik... Leggi di più
H.P. Christensensvej 1, 3000, Helsingør, Danimarca
Vi kontaktede Safeshoppen angående køb af pengeboks, da vi var i tvivl om hvilken størrelse vi skulle have. Vi fik en god og grundig introduktion til de forskellige muligheder af Michael Schønberg og vi fik bestilt det rette skab. Alt fra bestilling til betaling og levering er foregået meget professionelt med hjælp fra Michael, som gav opdateringer under hele forløbet, både på mail, sms og opringninger. Vi anbefaler 100% Safeshoppen. Tak for et godt forløb. Helle & Morten Aalborg.

Risposta di Safeshoppen
Kompetent vejledning og meget serviceminded.
Kan kun anbefales.

Risposta di Safeshoppen
Michael var rigtig god til at hjælpe med at finde det rigtige skab, og alt gik præcis som han sagde - godt skab, hurtig levering, etc. - super

Super god kundeoplevelse
Jeg har haft den glæde ved at bestille et sikkerhedsskab igennem Safeshoppen. Michael var utrolig grundig i sin vejledning og fuldte sågar op efter leverancen for at sikre at alt var som det skulle være.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger hvis du skal bruge et sikkerhedsskab.
Mvh.
Ulrik Nerløe

Risposta di Safeshoppen
God hjælp og rådgivning af Michael i forbindelse med køb af udstyr. Hvis du står og mangler udstyr til sikker opbevaring af dine værdier, kan en henvendelse til Safeshoppen klart anbefales.

God og hurtig service!
Manglede akut et skab til opbevaring af nøgler - havde det i hænderne inden for 3 timer. Tak til Michael.

Risposta di Safeshoppen
Jeg kan på det varmeste anbefale Safeshoppen som leverandør, de holder hvad de lover og reagerer meget hurtigt hvis der er behov for service eller anden assistance.

Risposta di Safeshoppen
Super service, grundig rådgivning, hurtig levering !
Kan virkelig anbefales.

Risposta di Safeshoppen
Vi har manglede et mindre skab til kontoret, men var usikre på, hvilken skabstype og sikringsklasse vi skulle vælge. Michael leverede yderst kompetent og brugbar rådgivning, så vi er sikre på, at vi har fået det helt rigtige skab - og endda til en fornuftig pris.
Vi handler gerne på SafeShoppen.dk igen!

Risposta di Safeshoppen
Fantastisk indlevende og imponerende service! Virkelig hyggelig kommunikation og opfølgende telefonopkald fra firmaets side om alt nu fungerede som det skulle. Fremragende!

Risposta di Safeshoppen
Det var en god oplevelse at handle hos jer, fordi der var en super support og vejledning i at vælge det rigtige skab. Nem og god kundekontakt som giver ro og tryghed.

Risposta di Safeshoppen
Vi havde en meget positv oplevelse med safeshoppen. Michael gav en fantastisk service og kunne svare på alle spørgsmål og komme med råd.
Alt fungerede som forventet – kan varmt anbefales.

Risposta di Safeshoppen
Kæmpe tak for god faglighed og seriøs rådgivning samt hurtig levering. Helt perfekt

Risposta di Safeshoppen
Super god sparring inden køb og også god hjælp efter køb.

Risposta di Safeshoppen
Super god service, fair priser og hurtig levering.
Kan varmt anbefale at handle hos
Michael / Safeshoppen.

Risposta di Safeshoppen
Rigtig god service. Havde fået bestilt en forkert nøgleboks og de ringede mig op og guidede mig til den korrekte. Og så var den ovenikøbet billigere :-)
Win-win

Risposta di Safeshoppen
Vi kontaktede Safeshoppen/Schønberg Sikring i forbindelse med køb af nyt sikkerhedsskab og fik en rigtig god rådgivning. De er gode til at ringe tilbage, og selve ordren blev leveret lynhurtigt. Alt i alt en god oplevelse.

Risposta di Safeshoppen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.