L'azienda ha risposto
Et indledende besøg efterfulgt af et tilbud som bar præg af høj kvalitet for pengene - professionel montering og et opfølgende besøg. Hvad skal jeg sige! Denne gang var opgaven en ny sikkerhedsdør... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Skrev mail til Wesecure igår søndag, da jeg havde problem med lås til sikkerhedsdør. Blev kontaktet få timer efter og Christian tilbød at komme forbi samme dag. Det blev aftalt til idag mandag og Chri... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Absolut en behagelig oplevelse. Kunne ikke låse op indtil lejligheden. Kom samme dag og fik ordnet ny lås m.m. på en professionel måde. Meget tilfreds.
L'azienda ha risposto
WeSecure ApS. er en Sikringsvirksomhed med fokus på stærk og effektiv Indbrudssikring/ Passiv SKALsikring til alle typer bygninger. WeSecure tilbyder Arkitekttegnede og specialfremstillede døre efter mål med særlige krav til private hjem, boligforeninger samt bevaringsværdige og historiske bygninger. Indbrudssikring: Skræddersyede løsninger til at beskytte dit hjem eller din virksomhed mod Brand og Indbrud. Sikkerhedsdøre & Branddøre: Robuste ståldøre, der giver optimal sikkerhed og brandbeskyttelse. Indbrudssikre & Skudsikre Vinduer og Døre: Højeste sikkerhedsniveau med skudsikre og indbrudssikre løsninger. Gittersikring: Æstetisk og dekorativ gittersikring i stål, herunder hængslede gitterdøre samt saksegitter til kældervinduer og terrassedøre. Professionel og Specialiseret Låseservice & reparation af Sikkerhedsdøre. ISEO nøgler og Låsecylindre, FIAM og Mottura låsekasser, samt Mul-T-Lock og Resist Xline til ADLO døre. For spørgsmål, kontakt os på: info@wesecure.dk, eller Tel.: +45) 5059 7776.
Vespervej 30., 2900, Hellerup, Danimarca
Wesecure reagerede hurtigt på min henvendelse , og gav god feedback på min aktuelle situation, som gav et godt grundlag for at træffe beslutninger om hvad der skulle gøres. De kom dagen efter og leveret en udsøgt service både i forhold til at skifte låsecylindere og rette døren til, så de nu endelig kunne fungerer ordentligt. Tak for hjælpen :-)

Risposta di WeSecure ApS.
Fast service, said he would arrive within 2 hours and he did, and he worked quickly.

Risposta di WeSecure ApS.
Utrolig professionel og imødekommende. God service og stort fokus på kvalitet. Kan stærkt anbefales!

Risposta di WeSecure ApS.
Service er ikke en selvfølge i dag, men hold nu op, det får man i topklasse hos Christian og WeSecure. Hele vejen igennem processen har Christian stået klar til at hjælpe og fulgt op på, om alt var som det skulle være og som aftalt. Enestående god service, og virkelig gode produkter. Kæmpe anbefaling herfra.

Risposta di WeSecure ApS.
En service og resultat ud over det sædvanlige! Christian fra WeSecure er en af de dedikerede eksperter på sit område, som man sjældent finder. Vi skulle have skiftet en cylinder og lavet nye nøgler til en sikkerhedsdør i vores lejlighed. Christian tog telefonen med det samme. Vi aftalte en tid - og han kunne komme med dags varsel. Døren blev målt og Christian fik en kollega til at fabrikere ny lås og lave nøgler med det samme, hentede dem og monterede. Voila på bare et par timer. Vores dør har aldrig været så nem at låse og låse op - heller ikke, da den lige var blevet monteret. Christian er super venlig - og helt klart en ekspert på sit område. Jeg vil anbefale ham til alle, der har brug for top service indenfor låse og sikring af hjem. Tak Christian!

Risposta di WeSecure ApS.
Vi har en speciel lås/italiensk på alle vores døre i foreningen. Så skulle lede lidt for at finde frem til nogen som kunne lave kopier af det system.
Fra at jeg ringede, sendte en mail med kort nummer mm. (til firmaet Og betalte på MobilePay) gik der højst 4 timer, så stod der en med mine nøgler på min adresse. Wow! Og de virkede - ha ha. Det er da kanon service og mega effektivt. Tak for det.

Risposta di WeSecure ApS.
Meget hurtig udrykning en fredag eftermiddag, da min lås gik i stykker - og rigtig effektivt og veludført arbejde. Stor anbefaling herfra!

Risposta di WeSecure ApS.
Vi havde store problemer med at låse vores sikkerhedsdør både indefra og udefra. Vi kontaktede først firmaet som havde leveret døren, men selskabet var desværre gået konkurs. Heldigvis fik vi kontakt til Christian hos WESECURE.DK, som tilbød at komme med det samme, hvis det var nødvendigt. Vi aftalte dog at vente til tirsdag efter weekenden. Christian har derfor i dag tirsdag været forbi og renset, efterspændt og smurt sikkerhedsdøren til vores store tilfredshed. Christian er meget vidende om sikkerhedsdøre og er god til at videreformidle denne viden. Så vi kan kun give de varmeste anbefalinger til WESECURE og Christian.

Risposta di WeSecure ApS.
Kan varmt anbefale Christian fra WeSecure til reparation eller service af din sikkerhedsdør. Han rykkede hurtigt ud (samme dag), og kom præcis til den aftalte tid. Hans arbejde er kendetegnet ved stor viden, professionalisme og grundighed.

Risposta di WeSecure ApS.
Det var så professionelt udført arbejde, hurtig sagsbehandlingen svartid og et meget pålideligt firma. En mand som tager sit arbejde og kvaliteten af det meget seriøst.
Jeg kan varmt anbefale firmaet.

Risposta di WeSecure ApS.
Vi havde en sikkerhedsdør, hvor vi efterhånden havde meget svært ved at låse den op og frygtede at den kunne gå i baglås.
Meget kort tid efter at vi havde kontaktet firmaet, kom den meget venlige og dygtige Christian og lavede et perfekt stykke arbejde. Låsen og hele systemet blev repareret, efterspændt, renset og smurt til en fair og ordentlig pris. Og vi fik gode råd til hvad vi skulle gøre fremadrettet.
Vi er meget tilfredse og kan kun give de varmeste anbefalinger.
Når det nu er ens sikkerhedsdør, er det rart at opleve at man er i professionelle og trygge hænder

God og hurtig service til speciel-nøgle 😃 Rimelige priser 😃

Risposta di WeSecure ApS.
Vi skulle have skiftet en cylinder i en sikkerhedsdør og få ekstra nøgler. Indenfor en lille uge efter vi kontaktede Christian var det lavet - og han reparerede et løst dørhåndtag oven i købet.
Døren er igen helt i orden og med en virkelig god service.
Christian er hurtig, pålidelig, behagelig og leverer højkvalitet til den lovede pris.
Tusind tak, Christian!

Hvad skal jeg sige!
Denne gang var opgaven en ny sikkerhedsdør til min hoveddør. Næste gang står min køkkendør nok for tur, selvsagt med WE SESURE som leverandør.
Christian

Risposta di WeSecure ApS.
Under en samtale med Christian Lütken fra WeSecure fik jeg de allerbedste råd til sikring af min lejlighed i en stueetage. Det kostede nogle penge, men de var det hele værd. Nu har jeg en sikring af lejligheden, som visse banker ville misunde: Tårnhøj sikkerhed, en æstetisk, charmerende og dekorativ løsning. Og tryghed for mig, som er udfordret på helbreddet. Siden min tid som sikkerhedskonsulent for Falck, og siden Codan, tror jeg ikke, at jeg har oplevet så kvalificeret rådgivning og håndværksmæssig ekspertise. Christian lever og ånder for kvalitet, han er tillige enormt flink, og hvis man virkelig ønsker dét, så prøv at lægge et realistisk budget. Det er det værd.

Risposta di WeSecure ApS.
Kom forbi samme dag og løste problemet (lås i sikkerhedsdør). Gode anbefalinger om egen vedligeholdelse.

Risposta di WeSecure ApS.
Jeg havde brug for et sæt specialnøgler og kontaktede derfor WeSecure en formiddag. Senere på dagen sendte jeg den nødvendige dokumentation samt betalingen elektronisk. Samme aften fik jeg overdraget nøglerne på min bopæl. Bedre service kan simpelthen ikke tænkes. WeSecure får min varmeste anbefaling.

Risposta di WeSecure ApS.
Christian er en ualmindelig rar mand at snakke med og fik besked noget før jeg regnede med, så dejlig hurtig service.
Siger så mange tak for hurtig og god service.
Hilsen Jan. B. K.

Risposta di WeSecure ApS.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.