Brændestak.dk - Rustikt & Simpelt Recensioni

TrustScore 4 su 5

3,9

Jeg er SÅ ærgelig! Jeg betalte 7000 kr for 6 rummeter. Da jeg fik stablet det var der præcist kun 3 rummeter. Kasper har mange undskyldninger og forklaringer og siger han så vil komme med noget mere... Leggi di più

Direkte samtale med den person, som leverede brændet. En person, som tydeligt kendte markedet, og gav god vejledning. Leveringen af brændet foregik i en rar og venlig stemning, og tilntods for de sn... Leggi di più

Fik et stort læs brænde, leveret fint ind i indkørsel. Inden levering havde firmaet kommunikeret med os om ønsket leveringstid. Det var fint. Brændet er klar til brændeovnen, kan mærke der er god... Leggi di più

1. Fornitore di legname

Rustikt & Simpelt – Brændestak.dk er et lokalt drevet brændefirma med fokus på ordentlighed, kvalitet og fair priser. Vi henter vores brænde direkte i de sydsvenske skove i Skåne, hvor træerne vokser langsomt og giver et stærkt og stabilt brænde. Træet fældes, saves og flækkes lokalt på savværket og køres direkte til Danmark. Med under én times transport undgår vi lange og unødige transporter – det betyder friskere brænde, høj kvalitet og mindre miljøbelastning. Vores filosofi er enkel: Høj kvalitet, lav pris – du stabler selv. I stedet for kun at levere dyre brændetårne, leverer vi løst aflæsset brænde, som tippes af hos dig. Det giver dig mere brænde for pengene og frihed til selv at stable, som det passer dig. Vi leverer birk, bøg, blandet løv samt gran/fyr, og du kan vælge mellem lufttørret eller ovntørret brænde, alt efter dit behov og din fyringssæson. På Sjælland og i København leverer vi løst brænde i 5, 10, 20 eller 30 rummeter. Brændetårne tilbyder vi stadig, og de leveres i hele Danmark – så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dig. Levering aftales altid individuelt, og vi planlægger kørslen, så vi undgår unødig spildkørsel. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive. Vi svarer selv – og vi står inde for det, vi leverer.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

24 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Prisen var god, men kvaliteten halter lidt..

Prisen var god.
En god pris for en gang blandet løv. Jeg må så sige at selvom det er blandet løv, så er der virklig mange småpinde imellem. Så det bliver ikke den type brænde jeg fremover køber fra jer. Der har jeg oplevet meget bedre kvalitet på brændestykkerne fra konkurrenter. Opdatering: Butikken vendte retur og jeg sendte billeder afsted til dem. De ville så komme forbi med lidt ekstra brænde..det var 1/9 og på trods af rykker skete der intet.

2 agosto 2025

Fin levering, godt brænde.

Fik et stort læs brænde, leveret fint ind i indkørsel.
Brændet er klar til brændeovnen, kan mærke der er gods i det.
Kan anbefale firmaet.

20 febbraio 2025

Godt og billigt kvalitetsbrænde

Brænde er en jungle at finde rundt i. Ikke bare prisen, men man skal også huske at brændet skal leveres. Skal det leveres på asfalteret, grusvej, e.l. Alle trinene har en pris. Her var tingene ligetil og du får valuta for pengene. Prisen vat incl. alt og Kasper, gør sig virkelig umage med leveringen. Jeg har fået leveret birkebrænde i den tørre udgave og det er en fornøjelse at putte i brændeovnen. Kan på det “varmeste” anbefale Rustikt og simpelt

22 febbraio 2025

God service, god pris

Fik levering som lovet. Dog fik jeg bøg i stedet for birk som jeg havde bestilt. Bøg er en del dyrere, men jeg fik straks tilbud om afhentning og eventuel ombytning eller at beholde bøgetræet uden ekstra omkostninger. Rigtig god service og rigtig god pris!

7 settembre 2024

Bøgkvalitet sparet 77 % ifht. Bauhaus

Brændet leveres aflæsset og i løst vægt. Du skal så have helbred til at stable brændet og lægge presenning over. Tog mig to dage. Nu har jeg brænde til 3 år og ifht. Bauhaus sparret 7.000 kr. Det vil jeg fremadrettet blive ved med.

14 giugno 2024