4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Super fin og imødekommende betjening

Super fin og imødekommende betjening. Dog er jeg nødt til at påpege madens kvalitet.
Enkelte stykker smagte direkte af havn, var kluntet lavet, usammenhængende forkert fordeling af fisk og ris. Tunen var grålig og virkede på ingen måde frisk. OK, på niveau med Føtex´

2 novembre 2025

Dayu

Dayu, det er simpelthen en ægte kongeoplevelse! Hvis du vil have mad, der virkelig tilfredsstiller både sjæl og mave, så er det her stedet, du skal være. Maden er ægte – ingen unødvendige fiksfakserier, bare rene smage, der sparker gang i smagsløgene. Det er et sted, hvor man virkelig kan mærke, at de har styr på håndværket, og hvor man ikke bare bliver mæt, men helt tilfredsstillet.

Jeg kan kun anbefale det til alle, der leder efter en madoplevelse ud over det sædvanlige. Dayu er et must for enhver, der vil have det bedste af det bedste – som en ægte konge kan man kun spise her! Deres mad giver virkelig den ultimative tilfredsstillelse. Kom og mærk magien, for her får du det, du fortjener!

31 dicembre 2024

Ren alpha dining experience

Ren alpha dining experience
Dayu Sushi er ikke bare et sted at spise – det er en oplevelse fyldt med positiv aura og giga W vibes. Alt fra den friske sushi til den smukke præsentation skriger kvalitet og luksus, som en ægte alpha fortjener. Hvorfor nøjes med mindre, når du kan spise som en konge her?

Fiskene er så friske, at de nærmest stadig svømmer i positiv energi. Rullerne? Perfektion. Og så er portionerne lige præcis, hvad en alpha har brug for – generøse og tilfredsstillende. Personalet? Top-tier service med smil, der booster din vibe og gør hele oplevelsen endnu bedre.

Det her er ikke bare sushi – det er en livsstil. En ægte alpha ved, at god mad er en investering i både krop og sjæl, og Dayu Sushi leverer hver eneste gang. Hvis du stadig spiser halvkedelig takeaway fra et eller andet NPC-sted, så vågn op og prøv Dayu Sushi. Det er ren W energi, hver gang du træder ind.

7 gennaio 2025

Den bedste sushi

Den bedste sushi! Frisk, velsmagende og fint arbejde. Sikke et godt sted. Sød og venlig betjening i en restaurant der er populær. Bestil bord! Jeg vil køre langt for dette sted. Bravo 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

31 agosto 2024

Vil give dem 4 stjerner for sushi

Vil give dem 4 stjerner for sushi. Mega lækkert sushi, men de får 5 stjerner for deres hurtighed. Der gik ikke 5 min fra vi bestiller maden på iPad, til det stod på bordet. Og det var selv om der var næsten fuld booket.
Et sted jeg helt sikkert vil besøge igen, hvis jeg kommer til Grenå igen. 👍👍

25 luglio 2024

Fantastisk service og lækker mad

Vi har besøgt Dayu sushi flere gange siden de åbnede sidste år og har altid fået en fantastisk service selv om den har været travlt.

Har prøvet både deres takeaway og spisning på stedet og alle gange har maden været mega lækker og frisk.

Er blevet vores stamsted på Djursland når det kommer til asiatisk mad :-D

24 maggio 2024

Fantastisk sushi som serveres flot og…

Fantastisk sushi som serveres flot og indbydende.

Personalet errigtig søde, venlige og gør hvad de kan for at føle sig velkommen og få en dejlig oplevelse i restauranten.

Rent og med hyggelig atsmofære

Helt sikkert flere besøg værd

1 gennaio 2024

Lækker mad

Lækker mad, vi bestilte takeaway.
Godt nok fik vi først maden 17 minutter forsinket, pga. travlhed.
Smagte godt og var overrasket over at Grenå havde sådan et sted.
Bestemt ikke sidste gang, hvis vi er på disse kanter.

23 luglio 2023

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito