Brændet blev afleveret indenfor lovet tid, Kasper var venlig og god betjening. Brændet ser godt ud, kan anbefales
Scopri cosa dicono le persone
Brænde er en jungle at finde rundt i. Ikke bare prisen, men man skal også huske at brændet skal leveres. Skal det leveres på asfalteret, grusvej, e.l. Alle trinene har en pris. Her var tingene ligetil... Leggi di più
Fint birkebrænde. Det blev først leveret efter 3 uger, men til gengæld fik jeg noget ekstra og fin betjening.
Bestilte to brændetårne d. 24/1. Betaling bliver trukket 26/1. Jeg skal selv kontakte firma for at angive ønskede type brænde og leveringsform (tårn el løst), det bliver gjort 27/1. Vi stå... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Rustikt & Simpelt – Brændestak.dk er et lokalt drevet brændefirma med fokus på ordentlighed, kvalitet og fair priser. Vi henter vores brænde direkte i de sydsvenske skove i Skåne, hvor træerne vokser langsomt og giver et stærkt og stabilt brænde. Træet fældes, saves og flækkes lokalt på savværket og køres direkte til Danmark. Med under én times transport undgår vi lange og unødige transporter – det betyder friskere brænde, høj kvalitet og mindre miljøbelastning. Vores filosofi er enkel: Høj kvalitet, lav pris – du stabler selv. I stedet for kun at levere dyre brændetårne, leverer vi løst aflæsset brænde, som tippes af hos dig. Det giver dig mere brænde for pengene og frihed til selv at stable, som det passer dig. Vi leverer birk, bøg, blandet løv samt gran/fyr, og du kan vælge mellem lufttørret eller ovntørret brænde, alt efter dit behov og din fyringssæson. På Sjælland og i København leverer vi løst brænde i 5, 10, 20 eller 30 rummeter. Brændetårne tilbyder vi stadig, og de leveres i hele Danmark – så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dig. Levering aftales altid individuelt, og vi planlægger kørslen, så vi undgår unødig spildkørsel. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive. Vi svarer selv – og vi står inde for det, vi leverer.
Informazioni di contatto
Egebjerg Hovedgade 27, Egebjerg, 4500, Nykøbing Sjælland, Danimarca
- kontakt@rustikt-og-simpelt.dk
- rustikt-og-simpelt.dk
Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Køb af bøgebrænde
Excellent product Good delivery
Fint birkebrænde men sen levering
Ekstremt dårlig service og kommunikation
Hejsa.
Den 1. Februar bestilte min mand og jeg brænde, da vi akut manglede tørt og fyringsklart brænde og vi kunne se, at vi kunne få et tilbud med 2 brændetårne, hvoraf det ene var klart til at fyre med.
Grundet det voldsomme snevejr, advarede I om lang leveringstid, hvilket er helt fair, da vi ikke forventer, at I kunne trylle vejrforholdene bedre.
23 dage efter bestilling modtog vi brændet - heldigvis, for vi var lige ved at løbe tør.
Det viste sig så, at ingen af de to brændetårne indeholdt brænde der var fyringsklart. Vi målte fugtprocenten i brændet fra begge tårne, og der var en fugtprocent på 23 på begge tårne, hvilket man bestemt ikke kan kalde fyringsklart!
Da tårnene var placeret på fortov og cykelsti, var vi nødt til at få tømt tårnene og stablet brændet i vores brændeskur, for at undgå bøder og klager - specielt da vi har et busstoppested, der nærmest er i forlængelse af vores indkørsel og fortov.
Min mand skriver så herinde på trustpilot, at vi er meget utilfredse med kvaliteten af brændet, da vi købte hos jer, fordi I lovede at det var klart til brug.
Efterfølgende kontakter I min mand, og tilbyder at komme forbi med tørt brænde, som kompensation, hvilket vi var meget glade for. Vi tænkte “Så kan I sgu ikke gøre mere. I erkender at I har lavet en fejl, og I udbedrer den på fineste vis”. - Det var faktisk en trustpilot bedømmelse som jeg ville have givet, ved modtagelse af det tørre brænde, og sendt i hvert fald fire stjerner afsted til jer.
Men.. nu har vi den 11. April, og vi har INTET tørt brænde modtaget.
Min mand mailede til her og spurgte om vi var glemt? Han fik at vide, at I havde prøvet at fange ham på telefon over to forskellige datoer, hvor vi efterfølgende tjekkede min mands telefon, og ingen ubesvarede opkald fandt fra jer, og heller ingen voicemailbeskeder.
Dette skriver min mand så tilbage til jeres mail, og siden han sendte jer besked om, at vi ikke kan se, at I har forsøgt at kontakte os, har vi ikke fået svar tilbage.
Jeg synes ærligt talt at det er rigtig frustrerende.
Hvis det ikke kan lade sig gøre, at give os tørt brænde i kompensation, kan I så ikke kompensere ved, at give halvdelen af beløbet tilbage på de to sjaskvåde brændetårne? Eller ja, bare ET ELLER ANDET. For indtil videre har vi mest haft fyret med træet fra de to brændetårne, vi måtte skære op, og har ellers forsøgt med spruttende brænde og fuldstændig tilsodet brændeovn.
Jeg bestilte brænde den 1 februar og…
Jeg bestilte brænde den 1 februar og jeg har ikke modtaget noget endnu!! Så indtil videre er det 22 dage siden.
Ikke særligt seriøst!
Jeg er helt med på at der kan være problemer med levering af brænde. Men 23 dage fra bestilling er lidt voldsomt.... selv ved snevejr.
Jeg svarede dig også i mail om det var ovntøret som jeg havde bestilt. Jeg fik intet svar. De lovede levering i lørdag og er først kommet idag. Der står også på jeres side man vil blive kontaktet af jer om ens køb for at fastslå ens bestilling. Det er heller ikke sket. Så kan på ikke anbefale andre at købe.
Jeg købte to brænde tårne og det ene skulle tørre og det andet skulle være tørt og klar til at fyre med. Da jeg lavede en fugt måling af brændet var vand procenten på 23 på begge tårne altså drivende vådt og bestemt ikke til at fyre med. Blev lovet noget tørt brænde så jeg havde noget at fyre med. Men har intet set og de svare ikke tilbage på mail. Så hold jer væk og køb andet sted.
Jeg har hverken modtaget nogen opkald fra dig. Du har heller ikke besvaret de mails jeg har skrevet til dig....
Så stadig intet svar eller tørt brænde. 29/3. 2026

Bestilte to brændetårne d
Vi står stadig uden brænde her 3 uger efter bestilling, trods det fremgik på hjemmeside at det var på lager samt at levering sker førstkommende hverdag (og ellers 8-10 dage efter bestilling, men vi har fortsat ikke modtaget brænde)
Vi har kontaktet jer i sidste uge med beskeden om at det vil komme senere på ugen (forsinkelser grundet problemer på savværk i Sverige, men igen; på lager jvf jeres hjemmeside?), men at i ville give opdatering. Det skete ikke.
Vi har kontaktet jer i starten af denne uge med samme melding SAMT at vi på ny skulle angive ønskede brænde og levering. Da vi oplyste at vi er løbet tør, ville i komme forbi med noget brænde indtil at vi modtager brændetårne. Det er desværre heller ikke hændt.
Vi står fortsat uden brænde, pengene (5600kr) er trukket og et koldt hjem.
Jeg vil ikke bestille herfra igen.

Hurtig levering og god service
Super fin levering og service under…
Super fin levering og service under hele køb- og levering

Risposta di Brændestak.dk - Rustikt & Simpelt
Der står at brændet er klar til brug
Der står at brændet er klar til brug , men det er det ihvertifald ikke endnu , det er ikke ordentligt tørt , man burde få penge retur på dette

Fint og regulært brænde
Fint og regulært brænde. Meget ensartet i længden og derfor nem at stable.
Alt klappede
Hurtig levering og god service
God service og hurtig levering. kan varmt anbefalde🔥 af handle med dem.
Hurtig service
Hurtig service, høj kvalitet alt i alt en super god oplevelse at bestille hos jeg
Prisen var god, men kvaliteten halter lidt..
Prisen var god.
En god pris for en gang blandet løv. Jeg må så sige at selvom det er blandet løv, så er der virklig mange småpinde imellem. Så det bliver ikke den type brænde jeg fremover køber fra jer. Der har jeg oplevet meget bedre kvalitet på brændestykkerne fra konkurrenter. Opdatering: Butikken vendte retur og jeg sendte billeder afsted til dem. De ville så komme forbi med lidt ekstra brænde..det var 1/9 og på trods af rykker skete der intet.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.