Raamfolieonline Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloos bedrijf en waardeloze folie Bestel en koop hier niks ! Ten eerste was de folie slecht aan te brengen en kreeg je er krassen op met bijgeleverde tools. Hier over gemaild kregen... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Wij bestellen al jaren bij raamfolieonline vanwege het grote aanbod, de uitstekende kwaliteit en prijs maar ook de snelle verzending. De folie wordt altijd uitstekend verpakt en komt onbeschadigd en z... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

In (de grootste) raamfolie die we hadden aangeschaft zat een foutje in het motief. Na 1 mailtje met foto werd er direct een nieuwe rol folie geleverd. Kortom een keurige service dus. De raamfolie... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Goeie folie. Ik heb glas in lood in een bovenlicht van een kast, maar kon daardoor zien wat er op de bovenste plank lag. Heb er een stuk statische folie achter geplakt met gezandstraald effect, en nu... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Casa e giardino

Scritti dall'azienda

Raamfolie nodig? Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Bekijk onze ruime assortiment en bestel voordelig online!

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

97 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

5 meter bestellen, is 4m50 krijgen!

Ik heb 5 meter folie bestelde, het duurde 2 maanden voor ik de folie kon plaatsen, en tijdens het plaatsen merkte ik dat er te weinig folie w as geleverd, 4m50 inplaats van de 5 meter waar ik voor betaalde. Ik stuurde een mail om een stukje folie van 1 meter na te sturen, dit is geweigert omdat de bestelling 2 maanden eerder was geleverd.

21 agosto 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! Het is zo dat er na ontvangst een zichttermijn van 14 dagen in gaat. Binnen deze tijd dient de bestelling gecontroleerd te worden op fouten en beschadigingen. Binnen deze tijd kan de klacht gemeld worden zodat dit opgelost kan worden. Buiten de 14 dagen zichttermijn is dit helaas niet meer mogelijk.

Valutata 5 stelle su 5

Goede service ook bij probleem…

Goede service ook bij probleem oplossen.
Folie funtioneerd zoals gezegd.
Tip bij het aanbrengen van de folie.
Folie opgerold op tafel leggen
Eerste stuk +-40cm beschermlaag loshalen en goed natmaken en op nagemaakte raam plaatsen om te verwerken .
Wasknijpers gebruiken aan de opgerolde folie zodat je dit makkelijker kan verwerken.

19 agosto 2025

Veel te duur

9 agosto 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u ons te duur vindt! Wij hebben voor elk budget wel een geschikt folie te verkrijgen. Er zijn goedkopere folies verkrijgbaar maar ook duurdere folies.

Zeer tevreden

Ten eerste is het een prachtig product. Het belemmerd helemaal niet de licht in huis. En ten tweede dankzij de goede en duidelijke instructie hebben we het makkelijk en zeer proffesioneel op de raam geplakt. Zeer tevreden en ik hoopdat hij inderdaad minimaal 7 jaar of meer zal doen.

5 agosto 2025

Niets op aan te merken

We hebben alleen een monster (een staal) gekocht. Voorlopig was dat nog niet wat we zochten maar de staal werd snel en goed bezorgd. Gewoon niets op aan te merken en dat is ook wel eens leuk bij een webwinkel

13 agosto 2025

Proefstuk

Snelle verzending van proefstukjes folie. Helaas niet wat we zochten. Maar mochten we nog eens folie nodig hebben, zou ik zeker weer hun site bezoeken.

26 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

de website is niet duidelijk

de website is niet duidelijk, ik was van mening dat ik een statieche folie had besteld en het was een zelfklevend folie: horror om dit zonder luchtbellen aan te brengzn op het raam

11 luglio 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! Het is zo dat als het om een statisch folie gaat dat dit vermeld staat in de titel van het product.

Wilt u een raamfolie met lijmlaag aanbrengen dan raden wij aan veel water te gebruiken. Hierdoor zal het folie niet direct vastplakken en kunt u het nog iets verschuiven.

Valutata 2 stelle su 5

De service was goed

De service was goed, het was niet de eerste keer dat ik iets bestelde.
Helaas mag je niet verwachten dat de spiegelfolie echt spiegelt, het is heel 'bobbelig'
Ik heb het op een kast gekleefd en dat zal er wel mee te maken hebben, maar op de fotos op de site zie je dat dit zou moeten kunnen.

24 luglio 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service! Vervelend om te horen dat het spiegelfolie niet helemaal naar wens is. Heeft u wel de beschermlaag van de voorkant van het folie afgehaald? Dit zorgt namelijk voor een vervormd beeld.

Valutata 3 stelle su 5

Lastig te plakken, maar het werkt

Lastig te plakken, maar het werkt wel.
We hebben op 2 dakramen zonwerend folie geplakt. beide zitten er niet strak op. De ene hebben we geplakt mbv water, daar zitten allemaal bobbels onder. de andere hebben we geplakt zonder water, maar daar zitten dan weer enorme vouwen in, het ziet er meer uit alsof het raam kapot is.
Het houdt de zon wel tegen en daar hadden we het voor gekocht.

12 luglio 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat het plakken lastig ging! Wij raden altijd aan om het met water aan te brengen. Wel is het zo dat het daarna goed onder het folie vandaan gehaald moet worden. Dit doet u door met een rakel vilt van het midden naar de zijkanten te strijken. Hiervoor is lichte kracht nodig.

Het kan zijn dat er wat vlekken achterblijven, dit is vocht. Dit zal ook uiteindelijk opdrogen en niet meer zichtbaar zijn.

Raamfolieonline.nl

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più