Raamfolieonline Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloos bedrijf en waardeloze folie Bestel en koop hier niks ! Ten eerste was de folie slecht aan te brengen en kreeg je er krassen op met bijgeleverde tools. Hier over gemaild kregen... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Wij bestellen al jaren bij raamfolieonline vanwege het grote aanbod, de uitstekende kwaliteit en prijs maar ook de snelle verzending. De folie wordt altijd uitstekend verpakt en komt onbeschadigd en z... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

In (de grootste) raamfolie die we hadden aangeschaft zat een foutje in het motief. Na 1 mailtje met foto werd er direct een nieuwe rol folie geleverd. Kortom een keurige service dus. De raamfolie... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Goeie folie. Ik heb glas in lood in een bovenlicht van een kast, maar kon daardoor zien wat er op de bovenste plank lag. Heb er een stuk statische folie achter geplakt met gezandstraald effect, en nu... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Casa e giardino

Scritti dall'azienda

Raamfolie nodig? Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Bekijk onze ruime assortiment en bestel voordelig online!

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute

Snelle verzending

Snelle verzending

17 novembre 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze snelle levering! Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en zien u graag terug in de toekomst.

Bescherm folie

Na klacht van mij dat overigens onterecht was folie bleef niet hangen, maar ik was beschermlaag vergeten eraf te halen
Ben ik netjes benaderd en geholpen.

7 novembre 2025

Helemaal geen service

Ik had op een raam al Rosalie glas folie zitten. Ik zag dat het online te bestellen was. Bij online raam folie .nl.
Ik heb 2 meter Rosalie glas folie besteld. En dag daarop kreeg ik 2 meter Brocante thuis gestuurd. Contact gehad maar de naam brocante stond toch correct op de rekening! Het kan niet omgeruild want het is op maat gesneden. Kreeg ik als antwoord!€24,00 foetsie!

12 novembre 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! Ik heb het even voor u nagekeken en zie dat u raamfolie brocante heeft besteld. Wij hebben twee soorten Rosalie en brocante. Wellicht dat dit dus mis is gegaan met bestellen.

Wij raden ook altijd aan heel goed te kijken in het besteloverzicht of alles klopt gezien er geen wijzigingen meer aangebracht kunnen worden. Ook is het inderdaad zo dat als u een afmeting uit de maattabel heeft gekozen het niet retour genomen kan worden gezien het op maat gesneden is.

Valutata 1 stelle su 5

Wat een bagger bedrijf..ze verkopen…

Wat een bagger bedrijf..ze verkopen matte folie ral 6018 en die blijkt bij aankomst helemaal geen ral 6018 te zijn .Dan mail je en zeggen ze als u de kleine lettertjes leest onderaan staat er nergens dat het exact ral 6018 is dus kunnen niks voor u doen,zet het dan in de advertentie en nietbin de kleine lettertjes.wat een bagger bedrijf..

13 novembre 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! Het is inderdaad zo dat wij aangeven met welk RAL nummer het meeste overeenkomt. Wij proberen zo klanten te helpen om een inschatting te maken van de kleur.

Echter raden wij altijd aan een proefstaaltje te bestellen om de kleur en kwaliteit vooraf te beoordelen. Zo worden teleurstellingen voorkomen als er een op maat gesneden stuk besteld wordt.

Een aanrader

Duidelijke website, veel keuze, snelle levering en zeker niet duurder dan de gemiddelde bouwmarkt.

4 ottobre 2025

Fijn voor HR++ glas

Het was even zoeken welke folie geschikt was voor onze HR++ ramen om een thermische breuk te voorkomen. Er werd afgeraden om er überhaupt iets op te plakken, maar dit was geen aangezicht. Na verschillende verhalen en ervaringen bleek dat niet alle partijen die folie aanbieden die op HR++ glas kan betrouwbaar bleken. Dit materiaal lijkt echter van een andere kwaliteit te zijn, dus we hebben de 'gok' toch maar genomen. Nu is het recent aangebracht en zitten we in het najaar dus is het te kort om met zekerheid te zeggen, maar het materiaal voelt erg goed aan. Het lijkt meer een ademend behang dan als plastic folie. Het was zeer duidelijk en gemakkelijk aan te brengen, erg gebruiksvriendelijk. Tot nu toe voelt het als een zeer goede optie.

4 ottobre 2025

Waardeloze klantenservice

Had drie rollen met rakel besteld, kreeg geleverd 3 rollen en 3 takels en op de factuur 3 maal €4,99 voor de rakels. Blijkbaar niemand daar die denkt, goh, als iemand drie rollen besteld, misschien heeft hij dan maar 1 rakel nodig. Mailtje gestuurd en ik mocht het terug sturen, maar wel op eigen kosten. Wat een ballentent. Bestel hier NOOIT meer! Naar aanleiding van het antwoord van Raamfolieonline zou ik zeggen, zet het duidelijk op de website, nu is het absoluut niet duidelijk.

16 ottobre 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met onze service. Het is inderdaad zo dat als u drie stukken folie toevoegt u hier ook drie rakels bij ontvangt. Wij raden daarom aan om één stuk met rakel te bestellen de rest niet.

Valutata 3 stelle su 5

Ik heb 2 keer geprobeert een raamfolie…

Ik heb 2 keer geprobeert een raamfolie met huisnummer te instaleren maar kreeg steeds plooien rond het huisnummer, dus ik heb het uiteindelijk opgegeven. Het concept is heel simpel en makkelijk, maar mijn onhadigheid zal er waarschijnlijk voor gezorgt hebben dat het niet lukte. De levering was beide keren snel en probleemloos.

28 settembre 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat het aanbrengen van het raamfolie met huisnummer niet is gelukt! Wij raden altijd aan het folie aan te brengen met water. Zo plakt het niet direct vast en kunt u het nog iets corrigeren.

Wel fijn om te horen dat de levering snel en goed is gegaan. Wij kunnen u helaas niet positiever informeren. Onze excuses voor het ongemak!

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering. Goed makkelijk materiaal. Heb het niet gebruikt voor een raam. Maar op een digitale klok om de cijfers te dimmen.

12 settembre 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più