Waardeloos bedrijf en waardeloze folie Bestel en koop hier niks ! Ten eerste was de folie slecht aan te brengen en kreeg je er krassen op met bijgeleverde tools. Hier over gemaild kregen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
In (de grootste) raamfolie die we hadden aangeschaft zat een foutje in het motief. Na 1 mailtje met foto werd er direct een nieuwe rol folie geleverd. Kortom een keurige service dus. De raamfolie... Leggi di più
Goeie folie. Ik heb glas in lood in een bovenlicht van een kast, maar kon daardoor zien wat er op de bovenste plank lag. Heb er een stuk statische folie achter geplakt met gezandstraald effect, en nu... Leggi di più
Raamfolie nodig? Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Bekijk onze ruime assortiment en bestel voordelig online!
Brinkhorst 25, 7207 BK, Zutphen, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Vandaag uit doos gehaald . En er was gewoon 210 cm gestuurd in plaats van 250 cm. Ik had niet van te voren opgemeten nadat binnen was. In goed vertrouwen op gaan hangen . We moesten dit in 2 gedeelte doen. Ik had 230 cm nodig. Maar heb duidelijk 250 cm besteld . Nu wijzen ze gewoon van eigen schuld. Dit was vooraf netjes betaald . Nu verwijten ze dat ik geen garantie heb . Is toch triest dat je gelijk naar de klant wijst. En er is ook telefonisch contact voor dit . Kortom klant tekort gesteld. 800155300. Maargoed ik laat niet hierbij zitten. Je moet gewoon krijgen waarvoor je betaald. Gelukkig bestaan er wegen via media. Buiten om dit ondanks me schuld niet is heb maar geïmproviseerd. Dus bij deze beste mensen niet bestellen hier . Tekort en ook in bereikbaarheid . Enigste pluspunt was snel verzonden. Daarom een ster
folie kwam aan met een grote deuk/beschadiging

Risposta di Raamfolieonline
Waardeloos bedrijf en waardeloze folie
Bestel en koop hier niks !
Hier over gemaild kregen we helaas geen fatsoenlijk antwoord op terug.
Na 3 weken 2 ramen kapot gegaan waar de folie op aangebracht was. Gescheurd door de warmte denken we.
Hier over ook weer gemaild. Maar het enige antwoord wat je krijgt is dat het je eigen schuld is.
En voor de rest willen ze nergens mee tegemoet komen.
Dus het is gewoon een … bedrijf wat rotzooi verkoopt, dus koop hier niks ! Of krijg ellende.

Zeer teleurstellende klachtenafhandeling.
Na het aanbrengen van de raamfolie bleken over het volledige oppervlak duidelijke verticale strepen zichtbaar, die op vrijwel exact dezelfde afstand van elkaar terugkomen. Ook na enkele weken zijn deze niet verdwenen. Alles wijst voor ons daarom op een gebrek in de folie en niet op schade tijdens het aanbrengen.
Na melding van de klacht werd deze direct afgewezen, onder andere omdat wij dit vóór het aanbrengen hadden moeten melden. Dat is nogal vreemd bij een gebrek dat juist pas goed zichtbaar wordt nadat de folie op het raam is aangebracht.
Nog opmerkelijker vond ik de mededeling dat men “de rol folie nog even heeft nagekeken” en dat hier niets mis mee zou zijn. De geleverde folie was echter al weken daarvoor door ons ontvangen en aangebracht. Ik heb daarom gevraagd wat men dan precies heeft nagekeken en waarop de conclusie is gebaseerd dat onze folie in orde was.
Ook heb ik uitgelegd dat de strepen in een regelmatig patroon van circa 50 cm terugkomen en gevraagd de klacht opnieuw inhoudelijk te beoordelen.
Op mijn uitgebreide reactie heb ik inmiddels bijna een week helemaal geen antwoord meer ontvangen.
Een product kan natuurlijk een gebrek hebben. Voor mij zit de teleurstelling vooral in de manier waarop vervolgens met de klacht wordt omgegaan: direct afwijzen, een voor mij onduidelijke verklaring geven over het “nakijken” van de folie en daarna niet meer reageren wanneer daar inhoudelijke vragen over worden gesteld.
Mocht Raamfolieonline alsnog met een passende oplossing komen, dan pas ik deze review uiteraard graag aan.

Risposta di Raamfolieonline
Duidelijke site, snelle levering, fijn product makkelijk te plaatsen
⭐ 1 ster – Defecte folie geleverd, geen oplossing en vervolgens geen reactie
Zeer teleurstellende ervaring met Raamfolieonline.
Ik heb hier een relatief dure raamfolie besteld speciaal voor HR++ glas. Bij ontvangst bleek de rol al een zichtbaar defect te bevatten en hier foto’s van gemaakt voor het opplakken. Toen heb ik de folie aangebracht in de hoop dat het defect misschien zou verdwijnen of niet storend zichtbaar zou zijn. Echter was het defect nog steeds storend zichtbaar ook heb ik hiervan foto’s gemaakt en contact opgenomen met de klantenservice.
De reactie was dat er geen oplossing mogelijk was omdat de folie inmiddels was aangebracht. Dat vind ik erg vreemd, aangezien ik ook foto’s had van het defect al vóór het aanbrengen en je als bedrijf een defecte raamfolie toch niet meer kan doorverkopen aan een andere klant.
Omdat de folie uiteindelijk inderdaad niet goed bleek, heb ik deze weer moeten verwijderen. Daarbij bleef de volledige lijmlaag op mijn raam achter, terwijl de folie zelf geen lijm meer bevatte(dit gebeurd normaal NIET bij een kwalitatief goede en dure raamfolie) Het heeft mij vervolgens een hele middag gekost om de lijm van het raam te verwijderen. Ik heb hiervoor onder andere een volledige fles stickerverwijderaar gebruikt en tientallen doeken moeten weggooien. Mijn woning zat bovendien onder de kleine lijmbolletjes.. wat een verschrikking!
Ik heb vervolgens nogmaals gemaild naar de klantenservice (poging 2) met foto’s van zowel het oorspronkelijke defect, als de lijmresten op het raam.
Ook heb ik aangegeven dat ik mij niet geholpen voelde, ik een nette e-mail gestuurd waarin ik het probleem nogmaals heb uitgelegd en 5 werkdagen de tijd heb gegeven om met een passende oplossing te komen.
Dit termijn is inmiddels ruim verstreken en ik heb helemaal geen reactie meer ontvangen.
Voor mij is dit vooral een combinatie van drie dingen die ik als klant erg slecht vind:
* een product dat al bij ontvangst een defect had;
* geen passende oplossing nadat dit vooraf was gemeld;
* vervolgens helemaal niet meer reageren op mijn klacht.
Een fout in een product kan gebeuren. Wat voor mij vooral zwaar weegt, is hoe een bedrijf vervolgens met een klacht omgaat. Daarin ben ik helaas absoluut niet tevreden over Raamfolieonline.
Ik had op zijn minst verwacht dat mijn klacht serieus zou worden onderzocht en dat er naar een oplossing zou worden gezocht. Dat is tot op heden niet gebeurd.
Op basis van mijn ervaring kan ik dit bedrijf momenteel helaas niet aanbevelen.

Risposta di Raamfolieonline
Tot nu is er niet geleverd waarvoor ik betaald heb.
Ik heb voor HR glas folie besteld, dat MOET aan de buitenzijde worden aangebracht echter ze leveren folie met de lijmzijde voor aanbrengen aan de binnenkant, je zou dan de folie andersom of verkeerd om moeten aanbrengen terwijl de info meldt dat dan het effect van zonwering en warmtewering niet meer goed is evenals het privacy effect van de spiegellaag die in dat geval verkeerd om zit.
Ik heb gevraagd om een voor beide passende oplossing voor te stellen en net als bij anderen die er ingetuind zijn krijg je wel heel veel begrip en vooral disclaimers dat jezelf voor alles verantwoordelijk bent, ook dat wanneer je standaard lengtes koopt zij dat ook maatwerk noemen (achteraf) en wanneer je echt maatwerk vraagt er een meerprijs geldt…
Maar ze hebben nog 8 dagen de om het mij netjes op te lossen
Wordt vervolgd…
Dus de standaard reactie, zoals ze nu aanbevelen zal de folie verkeerd op het raam aan de buitenkant aangebracht worden met de spiegelzijde (privacy) naar binnen ( handig dan zie je de buren niet ipv andersom::;;) en warmtewering heeft minder effect, dat staat ook in hun advies dus kortom ze folie voor de binnenkant die je dan maar verkeerdom op de buitenkant moet aanbrengen

Risposta di Raamfolieonline
Snelle verzending. Goede communicatie, zowel bij verzenden van de stalen als bij de nadien bestelde producten. Waardebon gekregen ter compensatie van de stalen. Zeer goede kwaliteit van de folieën.
Prima levering. Montage was eenvoudiger dan gedacht.
Ook het effect is precies wat we wilden.
Wij bestellen al jaren bij raamfolieonline vanwege het grote aanbod, de uitstekende kwaliteit en prijs maar ook de snelle verzending. De folie wordt altijd uitstekend verpakt en komt onbeschadigd en zonder kreukels aan. De tips voor de bevestiging zijn ook duidelijk beschreven. Bedankt!
Betaald voor artikelen die ontbreken, daarna wordt de klant afgescheept
Bij bestelling #800153296 ontbraken een rakel en een foliemesje, terwijl deze wel gewoon waren besteld en betaald. Raamfolieonline erkende dit en gaf op 29 juli aan dat de ontbrekende artikelen diezelfde dag opnieuw zouden worden verstuurd. Zes dagen later was er echter nog steeds niets ontvangen.
Omdat er zonder track & trace is verzonden, kunnen zij niet aantonen waar de zending is gebleven. Een redelijk verzoek om de artikelen opnieuw als traceerbaar pakket te versturen, werd bot afgewezen met de mededeling: “Je zult nog even geduld moeten hebben.”
Er kan blijkbaar wel geld worden geïncasseerd voor producten die niet worden geleverd, maar zodra je om een daadwerkelijke oplossing vraagt, houdt de service op. Geen verantwoordelijkheid, geen concrete bezorgdatum en geen klantgerichte oplossing. Alleen maar afwachten op iets waarvan niemand kan aantonen dat het überhaupt is verzonden.
Zeer teleurstellende service. Ik zou hier niet opnieuw bestellen.
Update: Wat een onzin, het als pakket opsturen kost je 5,- aan verzendkosten! Dan had ik het allang binnen gehad. Je kent de situatie dat mijn vriendin niet kan slapen door het licht in de slaapkamer als ze uit haar nachtdienst komt. Dan fix je zoiets toch gelijk!!

Risposta di Raamfolieonline
Het was het zelfde folie als vorige keer..
Tja alles is duurder dus dit ook
De gebruiksaanwijzing voor het door mij bestelde type folie was (voor mij) onduidelijk. Moest ik het raam nu wel of niet nat maken?
De folie was zelfklevend en had dus een transparante beschermlaag. Omdat deze folie zelfklevend was en ik de ruit wel eerst heb bevochtigd ging het aanbrengen niet zo heel erg succesvol. gelukkig is het maar het zolderraam.

Risposta di Raamfolieonline
Goede hulp en uitleg met een passend product en hoe te handelen. Toppie
Rampzalig materiaal om zelf aan te brengen. Als je prijs stelt op een mooi schoon raam vooral niet (zelf) met folie beplakken - het is geen gezicht. Elk luchtbelltje, vingerafdruk en kreukje blijft zichtbaar, een regelrechte doehetzelf-ramp.

Risposta di Raamfolieonline
Goede kwaliteit folie, goed verpakt opgestuurd en goede instructies voor het aanbrengen.
De folie zal best goed zijn, maar als je naar de handleiding zoekt, vond je niet de juiste. Tenminste mijn folie zat er niet bij. En als je het aan de robot vraagt, geeft deze eerst de verkeerde handleiding. Vraag je naar de hyperlink van de juiste handleiding dan geeft hij deze niet. Vraag je door, dan weet hij het niet. Op hun site kun je van sommige folies de handleiding gewoon niet vinden dus. Wil je toch aan de slag, omdat je niet altijd de tijd hebt en de ideale weersomstandigheden, dan loop je dus risico het verkeerd te doen.